HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS HOROSKOP

En numerologi horoskop

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side

I DAG ER DET ONSDAG
24-10-2018
GANDHI TALLET
6
1
13/4
12/3
8
7
6
7
10/1
3
11/2
13/4
FAMILIENS OVERHOVED
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
2
14/5
6
10/1
8
6
8
11/2
6
13/4
14/5
DEN HÆNGTE MAND
1
2
4
9
5
3
10/1
3/3
11/2
9/9
18/9
7/7
8/8
24/6
DRONNINGEN

I DAG ER DET ONSDAG
24-10-2018
GANDHI TALLET
6
1
13/4
12/3
8
7
6
7
10/1
3
11/2
13/4
FAMILIENS OVERHOVED
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
2
14/5
6
10/1
8
6
8
11/2
6
13/4
14/5
DEN HÆNGTE MAND
1
2
4
9
5
3
10/1
3/3
11/2
9/9
18/9
7/7
8/8
24/6
DRONNINGEN

I DAG ER DET ONSDAG
24-10-2018
GANDHI TALLET
FAMILIENS OVERHOVED
6
1
13/4
12/3
8
7
6
2
14/5
6
10/1
8
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
7
10/1
3
11/2
13/4
6
8
11/2
6
13/4
14/5
10/1
3/3
11/2
9/9
18/9
7/7
8/8
24/6
DRONNINGEN

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 24/6 OG ARKETYPEN ER "DRONNINGEN"

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed
DAGENS HERSKER ER VENUS

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 24. dag i måneden. 2 + 4 = 6. 6 er tallet for Venus. Dagen handler derfor om KÆRLIGHED, SKØNHED og RELATIONER.

I dag er en god dag til at værne især om familien (primært) men også at tage sig af sin omgangskreds og business forbindelser - i det hele taget at tage sig af andre og sprede en god vibe. Den 24. er også en oplagt dag til familiebegivenheder såsom bryllup, konfirmationer, barnedåb mm.

24/6 er en venus vibration der giver empati, kærlighed, loyalitet, moderlighed, fællesskabsfølelse, kosmisk bevidsthed og social magnetisme. 24/6 er et dronningetal og gør at man let får hjælp af andre. Det giver gode netværks- og forretningsforbindelser fordi alle på denne dag vil føle at vi alle er én stor familie. Man møder de rette mennesker på det rette tidspunkt og bliver støttet af andre i sine tiltag.

DAGENS YDRE PRÆG ER 67: DEN MYSTISKE/TILBAGETRUKKET SKØNHED
DAGENS INDRE PRÆG ER 68: FAMILIE ORGANISATOREN

DAGENS ESSENS ER 9/9 OG ARKETYPEN ER "MARS"

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan


ESSENS TAROTKORT
9’er energien giver viljestyrke, beslutsomhed, fattethed og selvstændighed, men også hjertelighed og følsomhed, hvilket afspejles i Ares dobbelte natur som både den følsomme danser og den stærke kriger.

9 tallet står for retfærdighed og at ville kæmpe for en bedre verden for alle. 9'er energien giver gode lederegenskaber, og er meget ligefrem og ærlig energi - nogen gange så ærlig, at man kan komme til at såre andre uden grund eller more sig på andres bekostning uden at tænke over det.

9'er energien kan give en hård indre dialog og gøre at man taler hårdt til andre uden selv at vide det. 9'er energien giver disciplin og evnen til at nå sine mål.

Dette er en god dag til at skabe orden og struktur på de områder af livet hvor tingene måske roder lidt for dig.

DAGENS STORE ESSENS ER 18/9 OG ARKETYPEN ER "KRIGEREN"

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale


ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Målrettet, arbejdsom, selvdisciplin, stærk, selvtillid, struktureret, visdom, overblik, store visioner, et krigertal, maskulin styrke, motiverer andre, stærkt mentalt fokus, intelligens, retfærdighedssans, leder, selvstændig, sin egen boss, vindermentalitet, karisma og power

Ubalanceret: Hård, indestængt vrede, hævngerrig, eksplosive vredesudbrud, presser sig selv, fanatisk, konflikter, ubehagelig konkurrence, spændinger i kroppen, dominans, aggression, lukker ned for følelserne, manglende empati, diktatorisk, selvretfærdig, egenrådig, kontrollerende, dømmer andre, statusfikseret
HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "GANDHI TALLET"


GANDHI TALLET

6
1
13/4
12/3
8
7
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 24 hvilket reducerer til et 6 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 10 som reducerer til tallet 1. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 61, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Gandhi arketypen er dybt spirituel. Den observerer verden og har en dyb indre vidnetilstand. Denne arketype er god til at meditere og udføre spirituel praksis. 61 besidder også healing power og transformationskraft. Denne arketype har nemt ved at give slip på materielle goder for at leve et spirituelt liv.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du give afkald på noget, give noget væk – eller smide noget ud for at gøre livet mere simpelt?
HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "FAMILIENS OVERHOVED"


FAMILIENS OVERHOVED

6
2
14/5
6
10/1
8
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 24 hvilket reducerer til et 6 tal og årets vibration er 2018 hvis tværsum er 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 62 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Familiens overhoved er stærk og skaber balance i familien, den er familiens morale vogter, beskytter og organisator. Udadtil så er den altid i gang med at organisere familie events og sørge for at alle gør de ting der skal gøres for at familielivet kører harmonisk. Indadtil er den en spirituel/administrativ leder der sætter system i ting og sørger for lederskab og retning.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du skabe balance i familien i dag? Hvad kan du gøre for at komme tættere på din familie? Hvad kan du gøre for at stadfæste din rolle som familieoverhoved?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER

HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  
HVAD SKAL DIT OVERORDNET FOKUS I DENNE MÅNED VÆRE?

MÅNEDENS DHARMA ER "DEN HÆNGTE MAND"


DEN HÆNGTE MAND

1
2
4
9
5
3
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 1 og årets grundvibration 2 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 1 og 2 beskrives ved tallet 12 som hedder DEN HÆNGTE MAND og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: O

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG

I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke