HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ESSENS


Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET TIRSDAG
21-8-2018
PACIFISTEN
3
8
5
6
10/1
11/2
3
2
8
15/6
7
5
KEJSEREN
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
3
2
8
15/6
7
5
3
5
11/2
6
13/4
8
DEN SPIRITUELLE / ADMINISTRATIVE LEDER
8
2
9
12/3
3
10/1
8/8
10/1
11/2
13/4
22/4
11/2
5/5
21/3
MAGIKERENS KRONE

I DAG ER DET TIRSDAG
21-8-2018
PACIFISTEN
3
8
5
6
10/1
11/2
3
2
8
15/6
7
5
KEJSEREN
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
3
2
8
15/6
7
5
3
5
11/2
6
13/4
8
DEN SPIRITUELLE / ADMINISTRATIVE LEDER
8
2
9
12/3
3
10/1
8/8
10/1
11/2
13/4
22/4
11/2
5/5
21/3
MAGIKERENS KRONE

I DAG ER DET TIRSDAG
21-8-2018
PACIFISTEN
KEJSEREN
3
8
5
6
10/1
11/2
3
2
8
15/6
7
5
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
3
2
8
15/6
7
5
3
5
11/2
6
13/4
8
8/8
10/1
11/2
13/4
22/4
11/2
5/5
21/3
MAGIKERENS KRONE

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 21/3 OG ARKETYPEN ER "MAGIKERENS KRONE"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER JUPITER

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 21. dag i måneden. 2 + 1 = 3. 3 er tallet for Jupiter. Dagen handler derfor om EKSPANSION, POWER, VIDEN og SUCCES.

21/3 er en energi der giver succes efter ihærdigt arbejde. Det står for klogskab, ekspansion, visdom og forbindelse til kosmos. Med dette tal er man effektiv, har en god kommunikation og gennemfører sine projekter. 21/3 udviser lederskab og innovation for at opnå succes.

DAGENS YDRE PRÆG ER 32: KEJSEREN
DAGENS INDRE PRÆG ER 35: DEN HÅRDE HØVDING

OBS! Dagens ydre aura (på venstre side) er 11/2 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 21 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 21 TALS ENERGIEN!

Når 21/3 er ubalanceret kan det give en tendens til at du tager for meget på dine skuldre og bliver til en kontrolfreak. Ting kan føles som en stor byrde og at man aldrig bliver færdig med det man laver. Frem for at man når i mål føles tingene som en uendelig lang "tunnel af læring" - man læser og læser på tingene uden at man formår at færdiggøre det eller uddrage essensen af læren.

DAGENS ESSENS ER 13/4 OG ARKETYPEN ER "DØDEN (INNOVATION)"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


ESSENS TAROTKORT
Tarotkort - Døden
Tarotkortet er Døden, som står for at alt det gamle og dysfunktionelle må vige pladsen for noget nyt og bedre. Dette gælder både i den fysiske verden og inde i os selv (psyken).

BALANCERET
Reformatoren
Tallet har den mest transformerende vibration af alle 4-tallerne. Både på det indre og det ydre plan ønsker man konstant at skabe forandring. Man kan derfor ikke undgå at gøre alting på sin helt egen måde, og det afspejles også i ens unikke stil og smag. Mange har kunstnerisk begavelse, men man kan også have terapeutiske eller poltiske evner. Man har en dyb spirituel side (7 tallet) og en evne til at kommunikere sine tanker og idéer ud til verden (5).

Genialitet og inspiration
Ubalanceret opfattes man som en særling, men balanceret som et genialt og inspirerende menneske med en unik livsmission. Denne vibration handler om at man kan downloade nye og innovative idéer fra kosmos, og udføre dem i praksis så de fører til succes. Her kan der være tale om en guddommelig inspiration. Gennem sin intuition og innovationskraft kan man se de ting der endnu ikke eksisterer, og opfinder noget helt nyt som ikke har set dagens lys. Udødelighedens tal. Fordi man har en stor indflydelse på andre menneskers verdenssyn gennem sine innovative idéer og tanker, bliver man ofte husket. Derfor kaldes 13/4 også for udødelighedens tal.

Modeltal
13 er et modeltal og giver ofte en unik udstråling og skønhed. Ligesom med tallet 17/8 kan man opleve altid at blive husket, da begge tal er ”udødelighedens tal”. Man tiltrækker nemt opmærksomhed, fordi man sætter sit helt eget særpræg på alt hvad man gør. Man er også bedre til at være i spotlightet end de andre 4 taller, som er mere introverte.

Healing og transformation
Healing handler også om at skabe forandring og transformation.
Man fjerner derved noget gammelt og dysfunktionelt, såsom uhensigtsmæssige mønstre, blokeringer eller tankeformer, der ikke længere tjener en. Dermed er healing også et symbol på døden, som fører nye og positive ting med sig. Med denne vibration har man healende evner og en terapeutisk evne til at få menneskers skyggesider frem i lyset, så de kan blive gjort bevidst.

Vindermentalitet og perfektion
Med 1-tallet har man drive og vindermentalitet, med 3-tallet er man klog og kan gennemføre sine tiltag, og har genialitet og innovation fra 4-tallet. Man arbejder grundigt med tingene indtil de har nået perfektion, og har de faglige og teoretiske facts i orden. Tallet resonerer meget med ny videnskab, der reformerer det eksisterende verdensbillede. Mange musikere har også vibrationen 13/4, ligesom alle der opfinder noget nyt. Samtidigt har man et stort mod til at gøre tingene på den måde der fungerer bedst, og lægger ikke under for konventioner og hvad andre måtte tænke. Nye tanker og ideer kan ofte føre til at man også ser verden på en helt ny måde, og at verden dermed ændrer sig. Et eksempel er internettet, som har skabt en ny tidsalder og en helt ny måde at tænke og kommunikere på. Innovative idéer er ofte ikke begrænset af landegrænser, og kan derfor nemt føre til international succes.

UBALANCERET
Mange problemer
Står tallet ubalanceret, kan det få det værste frem i de omkringliggende tal. Dvs. at alle tal omkring 13 i et ubalanceret numeroskop skal tolkes meget ubalanceret. Det er også et tal der kan bringe uheld, ulykker og katastrofer, hvis ikke det er balanceret, og med mange 4 taller kan man generelt opleve at skulle starte forfra igen og igen, fordi man bliver slået tilbage til nulpunktet af skæbnen.

Græsset er altid grønnere
Man har en følelse af indre utilfredshed, og uanset hvor gode tingene egentlig er, så længes man altid efter noget andet. Det kan give tendens til utroskab og utilfredshed med sin partner, eller til altid at ville ændre sin karriere – fordi tingene aldrig føles helt rigtige. Man har en permanent ”græsset er altid grønnere” følelse i livet, selv når man ”burde” være allermest lykkelig og livet smiler til en.

Utilfreds med hvad man har opnået
Man har ofte en følelse af at man ikke er nået langt nok i livet, eller har valgt den forkerte karriere, hvilket kan få en til at give op igen og igen, på trods af at man netop var ved at bryde igennem til succesen. Det kan være meget svært at falde til ro og føle taknemlighed. Man har altid sat sig et indre mål der skal nås og kan ikke bare nyde nuet. Man kan også opleve at blive meget upopulær, hvis man bruger sin genialitet ”forkert” eller egoistisk, til at skabe noget der kun er til gavn for en selv. Når tallet er balanceret vil man altid bruge sine evner positivt, og skabe idéer som er til gavn for andre.

DAGENS STORE ESSENS ER 22/4 OG ARKETYPEN ER "NARREN/BYGGETALLET"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Ser det smukke i alle mennesker, blid, kærlig, empatisk, elskelig, loyal, familiemenneske, innovativ, tålmodig, loyal, får sine tanker til at blive til virkelighed, ønsker at bygge noget op i den fysiske verden

Ubalanceret: Naivitet, lever i en verden af illusioner, bliver vildledt af andre, opfanger ikke folks dårlige intentioner, manglende realitetssans, er en drømmer, lever i en lyserød fantasiverden, fortabt i tankerne, ikke tilstede, lader sig udnytte , lader andre overskride sine grænser, opdager først for sent at man er blevet snydt, er for sød og venlig for at andre skal kunne lide en, lytter ikke til advarselstegnene, skuffelser og tårer
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "PACIFISTEN"


PACIFISTEN

3
8
5
6
10/1
11/2
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 21 hvilket reducerer til et 3 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 8 som reducerer til tallet 8. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 38, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Pacifisten er blid, sød, blød og ønsker alt godt for andre. Han er som sagt en pacifist og en fredsfortaler. Han ønsker at der skal være retfærdighed i samfundet for at alle skal have det godt. Pacifisten kan dog være en smule svag og ”people pleaser” agtig og have et behov for at behage andre der kan føre til at han bliver udnyttet.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du bruge dagens pacifist energi til at sprede et fredeligt budskab uden at blive set som svag eller uden at andre går over dine grænser?
HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "KEJSEREN"


KEJSEREN

3
2
8
15/6
7
5
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 21 hvilket reducerer til et 3 tal og årets vibration er 2018 hvis tværsum er 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 32 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Kejseren er stor og ekspanderende. Han har store talegaver og bliver set op til og beundret af mange. Kejseren evner at kommunikere til store grupper af mennesker og har en ENORM karisma og power. Kejseren er også enorm god til business fordi han tænker STORT. 32 bliver også ofte kaldt for et ”statsminister” tal fordi den indgyder respekt og power. Med kejseren følger ekspansion, international succes og evnen til erobre verden.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du med fordel tænke stort i dag for at skabe succes? Hvordan kan du nå ud til så mange mennesker som muligt?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "DEN SPIRITUELLE / ADMINISTRATIVE LEDER"


Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 8 og årets grundvibration 2 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 8 og 2 beskrives ved tallet 82 som hedder DEN SPIRITUELLE / ADMINISTRATIVE LEDER og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten nedenunder.

9
3
12/3
9
6
12/3
1
8
10/1
9
17/8
9
8
2
9
12/3
3
10/1
1
2
4
9
5
3
9
3
12/3
9
6
12/3
1
8
10/1
9
17/8
9
8
2
9
12/3
3
10/1
1
2
4
9
5
3


MÅNEDENS DHARMA 82/1

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste