Vælg en side

TEMA OM 7 TALLET

7 TALLET STORE DIAMANT

7 TALLET store diamant

YDRE DIAMANT 70/7: En spirituel, kosmisk, intuitiv og introspektiv vibration. Man analyserer problemer på alle livets planer og finder de mest intuitive og dybsindige løsninger. En litterær og videnskabelig vibe der akkumulerer viden, som med tiden bliver til visdom.YDRE UBALANCERET DIAMANT 07/7: Når 7 tallet er i ubalance, bliver 7 tallet usikker, psykisk ustabil, spaced out, udsætter ting, mangler handlekraft og har tendens til virkelighedsflugt, navlepilleri og afhængighed.
69

INDRE DIAMANT 77/5: En vibration der handler om en stærk spi-ritualitet og evnen til at transformere sine egne følelser og lavere tendenser til en højere vibration. Det er et mestertal (dobbelt 7) som kræver styrke at mestre, men til gengæld giver en enorm spirituel styrke og kraft når det er balanceret.INDRE UBALANCERET DIAMANT 77/5: I ubalance kan der være stærkt kaotiske tendenser i sind og følelser, egoisme, indre drama og en følelse af at alt går galt.

ESSENSDIAMANT 75/3: En vibration med en stærk, fokuseret energi og indre målretning mod filosofi og idéer. I ubalance er der tendens til at overdrive sin egen betydning, eller have overdrevent fokus på sine egne indre idealer og være pompøs omkring dem. I balance er det en eventyrlysten og frihedssøgende vibration med et religiøst og ophøjet islæt.YDRE ESSENS DIAMANT 37/1: En vibration der giver en ”celebrity” vibe, og handler om modet til at stå ved sig selv, udleve sine drømme og stå frem som den man er. I balance er man respekteret og beun-dret og har et godt kærligheds- og sexliv og en enorm karisma.YDRE UBALANCERET ESSENS DIAMANT 73/1: I ubalance kan man være omgivet af drama, skandaler, økonomi- og parforholds-problemer.

INDRE ESSENS DIAMANT 35/8: Vibrationen handler om at lære lektioner om styrke, indflydelse og personlig power. I balance er man den ”gode” høvding, som beskytter og står op for de udvalgte andre eller bestemte mærkesager, hvor man beskytter udsatte menneske-grupper eller dyr. INDRE UBALANCERET ESSENSDIAMANT 53/8: I ubalance er der både en tenden til at lide selvværds issues. Der er også en ten-dens til indre fanatisme hvor man gør andre forkerte, fordi de ikke er ”spirituelle”, ”veganere” eller ”økomindet” eller hvad man nu har af kæpheste.

INTEGRATIONSDIAMANT 18/9: Denne vibration handler om at ud-sætte behov for at opnå mål man har sat sig for, og derigennem få en endnu større glæde. Man er en kriger med principper, og har en stærk forståelse af hierarki, og evnen til at ofre sig selv for en højere sags tjeneste.

YDRE INTEGRATIONSDIAMANT 91/1: En storslået og ekspansiv vibration der ønsker at erobre verden med sine nye idéer. I balance giver den enorm succes og har stor inspiration og talegaver.

YDRE UBALANCERET INTEGRATIONSDIAMANT 19/1: I ubalan-ce kan man være egoistisk, forkælet og barnlig. Man forventer at andre tager sig af en, uden at bede om hjælp, eller gøre noget selv.

INDRE INTEGRATIONSDIAMANT 98/8: Vibrationen handler om at det man opbygger holder i evigheder. Alt hvad man gør måles op imod et større formål. Man bygger effektivt det der skal til for at kom-me til næste niveau. Stor kunst, store projekter som højner bevidst-heden. Man er filantropisk og gør ting for menneskeheden snarere end for at fremme materiel gevinst. Når tallet er her i det indre står den for at man forstår og har mestret universelle principper. Man er fx ikke længere bange for tiden eller døden fordi man forstår at disse er en del af tilværelsen.

INDRE UBALANCERET INTEGRATIONSDIAMANT 89/9: I ubalan-ce er der tendens til en følelse af at livet er hårdt og fyldt med karma og styrkeprøvelser. Det kan for nogle 7’ere gøre, at man bruger sine okkulte/spirtuelle kræfter til egen fordel.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke