Vælg en side
Klik her for at købe din fulde personlige fødselsdags og navnerapport

Din personlige
Soul Blueprint og Navnerapport

En fuld analyse af dit medfødte numerologiske BLUEPRINT,
NUMEROSKOP og UNDERNUMEROSKOPER

Forstå dine medfødte talenter, styrker, koder til succes og flow, såvel som udfordringer og karmiske livslektioner.
Forstå hvordan dine navne påvirker dig på alle områder af livet, lige fra karriere til kærlighedsliv, socialt liv,
og dit niveau af succes og indre lykke

Estel Ehvass er numerolog og uddannelsesleder på Numerologist PRO Uddannelsen - Danmarks største og mest dybdegående numerologiuddannelse

Velkommen til kære dig

Siden 2017 har jeg lavet Soul Blueprint sessioner for hundredevis af mennesker både i Danmark og internationalt.

Fælles for mange af mine kunder er, at de kom fordi de ikke vidste hvordan de skulle følge deres dybeste kald i livet.

En ting er sikkert … Når man begynder at følge energierne i sit medfødte numerologiske BLUEPRINT, starter et nyt kapitel i livet!

Et kapitel hvor man begynder at tiltrække harmoni, flow og overflod på alle områder af livet, og hvor det at manifestere sit drømmeliv bliver en kreativ leg.

At kende vores medfødte energier, hjælper os til at downloade vores unikke VISION og MISSION i livet, så inspirationen begynder at flyder frit gennem alle de forskellige niveauer af psyke, sind, følelsesmæssige og fysiske/kropslige strukturer. Når det sker, er der alignment mellem os og universet, og vi begynder at tiltrække indre og ydre succes i alle facetter af livet og i kærligheden.

Efter at have givet så mange sessioner og set de dybe og livstransformerende resultater, det havde på mine klienter, begyndte et ønske at vokse i mig om at gøre min soul blueprint session til noget, der var tilgængeligt for alle. Og derfor besluttede vi at lave en numerologirapport, der på alle måder afspejler soul blueprint sessionen og mere til.

Alt om dine navne og dine medfødte energipotentialer
Hvad er din Soul blueprint og navnerapport?

Den mest dybdegående numerologirapport verden nogen sinde har set,
som både indeholder dit medfødte Soul Blueprint og en analyse af dine navne.

Dit Soul Blueprint er den mest dybdegående numerologiske aflæsning der findes, og indeholder en beskrivelse af ALLE dine medfødte energier og potentialer, dine personlige koder til succes, glæde og flow i dit liv, dine unikke styrker og talenter, såvel som dine udfordringer og livslektioner.

Derudover får du en dybdegående analyse af dit fulde navn (numeroskop og undernumeroskoper), og en evaluering af hvor godt dine støtter dig på alle de forskellige livsområder, lige fra kærlighedsliv til karriere og meget mere.

En online medlemside og rapport på 200+ sider om ... DIG

I din online medlemsside og 200+ siders rapport gennemgår vi ALLE DELE af din personlige numerologi i dybden. Dit fulde SOUL BLUEPRINT inklusiv navne skabes af over 41 forskellige numerologiske hovedenergier, som sammen skaber et væld af unikke farvenuancer, som viser dine personlige, unikke koder til indre glæde, succes og flow i dine handlinger og harmoni i dine relationer.

Du lærer kaldæisk numerologi, mens du lærer om dig selv

Kaldæisk numerologi er hovednumerologiformen i Danmark, og det mest avancerede og præcise numerologisystem i verden. Rapporten har indbygget et lille minikursus i numerologi, så du får en forståelse for alle hovedkoncepterne undervejs, mens du lærer om dine personlige tal.

En fuld analyse af alle dine 5 numerologiske charts

Gennem de 5 numerologiske diagrammer/charts vil du forstå dig selv indefra og ud - helt fra sjæleniveau, til dit højeste potentiale og livsmission, til dine psykiske tanke- og følelsesmønstre, indre længsler, karisma og udstråling, og til de konkrete/fysiske livsomstændigheder du har tiltrukket ind i dit liv (fx dit kærlighedsliv,  din karriere, dit sociale liv osv.)

Dine unikke styrker, talenter og koder til succes, fra din fulde fødselsdato

Ethvert menneske er unikt. Alle dine medfødte tal er perfekte og positive potentialer – du skal bare vide hvordan du bruger dem. Denne rapport er ikke blot en beskrivelse og analyse af dine tal – undervejs giver vi dig RÅD og VEJLEDNING I hvad DU SKAL GØRE for at vække dine tal til live, så du arbejder MED det positive potentiale af dine personlige energier, og følger det Blueprint, som er lagt ud til dig fra universet, som giver dig størst muligt flow, succes, held og lykkefølelse.

En analyse af dine navne og undernumeroskoper og hvad du tiltrækker i livet

Vi kigger også på dine navne, dit numeroskop og dine undernumeroskoper. Hvilke slags oplevelser tiltrækker de ind i dit liv? Støtter dine navne op omkring din livsmission? Eller modarbejder de dig? Hvordan ser andre mennesker dig, og hvilke energier sender du ud? Er der overensstemmelse mellem det du ønsker, og det du oplever at tiltrække i den fysiske verden?

Et værk understøttet af vores statistik på over 100.000 verdenskendte personer

Gennem vores statistik på over 100.000 verdenskendte celebrities, kunstnere, videnskabsmænd, politikere, sportsfolk m.m. har vi knækket vigtige koder til tallenes potentialer – og resultaterne afspejler i den grad den kaldæiske numerologis oprindelige talbeskrivelser fra de gamle kilder. Eksempelvis findes de største ”pengetal” i overmål hos verdens rigeste, tallene for berømthed hos de mest kendte skuespillere, og tallene for kunst hos de største malere, såvel som moderne designere. I rapporten ser du hvordan DINE TAL translaterer til bestemte karrierer og talenter.

En analyse af dine mønstre og problemområder

Vi zoomer ud og kigger på hele dit setup. Vi kigger om der er tal og talmønstre der går igen, og skaber bestemte livstemaer på tværs af alle dine tal, og viser om der er visse energier, der er særligt stærke og dermed betydningsfulde for dig. Vi kigger også om der skulle være bestemte problemområder der skaber støj og modstand i dit liv.

En dybdegående evaluering af dine navne

Vi giver point til både dine undernumeroskoper og dit navnenumeroskop efter en metode, der efterligner sammenligningsprocesserne i hjernen hos en dygtig numerolog. Til sidst kommer en samlet helhedsvurdering af hele dit navne setup – både hovednumeroskop og undernumeroskoper. På den måde ved du hvor godt støttet du er af dit nuværende navn, og hvor stor en forbedring du ville kunne opnå ved en navneskiftesession hos en numerolog.

Nøglerne til at blive en ny og højere version af dig selv

At kende dit numerologiske Soul Blueprint er en mulighed for at tage et kvantespring i dit liv. Ikke alene lærer du en masse om numerologi undervejs, du vil også kende potentialerne, såvel som faldgruberne i dine personlige tal, og vil blive bedre i stand til at træffe vigtige beslutninger i livet i trit med hvem du er og hvad du skal. Du vil forstå dybderne af din sjæls længsler, hvad du trives med, hvordan du handler, kommunikerer, føler og tænker.

Er du klar til et kvantespring?
Når du følger dit Soul Blueprint vil du opleve at ...

Her er nogle af de fordele du kan opleve ved at kende dine medfødte, numerologiske energier og potentialer:

Universet stråler igennem dig

Når vi bruger vores medfødte energier lader vi universet stråle den præcise og unikke, vibration ud igennem os, som vi er ment til at være en kanal for i dette liv.

Dermed starter et nyt kapitel i vores liv. Et kapitel hvor man begynder at tiltrække mere og mere harmoni, flow og overflod på alle områder af livet, og hvor det at manifestere sit drømmeliv, bliver en let og kreativ leg.

Du kan fx opleve at du tiltrækker de perfekte kunder og samarbejdspartnere, de rette venner, det rette parforhold, den rette karriere og de rette muligheder ind i dit liv.

Du mærker din unikke livsmission

At kende dit Soul Blueprint er første step til at downloade din unikke livsmission. At lære dine medfødte potentialer at kende giver dig en selvtillid af en helt anden kaliber - en selvtillid, som når helt ind på sjæleplan.

Når du kender dine tal og deres unikke potentialer, kan du langt lettere omsætte dine idéer, ønsker og længsler til noget der opløfter dig, gør dig glad og succesfuld. Det bliver samtidigt let at sige nej tak til de ting, som ikke er i trit med din unikke mission, så du kan fokusere på de ting, der ér, med fuld power.

Du healer dine blokeringer

Ved at kende dine tal kan du gradvist heale dine indre blokeringer og negative overbevisninger. Dine tal viser dig hvad dine største faldgruber er, men giver dig også løsningerne – og dine naturlige koder til harmoni og flow.

Når vi får lys på os selv gennem de numerologiske energier, kan vi pludselig se, at der ikke kun er én måde at handle eller tænke på.

Vi får øjnene op for vores ubevidste tendenser og ubalancer, og vi bliver kærligt mindet om de områder hvor vi har vores unikke, gaver og potentialer, som vi nemt kan tune ind i, og viser sig at være både de nemmeste og mest effektive måder for os at være og handle på.

Du oplever flow og lethed

Når du handler med bevidsthed om dine unikke energier, får du langt mere flow og succes, og bruger samtidigt langt mindre energi.

Du rammer ind i den ”streng” af resonans, hvor du er mest inspireret og som er allermest dig.

Du ved hvordan du bedst skaber harmoni i dine handlinger, hvad du skal gå efter, hvad du skal undgå og hvad du skal sigte efter på den lange bane.

Du får harmoni i dine relationer

Når du forstår dine egne medfødte energier, er det meget healende for dine relationer, fordi du kender dine egne motivationer, dine stærke sider og talenter, såvel som din medfødte karma og dybeste triggerpunkter.

Hvis du også kender andres tal, fx dem for dine nærmeste, kan du også bedre forstå deres motivationer, og hvorfor de gør og siger som de gør.

Viden om dine egne og dine nærmestes tal er noget du kan vende tilbage til igen og igen, for at hente visdom og inspiration til hvad du skal gøre i forskellige situationer i livet og i jeres relation.

Kaldæisk numerologi
Verdens mest præcise arketypesystem

Tal og talenter
Vores statistik på over 100.000 berømte personers numerologi

Vores undersøgelser viser, at succesfulde og berømte mennesker udlever de universelle energier de har med sig via deres numerologiske BLUEPRINT.

Og at der er korrelationer mellem bestemte tal og bestemte talenter og valg af karriere.

Ved hjælp af avanceret software har vi lavet STATISTIK på over 100.000 succesfulde og berømte mennesker i verdenshistorien. Vi har kigget på dagsvibrationen, månedsvibrationen, årsvibrationen, skæbnetallene, navnene og undernumeroskoperne, og har korreleret resultaterne med deres personlighedstræk, karrierevalg og niveau af succes.

Og resultaterne er intet mindre end fantastiske...

Når vi ser på statistikker over en så stor gruppe af mennesker, bemærker vi specifikke "tendenser", så vi kan udlede at visse medfødte tal øger sandsynligheden for at være født med bestemte talenter og evner.

Alle tal har potentiler for succes, hvis man lærer at bruge dem rigtigt. Der er således ikke ”gode” og ”dårlige” tal når vi taler om medfødte energier. Men der er tale om, hvor vidt man er i stand til at forfølge netop de TALENTER og unikke KODER TIL SUCCES, som man har med sig i sit numerologiske Blueprint.

Vi har inkluderet nogle af de mest spændende resultater i rapporten, så du fx får at vide hvordan visse af dine tal relaterer sig til bestemte potentialer, talenter og karrierevalg. På den måde kan du blive inspireret af nogle af verdens mest succesfulde mennesker, som måske ligner dig i deres numerologiske Blueprint.

Lad tallene tale for sig selv
Nogle resultater fra vores forskning

Om skaberne af rapporten
Estel og Johannes Ehvass

Vores mission…
At give dig den mest spot on og livstransformerende personlige numerologirapport der nogensinde er skabt. Med dybdegående beskrivelser af ALLE dine tal, dine unikke koder til personlig succes, samt nøglerne til harmoni og kærlighed i dine relationer

Gennem mange års studier af det kaldæiske numerologisystem, har vi knækket vigtige koder til hvordan man følger sine fødselstal og navne for at opnå succes. Vi har kondenseret vores viden til en online interaktiv medlemside og en 200+ siders personlig rapport, som indeholder en dybdegående beskrivelse af alle dine medfødte energier, der tilsammen danner dit UNIKKE, NUMEROLOGISKE BLUEPRINT.

Rapporten har været flere om år om at blive udviklet, og vi er fuldt overbevist om, at det er verdens mest dybdegående rapport, hvis lige du ikke kan finde andre steder.

Dine takeaways
Hvad får du ud af denne rapport?

 • Ved at kende dine medfødte energier, vil du nemmere kunne tune dig ind på og downloade hvad der er din dybeste vision og mission i dette liv.
 • Forstå dine medfødte koder til personlig succes, såvel som til flow og kærlighed i dine relationer.
 • De vigtigste tal kommer sammen med 5 trins-nøgler, der hjælper dig med at AKTIVERE dine tal på den mest harmoniske og hurtige måde.
 • Du kan spare dig for at tage valg i blinde, som ikke er i overensstemmelse med din sande natur, evner og talenter.
 • Du får nøgler, forslag og metoder – via beskrivelserne af dine tal - til at handle på nye måder, der er mere kongruente med den, du er.
 • Du vil forstå dynamikken mellem dit indre liv og dit ydre liv – hvilke tendenser viser du udadtil, og hvordan er dine handlinger synkroniseret med, hvordan du har det indeni?
 • Du vil vide hvordan du kan udvikle dig på den hurtigste måde for at skabe vilde KVANTESPRING i dit liv.
 • Du vil forstå din psykes ARKITEKTUR, hvordan dine tanker og emotioner påvirker dig, og genkende mønstre fra din barndom, ungdom og voksenliv.
 • Du kan genbesøge din barndom og frigøre traumer, der er lagret i din underbevidsthed via de tal der påvirkede dig her.
 • Genbesøge dine teenageår for at afdække grundlaget for dine overlevelsestankemønstre.
 • Genbesøge dine 20’ere for at genopdage, hvordan din sociale intelligens er opbygget.
 • Du kan skrue op for din evne til at bruge loven om tiltrækning ved at vide, hvad du i virkeligheden ønsker dig.
 • Du kan finde ud af, om dine ønsker i livet (skabt af vokalerne i dine navne) faktisk opfylder dine ægte, psykologiske behov.
 • Hvordan bliver din sjæls stemme kanaliseret udad gennem de ønsker, du har i dit liv?
 • Hvordan SER og OPLEVER andre dig? Kan du utilsigtet sende energier ud, der skubber andre mennesker væk? Eller tiltrækker du de mennesker du dybest set ønsker at have i dit liv?
 • Hvordan kan du FORSTÆRKE de positive aspekter af din KARISMA, så du naturligt udnytter de energier, som du kommer med i din fødselsdato og dine navne?
 • Hvordan du kan forstå mekanismerne i områder af dit liv såsom dit SEXLIV, dit KÆRLIGHEDSLIV, dit SOCIALE LIV, dit forhold til dine KOLLEGAER, din BUSINESS, KARRIERE, dit forhold til PENGE og meget andet.

Fra dit sjæleplan til dine fysiske livsrammer
De 5 store numerologiske diagrammer afspejler alle niveauer af dit væsen

I følge den oldgamle, vediske visdom, som gennemsyrer kaldæisk numerologi, kan menneskets subtile arkitektur og psykologi beskrives ud fra 5 niveauer: Sjælens niveau, psykens niveau, det astrale niveau, det æteriske niveau og det fysiske niveau.

Denne viden kan oversættes til de 5 store numerologiske diagrammer:

1. Din medfødte essens (din fulde fødselsdato)
2. Dit psykiske selv (beregnes ud fra din fødselsdato)
3. Dit vokaskop (skabt af vokalerne i dine navne)
4. Dit konskop (skabt af konsonanterne i dine navne)
5. Dit hovednumeroskop (skabt af navnene)

I denne numerologiske blueprint rapport vil du blive guidet gennem hvert eneste af dine numeroskopdiagrammer i dybden, så du opdager nye aspekter af dit essentielle selv, på samme måde som man ville skrælle et løg, niveau for niveau. Du får nøglerne til hvordan du åbner for energierne i dine tal, bruger dem på den mest positive vis og styrer uden om de faldgruber der er i dine tal, som repræsenterer din personlige karma og livslektioner.

Karma, skjulte talenter og højeste potentiale
1. Den Medfødte Essens

Din karma
De energier, som du kommer med fra tidligere liv. Hvilke tanker og følelser du har brug for at heale og slippe for at blive den mest fuldkomne version af dig selv.
Dine skjulte talenter
Når du begynder at leve i overensstemmelse med tallene i dit Højere Selv, frigør du skjulte talenter i dig selv, ting, som du måske ikke engang vidste, at du var god til.
Dit højeste potentiale
Når du kender tallene i dit højere selv, kan du fuldt ud vække dit højeste potentiale og komme helt ind til essensen af, hvad det er, du skal gøre i dette liv.

Geni, social intelligens og psykisk udvikling
2. Det Psykiske Selv

Væk dit geni
Hvordan din hjerne fungerer, når den er bedst. De trin, du skal tage for at vække dit indre geni.
Din følelsesmæssige arkitektur
Hvordan du bearbejder dine følelser og håndterer andre menneskers følelser. Din sociale intelligens, og hvordan du omdanner følelser.
Din psykiske rejse
Hvordan din psyke udvikler sig i din barndom, teenageår, tyverne. Byg på denne viden for fuldt ud at vække dit voksenpotentiale.

Kanalisere din sjæls energi ind i dit liv
3. Vokaskopet

Vokaskopet
Vokaskopet er opbygget ud fra vokalerne i dit navn og viser dine inderste, hemmelige og skjulte ønsker. At vække disse tal hjælper dig til fuldt ud at aktivere og udnytte loven om tiltrækning.

Hearts Desire Tallet
Dette er det stærkeste tal i dit vokaskop og er en konklusion af alle dine ønsker.

Din magiske karisma
4. Dit konskop

Konskopet
Konskopet er bygget op ud fra konsonanterne i dine navne. Tallene i dit konskop viser din karisma, og hvordan andre mennesker ser dig. Hvis du vækker kraften i disse tal, vil du få en magnetisk karisma, der fascinerer andre mennesker, hvilket vil fremskynde, hvor hurtigt du opnår dine mål.

Dit personlighedstal
Dette tal er en konklusion af alle tallene i dit konskop og er den vigtigste energi, som folk mærker i det øjeblik, de tænker på dig eller ser dig.

Udfoldelsen af dit liv
5. Dit navnenumeroskop

Dit fornavn
Viser det første indtryk, du giver andre mennesker, og hvordan du instinktivt håndterer ting, begivenheder eller mennesker, første gang du møder dem.

Dine mellemnavne
Viser, hvad du identificerer dig med - og hvordan du ser dig selv. Vigtigt for din følelsesmæssige stabilitet og dit velbefindende.

Dit efternavn
Viser de generationer af karma, der er programmeret ind i dit efternavn, og som du bringer ind i dit eget liv - især i intime relationer.

Dit livstema
Viser din karrierevej og dit forhold til penge og rigdom.
Dine relationstal
Viser, om du tiltrækker gode, nærende og kærlige forhold - eller det modsatte!
Dine kommunikationstal
Viser, hvordan du kommunikerer med andre, og om andre forstår dit budskab. Tiltrækker du muligheder - eller skaber du misforståelser?

Dine brandtal
Viser, hvordan andre ser eller opfatter dig. Disse tal er vigtige for succes og for at skabe rigdom.

Hvor gode er dine navne?
Evaluering

Mønstre
Vi ser vi på de forskellige typer af mønstre, der findes i og på tværs af de forskellige numerologiske diagrammer. Mønstre er, om der er tal eller talkonstellationer, der gentager sig på bestemte måder, hvilket på denne måde kan afsløre, om der er bestemte temaer i livet, der forstærkes.

Problem områder
Her kigger vi på de værste problemområder i setuppet. Der er visse tal, som kan give problemer, især når de står i bestemte positioner.

Undernumeroskop point
Hvor gode er dine undernumeroskoper? Vores undernumeroskops pointsystem vurderer begge undernumeroskoper som et samlet system og giver point mellem -50 og 100.

Navnenumeroskopet point
Vi laver også en vurdering af navnenumeroskopet og kigger på hoved problemområderne.

Samlet Evaluering
Til sidst laver vi en samlet evaluering af undernumeroskoperne og numeroskopet for at vurdere hvor gode navnene er, om de støtter op om den medfødte essens, eller om de skaber problemer.

Lær numerologi
Lær numerologi samtidigt med at du får dyb indsigt i dig selv og dine energier

Rapporten er en genial måde at starte din rejse i numerologi, ved at du både får en dyb indsigt i dig selv og dine dybeste potentialer – OG lærer om de forskellige positioner, tal og betydninger i alle de numerologiske diagrammer. På den måde får du en indføring i den kaldæiske numerologi, samtidigt med at du lærer om dine personlige tal/energier.

Din medlemsside

Udforsk dine tal på medlemssiden, hvor du kan se de forskellige charts og oplysninger om dine unikke tal, og hvordan du kan anvende disse oplysninger i dit liv for at opnå maksimale resultater.

Dine 5 charts I dybden

Beskrivelser af alle dine tal

trin til at låse op for dine talkoder

i dybden evaluering af dine navne

SÆRLIG FEATURE
Download som en rapport

På medlemssiden kan du også downloade din rapport og gemme den på dit skrivebord. Indholdet af rapporten er nøjagtig det samme som det, du finder på medlemssiden- blot komprimeret til en manual, som du kan downloade til din computer.

200+ sider

Nok den mest detaljerede numerologirapport i verden med over 200 sider med dyb indsigt i numerologi og i dine tal.

Næste skridt
Start din rejse her

Efter betaling

Efter gennemført betaling vil du automatisk blive omdirigeret til medlemskabssiden, som vist ovenfor. Vær venligst opmærksom på at vælge "Numerologirapport" fra boksen til venstre. Desuden vil en e-mail indeholdende dine loginoplysninger blive sendt til den e-mailadresse, der blev oplyst ved købet. Vigtigt: Gmail-brugere anbefales at tjekke spamfolderen for e-mailen med loginoplysninger. Bemærk: Ved køb med gavekort, sendes der ikke en e-mail til den angivne adresse.

Indtast dine data

Når du er kommet ind på din medlemsside, skal du indtaste dit fulde navn og din fødselsdato. Dette vil generere alle tal og diagrammer!

Hvis du har købt rapporten som gave behøver du ikke at indtaste navn eller fødselsdato. I stedet skal du scrolle lidt ned på siden og downloade gavekortet med instrukser.

Surf og fordyb dig

Nu, hvor du har indtastet dine data, vil du se dine charts med tal og forklaringer. I menuen til venstre er der en knap, som du kan klikke på, og som genererer en rapport på 200+ sider for dig.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.