HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS HOROSKOP

En numerologi horoskop

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET ONSDAG
19-9-2018
HIMLENS PRINS
1
9
2
3
10/1
10/1
1
1
3
6
3
2
DEN HÆNGTE MAND
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER JUPITER
1
2
4
9
5
3
1
3
5
12/3
7
4
DEN OMSORGSFULDE FÆLLESSKABSSTØTTE
9
2
11/2
6
4
11/2
9/9
11/2
11/2
12/3
30/3
10/1
3/3
19/1
HIMLENS PRINS

I DAG ER DET ONSDAG
19-9-2018
HIMLENS PRINS
1
9
2
3
10/1
10/1
1
1
3
6
3
2
DEN HÆNGTE MAND
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER JUPITER
1
2
4
9
5
3
1
3
5
12/3
7
4
DEN OMSORGSFULDE FÆLLESSKABSSTØTTE
9
2
11/2
6
4
11/2
9/9
11/2
11/2
12/3
30/3
10/1
3/3
19/1
HIMLENS PRINS

I DAG ER DET ONSDAG
19-9-2018
HIMLENS PRINS
DEN HÆNGTE MAND
1
9
2
3
10/1
10/1
1
2
4
9
5
3
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER JUPITER
1
1
3
6
3
2
1
3
5
12/3
7
4
9/9
11/2
11/2
12/3
30/3
10/1
3/3
19/1
HIMLENS PRINS

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 19/1 OG ARKETYPEN ER "HIMLENS PRINS"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER SOLEN

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 19. dag i måneden. 1 + 9 = 10. 1 + 0 = 1. 1 er tallet for solen. Dagen handler derfor om BEGYNDELSENS ENERGI, DRIVE og OPTIMISME.

19/1 giver en ENORM mængde af drive, optimisme, entusiasme og gåpåmod. Om 19/1 siges det at “alt hvad man rører ved bliver til guld”. Det er fordi man starter noget (med 1 tallet) og fuldfører det (med 9 tallet) og dette giver en enorm indre SELVTILLID. Man VED at man gennemfører og at man får succes, og derfor har man også nemt ved at motivere andre. Tallet giver stor vindermentalitet, succes, held, velstand, lederskab, autoritet og optimisme. Der er renhed i sind og tanker og en stor manifestationskraft. Hvis tallet er balanceret kan du opleve held med penge og projekter. Tallet giver en følelse af at være guidet af kosmos og at man kan udleve sine drømme med lethed!

DAGENS YDRE PRÆG ER 11: Der er meget psykisk energi i dagen og du ville nemt kunne mærke andre mennesker og hvad de tænker og føler.
DAGENS INDRE PRÆG ER 13: DØDEN (INNOVATION)

OBS! Dagens essenstal er 12/3 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 19 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 19 TALS ENERGIEN!

Når 19/1 står ubalanceret kan man nemt blive flyvsk, forvirret, urolig og have et sind der er fyldt med ubrugelige ideer og negative tanker der kører i ring. I tallet 19/1 ligger der en masse 1 taller hvilket kan medføre storhedsvanvid, egoisme, maniskhed, for højt blodtryk & stress. Istedet for at 1 og 9 står for en energi hvor man starter noget og fuldfører det, kommer 1 og 9 til at handle om utålmodighed. Man har knapt nok startet med projektet (1 tallet) og ser allerede fuldførelsen (9 tallet) - uden at have tålmodigheden til at gå igennem de nødvendige trin. Dette kan give en masse luftkasteller, store armbevægelser og urealistiske ideer og forestillinger om egne evner og formåen. Som ordsproget lyder - højt at flyve, dybt at falde.

DAGENS ESSENS ER 12/3 OG ARKETYPEN ER "DEN HÆNGTE MAND"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


ESSENS TAROTKORT
Kortet handler om at man nogen gange skal ændre sin opfattelse 180 grader for at blive fri af illusionernes slør. Det handler også om at kunne føle sig som et offer for livet, for andre mennesker, eller de situationer vi havner i.

Det er overvejende et ubalanceret tal, men alle tal indeholder også positive livslektioner, og i dette tal er det at give slip på sindets illusioner. Man lærer at stå ved sig selv og gå efter sine egne drømme, fri for begrænsninger, og fri for at tænke på hvad andre tænker. Derfor kan dette tal give en vis "rock stjerne" vibe, hvor man gør PRÆCIST som man selv har lyst til. Dybest set er ingen et offer for noget som helst, og vi er alle fuldkommen frie til at leve og tænke som vi vil. 12/3 tilføjer også ekspansion, viden, humor og klogskab, som ligger i det rene 3 tal. 12/3 har en ekstra ekspansiv form for humor som kan være "falde på halen" agtig og ofte kan se det groteske og morsomme i enhver situation. Mange komikere har fx meget 12/3 som giver den perfekte blanding af intelligens og humor.

"OFFERTALLET"
12/3 kaldes også for offertallet, da man kan opleve at være et offer for andres dagsorden, eller føle sig som et offer ved at man ikke selv har indflydelse på sit liv. Man oplever måske blokeringer og modgang og kan miste det man bygger op, fx status og penge. Med 12/3 i en essens, skal man derfor altid tænke sig om en ekstra gang i anliggender omkring økonomi, bolig og andre materielle sager, da man nemt kan ende som en brik i andres spil, uden selv at være klar over det.

Man kan også opleve at andre tager en som gidsel, uden at man selv er klar over det. Det kan være at blive taget som gidsel i forretningsanliggender hvor andre har en skjult dagsorden, eller i ens personlige liv, hvor nogen bruger en som led i en egoistisk dagsorden.

Frustration og misforståelser
12/3 er et tal der potentielt indeholder frustration, drama og misforståelser, og giver mange tanker som kører i ring. Man oplever meget drama i alle relationer, som man ofte ikke kan se at man selv skaber. Det er også et tal der indikerer nervøsitet, stress, tab af penge og status.

Bedrevidende og forudindtaget
Et almindeligt aspekt af tallet er, at man konstant tror at man har gennemskuet mennesker eller situationer - men man er dybest set offer for sine egne projektioner, og har skabt sit eget tankespind, som ikke har hold i virkeligheden. Andre kan blive irriterede over dette, fordi man stædigt booster sine egne fortolkninger af virkeligheden ud, som om de var endegyldige sandheder. Med 12/3 vibrationen tror man ofte selv fuldt og fast på at ens sandhed er den eneste og den rette.

Bliver misforstået
Der kan også være en tendens at andre mennesker misforstår vores hensigter og det som vi står for, fordi de ikke helt kan se hvem vi er. Man kan også have en tendens til rent intellektuelt at ”presse systemer” ned over ting der i virkeligheden ikke kan sammenlignes eller forklares ud fra det system man forsøger at presse ned over det.

Rådet i dag - træk projektionerne hjem
Et godt råd i dag, er derfor at huske på, at vi ikke nødvendigvis kan stole på vores mentale forestillinger om hvordan tingene er. At trække vores projektioner og domme over andre tilbage til os selv - og vende det hele 180 grader, så vi i stedet for at kigge ud ad kigger indad og spørger os selv: På hvilken måde er jeg selv (det jeg tænker om andre, en situation eller livet)?

DAGENS STORE ESSENS ER 30/3 OG ARKETYPEN ER "VIDENS EKSPANSION"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Akademisk, historieinteresseret, reflekterer over fortiden, ekspansiv, ambitiøs, målbevidst, handlekraftig, dynamisk, udholdende, magtfuld, perfektionist, avancerer, selvstændig, lederegenskaber, vindermentalitet, højt intellekt, humoristisk sans

Ubalanceret: Gammeldags og forstokket, overfortolkende, hård, belærende, bedrevidende, pokeransigt, ser ned på andre, gammeldags, arrogant, egenrådig, snobbet, hader nederlag, kynisk, konservativ, beskyttelsesskjold mod verden, imagefikseret, fordømmende, sort/hvide holdninger, modstand på alt der er nyt, ikke så meget socialt liv
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "HIMLENS PRINS"


HIMLENS PRINS

1
9
2
3
10/1
10/1
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 19 hvilket reducerer til et 1 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 9 som reducerer til tallet 9. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 19, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Himlens prins har stort held i livet og alt hvad han rører ved bliver til guld. Han har vindermentalitet, succes, velstand, lederskabsevner, autoritet, optimisme, et lyst sind og har renhed i sind og tanker. Han føler sig guidet af kosmos og udlever sine drømme med lethed og nydelse.

På minus siden kan der være en del forvirring og uro. Han kan være enormt flyvsk med alt for mange ideer. Han kan have en masse tanker der kører i ring, for højt blodtryk og lide af stress. Han kan også være barnlig, forkælet og forvente at andre servicerer ham, gør som han siger og sætter ham op på et piedestal.

VÆRD AT TÆNKE OVER: I dag er en dag hvor det er let at opnå succes! Gør de ting der skal gøres med en stor og let indre optimisme. Motto: ”Jeg lader min indre sol guide mig igennem dagen og fylde mit indre med lys, optimisme, selvkærlighed og selvtillid”
HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "DEN HÆNGTE MAND"


DEN HÆNGTE MAND

1
2
4
9
5
3
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 19 hvilket reducerer til et 1 tal og årets vibration er 2018 hvis tværsum er 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 12 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Den hængte mand har store ambitioner og armbevægelser og er fyldt med humor og gåpåmod. Desværre har den hængte mand også en tendens til at misforstå, overfortolke og overanalysere situationer og kan derved nemt blive et offer for andres dagsorden. Den hængte mand kan også have en MASSE indre tankemylder hvor han vender og drejer på ting i timevis i et forsøg at forstå tingenes sammenhæng.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvis du fanger dig selv i overdrevent tankemylder – så tag lige en dyb indånding og fortæl dig selv at det nok skal løse sig senere når dit sind er faldet til ro.

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "DEN OMSORGSFULDE FÆLLESSKABSSTØTTE"


DEN OMSORGSFULDE FÆLLESSKABSSTØTTE

9
2
11/2
6
4
11/2
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 9 og årets grundvibration 2 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 9 og 2 beskrives ved tallet 92 som hedder DEN OMSORGSFULDE FÆLLESSKABSSTØTTE og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET:

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste