MØD VORES NYUDDANNEDE NUMEROLOGIST PRO NUMEROLOGER – NOVEMBER 2017!

Her kan du møde nogle af vores nyuddannede numerologer, som har taget den 8 mdr lange Numerologist Pro Uddannelse, er klar til at springe ud og gøre en kæmpe forskel for deres kunder!

De behersker de mest dybdegående numerologiske metoder og teknikker, som vi selv bruger, så du er garanteret en numerolog af top kvalitet, som forstår at hvert enkelte menneske er unikt og at numeroskopets vibrationer skal matche den enkeltes behov og ønsker til livet.

God fornøjelse med at finde din numerolog!

Numerologist Pro Uddannelsesledere,

Johannes og Estel Ehvass

CASSANDRA

Cassandra er en super dygtig numerolog med hjertet på rette sted. For Cassandra er den menneskelige kontakt det vigtigste element i den numerologiske session, hvor numerologen går ind via tallene og ser personens dybeste essens og kald i livet – og formidler dette videre til kunden. Med Cassandra møder du en dybt professionel, og samtidigt super empatisk numerolog.

Intropris: 995kr for en personlig session. Dette kan foregå over Skype eller ved personligt fremmøde, Kbh.

email: cassandralinius@gmail.com

PERNILLE

Pernille er professionel sangerinde, tidligere X factor deltager, matematik studerende på universitetet, og nu også nyudklækket numerolog! Pernille er en ægte numerologisk talnørd, men også et super empatisk menneske der har en speciel evne til at kigge langt ind i en anden persons psyke ved hjælp af numerologien. Med Pernille er du i gode hænder.

Intropris: 995kr for en personlig session. Dette kan foregå over Skype eller ved personligt fremmøde

email: Pernille.isedora@gmail.com

MICCHELLE

Micchelle er nyuddannet Numerologist Pro numerolog, og har mange års erfaring med at arbejde med mennesker gennem HR og som virksomhedskonsulet. Micchelle har en dyb menneskekundskab og bruger numerologien som et dybt og spirituelt redskab, der skaber store resultater for hendes kunder. 

email: NumerologMicchelle@gmail.com

HENRIETTE

Henriette er nyuddannet numerolog, og bor i Jylland. Hun har gjort kæmpe fremskridt mht. til hendes numerologiske færdigheder blot de seneste få måneder. Hun tilbyder pt. sessioner til en billig pris for på den måde at få mere erfaring.

Henriette tilbyder tolkninger og navneskift sessioner til en billig pris i en introperiode, og man kan få oplysning herom ved henvendelse på:

email:Numerolog.info@gmail.com

JEANNIE

Jeannie er en nyuddannet numerolog, som har mange års erfaring som psykoterapeut og coach samt en stor livserfaring. Jeannie benytter sig af numerologien for nænsomt at guide sine kunder til et sted hvor de opnår selvindsigt. Jeannie går især op i at vise dig hvordan du kan tappe ind i dine potentialer gennem bevidstgørelse af de vibrationer som du latent har til rådighed, og som du vil kunne vække både i dig selv og igennem numerologisk navneskift.

Intropris: 995kr for en personlig session. Dette kan foregå over Skype eller ved personligt fremmøde

tlf. 30136146
email: Anrejepe@gmail.com

JOHANNES BRORMAND

Johannes Brormand har mange års terapeutisk erfaring med at lede mennesker med dybe traumer igennem en dyb healings proces. Johannes Brormand tilbyder et numerologisk navneskifte med fokus på at hjælpe klienten til at folde sit inderste potentiale ud, leve sin passion og træde fuldt i karakter som den helt unikke personlighed vi alle sammen er bag fortidens overleverede forhindringer og nedarvede mønstre – hvilket alt sammen er at læse, tyde og ikke mindst ændre igennem numerologiens kraftfulde redskab.

Intropris: 995kr for den indledende session. Dette kan foregå over Skype eller ved personligt fremmøde på indre Østerbro, Kbh.

tlf: 6070 0377
email: heartthinking@gmail.com

IZABELA FROST

Izabela er en dygtig numerolog med en stor indfølingsevne og livserfaring. Izabela har en dyb empati, hjertevarmende og omfavnende tilstedeværelse, der gør at hun er et godt match til dig der ønsker et professionelt og kærligt forløb gennem numerologisk coaching/mentoring. 

Udover at være numerolog er Izabela bl.a. uddannet Spirituel Mentor. Hun tilbyder tolkninger og sessioner til en billig pris i en introperiode, og man kan få oplysning herom ved henvendelse på:

email: info@izabelafrost.dk

BLIV PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se video, lytte til mp3 og downloade skriftlige materialer, samt stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Efter en afsluttende eksamen vil du få et certifikat, som du også kan bruge internationalt, og herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.

VI TILBYDER

  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2018
KONTAKT

For at booke session eller samtale om uddannelsen, skriv til:

Sessioner foregår i Amager Strandpark,
5 min. gang fra Øresund metro station.
Få stop med metro M2 fra Nørreport.
Gratis parkering for dig som er i bil.

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.
Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.