Vælg en side

personlig session med Estel

FORSTÅ DIT LIVSFORMÅL – KEND DIN DYBESTE ESSENS
LØFT DINE VIBRATIONER MED ET NYT NAVN

Estel Ehvass er grundlægger af Numerologerne.dk, medskaber af verdens første numerologi software program Numerologist PRO, og uddannelsesleder på Numerologist PRO Uddannelsen.
Estel er en af landets mest efterspurgte numerologer, og har medvirket i medier, tv programmer og artikler i ind og udland.

Numerolog Estel Ehvass

Hej, jeg er Estel og her kan du se mere om mine sessioner.

Min mission som numerolog er at hjælpe dig til at kende dine egne unikke potentialer.

Jeg er mest kendt for mine Soul Blueprint sessioner, som afkoder nøglerne til glæde, succes og flow for den enkelte person, såvel som min ekspertise i business numerologi. Jeg er desuden ekspert i at skabe individuelle numeroskoper, inklusiv harmoniske undervibrationer og undernumeroskoper, og underviser i dette på min masteruddannelse for professionelle numerologer.

Jeg arbejder primært på to planer, når jeg hjælper mine kunder:

– Ved at afkode dine unikke, medfødte koder til der hvor der er mest glæde, succes og flow at hente for dig. På den måde kan du lære at benytte dine unikke talenter og finde ind til din unikke livsmission, som du kan udleve i praksis.
– Ved at støtte op om disse medfødte energier, som du har til rådighed, gennem et numerologisk navneskift, såfremt dette ønskes.

Book din tid!

PERSONLIGE NUMEROLOGI SESSIONER

Alle live sessioner foregår via ZOOM.
Du booker ved at skrive en mail til mig på kontakt@numerologerne.dk

NAVNE MAIL SESSION

FOREGÅR OVER EMAIL

Optimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

6.400 kr

(Baby og børne numeroskoper 4.200 kr)

 

I mail sessionen får du numeroskop og undernumeroskoper af samme høje kvalitet – men uden session og tolkning. Jeg beregner dit optimale navn ud fra dine personlige essenstal fra din fulde fødselsdato, samt nogle spørgsmål til dine ønsker i livet, som du besvarer online.

 • NYT NUMEROSKOP
 • UNDERNUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
 • PERSONLIGE NAVNELISTER
 • NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER
 • HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE
 • NUMEROSKOP RAPPORT
 • ÅRSTALSRÆKKER FOR 9 ÅR

Se evt. dybere beskrivelse af hvert punkt under Personlig Session til højre.

 

 

PERSONLIG NAVNE SESSION

ONLINE VIA ZOOM

Optimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

9.500 kr

2 timer

 

Opskriften på et navn der støtter dig optimalt, er at vi skruer op for dine unikke, medfødte egenskaber og koder til flow og manifestationskraft, gennem både dit nye numeroskop, samt undervibrationer og undernumeroskoper.

 • ESSENS OG LIVSFORMÅL 
  Tallene i din medfødte essensfortæller om dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow

   

 • NUMEROSKOP TOLKNING
  Hvordan bliver du støttet i at udleve din essens af dit nuværende navn? Hvordan påvirkes din vibration i kærlighedsliv, spiritualitet, karriere, sundhed, økonomi, venskaber og kommunikation? Hvad fungerer og hvad skal være anderledes?

   

 • NYT NUMEROSKOP
  Personlig beregning af det numeroskop som støtter bedst op om dine medfødte talenter og styrker, og dine ønsker til livet.

   

 • UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER
  Numeroskopet er inklusiv undervibrationer og undernumeroskoper. Når der er harmoni helt ned i forholdet mellem vokaler og konsonanter, booster det numeroskopets effekt, letter udrensningen og skaber større resultater med dit navneskift.

   

 • PERSONLIGE NAVNELISTER
  Du modtager navnelister som er personligt beregnet til dig.
  Du kan vælge mellem at jeg vælger de helt optimale navne til dig, eller at jeg giver dig feedback på de navne du bedst kan lide og finder de bedste blandt dem. Du vælger selv hvor stor indflydelse du vil have på navnevalget.

   

 • NAVNESKOPER & TALPYRAMIDER
  De dybere energier for hvert navn, så du får de mest optimale navne at vælge mellem.

   

 • HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE
  Hvis du har brug for at danne dit eget efternavn, finde ny stavemåde eller at skabe et nyt navn hvor dit nuværende navn indgår – og hvor der tages højde for vokaler/konsonanter samt navneskop og talpyramide så det sikres at navnet er optimalt.

   

 • NUMEROSKOP RAPPORT
  Du får en rapport med fuld beskrivelse af alle tallene i dit numeroskop; navne, centre, auraer, livstema og søjle, samt personligheds og hearts desire tal.

   

 • ÅRSTALSRÆKKER FOR 9 ÅR
  Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 9 års rækker måned for måned. Årstalsrækkerne er dine personlige energiperioder der viser hvornår du har høj eller lav energi, og hvornår de bedste perioder er for karriere, forretning, familieforøgelse, kærlighed m.m.

SOUL BLUEPRINT LUKSUS SESSION

ONLINE VIA ZOOM

Optimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

14.500 kr

3 timer

 

I Soul Blueprint får du alt hvad en “Personlig Navnesession” (til venstre) indeholder. Derudover går vi dybere ind i din essens og sjælspotentiale og inddrager alle aspekter af numerologiens visdom, som bl.a. viser dine tidligere liv, karmiske forbindelser og største livslektioner m.m. Samt hele din ‘full cycle” årstalsrække, som dækker 27 år og derefter gentages resten af livet. For dig som vil have det maksimale ud af min numerologiske ekspertise.

 

 • ALT HVAD EN PERSONLIG SESSION INDEHOLDER (Se punkterne 1-9 til venstre)
 • SOUL BLUEPRINT
  En dybere version af essentolkningen som afkoder dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow. 
 • DIN SJÆLE CYKLUS
  Vi ser på de vigtigste 4 temaer fra tidligere inkarnationer, som du bærer med dig ind i dette liv. Vi ser på din medfødte sjælecyklus, samt de livslektioner der vender tilbage for dig igen og igen, og den numerologiske nøgle til at løse dem, så du kan bryde igennem til næste niveau og gøre dig fri af unødvendige slør og begrænsninger. 
 • NUMEROLOGISK COACHING
  Hvordan du indarbejder dine nye vibrationer, og giver slip på de gamle, så du får mest ud af dit nye numeroskop. Hvilke temaer kan du forvente kommer op i udrensningen, og hvad skal du være ekstra opmærksom på? 
 • KARMISKE FORBINDELSER At forstå dine karmiske forbindelser er en genvej til større harmoni i dine nære relationer. Jeg afkoder numerologisk den grundlæggende lektion i dine vigtigste karmiske forbindelser.
 • DINE NUMEROLOGISKE KRYSTALLER
  Personligt beregnet krystal setup, som afbalancerer dine medfødte essenstal i din fødselsdato. En oldgammel numerologisk viden om hvordan man afbalancerer tallenes indbyrdes samspil, gennem krystaller og ædelsten. 
 • 27 ÅRS ÅRSTALSRÆKKER – ‘FULL CYCLE’
  Du får en forståelse af din fulde årstalsrække cyklus, som viser energipåvirkningerne gennem hele dit liv. I løbet af 27 år gennemgår du de samme energetiske perioder og mønstre, som gentager sig hele livet igennem og fortæller om alt fra kærlighed til karriere, familie og forandring. Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 27 års rækker måned for måned. For hvert år kan du se hvordan denne rytme gentager sig fx mellem dit 9., dit 36. og dit 63. år.

ET RENT NUMEROSKOP OG UNDERNUMEROSKOPER

Hvor numeroskopet fungerer som en slags “fundament” eller “skelet” der bærer dine energier, så er konskopet og vokaskopet dannet af konsonanterne og vokalerne de vibrationsmønstre der er med til at bære din sjæls essens og livsbane ind i den fysiske verden.

Vi har set gennem mange sessioner og gennem statistik udført på tusindvis af mennesker gennem Numerologist PRO Statistics at de mennesker der opnår allermest succes i livet har en kongruens i de talmønstre der propagerer helt fra essensen og ned til underskoperne.

Derfor er det vigtigt at essens, psykisk selv, underskoper og numeroskop går op i en højere enhed der bakker op om den du er og det du skal her i livet.

Gennem mange års erfaring har vi lært at tune ind på de undervibrationer og underskoper der bakker op om din dharmalinie, din sjæls essens og dit psykiske selv.

Estel Ehvass

Anbefalinger

personlig numerologi session

MØD ET LILLE UDPLUK AF MINE KUNDER

Estel er SÅ dygtig. Da jeg havde min session med hende, var jeg helt mast.

Jeg havde haft ubalancerede navne i omkring fire år, så jeg havde stort set mistet min tro på numerologien.

Efter min session med Estel var jeg igennem et kæmpe skifte, hvor alt gammelt faldt fra. Her næsten tre år efter er mit liv faldet i det skønneste hak. Vi er alle landet i et meget nærende flow herhjemme.

Christine Eilvig

Spirituel mentor og forfatter

Da jeg kender en del til numerologi har det været en spændende rejse at høre, hvordan Estel tolker og fortæller om mine energier og tal, og jeg har også brugt hende til mine børn, hund og virksomhed. Det at skifte navn er en ganske stor omvæltning, og det kræver, at man føler sig tryg i en numerologs hænder. Estels professionalisme og varme gør, at jeg anbefaler hende til alle, der er interesserede i numerologien, da jeg også ved, hvad et numeroskop i ubalance kan betyde og have af konsekvenser. Estel har en skarp intuition og i forhold til min nye virksomhed har det været dejligt at dele drømme, visioner og fremtid.

Vienne Fisker

My numerology reading with Estel was a truly eye opening experience.

Hearing about my personal analysis was like listening to a story about myself, a story that had parts that were unclear to me up to that point. But somehow, Estel managed to put light on the whole picture of “me” in such a way that it left me speechless from a new level of understanding.

I could easily and immediately relate to both vices and virtues and even start to take different choices in my life – choices that were based in awareness. The analysis is quite complex and many leveled – which helped my sceptical mind avoid simplifying generalizations, and felt truly personal.

The recommended name change actually really altered my life in unexpected and exciting ways.

Besides the sensitive personal approach of Estel based on her vast knowledge about numerology, I was also very pleasantly surprised, by her practical advices and help in the name changing process.

Sofia Svensson

Efter at have fået en session af Estel må jeg sige, at hun er meget dygtig. Jeg fik et utrolig godt indblik i mig selv, og Estel har en stor viden som løfter niveauet ud over det sædvanlige. Jeg kan absolut anbefale hende.

Daniella Cecilia Rubinfield

Jeg følte mig meget godt taget imod af Estel og hendes professionelle guidning. 
Efter navneskiftet har jeg følt en større indre harmoni og en evne til at være autentisk i alle de sammenhænge, jeg indgår i. Jeg føler en større hvilen i mig selv og mine værdier, og at jeg tør være ærlig omkring mine holdninger uanset hvem jeg står overfor – noget jeg ikke var så god til før. 
Alt i alt, har min “frygt” for omverdenens reaktion på min beslutning vist sig at falde totalt til jorden. Jeg har kun mødt positiv og fordomsfri respons på mit navneskift, hvilket jeg er rigtig glad for.
Jeg er meget glad for beslutningen og kan kun anbefale andre, der har en åbenhed og nysgerrighed overfor numerogien at booke en session med Estel. Hendes kyndige og dybdegående vejledning vil helt klart give dig stof til eftertanke, og måske føre til et navneskift – hvis du er åben for det.

Emmeline Vestergaard

Vi har haft stor glæde af at bruge Estel, da vi skulle navngive vores søn. Jeg har også brugt hende i forbindelse med at finpudse mit eget navn. Estel har en helt særlig evne til at tolke og formidle budskabet, så man virkelig føler sig set. Estel er yderst professionel og leverer virkelig varen. Elsker at de har moderniseret numerologien med et software, så man undgår regnefejl og bedre kan danne sig et overblik over numeroskopet. Den varmeste anbefaling herfra.
Marieloise Eilvig

Sådan booker du en session

Send en email til kontakt@numerologerne.dk og jeg vender tilbage indenfor 2 dage på hverdage.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til et vibrationsløft gennem numerologiens visdom!

Estel Ehvass

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke