Vælg en side

NUMEROLOGI OG SJÆLENS REJSE GENNEM MANGE LIV
Numerologien fortæller hvordan vi går igennem de samme cyklusser af energier gennem livet

Vi oplever de samme ting igen og igen indtil vi har lært bestemte lektier. Disse lektier er vores karma, og kan aflæses gennem vores medfødte essenstal som findes i vores fødselsdato.

Udover det, så vandrer sjælen fra liv til liv gennem bestemte cyklusser som sikrer os at vores sjæle udvikler sig og lærer.

Numerologien fortæller både om cyklusserne i det enkelte menneskeliv, og sjælens rejse mellem de mange inkarnationer vi går igennem som sjæle.

Se også videoen, som illustrerer hvordan sjælen bevæger sig i numerologiske cyklusser.

SJÆLEN HUSKER ESSENSEN AF ALLE VORES INKARNATIONER
Sjælen er den dybeste visdomskerne, og den samlede hukommelse af alle vores inkarnationer

Lad en spiralform repræsentere din sjæls rejse gennem mange liv. Spiralen har sit udspring i det guddommelige lys. Numeroskoperne der kredser om spiralen symboliserer hver enkelte inkarnation i din sjæls rejse.

Som spiralen udvikler sig, vender man tilbage til de samme temaer, igen og igen. Men hver gang fra et nyt og højere perspektiv.

Spiralen danner en kugleform, fordi man med tiden bliver en gammel sjæl der længes efter at vende tilbage mod centrum.

Efter hvert liv vender man tilbage til lyset i midten af kuglen hvorefter man inkarnerer igen, men denne gang et skridt længere hen ad spiralens arm.

Fra vores perspektiv, hvor vi lever i 4 dimensioner, som vi gør her på jorden, udfolder livet sig af den akse der hedder tiden og som repræsenteres ved spiralens arm der vokser udad og opad. Men når vi hæver vores bevidsthed, så forsvinder begrebet tid, som vi kender det. Og alt bliver til en slags magisk ”nu”, der både indeholder fortiden og fremtiden.

Din sjæl er tidløs og har adgang til alle dine inkarnationer. Hvad du gjorde for flere hundreder af år siden i en tidligere inkarnation, og hvad du gør i en inkarnation om flere hundrede år, påvirker dig her og nu. I dag er videnskaben sågar begyndt at fortælle os at fortid og fremtid er illusioner, set fra vores begrænsede perspektiv, og at både fortid og fremtid eksisterer simultant og påvirker os i det der i fysikken kaldes for feedback loops.

I følge den dybeste spirituelle visdom er vores sjæle alle forbundet til det guddommelige.

Mange spirituelle visdomskilder beskriver sjælens rejse på denne måde:

I starten var det guddommelige, eller den højeste bevidsthed, alt der eksisterede. Men med tiden begynder den guddommelige bevidsthed at længes efter selvindsigt. Derfor bliver det ene til de mange, enheden bliver til mangfoldigheden. Evigheden uden tid, bliver til tiden der udfolder sig. For at lære sig selv at kende deler den guddommelige bevidsthed sig op i uendelig mange sjæle. Sjælene sendes ud i universet så det guddommelige kan finde hjem til sig selv igen, ved at lære igennem de individuelle sjæles læringsprocessen.

Derfor inkarnerer du igen og igen, og ved hver inkarnation lærer du vigtige livslektioner.

SJÆLEN LÆRER INTENST I DET FYSISKE UNIVERS
Efter døden befinder sjælen sig i en transition i æteriske eller astrale universer, hvor den også lærer vigtige livslektioner

Men med tiden vil den føle sig mere og mere tiltrukket til at reinkarnere i det fysiske univers. Her på det fysiske plan læres lektionerne hurtigere. Der er nemlig konsekvens her på det fysiske plan.

Det lille barn brænder sig på kogepladen, og finder ud af at den er varm.

Den voksne, der er uopmærksom, falder med indkøbsposerne, eller vælter på cyklen. Hvis du ikke behandler andre mennesker eller væsener med respekt og kærlighed, bliver du afskåret og ensom.

Alting vender tilbage til dig i cyklusser via loven om resonans og karma. Vores korte tid her på jorden, er en dyb og utrolig intens periode af læring og derfor er det en nødvendig del af sjælens udvikling.

FØDSELSDATOEN – SJÆLENS VIBRATIONS CYKLUS
Den vigtigste cyklus i numerologien er vores fødselsdato

I numerologien ses vores fødselsdato som en klang af vibrationer som skabes mellem datoen, måneden og året vi er født, og disse vibrationer repræsenterer de livslektioner og den karma vi er kommet for at udleve i hver enkelte inkarnation.

Vores fødselsdato er derfor portalen til vores egen sjæl. For det er gennem sjælens valg af fødselsdato, at vi udlever bestemte karmiske lektier og har bestemte udfordringer, styrker og potentialer med os.

Tallene i vores fødselsdato er et meget stærkt imprint af vibrationer, som påvirker os fra dagen vi fødes til dagen vi dør.

Numerologien giver dig en dyb forståelse af dig selv gennem vibration, resonans og arketyper. Men du vil også begynde at mærke andre mennesker på et meget dybere niveau. Når du forstår sjælsvibrationen af din mand, din kone, dine børn, dine forældre – er du i kontakt med nogle af de dybeste og mest essentielle aspekter af dem – og det er noget der giver empati på et dybt plan, og forståelse for hvem de er som sjæle.

I numerologien er grundvibrationen, tværsummen af dagen du er født, det vigtigste tal. Det er din primære klangfarve eller personlighed. Dagen på måneden du er født fortæller en historie om hvordan din vej til mest muligt flow, glæde og succes er i livet.

Din månedsvibration, tværsummen af måneden du er født, er den måde du handler på i den ydre verden. Det er din ydre personlighed og måden du går til nye udfordringer.

Din årsvibration, tværsummen af året du er født,  repræsenterer din indre verden, dit følelsesliv og de indre behov du har.

At disse 3 tal fremkommer dine skæbnetal, som er dit allerinderste væsen, og samtidigt dit dybeste livsformål.

Ved at aflæse hvordan tallene spiller sammen, kan numerologen afkode dine medfødte livslektioner, udfordringer, styrker og potentiale, samt din medfødte karma.

Din sjæl har en dyb og inderlig resonans med din fødselsdato.

Det er derfor vores fødselsdato har så stor en betydning for os – vores fødselsdag er en portal tilbage i tiden til de energier der var tilstede på dagen da vi blev født, hvor noget i os husker hvem vi er og vi tangerer evigheden.

Numerologien er en vibrationslære, som kan sætte ord på de komplekse følelser og temaer der ligger i en fødselsdato, så du kan forstå de underlæggende temaer der præger dit liv.

Få vores gratis online kursus
LÆR MERE OM DINE EGNE TAL

Hvis du vil lære mere om numerologi og dine egne medfødte tal, så kan du tage vores gratis online kursus.

Du lærer blandt andet om de 9 forskellige grundvibrationer og grundskæbnetal.

Grundvibrationerne er din personlighed, eller det ”tøj” som sjælen vælger at tage på fra inkarnation til inkarnation. Mens skæbnetallet er din dybeste kerne og repræsenterer nogle af dine største potentialer, men også dine udfordringer.
Med kurset får du også adgang til et tool, som beregner dine to vigtigste essenstal for dig – nemlig din grundvibration og dit skæbnetal.

Du får tilsendt kurset automatisk, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

DANMARKS STØRSTE NUMEROLOGI UDDANNELSE
UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG

Danmarks mest dybdegående og professionelle numerologiuddannelse er igen åben for tilmeldinger.

En faglig, spirituel og personlig udviklingsrejse over 12 måneder, hvor du lærer den oprindelige, numerologi tradition, og bliver indført i særligt dybdegående beregningsmetoder.

Vi giver dig alle de numerologiske værktøjer, du skal bruge som professionel numerolog. Men det er meget mere end det.

Numerologi er noget man kan bruge hele livet, om man så kigger på fødselsdage, navne, husnumre, telefonnumre, forudsigelser for personer eller virksomheder, produkt titler m.m. Det er en unik skill som giver psykologisk indsigt og både er praktisk og spirituelt.

Obs. Denne gang har du mulighed for at tage uddannelsen 100% online, eller som en kombination af live og online.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke