Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGI



Hvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET TORSDAG
9-5-2024
TALEGAVER
9
5
14/5
6
10/1
14/5
9
5
14/5
6
10/1
14/5
MICHELANGELO
DAGENS HERSKER ER MARS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
VERDENSEROBREREN
5
8
9
12/3
12/3
13/4
5/5
13/4
8/8
22/4
22/4
14/5
17/8
9/9
MARS

I DAG ER DET TORSDAG
9-5-2024
TALEGAVER
9
5
14/5
6
10/1
14/5
9
5
14/5
6
10/1
14/5
MICHELANGELO
DAGENS HERSKER ER MARS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
VERDENSEROBREREN
5
8
9
12/3
12/3
13/4
5/5
13/4
8/8
22/4
22/4
14/5
17/8
9/9
MARS

I DAG ER DET TORSDAG
9-5-2024
TALEGAVER
MICHELANGELO
9
5
14/5
6
10/1
14/5
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
DAGENS HERSKER ER MARS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
9
5
14/5
6
10/1
14/5
9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
5/5
13/4
8/8
22/4
22/4
14/5
17/8
9/9
MARS

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 9/9 OG ARKETYPEN ER "MARS"



DAGENS HERSKER ER MARS

DAGENS TAROTKORT
Den niende dag i måneden har Mars' styrke, handlekraft, evne til at gennemføre projekter og gå lige ind til sagens essens.

På en 9'er dag er det godt at være hårdtarbejdende, ligefrem, ærlig, udvise stor retfærdighedssans, lede andre, være viljestærk, disciplineret, udholdende, beslutsom, fattet og bevidst. Det er også godt at have en god selvtillid, være selvstændig og motivere andre. 9'er dage er også gode til at skabe struktur og orden i tingene. 9 står for stor visdom, psykologisk indsigt, overblik og højere bevidsthed.

DAGENS YDRE PRÆG ER 95: TALEGAVER
DAGENS INDRE PRÆG ER 98: MICHELANGELO

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 22/4 OG ARKETYPEN ER "NARREN/BYGGETALLET"



ESSENS TAROTKORT
Fjolset (tarot)
Tarotkortet er fjolset – eller narren. Kortet symboliserer naivitet og barnlighed på godt og ondt. Det står for nye måder at gøre tingene, og at man er klar til at springe ud i den åbne intethed.

BALANCERET

En elskværdig person, som ser det gode i andre. Man ønsker familieliv, socialt liv og at bygge noget op i tilværelsen. I den pythagoræiske tradition kaldes tallet for ”byggeren”, og repræsenterer den mest praktiske og jordnære 4’er arketype, da der en større grounding og ønske om at bygge noget i verden end hos de andre 4 taller.

UBALANCERET

Naivitets tallet
Tallet er altid ubalanceret i selve numeroskopet. Man ser det gode i alle mennesker og er meget elskelig og kærlig, men bliver nemt udnyttet. Man har mange blindspots i sit liv hvor man bedrager sig selv og tror at tingene er bedre end de er. Man skelner ikke mellem det der reelt er, og det man ville ønske der var - man lever i sine illusioner og drømme. Man kan nemt blive skuffet og såret pga. denne egenskab. Man har et stort behov for tryghed, og sidder nemt fast fordi man ikke ser klart hvilke drømme man skal gå efter.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 22/4 OG ARKETYPEN ER "NARREN/BYGGETALLET"



ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Ser det smukke i alle mennesker, blid, kærlig, empatisk, elskelig, loyal, familiemenneske, innovativ, tålmodig, loyal, får sine tanker til at blive til virkelighed, ønsker at bygge noget op i den fysiske verden

Ubalanceret: Naivitet, lever i en verden af illusioner, bliver vildledt af andre, opfanger ikke folks dårlige intentioner, manglende realitetssans, er en drømmer, lever i en lyserød fantasiverden, fortabt i tankerne, ikke tilstede, lader sig udnytte , lader andre overskride sine grænser, opdager først for sent at man er blevet snydt, er for sød og venlig for at andre skal kunne lide en, lytter ikke til advarselstegnene, skuffelser og tårer

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "TALEGAVER"



TALEGAVER

9
5
14/5
6
10/1
14/5
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 9 hvilket reducerer til et 9 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 5 som reducerer til tallet 5. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 95, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "MICHELANGELO"



MICHELANGELO

9
8
17/8
15/6
16/7
17/8
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 9 hvilket reducerer til et 9 tal og årets vibration er 2024 hvis tværsum er 8. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 98 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.



HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETER



HER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "VERDENSEROBREREN"



VERDENSEROBREREN

5
8
9
12/3
12/3
13/4
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 5 og årets grundvibration 8 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 5 og 8 beskrives ved tallet 58 som hedder VERDENSEROBREREN og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: Verdenserobreren ønsker at erobre verden med nye innovative ideer, som kommer ud med en kæmpe kraft. Vibrationen rummer et enormt vækstpotentiale grundet den indbyggede fibonacci serie 5,8,13/4. Det er et tal der kræver styrke for at mestre det, og hvis man ikke kan følge med tempoet vil man ende med at føle sig som et offer. I ubalance er der kaos, uorden og man får intet udført grundet stress. balance er det et super vækst potentiale der styrker ens karriere der ofte vil være både unik og indenfor noget etableret.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAG



I vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.



VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


  • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
  • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
  • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
  • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
  • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
  • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
  • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
  • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
  • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
  • Uddannelsen til professionel numerolog
  • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.









* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke