Vælg en side

personlig session med Estel

FORSTÅ DIT LIVSFORMÅL – KEND DIN DYBESTE ESSENS
LØFT DINE VIBRATIONER MED ET NYT NAVN

Estel Ehvass er grundlægger af Numerologerne.dk, medskaber af verdens første numerologi software program Numerologist PRO, og uddannelsesleder på Numerologist PRO Uddannelsen.
Estel er en af landets mest efterspurgte numerologer, og har medvirket i medier, tv programmer og artikler i ind og udland.

Numerolog Estel Ehvass

Hej, jeg er Estel og her kan du se mere om mine sessioner.

Min mission som numerolog er at hjælpe dig til at kende dine egne unikke potentialer.

Jeg er mest kendt for mine Soul Blueprint sessioner, som afkoder nøglerne til glæde, succes og flow for den enkelte person, såvel som min ekspertise i business numerologi. Jeg er desuden ekspert i at skabe individuelle numeroskoper, inklusiv harmoniske undervibrationer og undernumeroskoper, og underviser i dette på min masteruddannelse for professionelle numerologer.

Jeg arbejder primært på to planer, når jeg hjælper mine kunder:

– Ved at afkode dine unikke, medfødte koder til der hvor der er mest glæde, succes og flow at hente for dig. På den måde kan du lære at benytte dine unikke talenter og finde ind til din unikke livsmission, som du kan udleve i praksis.
– Ved at støtte op om disse medfødte energier, som du har til rådighed, gennem et numerologisk navneskift, såfremt dette ønskes.

Book din tid!

PERSONLIGE NUMEROLOGI SESSIONER

Sessioner foregår live i København eller online via Zoom. Jeg har desuden enkelte tider i Århus.
Lige pt. foregår alle sessioner via ZOOM med mindre andet aftales.
Du booker ved at skrive en mail til mig, på kontakt@numerologerne.dk

NAVNE MAIL SESSION

FOREGÅR OVER EMAIL

Optimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

Tilbud i Maj måned, spar 1.400 kr,-
6.400 kr
5.000 kr

(Baby og børne numeroskoper 4.200 kr)

 

I mail sessionen får du numeroskop og undernumeroskoper af samme høje kvalitet – men uden session og tolkning. Jeg beregner dit optimale navn ud fra dine personlige essenstal fra din fulde fødselsdato, samt nogle spørgsmål til dine ønsker i livet, som du besvarer online.

 • NYT NUMEROSKOP
 • UNDERNUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
 • PERSONLIGE NAVNELISTER
 • NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER
 • HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE
 • NUMEROSKOP RAPPORT
 • ÅRSTALSRÆKKER FOR 9 ÅR

Se evt. dybere beskrivelse af hvert punkt under Personlig Session til højre.

 

 

PERSONLIG NAVNE SESSION

ONLINE VIA ZOOMOptimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

9.500 kr

2 timer

 

 

Opskriften på et navn der støtter dig optimalt, er at vi skruer op for dine unikke, medfødte egenskaber og koder til flow og manifestationskraft, gennem både dit nye numeroskop, samt undervibrationer og undernumeroskoper.

 • ESSENS OG LIVSFORMÅL 
  Tallene i din medfødte essensfortæller om dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow

   

 • NUMEROSKOP TOLKNING
  Hvordan bliver du støttet i at udleve din essens af dit nuværende navn? Hvordan påvirkes din vibration i kærlighedsliv, spiritualitet, karriere, sundhed, økonomi, venskaber og kommunikation? Hvad fungerer og hvad skal være anderledes?

   

 • NYT NUMEROSKOP
  Personlig beregning af det numeroskop som støtter bedst op om dine medfødte talenter og styrker, og dine ønsker til livet.

   

 • UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER
  Numeroskopet er inklusiv undervibrationer og undernumeroskoper. Når der er harmoni helt ned i forholdet mellem vokaler og konsonanter, booster det numeroskopets effekt, letter udrensningen og skaber større resultater med dit navneskift.

   

 • PERSONLIGE NAVNELISTER
  Du modtager navnelister som er personligt beregnet til dig.
  Du kan vælge mellem at jeg vælger de helt optimale navne til dig, eller at jeg giver dig feedback på de navne du bedst kan lide og finder de bedste blandt dem. Du vælger selv hvor stor indflydelse du vil have på navnevalget.

   

 • NAVNESKOPER & TALPYRAMIDER
  De dybere energier for hvert navn, så du får de mest optimale navne at vælge mellem.

   

 • HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE
  Hvis du har brug for at danne dit eget efternavn, finde ny stavemåde eller at skabe et nyt navn hvor dit nuværende navn indgår – og hvor der tages højde for vokaler/konsonanter samt navneskop og talpyramide så det sikres at navnet er optimalt.

   

 • NUMEROSKOP RAPPORT
  Du får en rapport med fuld beskrivelse af alle tallene i dit numeroskop; navne, centre, auraer, livstema og søjle, samt personligheds og hearts desire tal.

   

 • ÅRSTALSRÆKKER FOR 9 ÅR
  Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 9 års rækker måned for måned. Årstalsrækkerne er dine personlige energiperioder der viser hvornår du har høj eller lav energi, og hvornår de bedste perioder er for karriere, forretning, familieforøgelse, kærlighed m.m.

SOUL BLUEPRINT LUKSUS SESSION

ONLINE VIA ZOOM

Optimalt numeroskop – undervibrationer – undernumeroskoper

14.500 kr

3 timer

 

I Soul Blueprint får du alt hvad en “Personlig Navnesession” (til venstre) indeholder. Derudover går vi dybere ind i din essens og sjælspotentiale og inddrager alle aspekter af numerologiens visdom, som bl.a. viser dine tidligere liv, karmiske forbindelser og største livslektioner m.m. Samt hele din ‘full cycle” årstalsrække, som dækker 27 år og derefter gentages resten af livet. For dig som vil have det maksimale ud af min numerologiske ekspertise.

 

 • ALT HVAD EN PERSONLIG SESSION INDEHOLDER (Se punkterne 1-9 til venstre)
 • SOUL BLUEPRINT
  En dybere version af essentolkningen som afkoder dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow. 
 • DIN SJÆLE CYKLUS
  Vi ser på de vigtigste 4 temaer fra tidligere inkarnationer, som du bærer med dig ind i dette liv. Vi ser på din medfødte sjælecyklus, samt de livslektioner der vender tilbage for dig igen og igen, og den numerologiske nøgle til at løse dem, så du kan bryde igennem til næste niveau og gøre dig fri af unødvendige slør og begrænsninger. 
 • NUMEROLOGISK COACHING
  Hvordan du indarbejder dine nye vibrationer, og giver slip på de gamle, så du får mest ud af dit nye numeroskop. Hvilke temaer kan du forvente kommer op i udrensningen, og hvad skal du være ekstra opmærksom på? 
 • KARMISKE FORBINDELSER At forstå dine karmiske forbindelser er en genvej til større harmoni i dine nære relationer. Jeg afkoder numerologisk den grundlæggende lektion i dine vigtigste karmiske forbindelser.
 • DINE NUMEROLOGISKE KRYSTALLER
  Personligt beregnet krystal setup, som afbalancerer dine medfødte essenstal i din fødselsdato. En oldgammel numerologisk viden om hvordan man afbalancerer tallenes indbyrdes samspil, gennem krystaller og ædelsten. 
 • 27 ÅRS ÅRSTALSRÆKKER – ‘FULL CYCLE’
  Du får en forståelse af din fulde årstalsrække cyklus, som viser energipåvirkningerne gennem hele dit liv. I løbet af 27 år gennemgår du de samme energetiske perioder og mønstre, som gentager sig hele livet igennem og fortæller om alt fra kærlighed til karriere, familie og forandring. Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 27 års rækker måned for måned. For hvert år kan du se hvordan denne rytme gentager sig fx mellem dit 9., dit 36. og dit 63. år.

RENE UNDERVIBRATIONER OG UNDERSKOPER

Gennem mange års erfaring har vi lært at tune ind på de undervibrationer og underskoper der bakker op om din dharmalinie, din sjæls essens og dit psykiske selv.

Hvor numeroskopet fungerer som en slags “fundament” eller “skelet” der bærer dine energier, så er konskopet og vokaskopet dannet af konsonanterne og vokalerne de vibrationsmønstre der er med til at bære din sjæls essens og livsbane ind i den fysiske verden.

Vi har set gennem mange sessioner og gennem statistik udført på tusindvis af mennesker gennem Numerologist PRO Statistics at de mennesker der opnår allermest succes i livet har en kongruens i de talmønstre der propagerer helt fra essensen og ned til underskoperne.

Derfor er det vigtigt at essens, psykisk selv, underskoper og numeroskop går op i en højere enhed der bakker op om den du er og det du skal her i livet.

ANBEFALINGER

Her kan du se et udpluk af anbefalinger fra kunder og kursister her:

HVORFOR GÅ TIL NUMEROLOG?

Et besøg hos en numerolog kan vise sig at være noget af det bedste du nogensinde vælger at gøre for dig selv. 

Du kan blandt andet få hjælp til at finde svar på:

 • Hvad der er de største udfordringer i dit liv
 • Forstå dig selv på et dybere plan, hvem du er og hvad du skal
 • Hvorfor du har ondt i økonomien eller kærligheden
 • Hvorfor du møder de samme udfordringer igen og igen
 • Hvad du skal gøre for at komme ud af den onde cirkel
 • Hvordan du kan ændre din indre attitude og dine livsomstændigheder for at matche din egen dybeste essens

DINE NAVNE FORTÆLLER EN
HISTORIE OM HVEM DU ER …

Hvert bogstav har et talværdi knyttet til sig, og derfor adderer dine navne op til bestemte talværdier.

Nogle talværdier er mere HARMONISKE end andre, og udover dette, skal dine navne passe til de vibrationer du har med dig fra dagen du er født. Nogle navne er direkte UHARMONISKE i sig selv, mens andre navne blot klinger mindre godt med din fødselsdato. Der er visse tal der kan skabe bestemte disharmonier i et menneskes personlighed. Fx kan tallet 11 gøre dig til en people pleaser, mens tallet 13 –placeret det forkerte sted – kan give dig en kontinuerlig længsel efter noget andet end det du har i dit liv. Tallet 18 kan give dig en masse indestængt vrede og tallet 16 kan gøre at du føler tomhed, tristhed og angst for at miste.

Netop derfor oplever folk der får et numerologisk navneskifte, at de giver slip på gamle mønstre, som ikke tjener dem, og at tingene begynder at flyde langt mere frit. Med nye, positive vibrationer kan de i stedet leve fra et sted hvor de oplever dyb harmoni på alle områder af livet.

FLOW OG HØJERE BEVIDSTHED

Der sker en masse nye ting efter man har skiftet navn numerologisk, både i det indre og i det ydre.

De nye vibrationer begynder at påvirke dig gradvist, og efter ca. 2 år, er de nye vibrationer begyndt at virke maksimalt.

Mange mennesker beskriver deres oplevelse på flg. måder:

 • At livet bliver mindre kamp, og mere som et flow eller en dans med universet
 • At dette flow breder sig til alle områder af livet og skaber mere harmoni og overflod
 • Gamle mønstre og følelsesmæssige blokeringer begynder at slippe
 • En gradvis åbning på hjerteplan hvor du kommer dybere ind i dig selv, så du kan mærke den du virkelig er

Planlæg din fremtid

HVAD ER SKÆBNERYTMER OG ÅRSTALSRÆKKER?

Vi er født med vores skæbnerytmer. Mens årstalsrækkerne bliver til i samspil mellem vores navne og vores fødselsdato. Dine skæbnerytmer fortæller en historie om, hvordan tallene påvirker dit liv fra fødsel til død, på et overordnet plan. Vi har alle hver vores skæbnerytmer, men nogle skæbnerytmer er mere forbundet med hinanden end andre.

Dine personlige årstalsrækker fortæller hvad du kan forvente af livet måned for måned. Disse tal kan bl.a. fortælle om dit energiniveau, produktivitet, indre styrke, kærlighedsliv, graviditet, flytning, omvæltninger, karriereskifte eller pengesituation.

DIN PERSONLIGE RAPPORT 

Din personlige rapport pakker det hele smukt ind til dig, og  indeholder alt hvad du skal bruge efter en session.

 • Navnelister som du frit kan vælge navne fra
 • Guide om navneskift m.m.
 • Links til calculator og navneværktøj online
 • Dit nye numeroskop, samt beskrivelse af dine nye vibrationer som du nu får med dig i livet
 • Årstalsrækker for 7 år frem i tiden

SÅDAN BOOKER DU EN SESSION 

Send en email til kontakt@numerologerne.dk og jeg vender tilbage indenfor 2 dage på hverdage. 

Jeg skal bruge: Dit fulde navn på dig (samt evt. familiemedlemmer) som det står i folkeregisteret, samt den fulde fødselsdag (dato, måned, år). 

Herefter finder vi en tid til til dig, og du modtager en faktura, som skal være betalt ca. 7 dage før sessionen, hvor jeg påbegynder beregningerne. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til et vibrationsløft gennem numerologiens visdom!

Kærligst

Estel

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke