HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS HOROSKOP

En numerologi horoskop

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET TIRSDAG
19-2-2019
DEN HÆNGTE MAND
1
2
4
9
5
3
1
3
5
12/3
7
4
DØDEN (INNOVATION)
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
1
3
5
12/3
7
4
1
4
6
15/6
9
5
LØVENS KONGELIGE STJERNE
2
3
7
15/6
8
5
2/2
5/5
12/3
6/6
24/6
3/3
4/4
19/1
HIMLENS PRINS

I DAG ER DET TIRSDAG
19-2-2019
DEN HÆNGTE MAND
1
2
4
9
5
3
1
3
5
12/3
7
4
DØDEN (INNOVATION)
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
1
3
5
12/3
7
4
1
4
6
15/6
9
5
LØVENS KONGELIGE STJERNE
2
3
7
15/6
8
5
2/2
5/5
12/3
6/6
24/6
3/3
4/4
19/1
HIMLENS PRINS

I DAG ER DET TIRSDAG
19-2-2019
DEN HÆNGTE MAND
DØDEN (INNOVATION)
1
2
4
9
5
3
1
3
5
12/3
7
4
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
1
3
5
12/3
7
4
1
4
6
15/6
9
5
2/2
5/5
12/3
6/6
24/6
3/3
4/4
19/1
HIMLENS PRINS

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 19/1 OG ARKETYPEN ER "HIMLENS PRINS"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER SOLEN

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 19. dag i måneden. 1 + 9 = 10. 1 + 0 = 1. 1 er tallet for solen. Dagen handler derfor om BEGYNDELSENS ENERGI, DRIVE og OPTIMISME.

19/1 giver en ENORM mængde af drive, optimisme, entusiasme og gåpåmod. Om 19/1 siges det at “alt hvad man rører ved bliver til guld”. Det er fordi man starter noget (med 1 tallet) og fuldfører det (med 9 tallet) og dette giver en enorm indre SELVTILLID. Man VED at man gennemfører og at man får succes, og derfor har man også nemt ved at motivere andre. Tallet giver stor vindermentalitet, succes, held, velstand, lederskab, autoritet og optimisme. Der er renhed i sind og tanker og en stor manifestationskraft. Hvis tallet er balanceret kan du opleve held med penge og projekter. Tallet giver en følelse af at være guidet af kosmos og at man kan udleve sine drømme med lethed!

DAGENS YDRE PRÆG ER 13: Der skabes plads til nyt, og det gamle som ikke længere fungerer optimalt rives ned.
DAGENS INDRE PRÆG ER 14: MÅDEHOLD

DAGENS ESSENS ER 6/6 OG ARKETYPEN ER "VENUS"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


ESSENS TAROTKORT
6 tallet virker både meget dragende, blødgørende og harmoniserende på andre. 6 tallet er kærligt, sanseligt, godhjertet og meget charmerende.

6 tallet giver kærlighed til hjemmet, hygge og god stemning. Der følger en opvartende og omsorgsfuld energi med, der står for tryghed og traditioner.

6 tallet giver en stærk fællesskabsfølelse, indre styrke, gør at man hjælper andre og skaber god stemning i en gruppe.

Nøgleord er loyalitet, trofasthed, hjælpsomhed og kærlighed.

Der kan dog også være lidt stædighed og holden fast i egne meninger og behov.

6 tallets domæne er parforhold, relationer og familieliv. 6-tallet står for kærligheden i alle dens former lige fra den erotiske og romantiske eros, til den familiære og venskabelige kærlighed, til kærligheden til sig selv, og den guddommelige kærlighed, agape.

6 tallets domæne er parforhold, relationer og familieliv. 6-tallet står for kærligheden i alle dens former lige fra den romantiske, til den familiære, venskabelige, og til den guddommelige kærlighed, agape.

DAGENS STORE ESSENS ER 24/6 OG ARKETYPEN ER "DRONNINGEN"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Venus vibration, empatisk, kærlig, loyal, populær, moderlig, fællesskab, kosmisk bevidsthed, social magnetisme, et dronningetal, får let hjælp af andre, godt netværk og forretningsforbindelser, forener og samler mennesker, møder de rette mennesker på det rette tidspunkt, lykkeligt kærlighedsliv, udlever sine drømme med succes, held i pengesager, økonomisk gevinst

Ubalanceret: Forlist kærlighed, drama i relationer, mangler hjælp fra andre, føler sig alene med alting, økonomiske nedture, overforbrug, planer går i vasken, ubalancen mellem at give og modtage, manipulerende, dramatisk, stædig
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "DEN HÆNGTE MAND"


DEN HÆNGTE MAND

1
2
4
9
5
3
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 19 hvilket reducerer til et 1 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 2 som reducerer til tallet 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 12, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Den hængte mand har store ambitioner og armbevægelser og er fyldt med humor og gåpåmod. Desværre har den hængte mand også en tendens til at misforstå, overfortolke og overanalysere situationer og kan derved nemt blive et offer for andres dagsorden. Som det fremgår af tarotkortet ser den hængte mand ganske tilfreds ud, med en glorie om hovedet – han er slet ikke klar over at han er et offer der er blevet hængt op til offentlig skue.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Tænk før du handler i dag! Mærk efter en ekstra gang, og hav en sund skepsis med dig. Vær opmærksom på at du ikke overfortolker eller misforstår andre. Vær mere groundet i din kommunikation og dine valg, sådan at du ikke ufrivilligt bliver en brik i andres spil.
HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "DØDEN (INNOVATION)"


DØDEN (INNOVATION)

1
3
5
12/3
7
4
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 19 hvilket reducerer til et 1 tal og årets vibration er 2019 hvis tværsum er 3. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 13 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Døden vil gerne fjerne det der ikke længere fungerer for at give plads til det nye. Symbolikken ser farlig ud – men døden eksisterer for at give plads til det nye som oftest kommer i form af nye ideer og fremgangsmåder der fødes i menneskets sind. Der findes en portal i dit sind hvorigennem geniale og banebrydende ideer fra kosmos kan flyde ind. Find og forstærk denne portal og lad det strømme igennem.

Døden kan også være utilfreds med tingenes tilstand og derfor kan man opleve en indre følelse af at alt er forkert og at græsset er grønnere alle andre steder end der hvor man befinder sig. Hvis dette er tilfældet for dig så brug nogle øjeblikke for at centrere dig i dig selv og mærk at der ikke er andre steder du kan være end lige her og nu.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Luk øjnene og mærk hvor portalen til de geniale ideer ligger inden i dig og hvordan du åbner op for det flow. Mærk også at du er her og nu og at det er det bedste sted at være.

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "LØVENS KONGELIGE STJERNE"


LØVENS KONGELIGE STJERNE

2
3
7
15/6
8
5
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 2 og årets grundvibration 3 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 2 og 3 beskrives ved tallet 23 som hedder LØVENS KONGELIGE STJERNE og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET:

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke