Vælg en side

BUSINESS NUMEROSKOP

HVORFOR TALLENE I ET BUSINESS NUMEROSKOP ER VIGTIGE

Af Estel Ehvass

Estel Ehvass

En af danmarks førende numerologer

Estel er uddannelsesleder på danmarks største numerologi uddannelse, og er skaber af Numerologist PRO software programmet. Foruden at være numerolog og astrolog er hun også uddannet coach og psykoterapeut.

I denne artikel kan du få et godt overblik over hvad business numerologi er, hvordan du kan bruge den i dit eget liv, hvilke numerologiske metoder den indeholder. Du kan høre hvad et business numeroskop er, hvad superdatoer er og hvad en business session går ud på.

NØGLEN TIL SUCCES

Et godt business numeroskop

Når datoen er fundet laver vi et numerologisk navn, som indeholder de vibrationer og energier som du kunne have gavn af i din virksomhed.
Det rette navn afgøres via et samspil mellem dine egne medfødte energier i din fødselsdato og dine ønsker til virksomheden fremadrettet. Så det er en vigtig vurdering, som jeg foretager med den enkelte person in mente.

Fx kan man overveje:

 • Hvad vil du gerne med virksomheden og hvad er dens formål?
 • Ønsker du hurtigt vækst, eller stabil vækst?
 • National eller lokal succes?
 • At have noget celebrity shine, karisma og synlighed i medierne – eller at være mere ”behind the scenes”?
 • Er der fokus på kunstnerisk inspiration og kreativitet?
 • Eller er det mere genialitet og teknologisk innovation?
 • Eller din strategiske sans du skal have sat i spil?

I live sessionen sker denne proces via en coaching, hvor vi vender dine forskellige muligheder. I mail sessionen fortæller du om dine ønsker og drømme om via vores spørgeskema, og jeg lavet et setup til dig som støtter dig i dette.

Business navnet er inklusiv de optimale undernumeroskoper, som giver mig mulighed for at booste præcise som du ønsker vibrationer i dit setup.

SUCCES, RIGDOM OG EKSPANSION

Anatomien af et fantastisk business numeroskop

Der er forskellige talvibrationer der gør at firmaer nyder stor succes. Udover da klassiske “pengetal”, vil der også samtidigt være en indbygget harmoni, som gør at ansatte og ejere nyder at arbejde i virksomheden, og at virksomheden er innovativ og populær. Her har vi listet nogle af de talvibrationer i et firmas registreringsdato og navne, der bærer vibrationerne for SUCCES, EKSPANSION og OMTALE, og ikke mindst FLOW, INNOVATION og INSPIRATION.

I de klassiske numerologiske tekster finder man beskrivelser af alle talvibrationerne. Her er nogle af de allervigtigste tal, som en numerolog altid vil forsøge at få med ind i et business numeroskop:

TALLET 23: Flow og beskyttelse

Tallet 23 er et FANTASTISK tal at have i numeroskopet. 23 giver flow, held, succes og beskyttelse. En numerolog vil altid bestræbe sig på at tallet indgår på en eller anden måde i firmaets talkombinationer.

TALLET 32: Ekspansion og talegaver

Tallet 32 er storslået, ekspansiv og fuld af power. Det er kommunikation, talegaver og stor ekspansion på tværs af landegrænser.

TALLET 37: Kæmpe karisma

Tallet 37 kaldes for “Kleopatra tallet” og er med til at give en stærk karisma, shine, tiltrækningskraft og cashflow. Folk og firmaer der har dette tal i deres numeroskop nyder næsten altid STOR SUCCES. 

TALLET 14: Penge og vækst

Tallet 14 resonerer med planeten Merkur, og står for hjælp fra venner, netværksevner og hurtig business succes. Næsten alle de mest powerfulde business numeroskoper indeholder 14 tallet.

TALLET 17: Stjerne status

Tallet 17 kaldes for “stjernen” og er med til at give stjernestatus og evnen til at formidle de dybeste og mest arketypiske sandheder. Det står for kunstnerisk talent og at tiltrække spotlight til virksomhedens brand.

TALLET 36: Corporate leadership

Tallet 36 resonerer med store lederskabsevner og evnen til at løfte en hel gruppe mennesker i flok. Et af de stærkeste “corporate” tal der eksisterer.

VERDENSEROBREREN 5,8,13

5, 8 og 13 er en talkombination, som er del af FIBONACCI talsekvensen og signalerer en NATURLIG og KÆMPE VÆKST. Denne talkombination kaldes for VERDENSEROBREREN – og er man heldig nok til at have denne talkombination i sit firmas numeroskop er det pga. en helt særlig dato

TALLET 19: Held og vindermentalitet

19 er tallet kaldes Himlens Prins, og står for flow, vindermentalitet, luksus, optimisme og gåpåmod. Det beskrives i de klassiske tekster, som “alt hvad man rører ved bliver til GULD”.

Numerologi og naturens vækstkoder

I business numeroskopet kan man støtte denne proces af HARMONISK BUSINESS gennem de ‘numerologiske vækstkoder’.

Det viser sig at de gamle numerologiske mestre, allerede hentede inspiration i den hellige geometri, og den iboende matematik som ses i naturen. Fx i de vækstkoder som styrer hvordan blomster og træer vokser på den mest stabile og harmoniske måde.

Sågar er den måde som mikrobiologien har vist, at cellernes deling foregår på, også en del af numerologiens skjulte matematik (noget som vi viste i en tidligere videoserie).

I den overleverede numerologiske viden findes mange koder, som også kan ses i naturens matematiske formler og i den hellige geometri.

BASERET PÅ FIBONACCI TALRÆKKEN

De to mest berømte vækstkoder

De to mest berømte numerologiske vækstkoder kaldes ‘pengetriaden’ og ‘verdenserobreren’,
og er baseret på Fibonacci talrækken og det gyldne snit.

PENGETRIADEN

Pengetriaden er den mest stabile, som sikrer en harmonisk vækst og indeholder tallene 3, 5 og 8.
3 tallet står for handling, at have praktisk sans, samt strategi og klogskab.
5 tallet står for netværk, handel, aftaler – at komme ud med sine ting og fortælle andre om dem, fx gennem markedsføring og kommunikation.
8 tallet er tallet for høst og karma – man høster frugterne af det man har sået med 3 og 5. Derfor en denne kombination særligt skattet i numerologien.
Den handler om at skabe og tilføre vækst og værdi på en stabil måde.

VERDENSEROBREREN

Verdenserobrer kombinationen starter ved 5 tallet, går til 8 tallet, og derefter til tallet 13/4 der handler om innovation og nye ting. Det er MEGET powerfuldt at STARTE denne serie ved 5 TALLET, som verdenserobreren gør, fordi så bliver væksten endnu mere kraftig.

Pengetriaden repræsenterer stabil vækst og succes, mens verdenserobrer energien repræsenterer når væksten ekspander vildt og går til næste niveau. Fx fra lokal til national succes, eller fra national til verdensomspændende succes.

Nogle eksempler på virksomheder som har verdenserobrer vækstkoden kraftfuldt med sig er fx Facebook, som har den i sin hjemmeside (domænenavnet). Og i Coca Colas brand numeroskop har vi hele 4 x verdenserobrer kombinationer.

EFTERÅRETS SUPERDATOER 2020

En overflod af harmoniske vækstkoder

I 2020 kommer der en række af numerologiske superdatoer som er jævnt fordelt over hele året, men primært i foråret og i efteråret. Superdatoer er datoer som er powerfulde til at registrere en ny virksomhed, fordi de indeholder stærke vækstkombinationer, kommunikations og pengetal, og tal der stimulerer business succes.

Den dato man opretter en virksomhed påvirker virksomhedens energier,
ligesom vi alle sammen er påvirket af energierne i vores individuelle fødselsdato.

I maj måned kommer der nogle exceptionelt gode datoer med stærke energier for kommunikation, og som indeholder de stærkeste såkaldte ”pengetal”.

Talkombinationen ”Pengetriaden” kommer også i datoen 2 gange i år, i foråret og efteråret.
Dharmalinjen, virksomhedens nøgle til succes, er særligt veloplagt til business i månederne maj, juni og oktober i år.

Følg energierne

Surf på bølgen af succes

At være numerolog er som at SURFE på livets energier. Når du springer op på surfbrættet på det PERFEKTE tidspunkt bliver du BÅRET frem af bølgen.

Firmaer der opnår succes er født på helt BESTEMTE datoer med særligt succesfulde talkombinationer, der kan ses i numeroskopet. At starte en virksomhed på den rigtige dato er som at springe op på surfbrættet på DET RIGTIGE tidspunkt når alle energierne liner op.

DET ULTIMATIVE BOOST

Undernumeroskoper i business

På billedet ser du det samme rene hovednumeroskop, i en version til venstre hvor der ikke er beregnet rene undernumeroskoper (de røde tal) – og i en version til højre med harmoniske undernumeroskoper (grønne tal). Det vigtige for kunden var at bevare navnet Jazmin, som hun kalder sig, og sit efternavn Timmermann. I dette tilfælde ændrede vi derfor blot fornavnet, for at få rene undervibrationer og undernumeroskoper. Med Marlena som fornavn udstrålede hun vrede (3A) og havde en indre tilstand af naivitet (1A), frygt og mistillid (2A), og med det nye fornavn Christl, får hun en super karismatisk og kærlig udstråling (3B) og en indre spiritualitet (1B) der fylder hende med lys og optimisme (2B).

Hovednumeroskopet er den store rudeformede figur i midten. Hele herligheden skabes ud fra de 4 navne, der står på midterlinjen, også kaldet navnelinjen.

Men derudover er der også to undernumeroskoper, som er de små rudeformede figurerer på hver side af den store firgur. Undernumeroskopernerne dannes af vokaler og konsonanter i navnene. Det højre undernumeroskop dannes af konsonanterne, og det venstre af vokalernen i de samlede navne.

Hovednumeroskopet er hvordan det overordnet går for virksomheden, fx økonomisk, dens brand, hvordan ejere og ansatte har det med at arbejde i virksomheden, hvordan forholdet er til konkurrenterne og samarbejdspartnerne.

Men i undernumeroskoperne har man endnu mere mulighed for at “farvelægge” virksomheden med præcis de energier man ønsker.

Man kan sige at både de overordnede farver og skitsen til maleriet dannes af hovednumeroskopet.
Mens skyggerne og alle de fine detaljer dannes af undernumeroskoperne.

Men husk – detaljerne betyder alt for om billedet fremstår harmonisk, smukt og lækkert overordnet set. Er der alt for meget grums, så fremstår det ellers fine billede ikke ligeså godt.

VIL DU VIDE MERE?
For at lære mere om undervibrationer og undernumeroskoper kan du læse vores udførlige artikelserie:

1. Numerologi og nyt navn
2. Numerologisk case Katrine Pilmark: undervibrationer og undernumeroskoper
3. Undernumeroskop kundecases, celebritycases og statistik

Business numerologi session

MED ESTEL EHVASS
Bliv støttet af de optimale vibrationer gennem din virksomheds dato og navne. Til dig der allerede har en virksomhed, eller dig der skal starte ny virksomhed.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke