Vælg en side

BLIV PROFESSIONEL NUMEROLOG
På Danmarks største og mest dybdegående uddannelse

HOLD 8 STARTER 23. JANUAR 2023

TILMELD DIG INDEN 10. JANUAR OG SPAR 9.000 kr,-

OBS! STARTDATOEN ER FLYTTET FRA OKTOBER 2022 TIL JANUAR 2023

Numerologist PRO Uddannelsen gør dig til en af de dygtigste
og mest veluddannede numerologer på verdensplan
med en række helt unikke og eftertragtede skills.

 

Har du spørgsmål så skriv til: kontakt@numerologerne.dk

 

UDDANNELSESLEDERER ESTEL EHVASS FORTÆLLER OM UDDANNELSEN

DIT LIVS EVENTYR

En personlig og spirituel udviklingsrejse

Din egen proces med numerologien er guld værd for din evne til at guide andre
– du vækker en højere bevidsthed og dyb intuition

12 MÅNEDERS LÆRING DU HAR MED DIG  RESTEN AF LIVET

Bliv professionel numerolog på 12 måneder og kom på dit livs udviklingsrejse både personligt og spirituelt.

Vi giver dig alle de numerologiske værktøjer, du skal bruge som professionel numerolog. Men det er meget mere end det.

Numerologi er noget man kan bruge hele livet, om man så kigger på fødselsdage, navne, husnumre, telefonnumre, forudsigelser for personer eller virksomheder, produkt titler m.m. Det er en unik skill som giver psykologisk indsigt og både er praktisk og spirituelt.

SE DYBERE IND I MENNESKER OG SITUATIONER

På vores numerolog uddannelse udvikler du din højere bevidsthed, styrker din intuition og får dybere indsigt i verden.

Med en numerolog uddannelse lærer du at se menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser og tankemønstre. Og du kan benytte din visdom om vibration i enhver sammenhæng og i forholdet til enhver person, der krydser din vej. At tage en numerolog uddannelse er en måde at opnå dyb indsigt i dig selv og verden omkring dig på et energimæssigt plan.

DINE UNIKKE FORDELE!

FORDELE VED NUMEROLOGIST PRO UDDANNELSEN

1. Du bliver ekspert i undervibrationer og undernumeroskoper

På vores numerologiuddannelse bliver du en af landets førende eksperter i at skabe de rette undernumeroskoper til dine kunder, som støtter op om det de personligt gerne vil, og hjælper til at afbalancere de livslektioner, de gerne vil have hjælp til.

Viden om undernumeroskoper er kommet for at blive, og deres resultater hos kunderne taler for sig selv. Med ekspertise i undervibrationer og undernumeroskoper tilegner du en færdighed der gør dig til en efterspurgt numerolog.

At give undernumeroskoper er en super intuitiv kunstart, som både kræver intuition og overblik i dine beregninger. Vigtigst af alt, kan du hjælpe dine kunder endnu mere, og styrke effekten af deres navneskift.

Mange kunder der ikke får beregnet undernumeroskoper risikerer at komme ud i en masse unødige navneskifte, fordi det ikke virker som det skal. Ved at beregne harmoniske undernumeroskoper kan du lande kunden i det helt rette navn fra starten.

Det betyder også at du kan tage højere priser for dine ydelse, fordi der ligger et langt større og mere dybdegående arbejde bag, end hvis man blot arbejder med hovednumeroskopet.

2. Du bliver en super dygtig og mere grundig numerolog med Numerologist PRO software

Du lærer at foretage dybere beregninger via Numerologist PRO, som ville tage timevis i hånden.
Her er nogle af de måder Numerologist PRO softwaret gør dig til en dygtigere numerolog:

1) Indlæring af tolkning af tallenes betydning i positioner
Læg cases op og øv dig i tolkning, hvor du bl.a. kan klikke på de forskellige steder i numeroskopet og læse forklaringer om tallene og positionerne.

2) Undersøg sammenhænge i vores database af 100.000 + cases
Cases med kendte personer indenfor alt fra politikere til videnskabsmænd, millardærer og celebrites

3) Avancerede tools til at finde de bedste undernumeroskop setups, også hvis der er navneønsker

4) Analysér og sammenlign årstalsrækker
Søg efter bestemte talkombinationer og få nye indsigter, sammenlign nemt årstalsrækker for flere numeroskoper, eller lær at finde de rækker der giver de bedst mulige kombinationer til din kunde.

5) Multidimensionel tolkning der guider dig gennem dybdegående tolkning trin for trin
Du bliver opmærksom på mønstre og stiller dig relevante spørgsmål, der støtter dig i at blive skarp i dine tolkninger

Numerologist PRO er verdens mest avancerede numerologi software og følger med gratis fra tilmelding og indtil uddannelsens afslutning.

3. Du kan selv undersøge sammenhænge i numerologi

Numerologien har traditionelt hævdet at der var sammenhænge mellem bestemte egenskaber og livsoplevelser, og tallene i et numeroskop. Så hvorfor ikke undersøge dette med moderne metoder såsom statistik?

I januar 2017 begyndte vi at undersøge numerologiens effekter gennem statistik på vores case bank af over 100.000 kendte personers fødselsdato, numeroskop og undernumeroskoper. Disse resultater deler vi med dig på uddannelsen.

Gennem vores software program kan vi søge efter sammenhænge mellem eksempelvis tal og profession, succesniveau, psykologiske egenskaber og meget mere.

Gennem uddannelsen får du også det grundlag og viden der skal til, for at du selv kan studere numerologien og uddrage korrekte konklusioner, som ikke blot er baseret på enkeltstående cases eller kognitiv bias.

Du vil selv kunne studere tallenes effekt på de områder der interesserer dig, og på den måde bidrage til den numerologiske viden og præcision.

4. Du kan gå på opdagelse i vores database med 100.000+ celebrity cases

Vores database tæller pt. over 100.000 verdensberømte mennesker gennem tiden og tæller alt fra politikere til videnskabsmænd, modeller, skuespillere, milliardærer og sportsfolk.

Når vi tolker er der derfor mulighed for at se på store grupper mennesker samtidigt, og sammenligne deres tal og karaktertræk. Eller der er mulighed for hurtigt at finde cases frem, der opfylder et bestemt kriterium – eksempelvis alle der er født med en bestemt kombination af grundvibration og skæbnetal, eller andet som man gerne vil undersøge nærmere.
Dette giver dig et enormt overblik som numerolog, og gør at du kan udvikle dig ekstremt hurtigt, på kort tid.

5. Du bliver skarpere i din essenstolkning med viden om tallene op til 99

Med din forståelse af multidimensionel tolkning og tallene 1-99 i dybden, får du et nyt og udvidet redskab til at tolke det højere selv, det psykiske selv, undernumeroskoperne, hovednumeroskopet og årstalsrækkerne med en helt ny dybde.

Det der før var en endimensionel figur, bliver nu til et komplekst og meget mere sigende chart, som du aflæser i mange dimensioner.

I stedet for at aflæse tallene enkeltvis (og endimensionelt) lærer du at zoome ud, se sammenhænge, og gennemskue hvordan mønstre af tal konstellationer går igen og påvirker sjælens kald, personligheden, vokationen og karismaen. Du får en multidimensional tilgang som lader dig åbne op for de dybere sammenhænge, der rammer plet, så du kan se dybt ind i kundens essentielle udfordringer og styrker.

6. Du bliver indviet i numerologiens kilder og de esoteriske nøgler der ligger bagom numerologien

Når du forstår de bagvedliggende, universelle love, vil det blive nemmere og hurtigere for dig at forstå de principper der binder alting sammen i numerologien.

Et eksempel er viden om vortexmatematikken, der ligger bag numerologiens skæbnerytmer.

Du får også vores research i numerologiens oprindelse og originale kilder. Du slipper dermed for at gå rundt i den tåge, der har omgivet numerologiens oprindelse og kilder i mange år, og forstår den linje som du er del af, som uddannet i Danmark indenfor oldtidens/kaldæisk/klassiske/traditionelle numerologi, trods de individuelle forskelle.

7. Du bliver ekspert i business numerologi

Business numerologien er en central del af Numerologist PRO uddannelsen, og uddybes på Masteruddannelsen, hvor du bl.a. lærer:

 • At aflæse en persons medfødte Business Blueprint
 • Vejlede en person i deres karriere- og forretningslivs styrker og faldgruber
 • Vejlede i en persons personlige brand ud fra de medfødte energier
 • Lave optimale business numeroskoper
 • Finde optimale superdatoer
 • Cases hvor du ser business “succes og failure” i det virkelige liv
 • Lave fulde markedsføringspakker hvor du bl.a. kan vejlede dine kunder om telefon, email, domænenavne, priser m.m.
 • Blive super specialist i produktnumeroskoper og udgivelsesdatoer

DET BLIVER ENDNU VILDERE

Og udover alt det får du også …

Adgang til vores enorme bank af materialer

Du kan fordybe dig i materialerne igen og igen, og bruge dem mange år fremover

Uddannelsens bøger er på 2500+ sider, og hvert store emne har sin egen grundbog med beskrivelser af tal og talkombinationer, tolkningseksempler, beregningsmetoder, kilder og baggrund.

Du får desuden timevis af undervisningsvideo, lydfiler, online quizzes, meditationer på tallene m.m. samt ressourcesektion med særligt udvalgte materialer om alt fra numerologiske kilder til relevant viden om moderne forskning, universet og de spirituelle love.

Numerologien er et storslået, men til tider også et komplekst fag – og derfor er det vigtigt at have dybdegående undervisningsmaterialer, der guider dig igennem stoffet trin for trin.

Optagelser af alle live moduler så du altid kan gense dem

Alle vores live weekender bliver optaget på kamera. Undervisernes skærm bliver også optaget, så du nemt kan følge med hjemmefra når vi gennemgår detaljeret tolkning af cases.

Efter hver weekend redigeres filmklip og skærmoptagelser, så det er nemt at logge ind i medlemssiden og se eller gense live undervisningen.

Du kan være med live i København eller følge med via Zoom hvor som helst du befinder dig i verden. Vi har elever fra alle dele af landet, samt Norden og Europa. Det er nemt at følge med på Zoom, hvor du både ser underviserne og deres skærm, med powerpointen der tales ud fra, samt de cases der lægges op i Numerologist PRO software.

Numerologi som karrierevej

Oplev passion, flow og frihed i dit arbejde, mens du gør en forskel for andre,
og tjener gode penge på en eftertragtet visdom

NUMEROLOGI – ET FAG I VÆKST

Vi oplever en stigende interesse i navnebetydning, og flere og flere efterspørger en numerologisk analyse, der gør dem klogere på deres livsformål.

Der er derfor brug for endnu flere numerologer i fremtiden, og med en numerolog uddannelse kan du skabe din helt egen niche, hvor du bruger numerologien på din måde – måske i kombination med andre områder, du interesserer dig for.

  FÅ EN VIDEN I HØJ KURS

  Du kan starte din egen praksis med numerologi sessioner og numerologisk coaching.

  Du kan benytte numerologien som et supplement i dit virke som f.eks. behandler, terapeut, coach, HR ansvarlig m.m.

  Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow, udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow og indre ro.

  NUMEROLOGIST PRO NETVÆRKET

  Efter endt uddannelse kan du fortsat være en del af skolens netværk af uddannede numerologer. Her kan du dele din viden, deltage i events, og tage del i empirisk forskning. Du får titlen Numerologist Pro Certified, så du også kan benytte den internationalt.

  Numerologist Pro numerologer har en høj faglig viden og er eftertragtet for deres dybde og præcision i tolkninger og navngivning. 

   

  MØD DINE KOMMENDE UNDERVISERE PÅ

  NUMEROLOGIST PRO UDDANNELSEN

  JOHANNES EHVASS

  Johannes er numerolog, coach, uddannelsesleder og software arkitekt på Numerologist Pro.

  Johannes er oprindeligt uddannet i datalogi og fysik, og har efter mange år som softwareingeniør været selvstændig som coach.

  Johannes har en systematisk og trin for trin tilgang til læringsprocessen, talkombinationerne og tolkningen, og forener viden og intuition med sit øje for den fascinerende matematik bag numerologien.

  Johannes er opvokset i Swaziland og Hong Kong, og praktiserer dagligt meditation, yoga og kung fu.

  ESTEL EHVASS

  Estel er numerolog, coach,  uddannelsesleder og software designer på Numerologist Pro.

  Estel skiftede første gang navn numerologisk i år 2000 og har interesseret sig for numerologien lige siden. 

  Estel går i dybden med numerologiens gamle kilder og oprindelse, og har bl.a. moderniseret den oldgamle viden om undervibrationer i navnene til et helt nyt niveau.

  Estel forsker empirisk i numerologiens virkning og effekt og er oprindeligt uddannet i musikvidenskab. 

  Numerologist PRO Certificate Education
  Tilmeld dig uddannelsen

  HOLD START 23. JANUAR 2023
  TILMELD DIG TIL KUN BASISUDDANNELSEN ELLER TIL BÅDE BASIS OG MASTER UDDANNELSERNE
  MASTER UDDANNELSEN KOMMER I FORLÆNGELSE AF BASIS UDDANNELSEN
  VED TILMELDING FÅR DU STRAKS ADGANG TIL MEDLEMSSIDEN, FØRSTE ONLINE MODUL,
  SAMT NUMEROLOGIST PRO SOFTWARE

  _______

  BASIS + MASTER UDDANNELSEN

  Her får du både adgang til både basis og master uddannelserne.
  På masteruddannelsen går vi endnu mere i dybden med den viden som du får på basisuddannelsen.

  BASIS UDDANNELSEN

  Dette giver adgang til basis uddannelsen - et intenst forløb hvor du bliver uddannet til professionel numerolog
  der både kan tolke numeroskoper, årstalsrækker og give navnesessioner.

  MASTER UDDANNELSEN

  Er du allerede uddannet numerolog og kan fremvise CERTIFIKAT
  så kan du få adgang til BÅDE basis OG MASTER uddannelserne til kun 37.000 kr.
  KLIK HER for at se mere

  Tilmeldingen til uddannelsen er bindende. Din plads på holdet er sikret, når minimum første rate er betalt.

  VELKOMMEN TIL DEN BAGVEDLIGGENDE VIRKELIGHED....

  HVORFOR LÆRE NUMEROLOGI?

  ÅBNER DINE ØJNE FOR UNIVERSETS MYSTIK ...

  Numerologien er en oldgammel, spirituel og esoterisk videnskab som er dybt forbundet med arketyper, dybdepsykologi og vibrationslære. Den ægte, oprindelige numerologi er en af de dybeste spirituelle visdomssystemer der findes. Numerologi kan åbne dine øjne for skjulte dimensioner og give dig redskaber til at "gå ind" bag virkeligheden.

  GIVER DIG BALANCE OG INDRE RO ...

  Med et harmonisk numeroskop kan du leve livet fra et ståsted af indre ro, fred og psykisk balance.

  Når du lærer at forstå tallenes flow, ved du at universet altid arbejder igennem dig. Når du følger denne rytme, oplever du flow og harmoni. Du træner også din intuition gennem numerologien som værktøj. Det giver en dyb følelse af ro når du ved hvordan vibration ligger til grund for alle indre tilstande og ydre begivenheder.

  HJÆLP ANDRE MED DIN VISDOM ..

  Mennesker elsker at få deres navne analyseret - fordi vi alle længes efter at forstå os selv, vores plads i universet og formålet med vores liv. Med den numerologiske viden bliver du en kanal for en dyb, spirituel viden, som kan hjælpe andre til at se deres liv i et nyt perspektiv. At lære numerologi gør dig derfor til en person med healende og livstransformerende kræfter, som kommer både dig selv, og dem du kommer i kontakt med på din vej, til gode.

  GUIDNING, HJÆLP OG SPARRING

  Personlig hjælp til at lave dit eget navn

  Som del af uddannelsen laver du dit eget navn med feedback og sparring i processen.

  Noget af det allermest lærerige, er at du laver dit eget navn, så du får lige præcis de energier med dig som du gerne vil have.

  Opskriften på et navn der støtter dig optimalt, er at vi skruer op for dine unikke, medfødte egenskaber og koder til flow og manifestationskraft, gennem dit nye hovednumeroskop og undernumeroskoper.

  Du laver også selv navne til din familie – også med guidning og sparring i processen undervejs.

  Vores erfaring er, at det er noget af det allermest lærerige på hele uddannelsen.

  CERTIFICERET PROFESSIONEL NUMEROLOG

  HVAD KAN DU BRUGE EN NUMEROLOGI UDDANNELSE TIL?

  • Du kan starte din egen praksis og give numerologi sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
  • Du kan benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
  • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
  • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
  • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow
  • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
  • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
  • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
  • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv

  Starten af et fantastisk eventyr!

  BLIV CERTIFICERET NUMEROLOG OG ...

  FÅ EN POPULÆR OG EFTERTRAGTET VIDEN

  Numerologien er et felt i rivende udvikling, som bliver mere og mere populært

  Flere og flere vil gerne have en analyse af hvad deres navne betyder, og finde ud af hvordan de kan forbedre deres liv bl.a ved at SKIFTE NAVN numerologisk. Denne trend breder sig ikke kun i Danmark, men er også på vej mod et internationalt gennembrud.

  Der vil derfor være brug for endnu flere numerologer i fremtiden, og du kan blive en af de kommende numerologer, som er med til at bryde igennem internationalt og skabe mere harmoni, både for den enkelte person - og i verden.

  BLIV CERTIFICERET PROFESSIONEL NUMEROLOG

  DINE UNIKKE FORDELE VED NUMEROLOGIST PRO UDDANNELSEN

  EN UDDANNELSE SOM OGSÅ ER EN SPIRITUEL OG PERSONLIG UDVIKLINGSREJSE

  • Kursisternes egne personlige tal inddrages i undervisningen som en måde til selvindsigt
  • Metoder til at manøvrere gennem dit eget liv ud fra forståelsen af at alt er vibration
  • Hvordan du tuner ind på universelle energier og lever i større harmoni i dit eget liv

  EN UNIK OG DYBDEGÅENDE NUMEROLOGISK VIDEN

  • Den rene, numerologiske viden baseret på den ældste numerologi tradition, der går tusinder af år tilbage
  • En systematisk indlæringsproces, hvor du trin for trin går fra begynderniveau til professionel numerolog
  • Indsigt i de ældste numerologiske hovedkilder hvor du lærer at skelne skidt fra kanel i den numerologiske litteratur
  • Videnskaben bag vibration, kvantefysik og hellig geometri, som giver dig dybere forståelse af numerologien og også gør dig i stand til at formidle din visdom til videnskabeligt funderede mennesker
  • Den dybe spirituelle visdom, der lægger til grund for numerologien

  SOM DE ENESTE I DANMARK UNDERVISER VI I FLG.:

  • Alle aspekterne af det psykiske selv, der viser hvordan følelses- og tankemønstre udvikler sig i psyken og hvordan udviklingen foregår fra barn til voksen
  • I dybden med tallenes betydninger helt op til 99, hvor man normalt stopper ved 52
  • At aflæse ethvert tal, ud fra dets “diamanter” – uanset hvor højt det er, og udelukkende ved at se på de tal det består af
  • Udpakningen af tallenes diamanter i 3 niveauer – ethvert tal integrerer op i et 9 tal, som er fuldendelsens tal hvorved tallet ikke kan udpakkes mere
  • Kombinationsdiamanterne, kombinationsauraer, vibrationspyramider og centerdiamanter
  • Empirisk forskning i numerologi og hvad den viser af overraskende resultater
  • Den dybe viden om undervibrationer i navnene, som skaber et finere niveau af vibration inde i hvert navn
  • Hvordan du designer det perfekte navn inklusiv personligheds og hearts desire tallene, så numeroskopet boostes maksimalt
  • Multidimensionel tolkningsmetoden som viser de skjulte forbindelser mellem tallene i et numeroskop
  • Hvordan du designer unikke produkt og titelnumeroskoper på 1,2,3 og 4 navne
  • Template builder og numeroskop regler – hvordan millioner af muligheder bliver til ganske få super numeroskoper
  • Undernumeroskoper der matcher den enkeltes unikke essens, og avancerede beregningsmetoder
  • Undernumeroskoper der designes med hensyntagen til navneønsker
  • Numerologiske coaching teknikker som hjælper dig til at give sessioner der virkelig rykker folk
  • Du får masser af praktisk træning i at give sessioner og live øvelser undervejs, som styrker din faglige selvtillid så du kan gå ud og praktisere som numerolog efter endt uddannelse
  • Du lærer praktisk og terapeutisk brug af numerologi til at forstå dig selv og andre på et et dybt og personligt plan
  • Du lærer at forene din viden med din egen dybeste intuition i din tolkning

  MATERIALER AF HØJ KVALITET

  • Du modtager grundbøger på flere hundrede sider for hvert store emne, som du kan bruge som opslagsværk under uddannelsen og i resten af din karriere
  • Online quizzes som hjælper dig til at indlære de grundlæggende betydningerne af tallene
  • Online medlemssektion med video, lydfiler og manualer så du har visuelt og skriftligt materiale til alle moduler til selvstudium og repetition
  • Et års gratis adgang til Numerologist-PRO software systemet, som støtter dig i at indlære, beregne, tolke og udvide din horisont

  FACEBOOK

  • Lukket facebook gruppe hvor du kan stille faglige og personlig spørgsmål, så du altid har hjælp ved hånden

  FÅ NYE KOMPETENCER, SOM GØR EN FORSKEL

  LÆR AT AFLÆSE VIBRATIONERNE I DINE OMGIVELSER...

  Når du kan numerologi, så kan du noget som er helt specielt og unikt. Gennem din viden om vibration får du adgang til et helt nyt bedvisthedsniveau, hvor du kan tune ind på mixet af vibrationer bag alle situationer og begivenheder.

  Du kan aflæse et hvilket som helst menneske der kommer ind i dit liv vibrationsmæssigt.

  Du kan aflæse de dybere aspekter der ligger bag enhver hændelse i livet.

  Du kan forstå og aflæse de dybereliggende vibrationer, som lægger til grund for enhver årsag og virkning.

  Numerologi er noget du altid har med dig, hele livet igennem. Du kan benytte din visdom om vibration i enhver situation, og i forholdet til enhver person der krydser din vej.

  SÅDAN ER NUMEROLOGI UDDANNELSEN BYGGET OP

  Vores numerolog uddannelse består af den perfekte blanding af intensive onlinemoduler og live weekender. Du kan se online modulerne derhjemme i dit eget tempo, og det består bl.a. af video, manualer og øvelser. Derudover mødes vi til live undervisningsdage som foregår i weekender i vores skønne lokaler i Ocean Hotel & Conference. Her kan du vælge at møde op live eller se med hjemmefra via videokonference.

  I online modulerne får du alt din grundviden om alle de vigtigste emner indenfor numerologi på plads. Når vi mødes i live weekenderne forfiner og udbygger vi din viden fra online modulerne gennem praktiske øvelser, eksempler og personlige cases.

  Vores numerolog uddannelse er tilrettelagt sådan, at du får plads til at gå i dybden med din personlige proces. Du vil også træne dine egne færdigheder gennem tolkning af andres numeroskoper. Vi tror på, at jo mere øvelse og praksis, du får undervejs, jo dygtigere en numerolog, bliver du.

  LAD EVENTYRET BEGYNDE

  KURSUS INDHOLD

  BASIS MODULERNE

  DEL 1: NUMEROSKOP OG ESSENSTOLKNING
  januar 2023

  MODUL 1 – ONLINE modtages ved tilmelding
  INTRO TIL NUMEROLOGI, NAVNESKIFTE, UDRENSNING & GRUNDVIBRATIONERNE 1-9
  MODUL 2 – ONLINE 23. januar 2023
  NUMEROSKOPET & TALLENE 10-45
  MODUL 3 – ONLINE 24.januar 2023
  NUMEROSKOPTOLKNING OG CASES
  MODUL 4 – LIVE I KØBENHAVN 28-29. januar 2023
  NUMEROSKOP- OG ESSENSTOLKNING
  Lørdag: Essenstal tolkning – sjælens dybeste potentialer – det højere selv og psykiske selv – kursisternes personlige tal
  Søndag: Numeroskop tolkning – navnenes indflydelse på de forskellige livsområder

  DEL 2: FORECASTS, SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER
  februar 2023

  MODUL 5 – ONLINE 4.februar 2023
  NUMEROLOGISKE FORECASTS OG DAGSENERGIER
  LEKTIER MED FEEDBACK: TOLKNING AF DAGSENERGIER, MÅNED OG ÅR
  MODUL 6 – ONLINE 11.februar 2023
  SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER
  LEKTIER MED FEEDBACK: FIND DINE SKÆBNERYMER OG KARMISKE FORBINDELSER
  MODUL 7 – LIVE PÅ ZOOM 18.februar 2023
  GENNEMGANG AF SKÆBNERYTMER
  DEL 3: ÅRSTALSRÆKKER
  marts 2023

  MODUL 8 – ONLINE 18. marts 2023
  ÅRSTALSRÆKKER – UDREGNING OG PRINCIPPERNE I TOLKNING
  MODUL 9 – LIVE I KØBENHAVN 25-26. marts 2023
  ÅRSTALSRÆKKER TRÆNING OG TOLKNING
  Lørdag: Årstalsrækker live workshop
  Søndag: Årstalsrække cases – celebrities, politikere, kendisser

  DEL 4: NUMEROSKOPER TIL DYR
  april 2023

  MODUL 10 – ONLINE 1.april 2023
  DYRE NUMEROSKOPER
  LEKTIER: DYRE NUMEROSKOP CASE med feedback fra os
  MODUL 11 -LIVE PÅ ZOOM 8.april 2023
  TOLKNINGS MARATHON
  Vi tolker på numeroskoper og årstalsrækker i fællesskab og fine tuner skills

  DEL 5: BUSINESS NUMEROLOGI
  april 2023

  MODUL 12 – ONLINE 15.april 2023
  BUSINESS NUMEROSKOPER OG SUPERDATOER
  MODUL 13 – ONLINE 22.april 2023
  BUSINESS NUMEROLOGI OG MARKEDSFØRING. PRODUKT- OG TITELNUMEROSKOPER, TELEFONNUMRE, HUSNUMRE UDGIVELSER M.M.
  MODUL 14 – LIVE I KØBENHAVN 29-30.april 2023
  RECAP + BUSINESS NUMEROLOGI
  LØRDAG: Recap – vi kigger på alt det vi har været igennem og fordyber din viden med cases og eksempler.
  SØNDAG: Business og marketing numerologi og cases

  DEL 6: NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
  maj 2023

  MODUL 15 – ONLINE 6.maj 2023
  INTRO TIL NUMEROSKOPER TIL MENNESKER
  MODUL 16 – ONLINE 13.maj 2023
  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER
  MODUL 17 – LIVE I KØBENHAVN 20-21.maj 2023
  NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
  Lørdag: Lær at give nye numeroskoper Afbalancering og støtte af de medfødte essenstal, vælg de bedste årstalsrækker, karmisk slip, de bedste navneskifte perioder.
  Søndag: Lær at lave undernumeroskoper med Numerologist PRO tool.

  NAVNESKIFTE CASE: Hjemmeopgave i navneskift, numeroskop og undernumeroskoper med personlig feedback

  MIDTVEJSOPGAVER UDLEVERES: Øvelseshæfte med opgaver til i alle emner på uddannelsen

  MASTER MODULERNE

  DEL 1: DE HØJERE TAL OG MULTIDIMENSIONEL TOLKNING
  juni 2023

  MASTER MODUL 1 – ONLINE 3.juni 2023
  DE HØJERE TAL I – LÆR AT AFKODE TALLENE, INTRO TIL DIAMANTMETODEN, TALLENE 46-72
  MASTER MODUL 2 – ONLINE 17.juni 2023
  DE HØJERE TAL II – TALLENE 73-99
  MASTER MODUL 3 – LIVE I KØBENHAVN 24-25.juni 2023
  Lørdag:
  MULTIDIMENSIONEL TOLKNING, FORSKNING I FØDSELSDATO OG ESSENS (STATISTIK)

  Cases og multidimensionel tolkningstræning
Numerologist Pro Statistics: Forskning i fødselsdatoer og essenstal hos bl.a. komponister, sportsfolk, krigere, milliardærer, modeller, skuespillere m.m., vores database af 100.000+ cases
  Søndag:
  AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER OG RELATIONSDIAMANTER
  
Aflæsning af tidligere liv, årstalsrække statistik tool, tolkning via diamanter, det psykiske selvs årstalsrækker (den indre oplevelse)
  Aflæsning af temaer i karmiske relationer, relationsdiamanter og parforholdsnumerologi

  DEL 2: I DYBDEN MED UNDERNUMEROSKOPER
  juli og august 2023

  juli 2023
  MASTER MODUL 4 – ONLINE 1.juli 2023
  TOLKNING AF UNDERNUMEROSKOPER
  MASTER MODUL 5 – ONLINE 8.juli 2023
  DEN FULDE NAVNESKIFTE PROCES
  MASTER MODUL 6 – ONLINE 15.juli 2023
  UNDERNUMEROSKOPER, DE AVANCEREDE TOOLS I NUMEROLOGIST PRO
  MASTER MODUL 7 – ONLINE 22.juli 2023
  NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER

  august 2023
  MASTER MODUL 8 – LIVE I KØBENHAVN 5-6.august 2023
  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER EKSPERT MODUL

  Lørdag: Succeskoder og mønstre mellem essens og undernumeroskoper
  
Numerologist Pro Statistics: Statistik og forskning i undernumeroskoperne og deres effekter. 
Beregning af undernumeroskoper med særønsker til navne
. Undernumeroskoper i samklang med den individuelle essens

  MODUL 9 – LIVE PÅ ZOOM 19-20.aug 2023
  INDIVIDUELLE CASES I NUMEROSKOP OG UNDERNUMEROSKOPER – NP METODEN

  DEL 3: NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER
  september 2023

  MASTER MODUL 10 – ONLINE 2.sep 2023
  NUMEROLOGIENS KILDER OG DEN ESOTERISKE VIDENSKAB BAG NUMEROLOGIEN
  MASTER MODUL 11 – ONLINE 16.sep 2023
  DE SKJULTE ESOTERISKE NØGLER

  EKSAMINER, CERTIFICERING OG FEJRING
  september & oktober 2023
  MUNDTLIGE EKSAMENER – LIVE PÅ ZOOM 26-28.sep 2023
  Individuel tid i løbet af ugen
  SKRIFTLIG EKSAMEN OG CERTIFICERING – LIVE I KØBENHAVN
  30.september 2023
  kl.11-14 og kl.17-22

  Du kan læse mere om hvert modul nedenunder:

  MODUL 1 ONLINE
  INTRO OG TALLENE 1-9

  online – tilgængelig når du tilmelder dig
  I første modul introducerer vi dig til numerologien og kigger på de fundamentelle byggesten i numerologien – i dybden beskrivelser af tallene 1-9 – vi kigger på deres dybdepsykologiske og arketypiske betydninger

  VIDEO: INTRO TIL NUMEROLOGI

  • Intro til numerologi som vibrationslære
  • Numerologiens oprindelse: De Sumeriske astronomer, Babylonerne, Maya kulturen og Pythagoræerne
  • Bogstavernes talværdier: Det kaldæiske og Pythagoræiske numerologiske alfabet
  • Hvordan numerologien virker og kan støtte din personlige udvikling
  • Navneudrensningsfasen og navneskift
  • Metoder til at forhøje sit eget vibrationsniveau

  VIDEO: GRUNDVIBRATIONERNE 1-9

  • Tallene 1-9 og deres planeter
  • Grundvibrationerne 1-9: Personlighed, dybeste behov, masker og skyggesider, udfordringer, potentialer, parforhold og relationer, indre og ydre værdier, oplevelsesmodaliteter, medfødte intelligenser m.m.
  b

  E-BØGER:

  Numeroskop Guide
  De 9 grundsten

  MEDITATIONER:

  Musikmeditationer der styrker din intuition om grundtallene

  Efter dette modul vil du:

  • Forstå numerologiens dybde som psykologisk arketype system
  • Forstå numeroskopets opbygning, postioner og livsområder
  • Forstå tallene 1-9 som er GRUNDLAGET for hele numerologien, “atomerne” som alt andet skabes af.

  MODUL 2 ONLINE
  NUMEROSKOPET OG TALLENE 10-45

  online
  Vi introducerer numeroskopet – numerologiens helligste værktøj og kigger på tallene 10-45. Hvordan tolker du et numeroskop og hvordan kan du lære at kigge dybere ind i et andet menneske end noget andet system tillader.

  VIDEO: TALLENE 10-45

  • Tallene som fødselsdato, skæbnetal og navneværdier
  • Aflæsning af tallenes diamantopbygning
  • Hvordan talvibrationer kombinerer sig til andre tal i uendelige kombinationer

  Tallenes betydning:
  Pengeflow, international succes, berømthed, kærlighed, gode relationer, intuition, karisma, talegaver, kreativitet, spiritualitet, clairvoyance, skønhed, kunstnerisk talent, politiker talent, transformationskraft, manipulation, familiemenneske, homoseksualitet, fertilitet, stædighed, humor, videnskabelighed, akademisk viden, praktisk sans, fysisk og psykisk sygdom, autisme, depression, afhængighed, spiseforstyrrelser, genialitet, indlæring, hukommelse, og meget mere.

  NUMEROLOGIST PRO

  Tutorial video: Lær at lægge numerosko cases i Numerologist Pro
  b

  E-BØGER:

  Grundbog i Talbeskrivelserne
  l

  ONLINE QUIZZES:

   Sjove quizzes der hjælper dig til at indlære tallenes betydning

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne lægge numeroskoper op i Numerologist PRO
  • Forstå hvordan alle sammensatte tal er opbygget af grundtallene 1-9 og 0
  • Kunne aflæse ethvert tals grundlæggende betydning gennem den første diamant udpakning (1 ud af 3 udpakninger), og uanset hvor højt tallet er
  • Forstå hvordan tallene spiller sammen og trækker positive eller negative kvaliteter ud af hinanden

  MODUL 3 ONLINE
  GRUNDLÆGGENDE CASES OG TOLKNING

  online
  I dette modul lærer du at tolke tallene på de forskellige livsområder, som er symboliseret i numeroskopet.
  Fx sundhed, grounding, økonomi, karriere, kommunikation, kærlighedsliv, familieliv, seksualitet og socialt liv.

  VIDEO: LÆR AT TOLKE DET MENNESKELIGE SELV

  • Intro til numeroskop tolkning
  • Navnelinjen
  • Hjertecenter og solar plexus
  • Auraerne og deres påvirkning på centrene
  • Numeroskopet og chakraerne
  • Livstemaet, rygrad, vitalitetstal og udstrålingstal
  • Søjlen og dets påvirkning på numeroskopet

  VIDEO CASE STUDIES:

  Vi ser på numeroskop cases med kendte og verdensberømte personligheder gennem tiden: Genier, autister, sangerinder, musikere, skuespillere, politikere, millionærer, kriminelle, modeller, filmstjerner, religiøse, spirituelle mestre,  kunstmalere m.m.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Start din egen “bank” af numeroskop cases
  • Tolkningsfunktionerne i NP: Hurtig analyse, statistik funktionen
  • Skal numeroskopet tolkes til balance/ubalance?
  • Er numeroskopet maskulint/feminint?
  • Lær at tolke med tarotkort og arketyper
  b

  E-BØGER:

  Lær at tolke det menneskelige selv

  Efter dette modul vil du:

  • Forstå den dybere forskel på det højere selv og det menneskelige selv
  • Fortælle hvordan et menneskes liv og personlighed påvirkes af deres navne på alle områder af livet
  • Aflæse om et tal opleves balanceret eller ubalanceret, alt efter dets sammenhæng i numeroskopet
  • Tolke numeroskoper på venner og familie og lægge cases op for kendte/historiske personer

  MODUL 4 LIVE
  SJÆLENS DYBESTE POTENTIALER – ESSENSTALLENE

  LIVE WEEKEND

  I dette modul går vi i dybden med essenstallene, som kommer af fødselsdatoen, måneden og året, som i samspil danner det højere selv og det psykiske selv.

  I LIVE UNDERVISNINGEN VIL DU LÆRE:

  • DET HØJERE SELV
  • Fødselsdatoernes egenskaber og udfordringer
  • Lille og store skæbnetal – de dybeste livslektioner og unikke vej
  • Den indre diamant: Forholdet til en selv
  • Den ydre diamant: Forholdet til den ydre verden
  • Dharmalinjen – nøglen til succes og flow
  • DET PSYKISKE SELV
  • Det psykiske selvs diamanter: Kommunikation, følelsesliv og psyke
  • Underbevidstheden og de nære relationer
  • Psyken og forholdet til andre
  • Mentale strategier og kommunikation
  • Ydre fremtodning og den bevidste persona

  Efter denne weekend vil du:

  • Kunne give en dyb psykologisk profil ud fra en fødselsdato, måned og år
  • Kunne afkode en persons styrker, svagheder, lektioner og livsmission
  • Komme dybere med dine egne personlige tal:
  • Hvad er din personlige mission i livet?
  • Udlever du dit livsformål?
  • Hvad er dine unikke veje til flow?
  • Hvad er dine dybeste livslektioner

  MODUL 5 ONLINE
  NUMEROLOGISKE FORECASTS OG DAGSENERGIER

  online
  I dette modul vil du lære at forude se begivenhedernes gang gennem energiernes flow i rytmer over tid.
  Du kan vælge at afstemme dine tiltag, så du kan leve i større harmoni med de universelle rytmer.

  DAGSESSENSER

  Dagsenergierne, månedsenergierne og årsenergierne er globale, dvs. at påvirker alle mennesker.

  Du lærer at afkode en hvilken som helst dag i fortiden, nutiden eller fremtiden:

  • Dagens ”personlighed”
  • Dagens dybere formål
  • Dagens udadvendte/handlingsfokuserede energi
  • Dagens indadvendte/emotionelle/oplevede energi
  • Dagens ”nøgle” til succes og flow

  LÆR AT FINDE SUPERDATOER

  Lær at finde de bedste datoer for events såsom barnedåb, bryllup, netværksmøder m.m.

  MÅNEDENS OG ÅRETS ENERGI

  • Sådan afkoder du de globale energier for en måned
  • Sådan afkoder du de globale energier for et år

  Cases: Eksempelvis året 1939 og anden verdenskrig, året 1968 og hippiebevægelsen, året 1984 og indeværende år 2018.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Dagsessens toolet
  • Beregning af dagsvibrationer
  b

  MATERIALE

  Mix af video, lydfiler, beregningsformler, e-bog og tools.

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne udregne og tolke dagvibrationer både i hånden og i NP
  • Kunne aflæse de globale års- og måneds, og dagsenergier
  • Kunne lave numerologiske forecasts
  • Beregne optimale datoer for køb og salg, fester, udgivelser, bryllup, barnedåb m.m. 

  MODUL 6 ONLINE
  SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER

  online
  I dette modul kommer du dybt ned i de matematiske love der ligger bagom virkeligheden og styrer livets gang gennem energiernes flow. Vi kommer ind på vortexmatematik, livscyklussen og karmaen gennem livet for den enkelte.

  VIDEO 1:

  • Skæbnerytmer og vortexmatematik
  • Reinkarnationscyklusser og sjælens rejse
  • Livscyklusser og karma for de forskellige skæbnerytmer

  VIDEO 2:

  • I dybden med karmiske relationer
  • De 6 typer af karmiske forbindelser
  • Hvordan man “transformerer karmaen” i en karmisk relation
  • Nøglen til at forstå den karmiske relations dybeste lektioner

  VIDEO 3:

  Trin for trin beregning af skæbnerytmer

  NUMEROLOGIST PRO

  Vi lærer at bruge Numerologist PRO softwaren til at udregne skæbnerytmer og karmiske forbindelser, (samt at udregne det i hånden)
  b

  E-BØGER:

  Skæbnerytmerne og karmiske forbindelser

  MODUL 7 ZOOM: RECAP AF SKÆBNERYTMER

  MODUL 8 ONLINE
  ÅRSTALSRÆKKERNES UDREGNING OG TOLKNING

  online
  I dette modul lærer du alt om årstalsrækkerne, deres baggrund, matematiske beregning, formler og de grundlæggende principper for tolkningen. Du lærer både at beregne i hånden og i Numerologist Pro.
  Vi bryder tolkningen ned i bidder så du lærer ”alfabetet”, derefter ”ordene” og til sidst selv kan læse meningsfulde ”sætninger” ad af talkombinationerne.

  VIDEO 1:

  • Lær at udregne årstalsrækker i hånden
  • Lær at udregne dem via Numerologist Pro

  VIDEO 2:

  • Lær at se det karmiske slip
  • Lær at bestemme den bedste periode for navneskifte
    Lær at aflæse talkombinationerne for livsbegivenheder, såsom:

   

   • Forelskelse, graviditet, bryllup
   • Succes og gennembrud
   • Tab eller forøgelse af status, penge eller job
   • Flytning og forandringer
   • .. og meget mere.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Årstalsrække beregningen
  • Årstalsrække tolkningsfunktionen
  • Årstalsrække rapporten
  b

  E-BØGER:

  • Matematikken og formlerne
  • Tolkningsskemaer for samtlige kombinationer der findes (i balanceret/ubalanceret numeroskop)

  MODUL 9 LIVE
  ÅRSTALSRÆKKER

  LIVE WEEKEND
  I denne live weekend modul vil den viden du har fået i de sidste to online moduler forankres gennem repetition, øvelser og spændende cases. Vi lægger årstalsrækker op i hånden så du vil være i stand til at gøre det selv uden hjælp fra software. Dette giver “tal” selvtillid og en bedre evne til at tolke på rækkerne.
  Vi kigger også på de individuelle kursisters årstalsrækker og tolker på dem.
  Vi går i dybden med talkombinationer og hvordan de skal tolkes, samt forskellige årstalsrække cases af kendisser og lande.
  Efter denne weekend vil du føle at du har et godt greb om årstalsrækker – en central del af numerologien og det at give nye navne.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Årstalsrække beregningen
  • Tolknings hjælpefunktionen til årstalrækkerne
  • Årstalsrække rapporten

  CASE EKSEMPLER

  • Individuelle cases fra kursisterne personlige årstalsrækker
  • Celebrity bryllup og skilsmisser, såsom mellem Angelina Jolie og Brad Pitt
  • Virksomheders vækst og fald samt aktiekurser
  • Folketingsvalg i Danmark
  • Turneringer for skakmestre og tennisspillere

  MODUL 10
  DYRENUMEROSKOPER

  online
  I dette modul lærer du at give de rette numeroskoper til dyr. Udover det vil du forstå en af numerologiens grundprincipper; at alle levende væsner har en unik sjælsvibration. Du vil forstå hvad det betyder karmisk, vibrationsmæssigt og bevidsthedsudviklingsmæssigt, for både menneske og dyr, når et menneske tager et dyr til sig.

  INTRO

  I dette modul lærer du at give de rette numeroskoper til dyr. Udover det vil du forstå en af numerologiens grundprincipper; at alle levende væsner har en unik sjælsvibration. Du vil forstå hvad det betyder karmisk, vibrationsmæssigt og bevidsthedsudviklingsmæssigt, for både menneske og dyr, når et menneske tager et dyr til sig.

  VIDEO: Dyrenumeroskoper i praksis

  • Hvorfor dyrenumeroskoper?
  • Kort om nyeste forskning i dyrenes bevidsthed og intelligens
  • Ejerens rolle og forpligtelser, når vi tager et dyr til os og navngiver det
  • Dyrets læring gennem numerologi/vibration og samklang med et menneske og dets numeroskop
  • De forskellige dyrs typer af intelligenser
  • Essenstolkning af dyr og match med ejeren

  NUMEROLOGIST PRO

  Lær at lave en dyrenumeroskop rapport med tolkning, nyt numeroskop, navnelister m.m.
  b

  E-BOG: GUIDE TIL DYRENUMEROSKOPER

  • Numeroskoper til familiedyr, avlsdyr, konkurrencedyr og brugsdyr
  • Lær at vejlede i de officielle navneskifteregler for dyr (hest, hund og kat)

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne give et optimalt støttende numeroskop til ethvert dyr uanset art, race og funktion
  • Vejlede ejeren om dyrets medfødte potentialer og udfordringer 

  MODUL 11 ZOOM MØDE: TOLKNINGS MARATON!

  MODUL 12 ONLINE
  BUSINESS NUMEROSKOPER, SUPERDATOER OG BUSINESS SUCCES CASES

  online
  I numerologien er en virksomhed en ”levende enhed” med sine egne vibrationer. Virksomheden eksisterer i samspil med ejeren, som er den som giver virksomheden form og liv. I dette modul lærer du at matche både ejer, virksomhed, dato og numeroskop, og afkode virksomhedens medfødte styrker og udfordringer.

  INTRO

  I numerologien er en virksomhed en ”levende enhed” med sine egne vibrationer. Virksomheden eksisterer i samspil med ejeren, som er den som giver virksomheden form og liv. Mange ting skal spille sammen for at få et succesfuldt business numeroskop! I dette modul lærer du at matche både ejer, virksomhed, dato og numeroskop, og afkode virksomhedens medfødte styrker og udfordringer.

  VIDEO

  • Superdatoer til virksomheder
  • Business Blueprint – essenstolkning af en virksomhed og match med ejeren
  • Business numeroskoper
  • Virksomhedens årstalsrækker
  • Lær at guide kunder i relevante regler omkring virksomhedsnumerologi

  Cases: Analyser af verdens mest succesfulde brands (Lego, Cola Cola, Mercedes m.fl.) samt en række danske virksomheder

  NUMEROLOGIST PRO

  • Lær at lave business numroskop rapporter til kunden
  • Business årstalsrækker 
  • Superdato toolet, der hjælper dig finde de bedste datoer selv mange år ude i fremtiden
  b

  E-BOG: NUMEROLOGIST PRO BUSINESS TEMPLATES

  • Business grundvibrationer og brancher/erhverv
  • Super datoer – find de bedste registreringsdatoer til virksomhed i et givent år
  • Lær at matche virksomheden med ejeren, samt dens formål, type og mission
  • Business numeroskoper til nyoprettede eller eksisterende virksomheder

  MODUL 13 ONLINE
  NUMEROLOGISK MARKEDSFØRING, DOMÆNE-, PRODUKT- OG TITELNUMEROSKOPER

  online
  I dette modul lærer du at finde datoer og numeroskoper til fx bøger, film og musikudgivelser. Du lærer at skabe powerfulde domænenavns numeroskoper, prissætning der booster salg, telefonnumre og husnumre. Lær at bruge dagens energi til business planlægning, såsom hvornår du skal udgive produkter, holde vigtige møder, netværke m.m.

  VIDEO:

  • De vigtigste temaer fra e-bogen forklaret med praktiske eksempler.
  • Succes cases fra virkelighedens verden såsom bogtitler, produkter, brandnavne, musikalske værker og hits.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Price toolet
  • Business ordliste tool’et
  b

  E-BOG: PRISSÆTNING, BUSINESSNUMEROLOGI OG MARKETING

  • Titel og produktnumeroskoper
  • Domænenavns numeroskoper
  • Prissætning der booster salg
  • Telefonnumre og husnumre
  • Magnetiske boost ord til overskrifter, blogindlæg m.m.
  • Personlig titel numeroskop
  • Dagsessenser og business planlægning: Hvornår skal du poste på facebook, launche produkter, holde vigtige møder, netværke, brainstorme m.m.

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne finde de optimale udgivelsesdatoer og navne til produkter, planlægge en business tiltag efter numerologiske dagsessenser, samt vejlede i alle dele af numerologisk markedsføring.
  • Du vil have en unik viden om numerologisk markedsføring, der kan støtte op om din egen og dine kunders virksomheder i fremtiden

  MODUL 14 LIVE
  RECAP + BUSINESS NUMEROLOGI

  LIVE WEEKEND
  I denne live weekend modul kigger vi tilbage på alt det du har lært og kigger mere i dybden på business og markedsførings numerologi. Vi kigger bl.a. på nogle af verdens førende firmaer og analyserer deres numeroskoper og tal.

  Recap, business og markedsførings numerologi

  NUMEROLOGIST PRO

  • Recap af undervisningen indtil videre
  • Business numerologi
  • Markedsførings numerologi

  CASE EKSEMPLER

  • Business cases
  • Marketing cases

  MODUL 15 ONLINE
  INTRO TIL NUMEROSKOPER TIL MENNESKER

  online
  I online modul 15 introduceres du til de rene numeroskoper med gode navneværdier, centerværdier, auraværdier, livstemaer og søjle, som støtter op om den enkelte person og skaber harmoni på alle områder af livet.

  Med numerologist pro template tool kan du indskrænke 6 millioner potentielle numeroskopmuligheder til få super numeroskoper

  INTRO

  Nye navnenumeroskoper er rene numeroskoper med gode navneværdier, centerværdier, auraværdier, livstemaer og søjler.

  NYE NUMEROSKOPER

  • Nye numeroskoper
  • Ren navnelinje
  • Rene centre
  • Rene auraer
  • Ren livstema og søjle

  NUMEROLOGIST PRO

  • Introduktion til template tool i Numerologist Pro, der hjælper dig til at finde rene numeroskoper efter grundvibration
  b

  E-BØGER:

  Rene numeroskoper

  Efter dette modul vil du:

  • Forstå hvad et rent numeroskop er
  • Vide hvordan du bruger software til at finde gode nye numeroskoper

  MODUL 16 ONLINE
  UNDERNUMEROSKOPER OG BEREGNINGSMETODER

  online
  Med viden om undervibrationer og undernumeroskoper kan du støtte op en persons drømme og de ønsker de har til livet. Hvilke livslektioner skal de støttes i at udleve og hvordan? Vi gennemgår en lang række af succesfulde undernumeroskop cases, og ser også på hvad der skaber katastrofale undernumeroskoper.

  I “Underskop view” kan du se hvordan hhv konsonanterne og vokalerne i navnet klinger med grundvibrationen (dette tool er kun tilgængeligt for kursister på uddannelsen)

  INTRO

  Med viden om undervibrationer og undernumeroskoper kan du støtte op en persons drømme og de ønsker de har til livet. Du lærer de avancerede beregningsmetoder i Numerologist Pro, som kun er tilgængelige for vores elever, og som gør at du kan give de allerbedste  undernumeroskoper til den enkelte person.

  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

  • Hvad er undervibrationerne og hvorfor er de vigtige?
  • Underskoper, konskoper og vokaskoper
  • Hvordan du “designer” personlighed
  • Portalen til din sjæl gennem undervibrationerne

  NUMEROLOGIST PRO

  • Lær at bruge Numerologist PRO navneværktøjet til finde undervibrations navnesæt
  • Brug Numerologist PRO til at finde harmoniske numeroskop, konsoskop og vokaloskop kombinationer
  b

  E-BØGER:

  Undervibrationer og undernumeroskoper

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne finde de personligheds og hearts desire tal som matcher den enkeltes essens og ønsker til livet
  • Bruge numerologist PRO til at finde “navnesæt” hvor hvert enkelt navns undervibrationer er harmoniske OG hvor hele navnets undervibrationer sammenlagt også er harmoniske
  • Vide hvordan du kan forbedre en persons liv ved at give bedre undervibrationer
  • Avanceret viden om TRISKOPER, de 3 dimensionelle numeroskoper hvor både hovednumeroskop og undernumeroskoper er 100% rene.

  MODUL 17 – LIVE
  NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER

  LIVE WEEKEND
  I dette modul lærer du at give det rette numeroskop til en hvilken som helst person, ud fra deres medfødte tal og personlige ønsker til livet. Du lærer at finde de bedste årstalsrækker, det karmiske slip og den bedste navneskifteperiode.

  LÆR AT GIVE DET RETTE NUMEROSKOP

  • Overleverede numeroskoper og nye numeroskoper
  • Regler for gode numeroskoper
  • Hvordan 6 mio. potentielle muligheder indskrænkes til få super numeroskoper
  • Afbalancering af essenstal, hvordan støtter man en person i at udleve de positive sider af sine medfødte tal og deres potentialer
  • Hvordan støtter og booster du en persons medfødte styrker
  • Lær at se mønstre mellem essens og numeroskop
  • Lær at justere og opbløde hårde tal og ubalancer

  NUMEROLOGIST PRO

  • Template Builder: Lær at bruge toolet til at finder nye numeroskoper ud fra særlige ønsker (bruges også til produktnumeroskoper m.m.)

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne give de bedste numeroskop muligheder til enhver person ud fra deres fødselsdato, essenstal og ønsker til livet.

  MASTER MODULERNE

  Din viden tages til nye højder med cutting edge numerologi og gennem en undersøgelse af de ældste kilder

  MASTER MODUL 1 – ONLINE
  TALLENE 46-72 OG DIAMANTMETODEN

  online
  Ethvert tals har en indbygget vej til harmoni og integration. Dette kan aflæses via de talvibrationer, som tallet dannes af, baseret på hvordan vibrationer mødes og danner nye vibrationer. Her lærer du for alvor at tale “tallenes sprog” og afkode ethvert tal, uanset hvor højt. De højere tal bruges overalt i numeroskopet.

  Hvert tal består af en sammenblanding af de andre arketyper. I dette unikke tool som kun dem på uddannelsen har adgang til kan du gå på opdagelse i tallenes magi, psykologi og spirituelle potentialer ved at læse forklaringer nedenunder og ved at føre musen hen over de forskellige delvibrationer som tallet består af. Denne viden kan du bruge til at gå dybt ind i numeroskopet, det højere selv, det psykiske selv og årstalsrækkerne og forstå alle energierne, deres udfordringer og deres potentialer.

  BRUGEN AF DE HØJERE TAL

  Viden om højere tal kan du bruge for at kunne beregne individuelle undernumeroskoper der matcher den enkeltes essens, forstå personligheds og hearts desire tal i dybden, for at lave dybdegående essenstolkning hvor du guider en person i at få det meste ud af sine medfødte potentialer, samt i avanceret årstalsrække tolkning og meget mere. 

  INTRO

  Diamantmetoden er læren om hvordan MAN AFKODER tallenes betydning ved udelukkende at se på de tal, det består af. Ethvert tal består af endnu flere tal, når man pakker det ud (se billede til venstre).

  Ethvet tal har 3 niveauer – et fysisk, emotionelt og spirituelt/mentalt plan. I ethvert tal, uanset om det anses for balanceret eller ubalanceret numerologisk set, har også en indbygget nøgle til integration og succes. Dvs. at uanset hvilket tal du synes at du bøvler med i din essens eller i dit numeroskop, findes der også en harmonisk løsning til at trække dets dybe potentiale ud.

  Viden om de højere tal har været gået tabt i den kaldæiske tradition, og derfor benytter de fleste numerologer kun tallene op til 52. Med denne metode til selv at se ind i ethvert tal og aflæse det, får du derfor en unik viden om hvert af de højere tals specifikke energier. Denne viden kan gøre dig meget mere skarp i både din essenstolkning, årstalsrække tolkning, og i dine valg af personligheds og hearts desire tal til en kunde.

  VIDEO: TALLENE 46-72

  • De højere tal bruges i valg af personligheds og hearts desire tal
  • De højere tal bruges i dybdegående essenstolkning og numeroskop tolkning, da alle tal kombinerer sig i diamanter.
  • De højere tal bruges i tolkning af det Psykiske Selv, som fortæller om personlighedens rejse fra barndom til alderdom.
  • De højere tal kan benyttes i dybdegående åstalsrække tolkning

  NUMEROLOGIST PRO

  • Vi kigger på DIAMANTUDPAKNINGEN I 3 NIVEAUER af tallene
  • Vi kigger på KOMBINATIONSDIAMANTER i numeroskoper
  • Vi kigger på TOTAL TALNØRD TOOLET hvor du lærer at se dybe sammenhænge mellem alle tal fra 1-99
  b

  E-BØGER:

  Tallene 46-72: Beskrivelser af tallene samt deres betydning

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne aflæse ethvert tals betydning uanset hvor højt tallet er
  • Forstå hvordan tallene spiller sammen i numeroskopet på et endnu dybere plan og kombinerer sig i finere og finere lag
  • Have fået en vigtig nøgle til at gå et lag dybere i din tolkning
  • Forstå ethvert tals fysiske, emotionelle og spirituelle/mentale aspekter
  • Kende nøglen til at trække ethvert tal positivt ud

  MASTER MODUL 2 – ONLINE
  TALLENE 73-99

  online
  Med tallene 73-99 går vi endnu dybere ind i tolkning med de højere tal. Med de højere tal får du et helt nyt niveau af tolkningsevner og vil opdage nye og skjulte sammenhænge i numeroskoper, undernumeroskoper, årstalsrækker og essenstolkning.

  INTRO

  De højere tal (over 50) tal bruges over alt i numeroskopet, eftersom 2 tal ved siden af hinanden fungerer som et sammensat tal. Få numerologer går i dybden med de højere tal, og du bliver derfor ekspert i flere ting med din viden om hvert af de højere tals specifikke energi.

  VIDEO: TALLENE 73-99

  Vi fortsætter med de højere tal op til 99.

  NUMEROLOGIST PRO

  Vi kigger mere på kombinationspyramider, kombinationsdiamanter og total talnørd toolet.

  b

  E-BØGER:

  Tallene 73-99: Beskrivelser af tallene og deres betydning.

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne aflæse ethvert tals betydning uanset hvor højt tallet er
  • Forstå hvordan tallene spiller sammen i numeroskopet på et endnu dybere plan og kombinerer sig i finere og finere vibrationsmæssige lag
  • Have fået en vigtig nøgle til at gå et lag dybere i din tolkning

  MASTER MODUL 3 – LIVE
  AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER & MULTIDIMENSIONEL TOLKNING

  LIVE WEEKEND
  I dette live modul kommer du dybere med din tolkning gennem en række metoder, der lader dig se skjulte sammenhænge i numeroskopet og fange de medfødte mønstre i en persons essens, der peger på de vigtigste livstemaer. Vi afkoder også tidligere liv som kan ses gennem årstalsrækkerne.

  INTRO

  I dette modul kommer du dybere med din tolkning gennem en række metoder, der lader dig se skjulte sammenhænge i numeroskopet. Du lærer at zoome ind og zoome ud og forbinde alle de mange små detaljer. Du går fra at se enkeltdelene i numeroskopet, til at se den store dybe sammenhæng.

  LØRDAG: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING ÅRSTALSRÆKKER

  • De højere tal brugt på årstalsrækkerne – find de dybeste sammenhænge
  • Lær at aflæse tidligere liv i årstalsrækkerne
  • Hvordan du ændrer din overordnede skæbne gennem årstalsrækker
  • Årstalsrækker og statistik – interessante sammenhænge der kun viser sig ved at se på enormt store mængder af information
  • Brug NP årstalsrække statistik funktion til at spotte vigtige temaer hos fx virksomheder eller personer for at forudse mulige begivenheder
  • Globale begivenheder: Amerikanske præsidenter, finanskrise m.m.

  SØNDAG: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING NUMEROSKOP

  • Introduktion til 4D geometri og flerdimensionalitet i numeroskoper
  • Introduktion til Multidimensionel Tolkning metoden i 9 trin
  • Det psykiske selv og dets diamanter (her bruges diamanterne op til 99)
  • Det psykiske selv spejlet ned i numeroskopet
  • Det psykiske selv og livsområderne: Barndommen (det ubevidste selv), teenageårene (følelsesmønstre og tankeformer), voksen (mentale strategier), fulde livspotentiale (frie valg og potentialer) m.m.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Intro til multidimensionel tolkningsfunktionerne i NP
  • Kombinationsdiamanter for det højere selv og psykiske selv
  b

  E-BØGER: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING

  Efter denne weekend vil du:

  • Kunne benytte metoden Multidimensional Tolkning i essenstolkning, til numeroskopvalg og årstalsrækker
  • Opfatte de skjulte sammenhænge og dybere dimensioner i et numeroskop

   MASTER MODUL 4 – ONLINE
   TOLKNING AF UNDERNUMEROSKOPER

   online
   Du lærer at bruge vores multidimensionel tolkningsmetode på undernumeroskoperne for at forstå en persons unikke karisma og vokation.

   INTRO

   Med multidimensionel tolkning og vores omhyggeligt designede øvelserne lærer du at tolke undernumeroskoper ned til den mindste detalje.

   VIDEO: MD TOLKNING OG UNDERNUMEROSKOPER

   Denne videoserie guider dig i brugen af numerologist PRO til at analysere undernumeroskoperne.

   NUMEROLOGIST PRO

   Vi bruger numerologist pros multidimensionel tolknings værktøj til at analysere undernumeroskoperne.

   b

   E-BØGER:

   Multidimensionel tolkning på undernumeroskoperne

   Efter dette modul vil du:

   • Kunne tolke undervibrationer og undernumeroskoper i dybden og også FORSTÅ hvad alle tallene i alle positionerne betyder for personen der bærer undernumeroskoperne.

   MASTER MODUL 5 – ONLINE
   DEN FULDE NAVNESKIFTEPROCES

   online
   Denne videoserie vil guide dig igennem alle trinene af navneskifte processen så du få en komplet og forkromet overblik

   INTRO

   Denne video serie guider dig trin for trin igennem de 5 faser du skal igennem i at guide en anden person igennem et navneskifteproces.

   VIDEO: Navneskifte processen

   Videoserie om navneskifte processen

   NUMEROLOGIST PRO

   Vi kigger mere på kombinationspyramider, kombinationsdiamanter og total talnørd toolet.

   b

   E-BØGER:

   Navneskifte processen

   Efter dette modul vil du:

   • Kende til alle trinene i en numerologisk navneskifte proces

   MASTER MODUL 6 – ONLINE
   UNDERNUMEROSKOPER – DE AVANCEREDE TOOLS I NUMEROLOGIST PRO

   online
   Vi har udviklet verdens mest avancerede software tools til at finde gode undervibrationer og undernumeroskoper. I denne modul lærer du at bruge disse værktøjer.

   INTRO

   Numerologist PRO har en lang række af software værktøjer der hjælper den moderne numerolog til at søge igennem de millioner af muligheder og finde de bedste undervibrationer og undernumeroskoper.Samtidig har vi også funktionalitet der hjælper dig til at gemme undernumeroskop setups så du opbygger din egen bank af gode og rene setups.

   VIDEO: Navneskifte processen

   Vores videoserie guider dig igennem at bruge de forskellige tools så du nemt kan komme i gang med at finde de bedste navne med rene vibrationer til dine kommende numerologikunder.

   NUMEROLOGIST PRO

   Vi kigger bl.a. på undernumeroskop toolet, navnetoolet og dine undernumeroskoper tool.

   Efter dette modul vil du:

   • kunne bruge undernumeroskop toolet
   • kunne bruge navnetoolet
   • kunne gemme dine egne undernumeroskop setups til fremtidig brug

   MASTER MODUL 7 – ONLINE
   NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER

   online
   Med navneskoper og talpyramider kan du kigge dybere ind i et navns vibrationer end nogensindefør. Du vil også kunne se hvordan et navns energier kan pakkes ud – noget der viser den karma der ligger i bestemte navne og hvorfor nogle navne måske ikke er så optimale.

   INTRO

   Navneskoper og talpyramider

   VIDEO: Navneskifte processen

   Denne videoserie guider dig igennem navneskoper og talpyramider.

   NUMEROLOGIST PRO

   Vi kigger på hvordan du kan bruge Numerologist PRO til at analysere navne og ord ved hjælp af navneskoper og talpyramider.

   Efter dette modul vil du:

   • kunne sammenligne forskellige navne der indeholder de samme talværdier og undervibrationer med komplet forskellige navneskoper og talpyramider og dermed bestemme hvilket navn passer bedst til dig
   • kunne analysere forskellige ord for at se hvilke vibrationer og energier de indeholder. Dette kan hjælpe dig til at udvikle dit helt eget personlige ordforråd i dit sprog og din marketing – ord der har positive vibrationer og passer godt til din vibration

   MASTER MODUL 8 – LIVE
   UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER – HANDS ON WORKSHOP

   LIVE WEEKEND
   Du bliver trænet i at finde de bedste undernumeroskop setups til en lang række forskellige cases, ud fra en stor viden om harmoniske vokaskoper og konskoper, som du allerede har fået via online modulerne. Du lærer at bruge alle de forskellige beregningsmetoder i praksis, og at skabe undernumerskoper med og uden navneønske.

   INTRO

   I denne workshop weekend lærer du “hands on” at finde de bedste undernumeroskop setups til dine kunder ud fra en stor viden om harmoniske vokaskoper og konskoper, som du allerede har fået via online modulerne.

   I over 2 år har vi været i gang med et indgående studie af verdens top performerere og deres tal gennem Numerologist PRO statistics – et system der gør det muligt at se statistik, sammenligne og uddrage essenser fra tusindvis af menneskers numeroskoper på én gang. Vi har bl.a. studeret Forbeslisten af verdens 2750 milliardærer, verdens top atleter, kunstnere, videnskabsmænd m.m.

   I dette modul lærer du også at bruge Numerologist PRO Masterversionens “UV SETUP” modul til at finde de bedste undervibrations og undernumeroskop setups. Dette gør det nemmere end nogensinde før at skabe harmoniske undernumeroskop setups til dine kunder.

   NUMEROLOGIST PRO

   • Lær at bruge Numerologist PRO “uvsetup” – et avanceret system der hjælper dig til at evaluere undernumeroskoper
   • Lær hvordan du sender kunden undernumeroskop navnesæt

   Efter dette modul vil du:

   • Kende reglerne til at finde de bedste og mest harmoniske undernumeroskoper der matcher en person ud fra ens grundvibration, essens og psykiske selv
   • Kunne bruge Numerologist PRO til at gemme dine egne undervibrations navnesæt eller bruge Numerologist PRO MASTERS databank af harmoniske setups
   • Kunne bruge Numerologist PRO til at sende dine kunder link til side med undernumeroskoper og dertilhørende navnelister
   • Efter modulet vil du få cases og hjemmeopgaver, som du kan aflevere og få feedback på

   MASTER MODUL 9 – ZOOM/ONLINE
   INDIVIDUELLE CASES

   online
   Nu har du lært rigtig meget og det hele skal falde på plads. Vi præsenterer dig for nogle unikke opgaver der vil hjælpe dig til at få det hele på rygraden så du kan blive til en ekspert til at give dine kommende kunder de perfekte navne setups med gode numeroskop og undernumeroskop værdier.

   INTRO

   Tid til at lave opgaver!

   VIDEO: Navneskifte processen

   Vi guider dig igennem dine opgaver

   NUMEROLOGIST PRO

   Vi bruger alle de relevante navneskifte tools i numerologist PRO

   Efter dette modul vil du:

   • have opbygget mere hands on erfaring med at give gode numeroskop, undervibrations og undernumeroskop setups.

   MASTER MODUL 9 OPSAMLING – ZOOM MØDE: Gennemgang af jeres cases

   MASTER MODUL 10 – ONLINE
   NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER

   online
   I online Master modul 10 deler vi vores historiske research i numerologiens kilder, som bl.a. viser at verdens 3 største numerologisystemer engang var ét system. Du ser hvad der er gået tabt og hvad der er intakt i hver af de 3 hovedtraditioner, og får overblik over de vigtigste kilder.

   INTRO

   MANUALER OG VIDEO
   Vores dybdegående research i numerologiens kilder
   Kildeoversigt over numerologiens væsentligste kilder
   Oversigt over hvilke metoder der er intakte, og gået tabt, i hver af de 3 største numerologi systemer i verden

   MASTER MODUL 11 – ONLINE
   DE SKJULTE, ESOTERISKE NØGLER

   online
   I online Master modul 11 kigger vi på den fascinerende esoterisk videnskab og en række universelle love, der ligger bag numerologien som dens fundament, og strækker mange tusind år tilbage. Vi kigger vi på tarotkort, Kabbalah og hellig geometri, og afdækker de skjulte alkymistiske betydninger bag numeroskopet.
   Du lærer også lidt om astrologi og hvordan det kan supplere numerologien. Som noget nyt og banebrydende har Numerologist PRO softwaret været udvidet med horoskopview siden august 2018 (for dig der er tilmeldt uddannelsen)

   INTRO

   Bag numerologien og numeroskopet ligger en fascinerende esoterisk videnskab der strækker mange tusind år tilbage. I dette modul kigger vi på tarotkort, Kabbalah og hellig geometri for at afdække de hemmelige skjulte alkymistiske betydninger bag numeroskopet. Vi ser på bevidsthedens udvikling igennem numeroskopet og den totale reintegration af mennesket tilbage i makrokosmos via de højeste tal som det har fået tildelt gennem dit fødselstidspunkt.

   VIDEO: DE SKJULTE ESOTERISKE NØGLER

   • Den dybe sammenhæng mellem Kabbalah traditionens bevidstheds mapping, og numeroskopets opbygning
   • Livets træ og numeroskopet – makrokosmos og mikrokosmos
   • Hvordan du kan forene din bevidsthed med den makrokosmiske bevidsthed og begynde at tale samme sprog som den universelle bevidsthed (en dyb nøgle til manifestation)

   NUMEROLOGIST PRO

   • Vi kigger på et nyt kommende view i Numerologist-PRO: Kabbalah view
   • Vi kigger på hvordan du kan bruge Numerologist PRO til at få et dybere indblik i en persons MAKROKOSMISK INTEGRATION
   b

   E-BØGER:

   Esoterisk numerologi, tarotkort, kabbalah og numeroskopet

   Efter dette modul vil du:

   • Kunne forstå den dybere liggende bevidsthedsstruktur der ligger bag numeroskopet
   • Forstå hvordan du kan gøre MAX brug af dine nye vibrationer når du forstår de dybeste bagvedliggende symbolske betydninger af der hvor de ligger i numerskopet
   • Forstå på et endnu dybere plan dit unikke livsformål og hvordan du reintegrerer din sjæl tilbage i makrokosmos

   CERTIFICERING OG FEJRING

   Eksamen foregår i afslappede rammer. Der er en mundtlig eksamen i tolkning, og en skriftlig eksamen, som varer 3 timer.

   Du får et smukt certifikat i glas og ramme, og titlen Numerologist PRO Certified som du også kan benytte internationalt.

   Vi fejrer med champagne, overrækkelsesceremoni, vegetarisk aften buffet og festlighed!

   BONUS 1! (værdi kr. 1.995)

   1 års adgang til Numerologist PRO software systemet

   Johannes og Estel har skabt verdens første numerologi software system som bruges af førende numerologer i ind- og udland. Numerologist PRO er en også en stor hjælp til at indlære tallene og styrke sine tolkningsevner under uddannelsen. Du kan bl.a. opbygge din egen database af interessante celebrities og historiske personer, samt venner og familie som du øver dig i at analysere på.

   BONUS 2! (værdi kr. 5000)

   “Instagram Boost” med Mia Poulsen

   I online kurset “Instagram Boost” lærer Mia dig de mest simple teknikker til at vækste din profil, få flere følgere og mere synlighed – og forvandle instagram til en platform at annoncere, markedføre og sælge fra, uden at være pushy eller irrelevant.

   Mia Poulsen er bosat i Tyskland og er en iværksætter der på kort tid har skabt en succesfuld online business både nationalt og internationalt. Mia har selv et numerologisk navn og et business numeroskop.

   BONUS 3

   Numerologi, vibration og manifestation

   Estel Ehvass taler med Christine Eilvig om hendes personlige rejse gennem sit numerologiske navneskift. Vi taler om udrensningfasen, hvad hun har fået ud af at kende sine medfødte tal, og sine børns tal. Vi taler om hvordan hendes ambitioner er blevet erstattet med et drive efter glæde, og hun deler ud af sine erfaringer med at skabe alignment mellem sine ønsker og resultater i livet.

   Christine Eilvig er forfatter til bestselleren “Millionøse Metoden” og har for nyligt udgivet sin 3. bog “Finding You”, som er på engelsk. Hun har skabt “Spirituel Mentor Uddannelsen” og har en online Salon, hvor hun fortæller om forskellige temaer indenfor spiritualitet.

   Hvad siger vores kursister ...
   Anbefalinger af uddannelsen

   Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.
   Mellinnah Wilsonberg Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

   Carolina Søndergaard er astrolog og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

   Eunoia Garside tidligere projektleder i stort internationalt firma. Nu Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

   Cassandra er ingeniør og nu også numerolog og healer. Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

   Dorte Bloch er iværksætter, designer og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

   Zimon er Feng Shui ekspert og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

   Pernille Naiomi er rejseguide, lærer og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

   Ninna er stewardesse og Numerologist PRO Certified numerolog. Uddannet februar 2019.

   Mettesofie Bloch dobbelt verdensmester i roning og kendt foredragsholder og blogger. Nyuddannet oktober 2018.

   Laura Loop nyuddannet numerolog og etnolog (kan studere mennesker fra forskellige vinkler!). Nyuddannet oktober 2018.

   Erik Wendelin dansk erhvervsleder med stort tække indenfor numerologi og astrologi. Nyuddannet oktober 2018.

   Orkideea Sallina professionel fotograf der bl.a. bruger numerologien til at forstå sig selv og andre på et dybere plan. Nyuddannet oktober 2018.

   Lerke Savannah Karlsen healer og numerolog med hjerte og power. Nyuddannet oktober 2018.

   Pernille Tolou numerolog og studerer matematik på universitetet. Uddannet november 2017.

   Cassandra Oline Linius numerolog og forretningskvinde. Uddannet november 2017.

   Jeannie Rosaline Petersen numerolog og psykoterapeut. Uddannet november 2017.

   Micchelle Johansson numerolog og leder indenfor HR. Uddannet november 2017.

   Malouca Cevillia Johannsen numerolog og healer, uddannet 2018.

   Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere.

   Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

   Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul, hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet. Undervisningen bliver også optaget på video, så det er muligt at gense.

   Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

   Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

   Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

   Jeannie Rosaline Petersen

   Numerolog og psykoterapeut

   FÅ DIREKTE ADGANG TIL VORES
   ONLINE MEDLEMSSIDE FOR KURSISTER EFTER BETALING

   Efter at vi har registreret din betaling giver vi dig adgang til uddannelsens online medlemsside.
   Her lægger vi alt undervisningsmateriale op i takt med at undervisningen
   skrider fremad, så du får det hele på skrift, video og audio. Du får samtidig også adgang til online software systemet Numerologist PRO.

   Efter betaling så føres du ind i uddannelses medlemssiden hvor vi løbende lægger materiale op.
   Samtidig får du også adgang til Numerologist PRO software systemet så du kan gå i gang med det samme med at teste systemet.
   Login informationer sendes til din email, så husk at tjekke din indbakke!

   19 online moduler som du tager hjemmefra i dit eget tempo
   6 live weekender (lørdage og søndage) og 3 hele dages undervisning på Zoom
   i alt 15 fulde dages live undervisning og timevis af online undervisning
   Over 3000 siders skriftlig materiale
   Halvanden times personlig session med Estel
   Feedback og sparring på opgaver og navneskiftecases undervejs
   Facebookgruppe hvor der besvares spørgsmål 2 gange om ugen
   Gratis adgang til Numerologist PRO Software (engelsk og dansk version) i 1 år
   Adgang til Numerologist PRO Netværket af uddannede numerologer efter endt uddannelse

   Numerologist PRO Certificate Education
   Tilmeld dig uddannelsen

   HOLD START 23. JANUAR 2023
   TILMELD DIG TIL KUN BASISUDDANNELSEN ELLER TIL BÅDE BASIS OG MASTER UDDANNELSERNE
   MASTER UDDANNELSEN KOMMER I FORLÆNGELSE AF BASIS UDDANNELSEN
   VED TILMELDING FÅR DU STRAKS ADGANG TIL MEDLEMSSIDEN, FØRSTE ONLINE MODUL,
   SAMT NUMEROLOGIST PRO SOFTWARE

   _______

   BASIS + MASTER UDDANNELSEN

   Her får du både adgang til både basis og master uddannelserne.
   På masteruddannelsen går vi endnu mere i dybden med den viden som du får på basisuddannelsen.

   BASIS UDDANNELSEN

   Dette giver adgang til basis uddannelsen - et intenst forløb hvor du bliver uddannet til professionel numerolog
   der både kan tolke numeroskoper, årstalsrækker og give navnesessioner.

   MASTER UDDANNELSEN

   Er du allerede uddannet numerolog og kan fremvise CERTIFIKAT
   så kan du få adgang til BÅDE basis OG MASTER uddannelserne til kun 37.000 kr.
   KLIK HER for at se mere

   Tilmeldingen til uddannelsen er bindende. Din plads på holdet er sikret, når minimum første rate er betalt.

   KONTAKT

   Numerologerne
   CVR 38875361
   Lottenborgvej 24
   2800 Kgs Lyngby

   Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

   Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

   BLIV doTERRA PARTNER MED OS

   doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

   Se mere her

   VI TILBYDER

   • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
   • Numerologi uddannelsen
   • Numerologist PRO software system
   • Personlige sessioner
   • Business sessioner
   • Weekendkursus for begyndere
   Alle rettigheder tilhører
   Numerologerne © 2020

   FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

   GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

   Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

   Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

   SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

   HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

   Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

   Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke