Vælg en side

NUMEROLOGI - TRADITION OG FORNYELSE

af Estel Ehvass

Hvordan kommer ny viden til i en tradition som har eksisteret i tusindvis af år?

Numerologien er en oldgammel tradition baseret på en dyb esoterisk og intuitiv viden. En viden om hvordan bestemte vibrationer spiller sammen og påvirker os, bl.a. gennem vores navne. Det er en tradition som både er baseret på hellig geometri, universets matematik, på dyb spirituel intuition, og konkrete praktiske erfaringer. 

I tusinder af år har man studeret hvordan vibrationer indvirker på vores liv. Og det gør vi stadigvæk. Numerologi er et fag i rivende udvikling, og i takt med at flere og flere skifter navn numerologisk, indoptager numerolgien som felt disse erfaringer. På den måde vil fremtidens numerologer forhåbentlig blive endnu dygtigere, ligesom fremtidens psykologer eller biologer, forhåbentlig, vil være det.

Når vi siger fornyelse, er der i numerologi derfor snarere tale om en forfinelse, eller fordybelse af den viden man allerede har, hvor man bygger videre på numerologiens principper, men er tro mod traditionen.

Det kan fx være gennem:

1) NYE FINESSER
hvor numerologen går et skridt dybere og ser flerdimensionelt på tal og opdager nye, og endnu dybere sammenhænge mellem fx talkombinationer

2) NYE ERFARINGER
hvor vi må lytte til kundernes oplevelse og erfaringer med numerologisk navneskifte

3) NYE NUMEROSKOP MULIGHEDER
der er uendelige muligheder for numeroskoper, men der er også numerologiske regler om tallenes indbyggede harmoni

4) NYE BEREGNINGER
Undervibrationerne i navnene er et eksempel på en beregning, som tilfører en ekstra dimension til numeroskopet.

1) HVAD ER NYE FINESSER?

Finesser er, at vi hele tiden kan finpudse vores viden, sådan at vi fx tester hvordan 23/5 er i forhold til 32/5, og hvilket tal der er bedst som hhv. fornavn eller efternavn. Små finjusteringer som ofte kommer af samspillet mellem numerologer som deler deres viden og erfaringer.
Det kan også finesser i forholdet mellem vokaler og konsonanter i navne, som tilføjer en ekstra dimension.
Eller det kan være finesser såsom hvorvidt et numeroskop kan spejlvendes, eller man skal justere for bestemte tal i det højere selv (personens medfødte essens).

Dette er meget vigtigt, og et væsentligt skridt i at opbygge sin egen numerologiske sans, som bygger både på erfaring og intuitiv fornemmelse.

2) HVAD ER NYE ERFARINGER?

Erfaringer er vores feedback mekanisme, og den må aldrig overhøres, sådan at vi kun tager højde for teorien. – Vi skal også LYTTE til kundernes oplevelser I DERES LIV med bestemte vibrationer. Numerologi er grundlæggende et intuitivt system, selvom der også er en masse “regler” om hvilke tal der går godt sammen.

Et eksempel på en erfaring, som mange numerologer har gjort sig, handler om tallet 11/2. Dette tal har været givet af numerologer som navneværdi, livstema og auraværdi i flere år. Men det har vist sig at mange mennesker som har haft 11/2 i deres numeroskop, IKKE har oplevet succes med det, men tværtimod har følt sig udmattede, trætte og fået lyst til at trække sig fra verden.

Når mange kunder rapporterer om den samme effekt, er vi nødt til at lytte til den erfaring som numerologer. Uanset hvad der er kutyme, teori og vores personlige kæpheste.

3) HVAD ER NYE HARMONISKE  NUMEROSKOPER?

Numerologi er baseret på en underliggende videnskab om vibration. Ligesom i matematik eller i musik, så eksisterer der nogle regler for at bevare harmonien.

Nogle af disse “regler” er en del af den overlevede tradition, mens andre er kommet til gennem erfaringen og den feedback man har fået gennem mange år af mennesker som har skiftet navn.

Der er mange ting man skal tage hensyn til som numerolog, for at kunne beregne et numeroskop med harmoni på alle planer.

Først og fremmest skal er være harmoni mellem tallene. Dvs. at der være en harmonisk navnelinje, og sammen skal navnene danne et positivt livstema og bløde centre, som sikrer at man har det godt både følelsesmæssigt og mentalt, i sit numeroskop.

Der skal være en stærk søjle så man har et solidt fundament i livet, og så skal auraerne være positive og kunne beskytte en på de forskellige livsområder.

Her er nogle eksempler på harmoniske regler for numeroskoper:

 • Mere end 4 navne skaber forvirring for de fleste mennesker
 • Mere end ét 15/6, kan give tendens til drama og depression, og man skal også være varsom med den på navnelinjen
 • Sørg for at der ikke er for mange 2 og 9 taller tæt ved hinanden
 • Sørg for at afbalancere 4 og 8 taller
 • Undgå skæbnetallene 4- og 8- i centrene, som kan give indre utilfredshed og store omvæltninger
 • Sørg for et harmonisk søjletal, da det er vores livsfundament
 • Tilstræb en rig variation af tal, så den der bærer numeroskopet har mange tangenter at spille på i livet
 • Tilstræb nogle af de mest højtvibrerende talværdier såsom fx 23/5 og sørg for at der både er bløde og stærke tal

NUMEROSKOPET SKAL MATCHE ESSENSTALLENE

Numeroskopet skal i sin helhed også passe til den person der skal bære det. Det skal matche personens medfødte essenstal og støtte op om ens talenter og styrker. Måske er der også nogle medfødte karmiske lektioner, som man kan gå ind og afbalancere med bestemte tal.

4) NYE BEREGNINGER: UNDERVIBRATIONER

Undervibrationerne er en oldgammel viden, som vi har finpudset og taget til næste niveau.

Når selve numeroskopet er fundet, går man ind og finder de rette UNDERVIBRATIONER.

Numeroskopet er en række af talværdier. Men undervibrationerne er et finere niveau af vibration inde i hvert navn, som kommer af forholdet mellem vokaler og konsonanter. Det er derfor ikke lige meget hvilke navne man vælger, selvom man vælger ud fra de navnelister numerologen har givet en. Der er stor forskel på, om man hedder “Isabella” eller “Dickte”, selvom begge navne har den samme talværdi, nemlig 19/1. For undervibrationerne i Isabella er 11/2 og 8, mens de i Dickte er 13/4 og 6.

Dvs. at den overordnede talværdi, 19/1, står og trækker lidt forskelligt ud i de her to navne. Isabella med 11/2 og 8 har noget indbygget power fra 8 tallet, men også noget skrøbeligt og måske en pleaser tendens fra 11/2.

Dickte har en originalitet fra 13/4 og måske noget kunstnerisk/æstetisk sans pga. 6 tallet.

Der er dog meget mere end det i undervibrationerne. Det er en oldgammel viden, som vi har løftet op på et helt nyt niveau. Det er derfor vigtigt at du finder en numerolog som er uddannet i at finde de rette indervibrationer, og ved hvordan du vælger dem der passer bedst til dig og dine ønsker til livet.

Undervibrationerne BOOSTER numeroskopet, og mange oplever først at det siger “klik” når de har fået de helt rette undervibrationer.

På uddannelsen til professionel numerolog lærer du alt om at beregne de optimale undervibrationer til enhver person. Det er et 100% intuitivt valg ud fra din indsigt og viden, men det er en meget kompleks bereging som nemt kan tage op til 15-20 timer! Derfor har vi desgine et undervibrations tool i Numerologist Pro, hvor du ud fra din egen intuition og viden, beder systemet om at komme op med en række af muligheder. På den måde bruger du din intuition, men lader computeren beregne for dig. Dermed kan du lave et navn med undervibrationer til dine kunder, som er så boostende og støttende at de virkelig mærker en forskel. En proces som ville have taget timevis og skudt prisen på et helt optimalt navn i vejret, så kun meget få ville have råd til det.

Du kan læse mere om den dybe, og mystiske viden om undervibrationerne i dine navne, her:

http://www.numerologerne.dk/fagblog/undervibrationerne-og-din-sjaele-essens/

NUMEROLOGIST PRO UDDANNELSEN

Vi fører numerologien ind i fremtiden

 På Numerologist PRO Uddannelsen lærer du den rene, kaldæiske numerologi fra oldtiden, og sammen bringer vi numerologien ind i den moderne tid.

Numerologien er blevet mere og mere populær efterhånden som mange mennesker oplever de positive effekter af eksempelvis navneskifte, og fascineres af hvor præcist tallene taler i kortlægningen af menneskelige egenskaber og oplevelser. Numerologien repræsenterer et verdenssyn, som for få år siden var forbeholdt spirituelle og inutuitive, men som nu er ved at integrere sig i et nyt paradigme og blive del af den moderne tidsalder. Moderne forskning indenfor mange forskellige felter, lige fra psykologi til biologi og kvantefysik, opdager en dybere bevidsthedsdimension bag virkeligheden, der dikterer hvordan livet udfolder sig. 

I takt med at vi dykker dybere ned i den gamle, overleverede tradition, bliver numerologien både mere avanceret og præcis. Software systemet hjælper os til at holde styr på den viden vi får gennem at lægge mange tusinde numeroskoper og sammenligne tallenes effekter. I software systemet kan hver elev nemt lægge mange hundrede cases op, og derigennem styrke deres tolkningsfærdigheder og få en dybere forståelse af hvordan talkombinationerne virker i praksis.

NUMEROLOGIST PRO CERTIFICATE EDUCATION

Uddannelsen til professionel numerolog

På Numerologist PRO Uddannelsen bliver du en af fremtidens dygtigste numerologer i et felt som er i rivende udvikling.

 Vi er danmarks største og mest dybdegående numerologiuddannelse og certificerer ca. 40 nye numerologer årligt fra alle dele af landet. Uddannelsen kan tages online, eller som en kombi mellem live og online.

Se modul oversigt og download Curriculum:

 http://www.numerologerne.dk/numerologi-uddannelse

Er du allerede professionel numerolog?

Så se mere om "Numerologist Pro Master Education": http://www.numerologerne.dk/master-uddannelsen/


KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke