Vælg en side

MØD NOGLE AF VORES UDDANNEDE NUMEROLOGER

Hvad siger de om at gå på Numerologist Pro Uddannelsen?

CASSANDRA

Cassandra har gået på Numerologist Pro Uddannelsen i 2017. Hun er en super dygtig numerolog med hjertet på rette sted. For Cassandra er den menneskelige kontakt det vigtigste element i den numerologiske session, hvor numerologen går ind via tallene og ser personens dybeste essens og kald i livet – og formidler dette videre til kunden. Med Cassandra møder du en dybt professionel, og samtidigt super empatisk numerolog.

PERNILLE

Pernille har gået på Numerologist Pro Uddannelsen i 2017. Hun er udover numerolog også tidligere X Factor deltager og studerer matematik på universitetet. Pernille er en ægte numerologisk talnørd. Hun er samtidig et super empatisk menneske, der har en speciel evne til at kigge langt ind i en anden persons psyke ved hjælp af numerologien.

MICCHELLE

Micchelle er uddannet Numerologist Pro numerolog i 2017. Hun har mange års erfaring med at arbejde med mennesker gennem HR og som virksomhedskonsulent. Micchelle har en dyb menneskekundskab og bruger numerologien som et dybt og spirituelt redskab, der skaber store resultater for hendes kunder. 

MALOUCA

Malouca holder numerologiske sessioner i Jylland. Hun er en stor menneskekender og interesserer sig for det hele menneske.  Malouca har samtidigt en stor viden indenfor mange alternative behandlingsformer indenfor krop og sundhed.

Jeg har siden april 2017 været tilmeldt som studerende på numerologi uddannelsen, Numerologist PRO Certificate Education.

Det har indtil videre været en fantastisk rejse. Jeg har jeg gennem flere år været fascineret af numerologiens verden og har lige så længe, haft lyst til at lære den at kende i dybden.

Da jeg tilfældigt faldt over Numerologist PRO uddannelsen kunne jeg ikke længere stå for fristelsen og tilmeldte mig. Og det er jeg ikke kommet til at fortryde et eneste øjeblik.

Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere. Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul (hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet… ) ligesom undervisningen bliver optaget på video, så det er muligt at gense.

Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

Jeannie Rosaline Petersen

Numerolog studerende og psykoterapeut

BLIV PROFESSIONEL NUMEROLOG!
Næste uddannelse starter 17.3.2019

Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder og består af 5 live weekender og 12 online moduler med timevis af video, lydfiler, samt e-bøger, øvelser m.m. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se video, lytte til mp3 og downloade skriftlige materialer, samt stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Efter afsluttende eksamen vil du få et certifikat, som du også kan bruge internationalt, og herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.

Johannes og Estel Ehvass

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke