Alt hvad du skal vide om

UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Denne artikel er for dig, som ved lidt om numerologi i forvejen, og gerne vil have overblik over hvad undernumeroskoper er, og hvordan man beregner dem. 

HVAD ER UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER?

Viden om undervibrationer er en numerologisk videnskab, der indeholder MANGE forskellige lag.

Ligesom man kan vælge navne med bestemte energier, er det at vælge sine egne undervibrationer, en måde man kan “designe” sin egen personlighed, gennem de energier man bliver påvirket af.

Helt konkret, så er undervibrationerne forholdene der skabes mellem vokaler og konsonanter i navnene. De påvirker oplevelsen af hvert enkelte navn og skaber samtidigt to andre vigtige tal: De samlede konsonantværdier fra navnene, og de samlede vokalværdier fra navnene (også kaldet personligheds og hearts desire tal).

Disse to tal udgør numeroskopets “livstema”, og da livstemaet er første led i numeroskopet efter navnene, er det en nærliggende tanke, at man fortsætter med at skabe endnu et numeroskop ud fra disse to tal. Dette er undernumeroskopet og består af et vokalnumeroskop (vokaskopet) som er dannet af vokalerne i navnet. Og et konsonantnumeroskop (konskop) som er dannet af konsonanterne i navnet.

HVORDAN LAVER MAN UNDERNUMEROSKOPER?

Pga. de enorme mængder af muligheder der skal afsøges for at finde de rette undernumeroskoper, er det nødvendigt med nogle beregningsmetoder, som letter arbejdet. Ellers kan man som kunde ende med at betale meget dyrt for en session pga. tidsforbrug. Her får du et overblik over nogle af de forskellige beregningsmetoder.

1) UNDERNUMEROSKOPER – KANIN METODEN

Det er en metode, som er enormt tidskrævende og som udregnes i hånden.

Man beregner først nogle mulige undervibrations setups, som giver en række forskellige værdier af vokaler og konsonantet inde i hvert navn. Herefter tager man de konsonant- og vokalværdier, og lægger et numeroskop op ud fra dem. Et for et går man disse undernumeroskoper igennem, og finder dem som man synes er bedst.

Med denne metode vil det være umuligt at nå at kigge alle muligheder igennem. Der er nemlig ekstremt mange. 

HVOR LANG TID VILLE DET TAGE AT LAVE I HÅNDEN?

Der er typisk omkring 700.000 kombinationsmuligheder pr numeroskop, og det ville typisk tage en numerolog 700.000*10 minutter (minimum) =7.000.000 minutter= omkring 17 år at komme igennem det antal af muligheder.

Men det er indtil nu den eneste metode numerologer har haft til rådighed. Det er en lidt kunstnerisk og intuitiv metode, fordi man ser hvad der dukker op og tuner ind på de forskellige muligheder. 

Derfor vil du typisk også finde et eller flere af flg. kompromisser, hvis du får justeret dine undernumeroskoper hos en numerolog der bruger denne metode:

Ikke alle centre er harmoniske, fx kan der være 4-8 konflikt eller 9 taller i et af centrene. Tallet 12/3 kan stå i en aura eller center. Måske endda et 16/7 i en aura.

Dvs. at undernumeroskoper typisk ikke vil være helt harmoniske, da 99% indeholder ubalancerede tal i en eller anden grad, og denne lille procentdel er nærmest umulig at finde uden hjælp fra en computers regnekraft.

Undernumeroskoper og kaninmetoden

Problemet med kanin metoden er:
a) Den er tidskrævende og bliver derfor enormt dyr for kunden
b) Der er så mange muligheder, at det ville være umuligt at komme dem alle igennem
c) – og dermed kan man nemt overse de bedste MULIGHEDER eller aldrig nå frem til dem

2) UNDERNUMEROSKOPER – ØRNEMETODEN

“Ørnemetoden” går ud på, at man i Numerologist Pro kan få computeren til at beregne de ca. 700.000 muligheder for hvert numeroskop setups – men kun se de allerbedste setups.

Man beder simpelthen systemet om at fravælge bestemte ubalancerede tal.

På den måde behøver man ikke som numerolog, at kigge muligheder igennem i timevis, eller dagevis eller årevis – da denne beregning, er en direkte vej til kun at se de allermest harmoniske undernumeroskoper.

Udregn undernumeroskoper som en ørn

Ørnen har overblik og kan hurtigere overskue store mængder af information

Numerologist PRO og Undernumeroskoper

Screenshot fra Numerologist PRO – vores værktøj der viser undernumeroskoper. Her uden at vi har bedt systemet om at fravælge de ubalancerede tal. Derfor ser du, at alle setups har røde tal i sig. Dette viser en vigtig matematisk pointe – at 99% af alle undernumeroskoper er disharmoniske. Det svarer lidt til, at jo længere man går ned i “kvantesuppen” – jo mere bliver “basispartiklerne” éns og jævnligt fordelt (loven om statistik og sansynlighed). Det blivere altså sværere og sværere at undgå disharmoniske vibrationer såsom 12/3, 16/7, 9, samt 4 og 8 i centrene.

Via dette tool i vores software, kan vi fjerne de ubalancerede tal så vi kun får vist de forskellige harmoniske  undernumeroskoper. Derefter kan man vælge blandt fx 20-30 forskellige setups, og finde det setup der bedst matcher kundens ønsker, personlighed og medfødte essens. Dvs. at man ud fra de allerede rene setups, vælger ud fra sin intuition, numerologiske visdom og erfaring, samt i dialog med kunden om deres ønsker og hvad de gerne vil støttes i.

Med softwaret behøver man ikke som numerolog, at kigge muligheder igennem i timevis, da denne beregning, er en direkte vej til kun at se de mest harmoniske undernumeroskoper.

KAN MAN IKKE SELV BESTEMME HVAD MAN SKAL HEDDE MED UNDERNUMEROSKOPER?

Jo flere ønsker til specifikke navne, jo mere indskrænkes mulighederne for rene undernumeroskop setups. 

Uden software bliver det derfor praktisk taget umuligt at finde setups, hvis du gerne vil have bare en lille smule indflydelse på dit eget navn.

Men hvis ellers man har et fornavn eller efternavn med en harmonisk talværdi og undervibrationer, som man gerne vil beholde, er det meget ofte muligt at beregne undernumeroskoper så man kan bevare dette.

Dette kan softwaret vise en på relativt kort tid, og man kan derfor som kunde hurtigt få afklaret, om man skal ind og give slip på fx et skattet efternavn, eller om man kan beholde det. 

Undernumeroskoper i Numerologist PRO

3) TRISKOP METODEN – de helt rene undernumeroskoper i 3 dimensioner

Dette er setups, hvor både hovednumeroskop og undernumeroskoper er rene og går op i en højere enhed.

Man mærker en meget englelignende vibe, når man tuner ind i et sådant numeroskop. Denne type numeroskop er så harmonisk som noget kan være, hvor alle tallene i numeroskop, konskop og vokaskop er rene.Det er det ultimative 3 dimensionelle numeroskop. På uddannelsen til professionel numerolog, og på vores master uddannelse for dig der allerede er professionel numerolog, lærer du at beregne disse numeroskoper. 

Der er flere tilgange til undernumeroskoperne alt efter hvilken person man har med at gøre. De 3-dimensionelle triskoper, er harmoniske i både numeroskop og undernumeroskoper.

Der er meget færre af dem, end der er af de semi-harmoniske undernumeroskoper, som er blevet givet indtil nu.

At finde et setup med gode undernumeroskoper svarer til at lede efter en nål i en høstak.

At finde et numeroskop hvor begge undernumeroskoper er fuldt ud harmoniske, svarer til at lede efter et atom i en høstak. 

Undernumeroskoper og Triskop metoden


UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG

I Numerologist PRO er vores mission at føre numerologien ind i fremtiden.
Vi laver mange tools som kun er tilgængelige for os og vores elever på uddannelserne, fordi vi tester og forsker, og kun de ting som viser stor relevans kommer med i programmet.

På uddannelsen til professionel numerolog kommer vi i dybden med alle aspekter af navne, undervibrationer og undernumeroskoper. 

Videnskaben om undervibrationer er blot en del af et stort emne, som handler om effekten af navneskift.


SE MERE HER OM UDDANNELSEN

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 91 83 51 23

For at booke session eller samtale om uddannelsen, brug kontaktformularen

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

VI TILBYDER

  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2018
Sessioner foregår i Amager Strandpark,
5 min. gang fra Øresund metro station.
Få stop med metro M2 fra Nørreport.
Gratis parkering for dig som er i bil.

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke