personlig session med Estel

FORSTÅ DIT LIVSFORMÅL – KEND DIN DYBESTE ESSENS
HÆV DINE VIBRATIONER MED ET NYT NAVN

START DIN REJSE HER

NUMEROLOG ESTEL EHVASS


Estel er numerolog, stifter af numerologerne.dk og uddannelsesleder på uddannelsen til professionel numerolog. Hun har sammen med sin mand, Johannes Ehvass, skabt verdens første software numerologi software system, Numerologist PRO, som benyttes af professionelle numerologer i hele landet. 

Estel har oprindeligt studeret på musikkonservatoriet og læst musikvidenskab på universitetet. Udover numerolog, er hun uddannet coach og psykoterapeut. Estel har interesseret sig for numerologi siden 2000, hvor hun skiftede navn første gang. Hun har boet flere år i østen, hvor hun bl.a. har skrevet om, og undervist i yoga, meditation og esoterisk visdom.

Nu har hun Numerologist Pro Uddannelsen i København, med opstart 2 gange årligt.

Estel giver derudover personlige sessioner og skriver om numerologi.

Book din tid!

PERSONLIGE NUMEROLOGI SESSIONER

Her finder du personlige numerologi sessioner til voksne, som foregår live eller via Skype.

For sessioner til børn og dem der vil skifte navn samlet som familie, scroll lidt ned på siden.

SOUL BLUEPRINT LUKSUS SESSION

3 timer

Live eller Skype

5500 kr

I Soul Blueprint får du alt hvad en “Personlig Navnesession” (til højre) indeholder.

Derudover går vi dybere ind i din essens og sjælspotentialehvor vi inddrager alle aspekter af numerologiens visdom, som bl.a. viser dine tidligere liv, karmiske forbindelser og psykens udvikling fra barndom til voksen. For dig som vil have det maksimale ud af min numerologiske ekspertise.

 • ALT HVAD EN PERSONLIG NAVNESESSION INDEHOLDER (Se punkterne 1-7 i Personlig Navnesession til højre)
 • SOUL BLUEPRINT Gennem numerologiske beregninger afdækker vi de vigtigste 4 temaer fra tidligere inkarnationer, som du bærer med dig ind i dette liv. Vi ser på din medfødte sjælecyklus, samt de livslektioner der vender tilbage for dig igen og igen, og den numerologiske nøgle til at løse dem, så du kan bryde igennem til næste niveau og gøre dig fri af unødvendige slør og begrænsninger.
 • DINE MEDFØDTE ESSENSTAL Vi går dybere ind i dine medfødte essenstal som fortæller om dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow.
 • DET PSYKISKE SELV Energierne i barndom, teenageår, ungdom og voksenliv kan ses i det Psykiske Selv, som viser hvordan de forskellige følelsesmønstre og mentale ubevidste strategier er opstået og hvornår.
 • DINE KARMISKE FORBINDELSER Dine vigtigste karmiske forbindelser er en genvej til større harmoni i dine nære relationer. Men de også en vigtig brik i at forstå dig selv og hvorfor du er som du er, da forholdet til dine nærmeste relationer også kan aflæses i dit medfødte numeroskop og påvirker dig gennem hele livet.
 • NUMEROLOGISK COACHING Hvordan du indarbejder dine nye vibrationer, og giver slip på de gamle, så du får mest ud af dit nye numeroskop. Hvilke temaer kan du forvente der kommer op i udrensningen, og hvad skal du være ekstra opmærksom på?
 • AFBALANCERING AF DINE ESSENSPLANETER Personligt beregnet krystal grid, som afbalancerer dine planeternes indbyrdes relationer i din medfødte numerologiske essens. En dyb viden der stammer fra den oldgamle, indiske, esoteriske astrologi om tallenes og planeternes afbalancering gennem krystaller og ædelsten.

PERSONLIG NAVNESESSION

2 timer

Live eller Skype

4500 kr

Sessionen for dig som vil have det numeroskop, som støtter bedst op om din dybeste essens og livsformål.

1. ESSENSTOLKNING Dybdegående tolkning af dine medfødte essenstal og personlige potentialer. (Højere Selv og Psykiske Selv).

2. NUMEROSKOP TOLKNING Hvordan påvirker dit nuværende navn dig på de forskellige livsområder? (Kærlighedsliv, spiritualitet, karriere, sundhed, økonomi, venskaber, kommunikation etc.)  

3. NYT NUMEROSKOP Personlig beregning af de navne, som støtter bedst op om dine medfødte talenter og styrker, og dine ønsker til livet.

4. UNDERVIBRATIONER, UNDERNUMEROSKOPER m.m. Et finere niveau af energi i navnene, fra forholdet mellem vokaler og konsonanter, som booster numeroskopets effekt.

5. PERSONLIGE NAVNELISTER Skræddersyet til dig.

6. NUMEROSKOPRAPPORT Læs om energierne i dine nye navne, og tune ind i dit nye numeroskops potentiale.

7. ÅRSTALSRÆKKER FOR 10 ÅR Dine personlige energiperioder – hvornår har du høj eller lav energi, hvornår er de bedste perioder for flytning, forretning, familiebegivenheder m.m.

Har du allerede fået et numeroskop, og vil opgradere med undervibrationer, undernumeroskoper og navneenergier så dine unikke navnevalg støtter dig bedst muligt?


UNDERVIBRATIONS SESSIONEN

1 time

Skype

3200 kr

Sessionen for dig, som allerede har skiftet navn og vil opgradere med undervibrationer, undernumeroskoper og finetuning af energierne i hvert navn.

Obs. Undervibrationer er altid inkluderet i de andre sessioner, hvis ønsket!

Sessionen inkluderer bl.a.:

Vokal og konsonantværdier i hvert navn

Personligheds og hearts desire tal der “taler” med din essens og sjæl

Undernumeroskoper; vokaskop og konskop i balance ud fra dine behov

At hvert navn er afbalanceret og matcher dig på alle niveauer (talpyramider og navneskoper)

Undervibrationer kan også afbalancere evt. udfordringer i essenstallene, samt være med til at heale uharmoniske vibrationer fra tidligere navne.

Du bestemmer selv hvor stor indflydelse du vil have på navnevalget.

Men skal du have det bedste af det bedste, skal du højst sandsynligt være villig til at give slip på flere af dine navne.

Book din tid!

BØRNE- OG FAMILIE SESSIONER

VIL DU HAVE GRATIS SVAR PÅ OM I KAN BEVARE SAMME EFTERNAVN?

Mange familier ønsker naturligt nok, at have et fælles efternavn.
Inden I beslutter jer for en session, kan I gratis få svar på, om det er muligt at bevare samme efternavn, eller få et nyt fælles efternavn som familie.
Skriv til kontakt@numerologerne.dk og få svar indenfor 3 hverdage.


BABY MAILSESSION

Mail session 2500 kr

Sessionen for dig som vil have vejledning i at give dit barn de navne, som bedst støtter op om hans eller hendes dybeste essens og livsformål. Kan også bestilles som gavekort.


Sessionen inkluderer:

Nyt numeroskop der matcher den højere essens

Hensyntagen efter jeres ønsker til navne og efternavne

Rapport med beskrivelse af det nye numeroskop

Navnelister I kan vælge navne ud fra

Undervibrationer og undernumeroskoper, hvis det ønskes – et finere niveau af vibration i hvert navn.


FAMILIE MAILSESSION

pr. voksen: 3700 kr

pr. barn: 2500 kr

Sessionen for jer, der som familie gerne vil skifte navn. For jer som ønsker de navne, der er designet til at støtte jer hver især maksimalt og skabe mest mulig harmoni på alle planer.

Sessionen inkluderer:

Nyt numeroskop der matcher den højere essens

Hensyntagen efter jeres ønsker til navne og efternavne

Rapport til hvert familemedlem med beskrivelse af det nye numeroskop

Navnelister I kan vælge navne ud fra

Undervibrationer og undernumeroskoper, hvis det ønskes – et finere niveau af vibration i hvert navn.

Vi har haft stor glæde af at bruge Estel, da vi skulle navngive vores søn. Jeg har også brugt hende i forbindelse med at finpudse mit eget navn. Estel har en helt særlig evne til at tolke og formidle budskabet, så man virkelig føler sig set. Estel er yderst professionel og leverer virkelig varen. Elsker at de har moderniseret numerologien med et software, så man undgår regnefejl og bedre kan danne sig et overblik over numeroskopet. Den varmeste anbefaling herfra.

Marieloise Eilvig

Efter at have fået en session af Estel må jeg sige, at hun er meget dygtig. Jeg fik et utrolig godt indblik i mig selv, og Estel har en stor viden som løfter niveauet ud over det sædvanlige. Jeg kan absolut anbefale hende.

Daniella Cecilia Rubinfield

HVORFOR GÅ TIL NUMEROLOG?

Et besøg hos en numerolog kan vise sig at være noget af det bedste du nogensinde vælger at gøre for dig selv. 

Du kan blandt andet få hjælp til at finde svar på:

 • Hvad der er de største udfordringer i dit liv
 • Forstå dig selv på et dybere plan, hvem du er og hvad du skal
 • Hvorfor du har ondt i økonomien eller kærligheden
 • Hvorfor du møder de samme udfordringer igen og igen
 • Hvad du skal gøre for at komme ud af den onde cirkel
 • Hvordan du kan ændre din indre attitude og dine livsomstændigheder for at matche din egen dybeste essens

DINE NAVNE FORTÆLLER EN HISTORIE OM HVEM DU ER …

Hvert bogstav har et talværdi knyttet til sig, og derfor adderer dine navne op til bestemte talværdier. Nogle talværdier er mere HARMONISKE end andre, og udover dette, skal dine navne passe til de vibrationer du har med dig fra dagen du er født. Nogle navne er direkte UHARMONISKE i sig selv, mens andre navne blot klinger mindre godt med din fødselsdato. Der er visse tal der kan skabe bestemte disharmonier i et menneskes personlighed. Fx kan tallet 11 gøre dig til en people pleaser, mens tallet 13 – placeret det forkerte sted – kan give dig en kontinuerlig længsel efter noget andet end det du har i dit liv. Tallet 18 kan give dig en masse indestængt vrede og tallet 16 kan gøre at du føler tomhed, tristhed og angst for at miste.

Netop derfor oplever folk der får et numerologisk navneskifte, at de giver slip på gamle mønstre, som ikke tjener dem, og at tingene begynder at flyde langt mere frit. Med nye, positive vibrationer kan de i stedet leve fra et sted hvor de oplever dyb harmoni på alle områder af livet.

FLOW OG HØJERE BEVIDSTHED

Der sker en masse nye ting efter man har skiftet navn numerologisk, både i det indre og i det ydre.

De nye vibrationer begynder at påvirke dig gradvist, og efter ca. 2 år, er de nye vibrationer begyndt at virke maksimalt.

Mange mennesker beskriver deres oplevelse på flg. måder:

 • At livet bliver mindre kamp, og mere som et flow eller en dans med universet
 • At dette flow breder sig til alle områder af livet og skaber mere harmoni og overflod
 • Gamle mønstre og følelsesmæssige blokeringer begynder at slippe
 • En gradvis åbning på hjerteplan hvor du kommer dybere ind i dig selv, så du kan mærke den du virkelig er

Planlæg din fremtid

HVAD ER SKÆBNERYTMER OG ÅRSTALSRÆKKER?

Vi er født med vores skæbnerytmer. Mens årstalsrækkerne bliver til i samspil mellem vores navne og vores fødselsdato. Dine skæbnerytmer fortæller en historie om, hvordan tallene påvirker dit liv fra fødsel til død, på et overordnet plan. Vi har alle hver vores skæbnerytmer, men nogle skæbnerytmer er mere forbundet med hinanden end andre.

Dine personlige årstalsrækker fortæller hvad du kan forvente af livet måned for måned. Disse tal kan bl.a. fortælle om dit energiniveau, produktivitet, indre styrke, kærlighedsliv, graviditet, flytning, omvæltninger, karriereskifte eller pengesituation.

DIN PERSONLIGE RAPPORT 

Din personlige rapport pakker det hele smukt ind til dig, og  indeholder alt hvad du skal bruge efter en session.

 • Navnelister som du frit kan vælge navne fra
 • Guide om navneskift m.m.
 • Links til calculator og navneværktøj online
 • Dit nye numeroskop, samt beskrivelse af dine nye vibrationer som du nu får med dig i livet
 • Årstalsrækker for 10 år frem i tiden

SÅDAN BOOKER DU EN SESSION 

Skriv en besked på chatten nederst til højre, eller send en email til kontakt@numerologerne.dk og jeg vender tilbage indenfor 2 dage på hverdage. 

Jeg skal bruge: Dit fulde navn på dig (samt evt. familiemedlemmer) som det står i folkeregisteret, samt den fulde fødselsdag (dato, måned, år). 

Herefter finder vi en tid til til dig, og du modtager en faktura, som skal være betalt ca. 4 dage før sessionen, hvor jeg påbegynder beregningerne. 

Jeg glæder mig til at møde dig, og hjælpe dig til et vibrationsløft gennem numerologiens visdom!

Kærligst

Estel

VI TILBYDER

 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2018
KONTAKT

For at booke session eller samtale om uddannelsen, skriv til:

Sessioner foregår i Amager Strandpark,
5 min. gang fra Øresund metro station.
Få stop med metro M2 fra Nørreport.
Gratis parkering for dig som er i bil.

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.
Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.