Vælg en side
Vil du vide mere? Så kontakt Eunoia her: sessioner@numerologerne.dk

ER DU KLAR TIL ET ENERGILØFT?

Numerologi Session med Eunoia

Eunoia undersøger, om dit navn støtter op om de mål og energier, du stræber efter.
Ved at analysere din essens, som er dannet af din fødselsvibration, i sammenhæng med dine navne, kan Eunoia se hvilke oplevelser og evt. problemer du tiltrækker ind i dit liv – og kan derefter hjælpe dig med at finde de navne, der støtter op om dine drømme og ønsker til livet.

HVORFOR GÅ TIL NUMEROLOG?

 

Et besøg hos en numerolog kan vise sig at være noget af det bedste du nogensinde vælger at gøre for dig selv.

Du kan blandt andet få hjælp til at:

 

 • Få mere klarhed omkring dine medfødte talenter, styrker og potentialer
 • Få klarhed omkring din psyke og hvordan du fungerer i dit indre liv
 • Forstå hvad der er dine største udfordringer og hvordan du skal overvinde dem
 • Forstå dine dybeste livslektioner og karma
 • Finde ud af hvordan du kan udleve din passion og matche din karriere op mod det du virkelig brænder for
 • Finde ud af hvor du har positive såvel som negative energier i de forskellige livsområder af dit numeroskop og hvordan det påvirker dig
 • Få klarhed om hvordan du kan kommunikere bedre med dine børn, ægtefælle, venner og kollegaer
 • Finde ud af hvordan du kommer videre til næste step i dit liv
 • Hvordan et nyt numeroskop kan matche din egen dybeste essens og støtte dig i at udleve din livsmission

Statistikken viser at op mod 85% af alle mennesker er utilfredse med deres karriere og arbejde

Ønsker du mere flow, succes og passion mht. til din karriere og pengeindtjening?

Mange går til numerolog, for at fremme succes i deres karriere eller forretning.

Savner du avancement på dit arbejde eller i din forretning?

Måske er du godt tilfreds med dit arbejde, men vil gerne have mere succes, forfremmes, eller have flere spændende arbejdsopgaver. Eller du er måske selvstændig, men synes ikke, at tingene rigtig rykker i din virksomhed.

Måske er du træt af 9-5 møllen?

At arbejde fra 9-5 hver dag er mange timer at bruge på et job, som man ikke har passion for. Når man ikke brænder for det man laver kan livet føles tungt og meningsløst.

Går du kun på arbejde for at tjene til dagen og vejen?

Du går måske på arbejde fordi du har udgifter – børn, hus og bil – men du brænder ikke for det du laver. På den anden side ved du heller ikke hvad du skulle lave, hvis du ikke havde dit arbejde, og du føler dig måske ikke i kontakt med din passion.

Eller måske VED du godt hvad din passion er, men TØR ikke springe ud i det, fordi du kigger mere på begrænsningerne og hvad du ikke er god til, end hvad dine styrker og dine muligheder er?

 

NOGLE AF DE NUMEROLOGISKE VIBRATIONER DU KAN FÅ MED DIG

Der er forskellige talvibrationer der gr stor succes. Her har vi listet nogle af de talvibrationer som kan tages med i dit nye setup der giver SUCCES, EKSPANSION og OMTALE, og ikke mindst FLOW, INNOVATION og INSPIRATION.

TALLET 23: Flow og beskyttelse

Tallet 23 er et FANTASTISK tal at have i numeroskopet. 23 giver flow, held, succes og beskyttelse. En numerolog vil altid bestræbe sig på at tallet indgår på en eller anden måde i firmaets talkombinationer.

TALLET 32: Ekspansion og talegaver

Tallet 32 er storslået, ekspansiv og fuld af power. Det er kommunikation, talegaver og stor ekspansion på tværs af landegrænser.

TALLET 37: Kæmpe karisma

Tallet 37 kaldes for “Kleopatra tallet” og er med til at give en stærk karisma, shine, tiltrækningskraft og cashflow. Folk og firmaer der har dette tal i deres numeroskop nyder næsten altid STOR SUCCES. 

TALLET 14: Penge og vækst

Tallet 14 resonerer med planeten Merkur, og står for hjælp fra venner, netværksevner og hurtig business succes. Næsten alle de mest powerfulde business numeroskoper indeholder 14 tallet.

TALLET 17: Stjerne status

Tallet 17 kaldes for “Magikerens stjerne” og er med til at give stjernestatus og evnen til at formidle de dybeste og mest arketypiske sandheder. Det står for kunstnerisk talent og at tiltrække spotlight til virksomhedens brand.

TALLET 20: Passion

Tallet 20 giver en større evne til at tappe ind i den kollektive underbevidsthed og dermed også tappe ind i hvordan du bedst kan hjælpe verden – samtidig med at det gør at du kan tappe ind i din passion og også tjene penge ud fra det du brænder for at lave.

VERDENSEROBREREN 5,8,13

5, 8 og 13 er en talkombination, som er del af FIBONACCI talsekvensen og signalerer en NATURLIG og KÆMPE VÆKST. Denne talkombination kaldes for VERDENSEROBREREN – og er man heldig nok til at have denne talkombination i sit firmas numeroskop er det pga. en helt særlig dato

TALLET 19: Held og vindermentalitet

19 er tallet kaldes Himlens Prins, og står for flow, vindermentalitet, luksus, optimisme og gåpåmod. Det beskrives i de klassiske tekster, som “alt hvad man rører ved bliver til GULD”.

ET NYT NUMEROSKOP – INKLUSIV OPTIMALE UNDERNUMEROSKOPER

På billedet ser du det samme rene hovednumeroskop, i en version til venstre hvor der ikke er beregnet rene undernumeroskoper (de røde tal) – og i en version til højre med harmoniske undernumeroskoper (grønne tal). Det vigtige for kunden var at bevare navnet Jazmin, som hun kalder sig, og sit efternavn Timmermann. I dette tilfælde ændrede vi derfor blot fornavnet, for at få rene undervibrationer og undernumeroskoper. Med Marlena som fornavn udstrålede hun vrede (3A) og havde en indre tilstand af naivitet (1A), frygt og mistillid (2A), og med det nye fornavn Christl, får hun en super karismatisk og kærlig udstråling (3B) og en indre spiritualitet (1B) der fylder hende med lys og optimisme (2B).
Ud fra din essens og fødselsdato, beregner numerologen det mest optimale numeroskop, som sikrer at der er harmoni på alle livsområderne.

Udover hovednumeroskopet, som skabes af den overordnede harmoni mellem tallene, beregner vores numerologer også de optimale undernumeroskoper til dig, som er baseret på vokaler og konsonanter i dine navne.

Numeroskopet kan sammenlignes med at man skaber en stor smuk have omkring dig, med blomsterbede, træer, stier, søer, springvand og smukke statuer. De smukke ting i haven, er symboler på harmoniske energier, som du har adgang til i dit liv, gennem dit nye hovednumeroskop. Men hvis ikke haven er passet og plejet, og der er for meget ukrudt (ubalancerede tal i vokaler og konsonanter), kan det godt ødelægge den overordnede følelse af harmoni når du går igennem haven.

VIL DU VIDE MERE?
For at lære mere om undervibrationer og undernumeroskoper kan du læse vores udførlige artikelserie:

1. Numerologi og nyt navn
2. Numerologisk case Katrine Pilmark: undervibrationer og undernumeroskoper
3. Undernumeroskop kundecases, celebritycases og statistik

FLOW OG HØJERE BEVIDSTHED

Der sker en masse nye ting efter man har skiftet navn numerologisk, både i det indre og i det ydre.

De nye vibrationer begynder at påvirke dig gradvist, og efter ca. 2 år, er de nye vibrationer begyndt at virke maksimalt.

Mange mennesker beskriver deres oplevelse på flg. måder:

 • At livet bliver mindre kamp, og mere som et flow eller en dans med universet
 • At dette flow breder sig til alle områder af livet og skaber mere harmoni og overflod
 • Gamle mønstre og følelsesmæssige blokeringer begynder at slippe
 • En gradvis åbning på hjerteplan hvor du kommer dybere ind i dig selv, så du kan mærke den du virkelig er

Loven om tiltrækning og numerologi

‘Loven om tiltrækning er en af de mest grundlæggende love i universet og er en af hjørnestenene i numerologi.’

Numerolog, Eunoia Garside

1. Med ”loven om tiltrækning” (law of attraction) arbejder vi med de universelle vibrationer – uanset om du er bevidst om hvad du tiltrække eller ej, så viser ”loven om tiltrækning” os, at det du fokuserer på, er det du får mere af.

For eksempel, hvis du gerne vil forfremmes på dit arbejde, men du bruger en masse energi på at brokke dig over dit nuværende job, chef og/eller kolleger, så går din energi og opmærksomhed mod dit nuværende job, som du er frustreret over. Og fordi du (måske ubevidst) ender med at fokusere på alt det som du ikke sætter pris på, ender det med at være det du får mere og mere af.

2. Grunden til at numerologi fungerer så godt i forhold til ”loven om tiltrækning”, er at du først bliver helt klar på, hvad dine ønsker og drømme er.

Herefter, ser vi på de energier, du er kommet ind i dette liv med; især dine skæbnetal og din grundvibration – disse to tal udgør dine stærkeste personlighedstræk. Baseret på alt dette, skaber vi en ny vibrationsmæssig opsætning til at påvirke dit ”menneskelige liv” – din fysiske, konkrete verden. Dette gør vi som numerologer ved at justere på dine navnevibrationer (nyt navn). Det nye navn vil have et set-up som er helt specielt skabt til dig, baseret på hvem du er, og hvad du har af drømme og ønsker helt konkret her i livet.

3. Det der så sker herefter, er noget nær et mirakel…

Dine nye fantastiske vibrationer giver dig en følelse af indre ro og du vil automatisk få fokus og passion der rettes imod dine ønsker og drømme. Derfor begynder du helt naturligt at fokusere din energi imod disse områder af dit liv. Og det er nu vi ser den virkelige effekt af numerologi på ”loven om tiltrækning”. Ikke nok med at dine fantastiske nye navne er vibrationsmæssigt afstemt med dine ønsker, men derudover føler du ikke længere fustration i forhold til de områder af dit liv som tidligere ikke fungerede for dig (f.eks. arbejde). Og med skiftet i din energi, indre følelser, og din fokus på det du er passioneret omkring, så vil du begynde at tiltrække mere og mere af det, du virkelig ønsker, ind i dit liv.

INDHOLD AF EN PERSONLIG NAVNESESSION

I den personlige navne session får du både en tolkning af dine medfødte energier, talenter og styrker, samt en tolkning af dine nuværende navne – og du bliver coachet i hvad du gerne vil have støttet op om i livet. 

På baggrund af denne dybdegående samtale og analyse vil Eunoia finde det optimale numeroskop og undernumeroskoper til netop dig.

Eunoia er grundigt oplært af uddannelsesledere, Estel og Johannes Ehvass, gennem et intensivt 12 måneders forløb.

DIN ESSENS OG LIVSFORMÅL

Tallene i din medfødte essensfortæller om dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow

NUMEROSKOP TOLKNING

Hvordan bliver du støttet i at udleve din essens af dit nuværende navn? Hvordan påvirkes din vibration i kærlighedsliv, spiritualitet, karriere, sundhed, økonomi, venskaber og kommunikation? Hvad fungerer og hvad skal være anderledes?

NYT PERSONLIGT NUMEROSKOP

Personlig beregning af det numeroskop som støtter bedst op om dine medfødte talenter og styrker, og dine ønsker til livet.

OPTIMALE UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Numeroskopet er inklusiv undervibrationer og undernumeroskoper. Når der er harmoni helt ned i forholdet mellem vokaler og konsonanter, booster det numeroskopets effekt, letter udrensningen og skaber større resultater med dit navneskift.

DINE PERSONLIGE NAVNELISTER

Du modtager navnelister som er personligt beregnet til dig.
Du kan vælge at give numerologen helt frie hænder til at beregne de bedste navne, eller du kan fortælle om specifikke navneønsker, og få tjekket om det er muligt numerologisk. 

SPARRING PÅ DINE NAVNEVALG

Du modtager sparring på dit navnevalg, og de dybere energier for hvert navn beregnes (navneskoper og talpyramider), så du får de mest optimale navne at vælge mellem.

HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE

Hvis du har brug for at danne dit eget efternavn, finde ny stavemåde eller at skabe et nyt navn hvor dit nuværende navn indgår – og hvor der tages højde for vokaler/konsonanter samt navneskop og talpyramide så det sikres at navnet er optimalt.

DIN PERSONLIGE NUMEROSKOP RAPPORT

Du får en rapport med fuld beskrivelse af alle tallene i dit numeroskop; navne, centre, auraer, livstema og søjle, samt personligheds og hearts desire tal.

DIN ÅRSTALSRÆKKE RAPPORT FOR 9 ÅR

Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 9 års rækker måned for måned. Årstalsrækkerne er dine personlige energiperioder der viser hvornår du har høj eller lav energi, og hvornår de bedste perioder er for karriere, forretning, familieforøgelse, kærlighed m.m.

TITLEN ‘NUMEROLOGIST PRO CERTIFIED MASTER’

Vores numerologer der bærer denne titel, har gennemført det intensive 1-årige uddannelsesforløb på Numerologist PRO Uddannelsen med succes, og er eksperter i at finde det bedste numeroskop inklusive undernumeroskoper, der støtter den individuelle person i at udleve sine største drømme.

Estel og Johannes Ehvass

Uddannelsesledere på Numerologist PRO Uddannelsen

NUMEROLOGIST PRO METODEN – VEJEN TIL ET OPTIMALT NAVNESKIFT

For at skabe et optimalt navneskift, skal alle niveauer af numerologien og den enkelte person tages i betragtning.

 • Dybdegående tolkning af essensen og de medfødte potentialer, talenter, styrker og udfordringer, samt de personlige genveje til harmoni og flow
 • Dybdegående tolkning af numeroskopet og undernumeroskopernes påvirkning
 • Dyb forståelse af tallenes betydning helt op til 99 (normalt stopper numerologer ved 52)
 • At finde det optimale numeroskop, undervibrationer og undernumeroskoper der støtter op om persons medfødte energier og deres ønsker til livet
 • At beregne “bedst mulige” undernumeroskoper, også når kunden har specifikke navneønsker
 • At tjekke årstalsrækker for samtlige numeroskop muligheder for 27 år frem i tiden (en fuld livscyklus) hvorved det sikres at årstalsrækkerne er de mest optimale hele livet igennem
 • Vejlede i at skabe “nydannede navne” såsom dobbeltnavne eller et eget unikt efternavn med navne toolet i NP
 • At aflæse karmiske forbindelser og skæbnerytmer samt dybdegående tolkning af årstalsrækker
 • Vejlede i navnevalget ud fra navneskoper og talpyramider, et endnu dybere lag af vibration i navnene
Med titlen ‘Numerologist PRO Certified Master’ er du garanteret en numerolog af højeste kvalitet – uddannet af Estel og Johannes Ehvass gennem et intenst 12 måneders forløb

Book din session hos Eunoia her

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.