HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS HOROSKOP

En numerologi horoskop

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET FREDAG
26-4-2019
MANGE STYRKEPRØVELSER
8
4
11/2
9
7
12/3
8
3
10/1
6
5
11/2
DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
8
3
10/1
6
5
11/2
8
2
9
12/3
3
10/1
REVOLUTIONÆREN
4
3
11/2
3
10/1
7
4/4
7/7
12/3
15/6
24/6
12/3
11/2
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

I DAG ER DET FREDAG
26-4-2019
MANGE STYRKEPRØVELSER
8
4
11/2
9
7
12/3
8
3
10/1
6
5
11/2
DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
8
3
10/1
6
5
11/2
8
2
9
12/3
3
10/1
REVOLUTIONÆREN
4
3
11/2
3
10/1
7
4/4
7/7
12/3
15/6
24/6
12/3
11/2
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

I DAG ER DET FREDAG
26-4-2019
MANGE STYRKEPRØVELSER
DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR
8
4
11/2
9
7
12/3
8
3
10/1
6
5
11/2
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
8
3
10/1
6
5
11/2
8
2
9
12/3
3
10/1
4/4
7/7
12/3
15/6
24/6
12/3
11/2
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 26/8 OG ARKETYPEN ER "BALANCE/RETFÆRDIGHED"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER SATURN

Vi har den 26. dag i måneden. 2 + 6 = 8 hvilket er Saturns tal. Dagen handler derfor om BALANCE, RETFÆRDIGHED og FORDELING af energi og goder.

26/8 handler meget om at skabe balance og retfærdighed (8) i det sociale felt (2 og 6). Er der nogen du ikke har talt med i langt tid, som har brug for at høre fra dig? Eller har du nogen i din omgangskreds som du trænger til at sige fra over for? Skal du skabe mere klarhed overfor en gruppe mennesker som du leder, eller i et fællesskab som du er del af?

Pas lidt på dine energier i dag. 26/8 er en energi der nemt kan lede til at man snakker for meget, og måske om indholdsløse ting. Der kan være en tendens til egoisme, eller at man lidt for hårdnakket går efter at få sin egen dagorden igennem. Tallet hedder også "forkerte råd" så vær opmærksom på hvem du modtager råd fra, eller om de råd som du selv giver til andre i virkeligheden matcher dem. Vi skal alle lytte til os selv, og ikke blindt følge hvad andre råder os til.

DAGENS YDRE PRÆG ER 83: DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR
DAGENS INDRE PRÆG ER 82: DEN SPIRITUELLE / ADMINISTRATIVE LEDER

OBS! Dagens ydre aura (på venstre side) er 12/3 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 26 tallet.
OBS! Dagens indre aura (på venstre side) er 11/2 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 26 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 26 TALS ENERGIEN!

Når 26/8 er ubalanceret kan der være tendens til at man stoler blindt på andre og ikke lytter til sig selv. Omvendt kan man også få et overdrevet behov for at se folk an, og sætte mange spørgsmålstegn ved andres motiver. Man kan også blive kommanderende og irettesættende og blande sig i andre folks anliggende for at få sin egen dagsorden igennem. Der er også en tendens til at holde fast i sine egne meninger uden at mærke efter helheden.

Saturn energien handler meget om balance og at tilegne ting værdi, så de kan måles og vejes op mod hinanden - derfor kan man nemt komme til at sætte "mærkater" på ting, fx ved at man for hurtigt dømmer andre, situationer, eller sig selv, uden at man kan se hele billedet.

Tallet 26/8 er i de traditionelle tekster også beskrevet som en energi der kan varsle naturkatastrofer eller ting der går galt. Dette er dog ikke noget du skal være bange for i en dags energi, men det er en god idé at være ekstra varsom.

DAGENS ESSENS ER 15/6 OG ARKETYPEN ER "DJÆVLEN"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


ESSENS TAROTKORT
Djævlen (tarot)
Dette kort symboliserer seksualiteten og den kreative kraft, det guddommeligt feminine. Når det er balanceret er det lyset, og ubalanceret er det mørket. Det er den reneste spiritualitet og de dybeste mørke okkulte kræfter.

BALANCERET

Et feminint og fascinerende tal
Tallet er det mest feminine af alle tal og rummer en stor erotisk kraft, nydelse og sanselighed. Man har en stor æstetisk sans og kunstneriske evner, og en evne til at lyse ind i andres mørke og heale andre, fx gennem sin kunst eller gennem sin blotte tilstedeværelse.

Charmerende og karismatisk
Tallet giver en meget vellidt, charmerende og karismatisk personlighed, som har en stor tiltrækningskraft på andre. Man er en god performer der trives i spotlightet og er meget fascinerende og fuld af charme.

Erotisk power
Når tallet står balanceret giver det et fantastisk, nærmest guddommeligt sexliv (fx sammen med 6 og 7 i et center) og en stor evne til at forbinde seksualitet og spiritualitet. Man har en også nærmest guddommelig fascinationskraft og en god indflydelse på andre.

UBALANCERET

Ubalanceret - manipulerende
Ubalanceret har man en dramatisk personlighed og et iltert temperament. Man kan være meget dominerende og selvisk i sine relationer. Man er meget manipulerende og har tendens til at bruge sin charme for egen vinding, særligt overfor det modsatte køn.

Humørsvingninger og jalousi
Man oplever ofte store humørsvingninger som man lader gå ud over andre, og man flipper ud over småting. Man bliver meget misundelig på andre hvis de har mere succes med det modsatte køn og kan være frygteligt jaloux, selv uden der er grund til det. Hvis der er mange og ubalancerede 15/6 kan man risikere dyb depression og selvmordstanker. Der kan også være tendens til borderline personlighedforstyrrelse.

Sygdomstal
Ubalanceret kan man opleve mystiske sygdomme som ingen kan diagnosticere, eller sygdomme forårsaget af genfejl samt autoimmune sygdomme såsom sklerose, psoriasis eller Parkinsons. Der kan også være tale om epilepsi. Man kan lide af spiseforstyrrelser eller være overdrevent optaget af sin kost eller kontrollere kroppen gennem overtræning. Det kan også give mentale og psykiske lidelser og ikke mindst tendensen til deppression. Man kan også have tendens til afhængighed ved at man forsøger at ”medicinere” sig ud af følelsesmæssige kriser.

Drama i parforhold
Der er en meget stor tendens til drama i relationer og til at miste sine parforhold og ikke at kunne give slip. Man kan dermed sejle rundt i de samme følelser i årevis og have svært ved at komme videre efter et brud. Ens parforhold har tendens til at gå i stykker netop pga. af ens svingende humør, og ubevidste tendens til at skabe drama og jalousi episoder. Et eksempel er sangerinden Medina, som har en 15/6 vibration i sit navn, og måske oplever nogle af de ubalancerede tendenser i sine parforhold.

DAGENS STORE ESSENS ER 24/6 OG ARKETYPEN ER "DRONNINGEN"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Venus vibration, empatisk, kærlig, loyal, populær, moderlig, fællesskab, kosmisk bevidsthed, social magnetisme, et dronningetal, får let hjælp af andre, godt netværk og forretningsforbindelser, forener og samler mennesker, møder de rette mennesker på det rette tidspunkt, lykkeligt kærlighedsliv, udlever sine drømme med succes, held i pengesager, økonomisk gevinst

Ubalanceret: Forlist kærlighed, drama i relationer, mangler hjælp fra andre, føler sig alene med alting, økonomiske nedture, overforbrug, planer går i vasken, ubalancen mellem at give og modtage, manipulerende, dramatisk, stædig
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "MANGE STYRKEPRØVELSER"


MANGE STYRKEPRØVELSER

8
4
11/2
9
7
12/3
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 26 hvilket reducerer til et 8 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 4 som reducerer til tallet 4. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 84, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR"


DEN EMPATISKE ADMINISTRATOR

8
3
10/1
6
5
11/2
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 26 hvilket reducerer til et 8 tal og årets vibration er 2019 hvis tværsum er 3. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 83 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "REVOLUTIONÆREN"


REVOLUTIONÆREN

4
3
11/2
3
10/1
7
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 4 og årets grundvibration 3 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 4 og 3 beskrives ved tallet 43 som hedder REVOLUTIONÆREN og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET:

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke