Vælg en side

Numerologisk aflæsning af tidligere liv

HVOR KOMMER NOGLE AF DINE DYBESTE FØLELSER FRA?

I  numerologisk filosofi siges det, at vi som sjæle selv vælger 3 ting inden vi fødes her på jorden, dvs. når vi befinder os på sjæleplanet inden vi inkarnerer.

 1. Vores forældre
 2. Vores fødselsdato
 3. Vores fødenavne

Alt dette sker via en resonansproces. Det handler om energier vi tiltrækker via de imprints vi har med os som sjæle på vores udviklingsvej. Disse 3 ting- forældre, fødselsdato og navne – passer perfekt med de livslektioner, vi som sjæle gerne vil have med os i dette liv.

Vores forældre

Vores forældre bærer normalt mange af de samme lektioner som os selv, særligt hvis vi er karmisk forbundet med dem. Selvfølgelig via familiens slægtsnavn, men ofte også via de medfødte tal i fødselsdatoen.

I familier er derfor ofte mange mønstre. Det er spændende at gå opdagelse i ved at lægge de Højere Selv op for sin familie, hvilket er noget vi ofte gør på uddannelsen. Måske er der bestemte grundvibrationer eller skæbnetal, der gentager sig ofte i en familie. 

Ind imellem er der også personer som har helt identiske Højere selv, og her er der desuden også ofte tale om en meget stærk karmisk forbindelse. 

Jeg har fx et identisk Højere Selv med min farfar, og vi er derudover også det der hedder “karmisk forbundet”, som det kaldes i numerologien.

Vores fødselsdato

Vores fødselsdato er et perfekt match til de energier vi som sjæle gerne vil indoptage og lære mere om i dette liv.

Mange spørger om vi også selv vælger vores fødselsdato uanset om vi kommer til verden med planlagt kejsersnit, eller for sent eller tidligt af den ene eller den anden grund, som tilsyneladende er uden for os selv eller vores vilje.

Hertil er svaret er ja. Den dato vi ankommer- uanset hvad grunden er – er præcis som den skal være, og er en del af den universelle plan. Det er fordi det altid er vibrationer og energier, der styrer det der sker i den fysiske verden, fra ”bag scenen”, og det er aflæsningen af disse forskellige årsager og virkninger, som netop numerologien kan give os mange svar omkring.

Vores fødenavn

Vores fødenavn er også noget vi selv vælger via loven om resonans. Den kombination af navne vores forældre, eller dem der navngiver os, vælger, er også en afspejling af den lille babys egen vilje og sjæls ønsker via loven om resonans.

I nogle gamle numerologiske kilder beskrives det, at den lille babys sjæl hvisker sit navn  i forældrenes øre allerede når han eller hun ligger i moderens mave. Det er sjovt nok noget som også beskrives i mange forskellige traditioner omkring i verden. Hos Australiens oprindelige befolkning finder man navnet ved at recitere navne op under fødslen, og i det øjeblik moderkagen fødes vælger man navnet. På Borneo giver dyakaerne barnet  et bundt siv med navne på, og det barnet først rører ved, vælger man som dets navn.

At få et navn anses mange steder som en  beskyttelse, og var også oprindeligt derfor at man her i Europa søgte at døbe og navngive børn så tidligt efter fødslen som muligt.

I både kaldæisk og pythagoræisk numerologi har fødenavnet også en særlig betydning, som varer ved uanset om man senere skifter navn, enten fordi man bliver gift, fordi man bare har lyst, eller fordi man går til numerolog.,

Så fødenavnet  vil altid ligge omkring os som en lille boble af energier – men det er endnu mere end det. For fødenavnet er med til at vise de energier vi hiver med os ind i dette liv, fra vores tidligere liv, i et samspil med den fødselsdato vi ankommer, som  viser os hvilke temaer vi arbejde med i vores tidligere liv, og hvordan vi kommer til at arbejde videre med dem i dette liv.

HVORDAN AFLÆSES VORES TIDLIGERE LIV?

Når man hører om de arketypiske temaer man bærer med sig fra tidligere liv, kan det godt give et sug i hjertet. Det er typisk nogle af de dybe følelser man kan føle man har haft med sig altid, uden helt at vide hvorfor.

Rækken af tal fra de tidligere liv, fortæller hvilke følelser vi bærer med os fra tidligere liv, fordi de ikke blev løst og forstået til fulde.

Intuitivt kan man gå ind os se efter hvad de kunne have handlet om, og forsøge at danne sig et sammenhængende billede af et eller flere tidligere liv. Men ofte er det lige så givende bare at forstå følelsen, uden nødvendigvis at sætte bestemte livsforhold, oplevelser eller andre konkrete facts på, om det tidligere liv.

CASE 1: 40/4

Vi havde en kunde som bar energien 40/4 med sig ind fra tidligere liv. Tallet kaldes ”eneboeren” og bærer på en dyb følelse af isolation og ensomhed.

Hun fortalte, at ensomhedsfølelsen pludselig kunne overvælde hende, tilsyneladende uden grund.

Selv når hun var samme med andre, kunne ensomhedsfølelsen ind i mellem stikke hovedet frem, og den havde været der helt fra barnsben, men uden at der egentlig havde været nogen grund til det.

Energierne fra de tidligere liv har ofte ikke nogen konkret grund til at være der i dette liv. Modsat gælder det traumer, som normalt er opstået, pga. konkrete oplevelser, personer og begivenheder i ens liv. Men med følelserne fra tidligere liv er der ikke nødvendigvis nogle bestemte livsoplevelser, der har trigget dem frem. Man vil alligevel have tendens til at tiltrække disse følelser igen og igen, og at genopleve disse arketypiske følelser/energier i løbet af sit liv, allerede fra barndommen.

CASE 2: 78/6

På et af vores uddannelseshold havde en påfaldende stor del af kursisterne den samme energi med sig fra tidligere liv, nemlig tallene 78/6 eller omvendingen 87/6 som hhv. kaldes okkultisten eller troldmanden.

Tallet handler om at have nogle super powerfulde spirituelle og healende evner, hvor man kan se andres energier, følelser og motivationer, som en positiv og særlig evne. 

Men hvis 78/6 eller 87/6 står sammen med nogle af de ubalancerede, eller “svære” tal, handler det tit om at være kommet galt af sted med sine intuitive, healende eller spirituelle evner i et tidligere liv, og at man så hiver den livslektion med ind i det nuværende liv, for at heale det.

Det kan være man er blevet brændt på bålet som heks, eller at man er blevet det i overført betydning.

Det kan genopleves i ens nuværende liv, ved at man føler sig bange for at stå frem og bruge sine spirituelle, healende eller clairvoyante evner, fordi man er bange for omgivelsernes reaktion. Måske er ens evner blokerede, fordi man er lidt bange for dem.

Mange af kursisterne på holdet havde også netop issues med deres spirituelle evner, som de enten havde undertrykt i mange år, eller havde været bange for at stå frem med, men altid havde længtes efter at bruge og udvikle til fulde.

DE ARKETYPISKE FØLELSER

Rækken af tal fra de tidligere liv består af  32 ”taldiamanter” – arketypiske energier, som vi som numerologer kan tolke og dermed aflæse som en sammenhængende historie.

Mennesker med de samme energier fra tidligere liv vil have nogle temaer til fælles, men det kan have kommet meget forskelligt til udtryk helt konkret.

Hvis vi tager fat i eksemplet med dem der har tema omkring tallet 78/6 eller 87/6, så har den ene måske haft et liv som heks i middelalderen, mens en anden om har været religiøs i et ateistisk miljø, eller en tredje hat haft healende kræfter, hvor dette ikke var velanset. Det fælles tema er, at man har levet et liv hvor man har undertrykt sine spirituelle evner på en eller anden måde pga. frygt for omgivelsernes reaktion.

Så der er mange måder den samme energi – her 78/6 eller 87/6 kan have kommet til udtryk i et tidligere liv. Men den grundlæggende, ”arketypiske” følelse, der holder fast i en, vil være meget ens, for alle der bærer de samme tal fra deres tidligere liv, uanset hvem, hvor, eller hvad man har været forud for dette liv.

PÅ UDDANNELSEN

På masterdelen af uddannelsen, kommer vi til at aflæse kursisternes tidligere liv, og på den måde lærer man selv at tolke sine kunder eller sine familiemedlemmer fremover.

De fleste oplever en dyb følelse af genkendelse, fordi det er meget arketypiske og dybt siddende følelser, der kommer frem i aflæsningen.

Aflæsningen behøver ikke at være personlig, på den måde, at man kan simpelthen bare beskrive de 32 diamanter for personen, og ofte vil personen så selv forstå en hel masse ting fra deres nuværende liv, der pludselig giver mening. Hvorfor man var så indadvendt som barn, altid har længtes efter at være kunstener, men ikke turde, eller har tvivl på om man kan klare sig selv i den fysiske verden – som bare er nogle eksempler på hvad der kan stå om ens tidligere liv.

Mange oplever også at energierne fra ens tidligere liv numerologisk hænger sammen med en læsning man har fået clairvoyant, som pludselig giver endnu mere mening.

spring med på hold 9
Numerologi- uddannelsen

OBS! Uddannelsen starter 27. januar 2024

Num PRO Uddannelsen er Danmarks største og mest dybdegående numerologiuddannelse, der tager dig med på en faglig, spirituel, og personlig udviklingsrejse over 10 måneder. Du kan deltage online eller live i vores smukke omgivelser med havudsigt i København.

Klik på knappen nedenunder for at se mere om uddannelsen.

SE MERE OM UDDANNELSEN HER

Bliv ekspert inden for de 6 hovedemner:

 • Essens Numerologi
 • Navneskifte Numerologi
 • Forecasting Numerologi
 • Business Numerologi
 • Relations Numerologi
 • Numerologisk Healing

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke