Vælg en side

OBS! STARTER 1.JUNI 2025. TIL SAMME PRIS FÅR DU OGSÅ BASIS UDDANNELSEN MED (STARTER 10. JANUAR 2025)

MASTERUDDANNELSEN

TIL DIG DER ALLEREDE ER
NUMEROLOG OG VIL OPGRADERES
MED UNDERNUMEROSKOPER,
DYBDEGÅDENDE TOLKNING MM.

MED VIDEN OM
Undernumeroskoper, de højere tal, numerologiens kilder, nøgler til essenstolkning og meget mere …

Uanset hvor du er uddannet, om du om er en erfaren numerolog, som gerne vil opgraderes med viden om undernumeroskoper, eller du er nyuddannet og vil vide at du går ud med den mest solide numerologiske viden når du skal starte op – så er du hjerteligt velkommen på Masteruddannelsen.

BLIV EN DYGTIG OG EFTERSPURGT NUMEROLOG
Hvorfor vælger numerologer at deltage på Masteruddannelsen?

 • Du vil gerne give dine kunder den bedst mulige opgradering via numerologisk navneskifte
 • Du ønsker at lære de mest dybdegående metoder og er vild med at nørde og dykke ned i numerologiens mange emner
 • Du forstår at numerologien er et felt i udvikling, der bliver mere og mere præcis gennem erfaring og dybdegående undersøgelse af sammenhænge
 • Du har nået et fagligt niveau, hvor du gerne vil slippe den dogmebaserede tankegang – du vil fx gerne forstå både den positive og negative side af alle tal og talkombinationer
 • Du savner at dykke ned i de originale numerologiske kilder og tekster
 • Du ønsker at bidrage til, at numerologien bliver mere og mere præcis ved at numerologer deler deres erfaringer og forsker empirisk
 • Du ønsker at lære de mest opdaterede metoder og at bruge software i dine beregninger for at kunne levere et mere grundigt slutprodukt til kunden
 • Du ønsker et fagligt fællesskab på tværs af numerologiske skoler og retninger
 • Du ønsker at vide med sikkerhed, at du giver det mest ultimative navnesetup til dine kunder hver eneste gang
MÅSKE ER DET OGSÅ DIG …

 • Du har måske været lidt væk fra faget og derfor vil opdateres og fordybe dig
 • Du føler ikke at du har opnået den grad af færdigheder der skulle til efter et enkelt uddannelsesforløb
 • Du føler at du er gået i stå på det niveau du befinder dig på og vil gerne videre til næste niveau
 • Du har taget et uddannelsesforløb hvor du ikke fik viden om undernumeroskoperne med
 • Du har taget en uddannelse uden så meget skriftligt materiale og savner tilbundsgående og omfattende bøger og undervisningsvideo, som du kan fordybe dig i
 • Du vil gerne vide hvor det hele kommer fra og er træt af hemmelighedskræmmeri omkring numerologiens kilder og oprindelse m.m.
 • Du er træt af at nogle kunder ikke lander i deres nye numeroskoper, bl.a. fordi undernumeroskoperne ikke er taget med i betragtning

Hvad lærer du?

Masteruddannelsen består af online og live moduler.
Her er nogle highlights af hvad du lærer:

 • At afkode tallene og deres betydninger i de 3 niveauer (det fysiske plan, emotionelle plan og tankeplanet/spirituelt)
 • Den dybere forståelse af tallene op til 99, som bl.a. gør dig bedre til essenstolkning og at vælge personligheds og hearts desire tal til dine kunder
 • At give dine kunder hamoniske undernumeroskoper, så de lander i et ultimativt setup fra start
 • At tage hensyn til navneønsker med mindst muligt kompromis
 • At skabe smukke, nydannede navne og efternavne via navnetoolet
 • At afkode energierne der ligger skjult i hvert enkelte navn i dets talpyramide og navneskop
 • Vores statistiske forskning i fødselsdato, numeroskoper og undernumeroskoper
 • Adgang til vores bank med over 100.000 cases af kendte personer hvor du kan søge efter sammenhænge mellem tallene og sygdomme, talenter, egenskaber etc.
 • Vores dybdegående research i numerologiens oprindelse og originale kilder

  Bonus: Basisuddannelsen følger med gratis

  Som uddannet numerolog får du også gratis adgang til alle online modulerne fra basisuddannelsen.

  En god investering

  Efter endt uddannelse kan du levere et grundigere og mere optimeret slutprodukt til dine kunder, og dermed også tage højere priser for dine ydelser. Masteruddannelsen er sin pris værd mangefold.

  På hvilke måder bliver du en bedre numerolog?
  MED EN MASTERUDDANNELSE FRA DANMARKS STØRSTE OG MEST DYBDEGÅENDE NUMEROLOGIUDDANNELSE

  1. Du bliver ekspert i undervibrationer og undernumeroskoper

  På vores masteruddannelse bliver du en af landets førende eksperter i at skabe de rette undernumeroskoper til dine kunder, som støtter op om det de personligt gerne vil, og hjælper til at afbalancere de livslektioner, de gerne vil have hjælp til.

  Viden om undernumeroskoper er kommet for at blive, og deres resultater hos kunderne taler for sig selv. Med ekspertise i undervibrationer og undernumeroskoper tilegner du en færdighed der gør dig til en efterspurgt numerolog.

  At give undernumeroskoper er en super intuitiv kunstart, som både kræver intuition og overblik i dine beregninger. Vigtigst af alt, kan du hjælpe dine kunder endnu mere, og styrke effekten af deres navneskift.

  Mange kunder der ikke får beregnet undernumeroskoper risikerer at komme ud i en masse unødige navneskifte, fordi det ikke virker som det skal. Ved at beregne harmoniske undernumeroskoper kan du lande kunden i det helt rette navn fra starten.

  Det betyder også at du kan tage højere priser for dine ydelse, fordi der ligger et langt større og mere dybdegående arbejde bag, end hvis man blot arbejder med hovednumeroskopet.

  2. Du bliver en super dygtig og mere grundig numerolog med Numerologist PRO software

  Du lærer at foretage dybere beregninger via Numerologist PRO, som ville tage timevis i hånden.
  Her er nogle af de måder Numerologist PRO softwaret gør dig til en dygtigere numerolog:

  1) Indlæring af tolkning af tallenes betydning i positioner
  Læg cases op og øv dig i tolkning, hvor du bl.a. kan klikke på de forskellige steder i numeroskopet og læse forklaringer om tallene og positionerne.

  2) Undersøg sammenhænge i vores database af 100.000 + cases
  Cases med kendte personer indenfor alt fra politikere til videnskabsmænd, millardærer og celebrites

  3) Avancerede tools til at finde de bedste undernumeroskop setups, også hvis der er navneønsker

  4) Analysér og sammenlign årstalsrækker
  Søg efter bestemte talkombinationer og få nye indsigter, sammenlign nemt årstalsrækker for flere numeroskoper, eller lær at finde de rækker der giver de bedst mulige kombinationer til din kunde.

  5) Multidimensionel tolkning der guider dig gennem dybdegående tolkning trin for trin, mens den gør dig opmærksom på mønstre og stiller dig relevante spørgsmål, der støtter dig i at blive skarp i dine tolkninger

  Numerologist PRO er verdens mest avancerede numerologi software og følger med gratis fra tilmelding og indtil uddannelsens afslutning.

  3. Du kan selv undersøge sammenhænge i numerologi

  Numerologien har traditionelt hævdet at der var sammenhænge mellem bestemte egenskaber og livsoplevelser, og tallene i et numeroskop. Så hvorfor ikke undersøge dette med moderne metoder såsom statistik?

  I januar 2017 begyndte vi at undersøge numerologiens effekter gennem statistik på vores case bank af over 100.000 kendte personers fødselsdato, numeroskop og undernumeroskoper. Disse resultater deler vi med dig på uddannelsen.

  Gennem vores software program kan vi søge efter sammenhænge mellem eksempelvis tal og profession, succesniveau, psykologiske egenskaber og meget mere.

  Gennem uddannelsen får du også det grundlag og viden der skal til, for at du selv kan studere numerologien og uddrage korrekte konklusioner, som ikke blot er baseret på enkeltstående cases eller kognitiv bias.

  Du vil selv kunne studere tallenes effekt på de områder der interesserer dig, og på den måde bidrage til den numerologiske viden og præcision.

  4. Du kan gå på opdagelse i vores database med 100.000+ celebrity cases

  Vores database tæller pt. over 100.000 verdensberømte mennesker gennem tiden og tæller alt fra politikere til videnskabsmænd, modeller, skuespillere, milliardærer og sportsfolk.

  Når vi tolker er der derfor mulighed for at se på store grupper mennesker samtidigt, og sammenligne deres tal og karaktertræk. Eller der er mulighed for hurtigt at finde cases frem, der opfylder et bestemt kriterium – eksempelvis alle der er født med en bestemt kombination af grundvibration og skæbnetal, eller andet som man gerne vil undersøge nærmere.
  Dette giver dig et enormt overblik som numerolog, og gør at du kan udvikle dig ekstremt hurtigt, på kort tid.

  5. Du bliver skarpere i din essenstolkning med viden om tallene op til 99

  Med din forståelse af multidimensionel tolkning og tallene 1-99 i dybden, får du et nyt og udvidet redskab til at tolke det højere selv, det psykiske selv, undernumeroskoperne, hovednumeroskopet og årstalsrækkerne med en helt ny dybde.

  Det der før var en endimensionel figur, bliver nu til et komplekst og meget mere sigende chart, som du aflæser i mange dimensioner.

  I stedet for at aflæse tallene enkeltvis (og endimensionelt) lærer du at zoome ud, se sammenhænge, og gennemskue hvordan mønstre af tal konstellationer går igen og påvirker sjælens kald, personligheden, vokationen og karismaen. Du får en multidimensional tilgang som lader dig åbne op for de dybere sammenhænge, der rammer plet, så du kan se dybt ind i kundens essentielle udfordringer og styrker.

  6. Du bliver indviet i numerologiens kilder og de esoteriske nøgler der ligger bagom numerologien

  Når du forstår de bagvedliggende, universelle love, vil det blive nemmere og hurtigere for dig at forstå de principper der binder alting sammen i numerologien.

  Et eksempel er viden om vortexmatematikken, der ligger bag numerologiens skæbnerytmer.

  Du får også vores research i numerologiens oprindelse og originale kilder. Du slipper dermed for at gå rundt i den tåge, der har omgivet numerologiens oprindelse og kilder i mange år, og forstår den linje som du er del af, som uddannet i Danmark indenfor oldtidens/kaldæisk/klassiske/traditionelle numerologi, trods de individuelle forskelle.

  7. Du bliver ekspert i business numerologi

  Business numerologien er en central del af Numerologist PRO uddannelsen, og uddybes på Masteruddannelsen, hvor du bl.a. lærer:

  • At aflæse en persons medfødte Business Blueprint
  • Vejlede en person i deres karriere- og forretningslivs styrker og faldgruber
  • Vejlede i en persons personlige brand ud fra de medfødte energier
  • Lave optimale business numeroskoper
  • Finde optimale superdatoer
  • Cases hvor du ser business “succes og failure” i det virkelige liv
  • Lave fulde markedsføringspakker hvor du bl.a. kan vejlede dine kunder om telefon, email, domænenavne, priser m.m.
  • Blive super specialist i produktnumeroskoper og udgivelsesdatoer

  DET BLIVER ENDNU VILDERE
  Og udover alt det får du også …

  Adgang til vores enorme bank af materialer

  Du kan fordybe dig i materialerne igen og igen, og bruge dem mange år fremover

  Uddannelsens bøger er på 2500+ sider, og hvert store emne har sin egen grundbog med beskrivelser af tal og talkombinationer, tolkningseksempler, beregningsmetoder, kilder og baggrund.

  Du får desuden timevis af undervisningsvideo, lydfiler, online quizzes, meditationer på tallene m.m. samt ressourcesektion med særligt udvalgte materialer om alt fra numerologiske kilder til relevant viden om moderne forskning, universet og de spirituelle love.

  Numerologien er et storslået, men til tider også et komplekst fag – og derfor er det vigtigt at have dybdegående undervisningsmaterialer, der guider dig igennem stoffet trin for trin.

  Optagelser af alle live moduler så du altid kan gense dem

  Alle vores live weekender bliver optaget på kamera. Undervisernes skærm bliver også optaget, så du nemt kan følge med hjemmefra når vi gennemgår detaljeret tolkning af cases.

  Efter hver weekend redigeres filmklip og skærmoptagelser, så det er nemt at logge ind i medlemssiden og se eller gense live undervisningen.

  Du kan være med live i København eller følge med via Zoom hvor som helst du befinder dig i verden. Vi har elever fra alle dele af landet, samt Norden og Europa. Det er nemt at følge med på Zoom, hvor du både ser underviserne og deres skærm, med powerpointen der tales ud fra, samt de cases der lægges op i Numerologist PRO software.

  Basisuddannelsen følger med i købet!

  Når du tilmelder dig Numerologist PRO Master uddannelsen får du også adgang til alle online moduler og live optagelserne fra vores BASIS UDDANNELSE.

  Dvs at samtidig med at du læser op på den viden du får i masteruddannelsen, kan du gå tilbage til optagelserne og materialerne fra basis uddannelsen og finetune din viden, hvis der er noget du gerne vil opdatere.

  Du får altså 2 uddannelser til prisen af én. Du får samtidigt adgang til alle materialerne for evigt. På den måde har du evig adgang til en enorm vidensbank af den dybeste og mest indvigede viden, som hele tiden vokser.
  Hvert år opdateres materiale banken med evt. nyt samt opgraderinger af materialerne.

  NUMEROLOGIST PRO MASTERUDDANNELSEN

  Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
  basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på masteruddannelsen.

  OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
  du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

  betal over 6 måneder

  inkl. moms
  dkk7.300
  • Du betaler 6 rater à 7.300 kr,-
  • Der trækkes en gang om måneden i 6 måneder.

  betal over 12 måneder

  inkl. moms
  dkk3.700
  • Du betaler 12 rater à 3.700 kr,-
  • Der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.

  SÅDAN ER MASTERUDDANNELSEN BYGGET OP

  Vores masteruddannelse består af den perfekte blanding af intensive onlinemoduler og live weekender. Du kan se online modulerne derhjemme i dit eget tempo, og det består bl.a. af video, manualer og øvelser – og her får du alt din grundviden om de vigtigste emner indenfor numerologi på plads.

  Når vi mødes i live weekenderne forfiner og udbygger vi din viden fra online modulerne gennem praktiske øvelser, eksempler og personlige cases.

  På den måde er vores numerologiuddannelse tilrettelagt så du får plads til at gå i dybden med din personlige proces. Du vil også træne dine egne færdigheder gennem tolkning af andres numeroskoper. Vi tror på, at jo mere øvelse og praksis, du får undervejs, jo dygtigere en numerolog, bliver du.

  LAD EVENTYRET BEGYNDE…
  KURSUSINDHOLD

  Kurset er designet til EN EFFEKTIV OG HARMONISK INDLÆRING. Du får den optimale ratio mellem selvstudie af den grundlæggende numerologiske viden, og live undervisning med plads til personlige cases og at gå i dybden med stoffet.

  Live weekenderne ligger lørdage fra kl. 11-18 og søndage fra kl. 10-17.

  Som bonus når du tilmelder dig masteruddannelsen får du også adgang til vores basisuddannelses materialer. Disse moduler ligger klar til dig i medlemssektionen. Basis uddannelsen starter den 17. oktober 2022. For at se tiderne for modulerne så se basis uddannelses siden: https://www.numerologerne.dk/numerologi-uddannelse/

  DATOER FOR MODULERNE ANNONCERES SNART

  BASIS MODULERNE

  DEL 1,2 OG 3: NUMEROSKOP OG ESSENSTOLKNING
  januar 2025
  MODUL 1 - ONLINE modtages ved tilmelding INTRO & GV1-9
  MODUL 2 - ONLINE 27. januar 2024 NUMEROSKOPET
  MODUL 3 - ONLINE 28.januar 2024 TOLKNING & CASES
  MODUL 4 - ONLINE 29.januar 2024 OVERSIGT OVER TALLENE 10-99 (& NumberFun)
  MODUL 5 - LIVE I KØBENHAVN 3-4. februar 2024 NUMEROSKOP- OG ESSENSTOLKNING
  DEL 2: RELATIONS NUMEROLOGI
  februar 2025
  MODUL 6 - ONLINE 10.februar 2024 SKÆBNERYTMER & KARMISKE FORB.
  MODUL 7 - ONLINE 18.februar 2024 RELATIONSNUMEROLOGI BOG
  MODUL 8 - LIVE PÅ ZOOM 24.februar 2024 RELATIONSNUMEROLOGI
  DEL 3: FORECASTING NUMEROLOGI
  marts 2025
  MODUL 9 - ONLINE 2.marts 2024 DAGSENERIGER
  MODUL 10 - ONLINE 3. marts 2024 ÅRSTALSRÆKKER
  LIVE PÅ ZOOM 9. marts 2024 TOLKNINGSMARATON
  MODUL 11 - LIVE I KØBENHAVN 16-17. marts 2024 ÅRSTALSRÆKKER TRÆNING OG TOLKNING

  DEL 4: BUSINESS NUMEROLOGI
  april 2025
  MODUL 12 - ONLINE 6.april 2024 NUMEROSKOPER TIL DYR OG PRODUKTER
  MODUL 13 - ONLINE 13.april 2024 BUSINESS SUPERDATOER
  MODUL 14 - ONLINE 20.april 2024 NUMEROLOGISK MARKEDSFØRING (domæne, husnumre, telefon, priser m.m.)
  MODUL 15 - LIVE I KØBENHAVN 27-28.april 2024 BUSINESS NUMEROLOGI

  BUSINESS CASE: Lav dit eget business numeroskop og markedsføringspakke med personlig sparring

  DEL 5: NAVNESKIFTE NUMEROLOGI
  maj 2025
  MODUL 16 - ONLINE 4.maj 2024 NUMEROSKOPER TIL MENNESKER
  MODUL 17 - ONLINE 11.maj 2024 UNDERNUMEROSKOPER, NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER
  MODUL 18 - ONLINE 18.maj 2024 DEN FULDE NAVNESKIFTEPROCES - NP METODEN
  MODUL 19 - LIVE I KØBENHAVN 25-26.maj 2024 NAVNESKIFTE NP-METODEN

  NAVNESKIFTE CASE: Hjemmeopgave i navneskift, numeroskop og undernumeroskoper med personlig feedback
  MIDTVEJSOPGAVER UDLEVERES: Øvelseshæfte med opgaver til i alle emner på uddannelsen

  MIDTVEJSOPGAVER UDLEVERES: Øvelseshæfte med opgaver til i alle emner på uddannelsen

  MASTER MODULERNE

  DEL 1: DE HØJERE TAL OG AFKODNING AF TALLENES EGENSKABER
  juni 2025
  MASTER MODUL 1 - ONLINE 1.juni 2025 DEN STORE DIAMANT & HØJERE TAL I
  MASTER MODUL 2 - ONLINE 2.juni 2025 DE HØJERE TAL II
  DEL 2: NUMEROLOGI, STATISTIK OG CELEBRITIES
  juni 2025
  MASTER MODUL 3 - ONLINE 8.juni 2024 STATISTIK PÅ FØDSELSDATO OG KARRIEREVALG, CELEBRITY DATABASEN
  DEL 3: SOUL BLUEPRINT OG TIDLIGERE LIV
  Juni 2025
  MASTER MODUL 4 - ONLINE 15.juni 2024 MD TOLKNING
  MASTER MODUL 5 - LIVE I KØBENHAVN 22-23.juni 2024 SOUL BLUEPRINT, SUCCESKODER OG AFLÆSNING AF TIDLIGERE LIV
  DEL 4: I DYBDEN MED UNDERNUMEROSKOPER
  juli og august 2025

  juli 2025
  MASTER MODUL 6 - ONLINE 6.juli 2024 TOLKNING AF UNDERNUMEROSKOPER
  MASTER MODUL 7 - ONLINE 20.juli 2024 STATISTIK PÅ UNDERNUMEROSKOPER

  august 2025
  MASTER MODUL 8 - LIVE I KØBENHAVN 17-18.august 2024 EKSPERT MODUL
  MASTER MODUL 9 - LIVE PÅ ZOOM 24.august 2024 INDIVIDUELLE CASES

  DEL 5: NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER
  september 2025
  MASTER MODUL 10 - ONLINE 31.august 2024 NUMEROLOGI I ÆGYPTEN, INDIEN, GRÆKENLAND, MESOPOTAMIEN/KALDÆA, GEMATRIA
  MASTER MODUL 11 - LIVE PÅ ZOOM 1.september 2024 KILDER
  DEL 6: NUMEROLOGI OG ASTROLOGI, TAL OG KRYSTALLER
  september 2025
  MASTER MODUL 12 - ONLINE 7.september 2024 NUMEROLOGISK KRYSTALHEALING
  MASTER MODUL 13 - ONLINE 14.september 2024 HERMETISME, JYOTISH, QABALAH
  MASTER MODUL 14 - ONLINE 21.september 2024 ASTROLOGI OG NUMEROLOGI
  MASTER MODUL 15 - LIVE PÅ ZOOM 28.september 2024
  Kursisternes personlige astrologi og aspekter
  Krystal setups der afbalancerer dine medfødte tal
  EKSAMINER, CERTIFICERING OG FEJRING
  oktober 2025
  MUNDTLIGE EKSAMENER - LIVE PÅ ZOOM 15-17.oktober 2024
  Individuel tid i løbet af ugen
  SKRIFTLIG EKSAMEN OG CERTIFICERING - LIVE I KØBENHAVN
  19.oktober 2024

  CERTIFICERING OG FEJRING

   Certificering og fejring oktober 2025

  Eksamen foregår i afslappede rammer.

  Du får et certifikat og titlen Numerologist PRO Certified Master så du også kan benytte den internationalt.

  Vi fejrer med champagne og kransekage, og herefter vegansk buffet.

  BONUS - VÆRDI kr. 1995

  1 års adgang til Numerologist PRO software systemet

  Johannes og Estel har skabt verdens første numerologi software system som bruges af førende numerologer i ind- og udland. Numerologist PRO er en også en stor hjælp til at indlære tallene og styrke sine tolkningsevner under uddannelsen. Du kan bl.a. opbygge din egen database af interessante celebrities og historiske personer, samt venner og familie som du øver dig i at analysere på.

  Hvad siger vores kursister ...
  Anbefalinger af uddannelsen

  Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.
  Poppy Solbjørk Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
  Birgitte Thomsen Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
  Zenia Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
  Mellinnah Wilsonberg Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

  Carolina Søndergaard er astrolog og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

  Eunoia Garside tidligere projektleder i stort internationalt firma. Nu Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

  Dorte Bloch er iværksætter, designer og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Cassandra er ingeniør og nu også numerolog og healer. Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

  Zimon er Feng Shui ekspert og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Pernille Tolou numerolog og studerer matematik på universitetet. Uddannet november 2017.

  Pernille Naiomi er rejseguide, lærer og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Ninna er stewardesse og Numerologist PRO Certified numerolog. Uddannet februar 2019.

  Mettesofie Bloch dobbelt verdensmester i roning og kendt foredragsholder og blogger. Nyuddannet oktober 2018.

  Laura Loop nyuddannet numerolog og etnolog (kan studere mennesker fra forskellige vinkler!). Nyuddannet oktober 2018.

  Erik Wendelin dansk erhvervsleder med stort tække indenfor numerologi og astrologi. Nyuddannet oktober 2018.

  Lerke Savannah Karlsen healer og numerolog med hjerte og power. Nyuddannet oktober 2018.

  Orkideea Sallina professionel fotograf der bl.a. bruger numerologien til at forstå sig selv og andre på et dybere plan. Nyuddannet oktober 2018.

  Malouca Cevillia Johannsen numerolog og healer, uddannet 2018.

  Cassandra Oline Linius numerolog og forretningskvinde. Uddannet november 2017.

  Jeannie Rosaline Petersen numerolog og psykoterapeut. Uddannet november 2017.

  Micchelle Johansson numerolog og leder indenfor HR. Uddannet november 2017.

  Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere.

  Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

  Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul, hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet. Undervisningen bliver også optaget på video, så det er muligt at gense.

  Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

  Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

  Jeannie Rosaline Petersen

  Numerolog og psykoterapeut

  NUMEROLOGIST PRO MASTERUDDANNELSEN

  Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
  basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på masteruddannelsen.

  OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
  du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

  betal over 6 måneder

  inkl. moms
  dkk7.300
  • Du betaler 6 rater à 7.300 kr,-
  • Der trækkes en gang om måneden i 6 måneder.

  betal over 12 måneder

  inkl. moms
  dkk3.700
  • Du betaler 12 rater à 3.700 kr,-
  • Der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.

  FÅ DIREKTE ADGANG TIL VORES
  ONLINE MEDLEMSSIDE FOR KURSISTER EFTER BETALING

  Efter betaling bliver du ført direkte ind i uddannelsens online medlemsside.
  Her lægger vi alt undervisningsmateriale op i takt med at undervisningen
  skrider fremad, så du får det hele på skrift, video og audio.

  Når du klikker på en af knapperne foroven ledes du til betalingssiden, hvor du kan betale med kreditkort via. vores sikre betalingsgateway, Stripe.
  Når du har betalt ledes du direkte ind i vores medlemsside for uddannelsen som hostes på TEACHABLE. Verdens førende online læringsplatform.
  Derefter sendes du også login information til Numerologist PRO software som du får adgang til i et år.

  KONTAKT

  Numerologerne
  CVR 38875361
  Lottenborgvej 24
  2800 Kgs Lyngby

  Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

  Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

  BLIV doTERRA PARTNER MED OS

  doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

  Se mere her

  VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
  Alle rettigheder tilhører
  Numerologerne © 2020

  FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

  GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

  Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

  Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

  SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

  HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

  Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

  Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke