HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ESSENS


Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET TIRSDAG
22-5-2018
DEN INNOVATIVE LEDER
4
5
13/4
9
14/5
9
4
9
8
12/3
13/4
13/4
HEAL THE WORLD
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MÅNEN
4
2
10/1
9
8
6
4
6
5
12/3
7
10/1
DEN NYSGERRIGE FRIHEDS ELSKER
5
2
12/3
12/3
9
7
5/5
7/7
11/2
11/2
20/2
9/9
6/6
22/4
NARREN/BYGGETALLET

I DAG ER DET TIRSDAG
22-5-2018
DEN INNOVATIVE LEDER
4
5
13/4
9
14/5
9
4
9
8
12/3
13/4
13/4
HEAL THE WORLD
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MÅNEN
4
2
10/1
9
8
6
4
6
5
12/3
7
10/1
DEN NYSGERRIGE FRIHEDS ELSKER
5
2
12/3
12/3
9
7
5/5
7/7
11/2
11/2
20/2
9/9
6/6
22/4
NARREN/BYGGETALLET

I DAG ER DET TIRSDAG
22-5-2018
DEN INNOVATIVE LEDER
HEAL THE WORLD
4
5
13/4
9
14/5
9
4
2
10/1
9
8
6
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MÅNEN
4
9
8
12/3
13/4
13/4
4
6
5
12/3
7
10/1
5/5
7/7
11/2
11/2
20/2
9/9
6/6
22/4
NARREN/BYGGETALLET

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 22/4 OG ARKETYPEN ER "NARREN/BYGGETALLET"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER URANUS

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 22. dag i måneden. Tværsummen af 2 + 2 = 4 og 4 er tallet for Uranus. Dagen handler derfor om NYE IDEER og AT BYGGE NYE TING OP FRA BUNDEN.

22/4 tallet indeholder 2 x 2 taller og derfor er det en meget blid og kærlig dag. Med 22/4 ser man det smukke i alle mennesker, er kærlig, empatisk, elskværdig, loyal, familiemenneske, innovativ, tålmodig og får sine tanker til at blive til virkelighed. Der kan være et stort ønske om at bygge noget op i den fysiske verden.

Dog bliver tallet også kaldt for NARREN. De mange 2 taller og 4 tallet, som ikke altid opfatter hvad andre tænker og føler gør at tallet har en stor indbygget NAIVITET - så pas også på med ikke at være for blåøjet i dag!

NAIVITET, er noget man skal passe på når dette tal er tilstede i en dag. Denne energi handler om at man lever i en verden af illusioner, hvor man måske ikke helt opfanger andre folks potentielt dårlige intentioner. Der kan en manglende realitetssans, og en drømmende, overtilgivende tilstand hvor man lukker øjnene for realiteterne, for at begive sig ind i en lyserød fantasiverden. Man skal derfor passe på at man ikke først opdager først for sent at man bliver snydt af andre - eller snyder sig selv ved at pynte tingenes tilstand på en naiv måde.

DAGENS YDRE PRÆG ER 49: YDRE PRØVELSER INDRE HEALING
DAGENS INDRE PRÆG ER 46: APOLLON POLITIKEREN

OBS! Dagens essenstal er 11/2 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 22 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 22 TALS ENERGIEN!

Når 22/4 er ubalanceret så står det for en meget stor naivitet. Man lever i en verden af illusioner hvor man bliver vildledt af andre fordi man ikke opfanger deres dårlige intentioner. 22/4 kan give manglende realitetssans og gøre at man er en drømmer der lever i en lyserød fantasiverden, fortabt i tankerne og følelserne. Man er ikke tilstede og lader sig udnytte. Andre overskrider ens grænser og man opdager det først når det er for sent og man er blevet snydt. Man er er for sød og venlig for at andre skal kunne lide en og det kan lede til skuffelser og tårer. Man kan fx også blive forelsket i de forkerte personer der slet ikke gengælder følelsen men blot nyder den opmærksomhed og energi du giver dem.

DAGENS ESSENS ER 11/2 OG ARKETYPEN ER "LØVEN MED MUNDKURV"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


Tarotkort vides ikke

BALANCERET Fællesskabets inspirator

Fællesskab Tallet 11/2 er et rigtig godt teamplayer tal, der kan løfte en gruppe i fællesskab og tager højde for helheden. Det er en energi hvor man som det mest naturlige i verden tager sig kærligt af andre, hvor man er meget empatisk og har filosofiske og inspirerede tanker om fællesskab og medmenneskelighed.

Kærlig og elskværdig 11/2 er et meget kærligt, elskværdigt og harmonisøgende tal. Det trækker de æstetiske, kærlige og harmoniske aspekter frem af de tal det står sammen med, hvis disse tal er balancerede.

Livsnydelse og æstetik 11/2 i en dags essens indikerer også at der er ekstra fokus på livsnydelse, og at du skal give dig selv plads til at nyde livet i dag. Uanset om det blot er en velfortjent ekstra pause, eller en luksusmiddag med champagne. Så mærk efter hvad det er, der kan give dig mere livsnydelse i dag.

UBALANCERET Kan ikke sætte grænser

Pleaser tendenser Tallet 11/2 kan give tendens til at være behagesyg og lade andre gå ind over ens grænser. Det kan føles som at have et ”hul” i sin aura, hvor andre kan tage ens energi fordi man er ubeskyttet. Man har måske en følelse af at man altid giver mere end man får, og at andre kan nemt udnytte en.

Dulmetallet

11/2 kan give tendens til at dulme sine følelser med mad, sukker, shopping eller andre afhængigheder. I numeroskopet er det også et tal der associeres med lavt immunforsvar, spiseforstyrrelser og diabetes. I en dags energi vil der blot være ekstra tendens til at dulme sine følelser.

Kan trække de negative følelser ud af andre tal Tallet kan i ubalanceret form nemt trigge de negative følelsesaspekter frem i tallene omkring sig, fordi det gør en ekstra følsom og sensitiv. Står det ved siden af et 9 tal kan den eksplosive vrede og egoisme der kendetegner 9 blive trigget frem og forstærket. Står det ved siden af 15/6 kan det skrue op for de dramatiske tendenser, der ligger gemt i 15/6.

Indre splittelse

11/2 kan også handle om indre SPLITTELSE fordi det består af to 1 taller. 1 tallet står for viljen, og to 1 taller repræsenterer derfor at have to ”modsatrettede viljer”. 1 tallet udadtil vil måske gerne én ting mens det indre 1 tal vil noget helt andet. Fx kan det være at 1 tallet udadtil gerne vil være sund, lækker og i form, mens det indre 1 tal gerne vil slænge sig på sofaen og spise søde sager. Eller 1 tallet udadtil føler at man skal hjælpe andre, mens det indre 1 tal har brug for at værne om sig selv. Disse modsatrettede stemmer kan føre til en dyb indre stress - skal jeg det ene eller det andet? Skal jeg passe på mig selv eller de andre? Skal jeg være her eller der?

Vejen frem er at forene de to modsatrettede tendenser eftersom de begge har en berettigelse. Hvordan kan du lære at GIVE PLADS til, og rumme, begge aspekter af dig selv.

DAGENS STORE ESSENS ER 20/2 OG ARKETYPEN ER "PASSION"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og er i kontakt med sin dybeste passion. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Fred og kærlighed, ønske om at bidrage til en bedre verden, følger sin passion, føler sig forbundet til kilden, stor energi, livet er meningsfuldt, tålmodighed til at opnå sine drømme, kreativ, følsom, høje idealer, tillid til livet, nyder processen, indre vejledning, følger sit hjerte, støttet af kosmos, tænker ikke på penge men de kommer til en

Ubalanceret: Manisk, flyvsk, overdrevet intens, kan ikke mærke sin passion, eller skifter passion så ofte at tingene ikke bliver til noget, utålmodighed, overfølsom, oversensitiv, tristhed, sorg, tingene går ikke som håbet
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "DEN INNOVATIVE LEDER"


DEN INNOVATIVE LEDER

4
5
13/4
9
14/5
9
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 22 hvilket reducerer til et 4 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 5 som reducerer til tallet 5. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 45, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Den innovative leder er handlekraftig, produktiv, kreativ, resultatorienteret, har nemt ved at tjene penge, står ved sig selv og har en klar kommunikation. Den innovative leder ser ting der ikke fungerer, italesætter dem og skaber nye systemer der healer og forbedrer. Denne arketype er fuld af styrke og vilje og tåler ikke nemt at blive sagt imod.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du skabe innovativ lederskab i dag? Hvilke nye ideer skal lanceres? Hvilke systemer kan laves der kan føre til innovation og fremgang?
HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "HEAL THE WORLD"


HEAL THE WORLD

4
2
10/1
9
8
6
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 22 hvilket reducerer til et 4 tal og årets vibration er 2018 hvis tværsum er 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 42 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Heal the world arketypen møder de rette mennesker på det rette tidspunkt og får nemt hjælp fra andre. Den har en magnetisk tiltrækning på andre og et lykkeligt kærlighedsliv. Den udlever sine drømme, har held i business og er blid og blød indadtil og innovativ udadtil. Heal the world kan være meget politisk engageret med en dagsorden om at gøre verden til et bedre og mere fredfyldt sted.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du sprede dine healing vibes i dag?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "DEN NYSGERRIGE FRIHEDS ELSKER"


DEN NYSGERRIGE FRIHEDS ELSKER

5
2
12/3
12/3
9
7
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 5 og årets grundvibration 2 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 5 og 2 beskrives ved tallet 52 som hedder DEN NYSGERRIGE FRIHEDS ELSKER og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET:

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste