Vælg en side

SUPERDATOER

DEN DATO VIRKSOMHEDEN REGISTRERES SKAL VÆRE POSITIV OG FULD AF GODE VIBRATIONER
Af Estel Evhass

af Estel Ehvass

Numerolog, uddannelsesleder og softwaredesigner

Estel er uddannelsesleder på danmarks største numerologi uddannelse, og er skaber af Numerologist PRO software programmet. Foruden at være numerolog og astrolog er hun også uddannet coach og psykoterapeut.

I denne artikel kan du få et godt overblik over hvad business numerologi er, hvordan du kan bruge den i dit eget liv, hvilke numerologiske metoder den indeholder. Du kan høre hvad et business numeroskop er, hvad superdatoer er og hvad en business session går ud på.

EN GOD START

Hvad er superdatoer?

Hvad er superdatoer? Og hvad betyder virksomhedens registreringsdato for virksomhedens succes?

Den dato virksomheden registreres skal være positiv og fuld af gode vibrationer, da DISSE ENERGIER vil påvirke virksomheden fremadrettet. På samme måde som et fødselshoroskop påvirker et menneske hele livet igennem.

Ligesom mennesker kan være født med særligt heldige tal, kan en virksomhed fødes med mere eller mindre succesfulde tal, og disse tal vil påvirke en resten af livet.

Vi kalder dem for Business Superdatoer – de relativt få dage på året hvor energierne spiller max for ting såsom netværk, kommunikation, karisma, livsgnist, strategisk sans, innovation, kreativitet, inspiration og handlekraft. Men selvom en dag er en superdato er det heller ikke sikkert at det er den der passer bedst til dig.

Din individuelle business Superdato handler om at finde en dato det matcher dine egne medfødte energier i fødselsdatoen, såvel som dit formål med virksomheden. En kommunikationsvirksomhed ville fx få en anden dato end en terapeut, og en kunstnerisk virksomhed en anden dato, end en teknologisk start up.

ALT HAR EN BETYDNING

Man skal kigge på hele datoen!

Før i tiden gik traditionelle numerologer kun op i dagens grundvibration, dvs. om det var en 1,2,3,4,5,6,7,8 eller 9’er dag – man gik ikke op i hvilken måned, eller år, og dermed hvilke andre energier er var i datoen.

Det gjorde så, at mange fik et business numeroskop hvor det fx kunne være et skæbnetal, som handlede om at tiltrække lektioner omkring at tabe det man har bygget op, eller lektioner om at have svært ved at sætte grænser hvilket så i business øjemed kan påvirke en til at have svært ved at sætte pris på dine varer eller modtage betaling.

Ved at kigge på HELE datoen og alle dens energier kan vi sikre os, at du får en af de maksimalt bedste datoer på året til at starte en virksomhed.

En dato består af tal – for dagens dato, for måneden og for året. Og derudover spiller disse tal sammen og skaber yderligere nogle tal.

Alle disse tal skaber virksomhedens ESSENS, dens medfødte blueprint.

POTENTIALET

Hver dato er unik

Hver eneste dato på et givent år er unik og har sine egne energier.

Man kan finde noget positivt i alle datoer – men der er nogle få dage om året, som er særligt positive og ekstra velegnede til business. Det er datoer hvor der står en masse positive tal, som handler om fx pengeflow, held, optimisme, drive, innovation, kreativitet, vinder- mentalitet, netværksevner, karisma og international ekspansion.

Gode business datoer har en ekspansiv og udadvendt energi, mens andre datoer kan have en mere indadvendt og kontemplativ energi.

Hver eneste dag har sit unikke energetiske imprint, som påvirker os dagen igennem og inspirerer os til forskellige handlinger, og som i særlig grad har en indflydelse på de tiltag eller nye projekter som ser dagens lys på denne dato.

VÆRD AT OVERVEJE

Du tager startdatoens energi med dig for evigt

Når vi starter noget, så ”fødes” det og kommer til verden. Derfor vil det have en stærk påvirkning fra datoens energier med sig resten af dets levetid. Akkurat på samme måde som et menneske er påvirket i stor grad af sin fødselsdato, resten af livet.

Man kan dog aldrig sige at en dag i sig selv er dårlig. – Den vil altid være et perfekt match til noget, så det handler blot om at finde de datoer som matcher det formål man har.

Vi har gjort det til vores speciale at finde årets bedste datoer egnet for business registrering, lanceringer og udgivelsesdatoer.

Derfor har du fået et business numeroskop som er særligt udvalgt på en af årets maksimalt bedste datoer.

Business numerologi session

MED ESTEL EHVASS
Bliv støttet af de optimale vibrationer gennem din virksomheds dato og navne. Til dig der allerede har en virksomhed, eller dig der skal starte ny virksomhed.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke