Vælg en side

GUIDE: LÆG KRYSTALLERNE PÅ DIT HØJERE SELV - En af de mest effektive og esoteriske metoder fra den oldtidige numerologi

+ PDF TIL UDPRINT!
Der er flere måder at bruge krystaller til healing, som er rigtig fine, og som du måske har hørt om eller prøvet selv:
DE 4 KLASSISKE METODER TIL KRYSTAL HEALING

 • At tage dem i hånden og tune ind i deres energi
 • Lægge dem på dit hjerte for at meditere med dem
 • Bevare dem i din lomme eller i din taske når du er ude
 • Have dem liggende på udvalgte steder i dit hjem
DEN MEST POWERFULDE METODE

I denne artikel deler vi en af de mest effektive og esoteriske metoder fra den oldtidige numerologi, som du kan bruge krystallerne på – nemlig at lægge dine krystaller på et billede af dit eget numerologisk højere selv. Det er en metode som stadig praktiseres, men har været gået tabt i mange numerologisk traditioner og skoler.

Med metoden måde bruger du dine personlige krystallerne til at heale vibrationerne fra dine egne medfødte tal, som vil påvirke dig positivt på et subtilt plan, og virke alle døgnets 24 timer.

Hvis ikke du allerede har gjort det kan du bruge vores krystal setup tool til at se hvilke krystaller healer dine medfødte tal!

AT LÆGGE KRYSTALLER PÅ DIT HØJERE SELV

Metoden går ud på at du printer et billede af dit Højere selv numeroskop ud.

Det Højere Selv er et numerologisk “chart” over vibrationerne fra din fulde fødselsdato, og hvordan de spiller sammen.

Derefter ligger du dine krystaller på billedet af dit Højere Selv. Du kan også printe ud til din nærmeste familie, og sætte deres krystaller på deres højere selv. På denne måde er hele familien beskyttet og tiltrækker gode vibrationer gennem krystallernes power.

Download Højere Selv PDF til udprint her

Når du har printet det højere selv skema ud, kan du nu lægge det på dit altar og sætte dine krystaller på det.

I PDFen som du kan downloade er der to sider. Den første side er en simpel grafisk repræsentation af det højere selv. På den anden side er der også cirkler der viser hvor du skal placere krystallerne. Du kan selv vælge hvilken en af siderne du ønsker at printe ud og bruge.

HVORDAN VIRKER DET?

DEN STÆRKESTE HEALINGMETODE MED KRYSTALLER

Metoden med at lægge krystallerne oven på dit højere selv numeroskop er den mest powerfulde healingsmetode med krystaller.

Via en resonansproces hvor krystallerne renser og healer dine tal, vil du blive påvirket til at udleve dit eget mest positive potentiale.

Det numerologisk højere selv chart, er en symbolsk repræsentation af dig. Så når du placerer krystallerne på et billede af dit Højere Selv chart, starter en resonansproces hvor healingsprocessen begynder.

Vibrationerne i dit højere selv

Her er en oversigt over de vigtigste energier i din fødselsdato.
Eksempel med fiktiv person født den 7. december 1975:

SKAB ET LILLE ALTER TIL DIT KRYSTAL SETUP

Når du har printet dit højere selv ud, kan du lægge det på et alter med krystallerne på.

Mange spirituelle mennesker har et lille alter i deres hjem, som man fx laver yoga eller mediterer foran.

Men hvordan skaber du et alter, tænker du måske, hvis du ikke allerede har sådan et?

Med et alter mener vi egentlig blot et smukt og roligt sted i dit hjem, som du kan bruge til at meditere ved, til at sætte dine ønsker på, eller til at stille symboler som sender positive signaler til din underbevidsthed. Det behøver ikke at være noget religiøst – det er snarere dit personlige sted i dit hjem, som har en høj vibration, og hvor du kan connecte til dig selv.

Du kan fx bruge toppen af en kommode eller et sengebord. Eller du kan rydde en hylde i et skab, hvis du gerne vil have dit krystal Setup stående et mere privat sted, hvor det kun er dig selv der ser det.

Det vigtige er, at energierne omkring et alter skal være rolige og rene, for at tiltrække positive energier. Så sørg for at finde et godt sted i dit hjem. Du kan også stille nogle smukke ting på det, som taler til dig, som hjælper til at løfte vibrationen omkring alteret. Fx en lille statue, en blomst eller et lys. Det vigtige er at du selv synes om dit alter og de ting der står på det.

Når du skaber en ydre altar skaber du også et indre altar – et helligt space inden i dig selv, hvor guddommelig inspiration, lys og visdom kan strømme ind igennem dig.

NUMEROSKOPET – DET MAGISKE CHART

Numeroskopet er en repræsentation af mennesket.

Numerolgien ligesom astrologien, lærer os at der eksisterer en parallel dimension af vibration udover den fysiske virkelighed. Vibrationerne påvirker vores følelser, tanker og den fysiske verden – de er som en verden bag verden, som er det der i virkeligheden styrer tingenes gang. Når vi handler eller skaber i verden, er det altid fordi vi først har følt eller tænkt noget – og er blevet inspireret – hvilket er vibrationernes domæne.

Numeroskopet er en form for magisk eller helligt chart. Et numerologisk chart er en symbolsk repræsentation, på samme måde som et horoskop er astrologiens repræsentation af et menneskes energier, eller at bagua kortet – kendt fra feng shui – er en repræsentation af ens hjem.

Tusindvis af mennesker har betragtet numeroskoper i løbet af tiden og dermed er det et chart som er charget og helliggjort gennem tiden.

Når man arbejder med det højere selv Chart lægger man en repræsentation af sig selv op på et alter og helliggør denne repræsentation. Man laver et space til noget helligt. Dette space er også en “åbning” – en invitation til at noget nyt og ophøjet kan “flyde ind” i ens eget liv.

NUMEROLOGI ER ET ULTRA POWERFULDT SPIRITUELT REDSKAB

Numerologi er et ultra powerfuldt spirituelt redskab. Uddannelsen til numerolog er derfor ikke kun for dig der vil leve af at være numerolog, men også til dig der vil bruge numerologien til at manifestere dine dybeste ønsker og drømme, og udleve det unikke potentiale du er komme med, som er indkodet i dit hjerte og din dybeste natur.

Numerologi giver os guddommelige redskaber (tallene) som er vibrationer vi har med os og som vi kan tune ind i og lære at udleve i deres fulde potentiale.

Når vi lever vores liv fuldt ud samtidig med at vi åbner op for det indre alter i vores hjerter er det at vores liv 10x’er, og vi bliver til “mahatmas” – “store sjæle” – hvor op og ned, det spirituelle og det materielle, forenes i det enkelte menneske.

NUMEROLOGI UDDANNELSEN HOLD 7

For hvert hold opdateres materialet med et emne som vi uddyber og skaber ekstra materiale til.

Og hvert hold får således en lille smule mere materiale, om netop holdets “tal”, som så også bliver del af uddannelsen fremover.

På Hold 7 går vi derfor endnu mere i dybden med de spirituelle sider af numerologiens fundament, så de vil forstå de allerdybeste aspekter og sammenhænge, og mere end nogensinde vil kunne bruge numerologiens til at booste din egen spirituelle udvikling og evner, såsom din manifestationskraft, din inspiration, din intuition og evne til at se ind bag virkeligheden.

Vi har derfor designet ekstra moduler til at give endnu mere af denne viden videre og indføre dig i disse aspekter.

TEMAER FRA TIDLIGERE HOLD BLIVER ALTID DEL AF UDDANNELSEN FREMOVER

Nogle af de øvrige temaer vi har gået ekstra i dybden med og undersøgt til bunds, får du selvfølgelig glæde af, da de altid bliver del af uddannelsen fremover.

Her er nogle eksempler:

Hold 4 – her skabte vi verdens første statistiske undersøgelse af numerologien på over 100.000 cases.

Hold 5 – her skabte vi nogle af de populære business tools, du måske kender, og udviklede ekstra powerfulde metoder indenfor business numerologiens, som nu er del af uddannelsen.

Hold 6 – her gik vi særligt i dybden med numerologi som healingsmetoder og som noget der kan heale relationer mellem mennesker, da det er 6 tallets domæne.

spring med på hold 9
Numerologi- uddannelsen

OBS! Uddannelsen starter 27. januar 2024

Num PRO Uddannelsen er Danmarks største og mest dybdegående numerologiuddannelse, der tager dig med på en faglig, spirituel, og personlig udviklingsrejse over 10 måneder. Du kan deltage online eller live i vores smukke omgivelser med havudsigt i København.

Klik på knappen nedenunder for at se mere om uddannelsen.

SE MERE OM UDDANNELSEN HER

Bliv ekspert inden for de 6 hovedemner:

 • Essens Numerologi
 • Navneskifte Numerologi
 • Forecasting Numerologi
 • Business Numerologi
 • Relations Numerologi
 • Numerologisk Healing

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke