Vælg en side

UNDERVIBRATIONER: KONSONANTER OG VOKALER

Dine navnes personligheds- og hearts desire tal skaber en portal direkte fra dine essenstal og ned til din navnelinie så din sjæls dybeste længsler, behov og ønsker manifesterer sig direkte ned i den fysiske verden

UNDERVIBRATIONER

Hearts desire og Personlighedstallene

For omkring 2 år siden, begyndte vi at beregne undervibrationer i navnene på numeroskoper.

Undervibrationerne i hvert enkelt navn booster oplevelsen af den enkelte talværdi i numeroskopet. Et 32/5 navn som består af undervibrationerne 16:16 vil opleves mindre stærkt og mindre succesfuldt, end et 32/5 navn som består af undervibrationerne 17:15, som vil booste den indbyggede karisma i talværdien 32/5 endnu mere.

Det vil sige at der reelt er KÆMPE forskelle i oplevelsen af de enkelte navne, selvom de har den samme talværdi. Så når man kigger på sine navnelister, er det vigtigt at kende den mere subtile forskel mellem hvert enkelte navn, som kommer af undervibrationerne.

De samlede tal, hvor man lægger alle vokaler og konsonanter for navnene sammen til ét tal, betyder også enormt meget for det samlede billede af undervibrationerne. Disse tal kaldes Hearts Desire og Personlighedstallene og er også nogle af de vigtigste 5 tal i Pythagoræisk numerologi. Disse tal er stærkere end de enkelte undervibrationer i navnene og kan mærkes meget hurtigt efter man skifter dem. 

Flere og flere numerologer er nu begyndt at få øjnene op for, hvor vigtig denne viden er, men det er langt fra alle. Hvis du har været hos numerolog og fået nyt navn, kan det godt betale sig at få tjekket op på, om du får valgt nogle navne med positive undervibrationer. Det kan du læse mere om i blogindlægget her.


Personlighedstallene er hvordan vi opfattes og ser ud for andre, mens Hearts Desire er vores helt eget private indre space. Både Hearts Desire og personlighedstallene er vigtige. Personlighedstallet er mere ydrefokuseret og dermed lidt lettere at tilpasse. Mens Heart Desire tallet er mere sensitivt, da det fortæller hvordan du modtager livet på det indre plan, og hvordan du har det med at være i dit navn.

Personlighedstallene

 

Personlighedstallene er hvordan du agerer i verden, og opfattes af andre.

Personlighedstallet skal helst støtte op om din grundvibration og din månedsvibration. Hvis det er et stærkt og godt tal vil det i mange tilfælde passe en person, mens valget af Hearts Desire taller er lidt mere sensitivt og ”sart”.

Personlighedstallet er lidt som en ydre kappe du tager på, og som har en bestemt farve som andre ser.
Den kan enten hjælpe dig eller modarbejde dig, og hvis det er det sidste så vil du opleve mere modstand i at få integreret numeroskopet i praksis og få de ydre resultater du går efter.

Hearts desire tallene

 

Hearts Desire tallet er et meget dybt tal, og er også kaldet Soul Urge.

Hearts Desire udtrykker den dybeste inderste essens af en person og er det der motiverer os på et ubevidst plan. Det er underbevidstheden og hjertets hvisken. Det er derfor også hvad vi tiltrækker i livet – hvilket sjovt nok også er en af nøglerne i videnskaben om manifestation.

Pythagoræerne siger, at Hearts Desire er ”det ægte selv” nedenunder alle masker og falske forestillinger

Matcher dit Hearts Desire tal dig ikke, vil du typisk have en indre tomhed, stilstand eller følelse af at være “slukket”.

Når hearts desire  og personlighedstallene matcher din medfødte essens

Hearts Desire er en refleksion af din underliggende indre natur, din higen efter forskellige ting og oplevelser, din dybeste og mest sande motivation, og den ofte ubevidste intention der ligger bagved alle dine handlinger.

Hearts Desire afslører hvad du elsker, hvad du kan lide, hvad du længes efter – det være sig hvilke mennesker du er tiltrukket af, hvilke dyr, ting, omgivelser, oplevelser og sågar din smag på så mange områder af livet sågar i forhold til mad, kunst, musik eller underholdning.

Det har en stor indflydelse på de valg du laver i livet.
Derfor er det rigtig fint at blive bevidst om sine Hearts Desire tal.

Til højre ses Albert Einsteins numeroskop, som det ser ud i vores online software system, Numerologist PRO. Lige i denne grafik har vi tilføjet en blå linie der fører fra skæbnetallene og ned til Hearts Desire, og en blå linie der fører fra grundvibrationen til Personlighedstallene.

Linien fra essenstallene til navnelinjen viser den direkte forbindelse der findes mellem vores sjæls essens og vores Heart Desire, og vores grundvibration og personlighedstal.

Hos Einstein manifesterer hans grundvibration 14/5 igennem en stærk vindermentalitet 28/1 og kosmisk legebarn 10/1 som Personlighedstal. Hans skæbnetal (15/6 og 33/6) udtrykker sig igennem hans Hearts Desire som 9 og 18/9. Tallet 18/9 er ikke den mest harmoniske vibration, men det har gjort at Einstein var drevet en nærmest fanatisk indre viljestyrke, og evnen til at behovsudsætte ved at lukke ned for følelser og kroppens behov, der gjorde at han kunne arbejde non stop indtil han knækkede formlernes koder.

Einsteins 1’er personlighedstal giver fokus og retning til den sommetider flyvske 5’er grundvibration, og 9’er Hearts Desire tallene (som er maskuline) polariserer Einsteins feminine essenstal (15/6 og 33/6).

Havde man som numerolog haft Einstein som kunde, ville det efter en samtale være blevet klart hvor drevet han var fagligt set, og at 9’er energien var en del af ham. Men denne 9’er energi ville i stedet kunne kanaliseres ud på en mere harmonisk måde end med 18/9 som Hearts Desire, så han ikke behøvede at have de negative aspekter af tallet, som han også led under (når man kender lidt til hans historie, bliver dette klart).

Når du har en Hearts Desire der matcher op med dine medfødte essenstal, har du et direkte talerør mellem din dybeste inderste kerne og dine vibrationer i numeroskopet.

Åndedrættet, vokalerne og din sjæl

Når vi trækker vejret kommer vi i dyb kontakt med vores sjæl. Derfor er meditation på åndedrættet også en af de allermest grundlæggende former for meditation, som kan føre os helt tilbage til vores sande selv.

Vokaler forlader kroppen i form af luft. Mens konsonanter sætter en retning på lyden gennem mundens form.
Gennem vores åndedræts flow udtrykker vi på en måde vores dybeste selv og essens – gennem vokalerne i vores navne, lige så vel som i ord.
Derfor er sang en så powerfuld og hjerteåbnende kommunikationsform, da der her er ekstra flow på åndedrættet og vokalerne, mere end i det talte sprog.

I yoga er pranayama en slags åndedrætsteknikker, og anset for et af de tre vigtigste trin i yoga. Pranayama leder livets strøm, prana, ind mod sjælen, og gør os bevidste om vores sande selv i processen. Pranayama er derfor endnu mere kraftfuld fra et sjæleligt perspektiv end selve yogaøvelserne (asanas) men alle teknikker har selvfølgelig deres unikke berettigelse, og det skaber en unik balance at følge et yogaprogram som har en indre harmoni der tilgodeser alle dele af kroppen, sindet og sjælen.

PRANAYAMA PÅ VOKALER – VOKALERNES BETYDNING I VEDISK FILOSOFI

Hver enkelte vokal har en unik kraft i sig. Dette siger både numerologien og den vediske filosofi hvor yoga stammer fra. Vokalen A er fx vækkelsen af hjertet, O er vækkelsen af ildchakraet, I af halschakraet og U af jordchakraet.
Denne powerfulde kraft i vokalerne er noget som er kendt i mange esoteriske traditioner, og står ikke alene for numerologien.

KONSONANTER

Konsonanterne derimod er SELVE ARTIKULATIONEN som enten starter eller afslutter vokalerne, og skaber en ydre retning for den vokale lyd, som netop kommer fra dit dybeste indre.

DET SKAL SIGE “KLIK”!

Hvordan føles numeroskopet? 

Hearts Desire tallet fortæller altså hvordan vi oplever livet på et indre plan.
Det har dermed en enorm indflydelse på vores medfødte essenstal.

Både vores medfødte essens og vores Heart Desire tal fortæller en historie om hvordan vi har det inden i og hvordan vi oplever livet i denne inkarnation.

Når Hearts Desire tallet matcher vores medfødte essens, falder hele numeroskopet på plads.
Derfor er der mange der, som vi har skrevet om i vores tidligere artikler om emnet, simpelthen føler at det hele først siger ”klik”, når undervibrationerne og de samlede tal falder på plads.

Måske havde man et rent numeroskop i forvejen, men det var ligesom om at noget ikke helt faldt i hak. Det er der mange der oplever sker, når deres undervibrationer falder helt på plads.

Matcher dine Hearts Desire tal din medfødte essens?

Nogle tal støtter fint op om hinanden, mens andre decideret modarbejder hinanden.

Har du fx 4 som skæbnetal, så vil du ikke føle dig støttet af et Hearts Desire tal på 8, og omvendt. Er du 2’er vil du måske længes efter den enhedsfølelse og klarhed der findes i 1 tallet, fordi du som 2’er ofte oplever en indre splittelse som kommer af den dualitet der ligge i tallet. Er du 7’er trænger du måske til den optimisme der ligger i 1 tallet, blidheden i 2 tallet eller styrken i 3 tallet. Som 4’er længes du måske efter den kommunikation og lethed der ligger i 5 tallet, som du som 4’er kan have svært ved.

Dette kræver et nøje kig og en fælles samtale hvor både du og numerologen tuner sig ind på din egen dybeste essens.

Hvad er betyder dine tal?

 

Her kan du læse en kort og overordnet beskrivelse af tallene 1-9 som Hearts Desire tal.

De kommer dog frem i numeroskopet form af højere tal, hvor det vi har beskrevet her blot er tallets tværsum – så det helt præcise billede fås ved at forstå det samlede tal. – Der er fx stor forskel på om du har hearts desire 17, 71, 62 eller 89 selvom alle giver 8 i tværsum. Men tværsummen fortæller om de grundlæggende motivationer, behov og strømninger.

Inden du læser videre, kan det være interessant at indtaste dit fulde navn i vores undervibrations calculator, og se dine tal.

Her: http://www.numerologerne.dk/calculator/

 

 

Hearts desire tal 1

 

Dit dybeste behov er at være selvstændig, fri og kunne gøre præcis det du selv tror på og brænder for.
Du ønsker at være den bedste, en leder i det du gør, som viser andre vejen gennem dit eget lysende eksempel. Du ønsker at stråle og være en sol der lyser sit solskin ud på andre og du har modet til at følge dine drømme. Du bliver vred, frustreret og føler dig uden retning og mening i livet, når du er ude af balance.
Du elsker det perfekte, det gennemarbejdede og i absolut særklasse. Din smag er moderne og toppen af toppen. Du er draget til mennesker som vil lade dig stråle ind i dem og modtage dit lys, og som anerkender din store frihedstrang og følelse af mission.

 

 

Hearts desire tal 2

 

Dit dybeste behov er fred, harmoni og kærlighed i alle livets situationer og det er det som motiverer dig ubevidst. Du vil give dig selv til en større sag, et højere formål eller noget fælles menneskeligt. Din sensitivitet og emotionelle velbefindende er dine dybeste motivationer og du ønsker at være en del af et socialt miljø og fællesskab. Du har behov for altid at være i indre balance, og bliver overemotionel, afhængig og deprimeret når du er ude af balance.
Du elsker komfort, blødhed, indre fred, nydelse og harmoni. Din smag er æstetisk, luksuriøs, blød, blid og nærende. Du er draget til mennesker som du kan koble dig på og være del af et større fællesskab sammen med.

 

 

Hearts desire tal 3

 

Dit dybeste behov er at udtrykke din egen indre storhed. Du har brug for at kunne ekspandere, fylde og tage din plads i landskabet, og inspirere og lede andre. Du elsker at have det sjovt og være i centrum. Du er meget varm, imødekommende og venlig, har en god sans for humor, og en stærk indre balance der gør at du kan stå op i mod livets udfordringer på et indre plan.
Du elsker alle former for selvudfoldelse, det være sig intellektuelt, kreativt eller kropsligt/sportsligt. Du har brug for at blive beundret og føle at du har succes med det du gør. Du elsker at nyde livet, og at være i godt selskab. Din smag er ofte storladen, og du elsker når tingene er af absolut bedste kvalitet. Du er draget til folk der ser og anerkender din indre styrke, visdom og humor, og giver dig respekt.

 

 

Hearts desire tal 4

 

Dit dybeste behov er at være dig selv, din egen, og have space til at tænke dine individuelle unikke tanker. Du elsker stabilitet, men kun for at kunne udfordre den med nye idéer. Du har behov for orden, systematik, og at kunne gøre tingene på en måde der giver logisk mening, for så at kunne ændre det hele igen. Dit dybeste behov er at gøre tingene på din egen måde, og gennem forfine dine unikke færdigheder til en krystalsleben diamant. Du skaber orden ud af kaos, og nedbryder det igen for at genskabe noget endnu bedre. Du elsker at være alene og tænke dybe tanker, hvilket i sig selv er bevidsthedsudvidende for dig. Du er draget af personer som ikke er prangende og overfladiske, som forstår dig og værdsætter dig for den du er, og accepterer at du har dit eget unikke livssyn. Du er en trendsetter og har din helt egen unikke smag og stil som du ikke ændrer for forgodtbefindende eller med modens luner.

 

 

Hearts desire tal 5

 

Dit dybeste behov er friheden og glæden ved forandring.  Du er fleksibel og tilpasningsdygtig, med et åbnet sind og hjerte, der kan bevæge sig mellem alle eksistensens mange planer. Da du er styret af Merkur er som kviksølv der kan gennemtrænge alt. Din sjæl er nysgerrig og eventyrlysten og sulten efter ny viden og information.
Du ønsker at kommunikere dig selv, dine idéer til verden og du trives i en verden af konstant forandring.
Du elsker nye oplevelser, nye mennesker, nye informationer, oplevelser og eventyr. Du udforsker og kombinerer smags- og stilarter, da du oplever verden gennem dine mangfoldige sanser. Du er draget af mennesker der vil lytte til dine mange idéer og tage med dig på eventyr og opleve livet.

 

 

Hearts desire tal 6

 

Dit dybeste behov er at være i samklang med kærlighedens allestedsnærværende kraft. Du udtrykker ofte dette  i dine nære relationer og ved at tage dig af andre. Du er drevet af at ville gøre verden til et bedre sted, startende med det som er lige foran dig.
Du har behov for familieliv og venner, som er de vigtigste områder af dit liv. Du holder af stabilitet, tryghed og har en indre varme som du ønsker at udøse til verden, specielt dem der har meget brug for den. Du elsker hygge, fællesskab, kærlige og nære relationer, grounding, tryghed, traditioner og faste rammer. Du elsker skønhed, kunst, harmoni, fylde og er draget af de mennesker der har brug for dig og kan værdsætte din hjælp og kærlighed.

 

 

Hearts desire tal 7

 

Dit dybeste behov er at berige din sjæl med nye indsigter der kan genforbinde dig med din sjæl, og til noget universelt. Du elsker sikkert at studere, læse, forske, og har stort behov for at bruge dit sind, som du bruger til at se ind bag virkeligheden. Livets mysterier ligger dig på sinde, og at forstå dem er en dyb del af din sjæls søgen. Du ser ned under tingenes overflade og din kreativtiet, abstraktionsevne og logik forener sig og lader dig optage alle livets lektier til en dyb indre kilde af visdom. Du elsker filosofi, idealisme, spiritualitet og at drage essensen ud af alt hvad livet byder på. Du kan være i harmoni på en græsmark eller i et slot – du er immateriel af natur og din følelse af succes og rigdom er indre-fokuseret. Du er draget af de mennesker der kan udfordre dig mentalt og tilføre nye eventyr og stemninger til dit verdensbillede.

 

 

Hearts desire tal 8

 

Dit dybeste behov er at udleve det fulde potentiale af de evner, som du har med dig i din essens. Du har store ambitioner, tænker store tanker og har et dybt ønske om succes. Du ser livet realistisk og forstår hvad der skal til. Du har en enorm indre styrke, drive og ambition. Du lærer gennem forening af spiritualitet og praktisk udfoldelse, og din sjæl vokser faktisk af at opnå de store projekter som du drømmer om at fuldføre og opnå den anerkendelse som følger med. Du er både en visionær, en forretnings-m/k og en okkultist, og du har en praktisk sans og jordnær spiritualitet. Du elsker kraft, saft og styrke men har også en dyb sans for balance, ordentlighed og retfærdighed. Du tiltrækkes af mennesker som kan forså din excentriske natur og er i stand til at være loyale kompagnoner gennem hele livet. Din smag er typisk klassisk, med et touch af drama og tragedie, og tingene skal udtrykke et vist element af naturens orden, skønhed og livsdybde.

 

 

Hearts desire tal 9

 

Dit dybeste behov er at føle at du bidrager til at løfte og høje menneskehedens fælles bevidsthed.
Du er motiveret af høje idealer, og er i din dybeste natur perfektionistisk. Du ønsker at blive den bedste udgave af dig selv, og ønsker det samme for hele menneskeheden. Du skal anerkende de ting du gør, og samtidigt stræbe videre efter at fuldføre dine ofte lidt højtragende projekter, om de er indre eller ydre.
Du har en dyb indre visdom og retfærdighedssans. Du elsker ting der er gennemtænkte, som er systematisk og ordentligt udført. Du tiltrækkes af mennesker som beundrer dig og giver dig den ros og anerkendelse som du fortjener, og kan se dig i det rette storslåede lys. Du ønsker gensidig respekt, ligeværdighed og retfærdighed i relationer. Du elsker at sætte handling bag dine mål og idéer og fuldføre dine planer.

DEN BEDSTE VEJ FREM

BRUG DIN INTUITION

Det kræver en god portion intuition at mærke ind i sine helt rigtige Personligheds- og Hearts Desire tal, men at læse om hvad tallene gør kan ofte vække bevidstheden i dig, om hvad din sjæl dybest set ønsker.

Det vil dog altid være godt at konsultere en numerolog med erfaring indenfor dette – for hvis man er ude af balance, vil man i stor grad have tendens til at vælge/tiltrække den samme ubalance igennem valg af undervibrationer. Derfor er det rigtig godt med både noget basal numerologisk viden, intuition og guidance udefra.

Har du valgt det du kender – eller det du ønsker?

Vi har set utroligt mange eksempler på at mennesker vælger de undervibrationer i hvert af de enkelte navne og i Personligheds og Hearts Desire tal, som de kender fra deres gamle navne og som repræsenterer ubearbejdede temaer i deres gamle numeroskop.

Har man nogle svære vibrationer såsom 11/2,12/3 eller 16/7 med sig i sit fødenavn, så vil man kende disse energier godt – og dermed forbinde dem med en form for tryghed. Trygheden skal dog her ses som en modstand mod den positive forandring der ligger i et nyt numeroskop. Derfor er det vigtigt at få kigget på, om man bærer noget af det gamle med sig, som man egentlig gerne ville slippe, gennem sit valg af nye navne.

I vores gratis online vokal konsonant calculator kan du se dine Hearts Desire og Personligheds tal.

Undervibrationer i de enkelte navne

Undervibrationerne i det enkelte navn opleves de ikke lige så kraftfuld, som de samlede tal, men booster det enkelte navn i en bestemt retning. Så den talværdi navnet har kommer til at trække ud på en unik måde alt efter navnets undervibrationer.

Der er derfor forskel på at hedde Angelina, som har talværdien 24/6 men undervibrationerne 16/7 og 8. Og at hedde Viktoria, som har undervibrationerne 14/5 og 10/1. Sidstnævnte vil opleves mere positivt, og booste talværdien 24/6 med kommunikation, vindermentalitet og optimisme. Mens førstnævnte kan have tendens til at booste nogle af de mindre behagelige sider af tallet 24/6.

Hvis man har et rent numeroskop vil både Angelina og Viktoria som navne give en overordnet god oplevelse, men et kraftfuldt tal som 16/7 det kan alligevel godt mærkes. Man kan fx opleve at få nogle lektier gennem at miste det man har bygget op, men at man alligevel vil kunne håndtere tabet langt mere positivt end før man skiftede til et overordnet rent numeroskop.

SKAL NAVNET VÆRE HELT RENSET FOR ”DÅRLIGE TAL”? 

Er der mange uharmoniske tal undervibrationer, så kan de godt ødelægge oplevelsen af at have et ellers rent numeroskop. 

Men det kan være ok, at have en enkelt uharmonisk undervibration såsom 12/3 i et ellers rent numeroskop.

Men ofte kommer en kunde der fx har haft issues med 12/3 og har så valgt et nyt navn hvor der vrimler med 12/3 som undervibrationer. Her må man som numerolog så lige gøre opmærksom på det og skabe et rent setup helt uden 12/3.

Har man ikke haft den før og den ikke er del af ens hoved-issues, så kan en enkelt 12/3 godt være en lektie man har brug form hvis den står fx inde i talværdien 37/1 som i sig selv balancerer dette tal. Så vil 12/3 trække positivt frem som selvtillid og mod til at være sig selv.

Som opblødning af “hårde tal” i den medfødte essens

Mange mennesker har nogle af de uharmoniske vibrationer med sig i deres medfødte essenstal. Her skal vibrationerne dog ikke forstås negativt, men som nogle af de lidt mere svære lektier der repræsenterer et stort udviklingspotentiale. Der er dog lektier i alle tallene i vores essens, så vi har lige præcis de tal med os, som vores sjæl ønsker at udleve i denne inkarnation.

Har man nogle af disse tal, kan numerologen kan også justere undervibrationerne, så det hjælper med at trække de positive kvaliteter ud af tallene. Eksempelvis kan tallet 33/6 hjælpe en person med at udleve de positive aspekter af tallet 11/2 i deres medfødte essens, ligesom 27/9 kan med tallet 16/7. Dette kan også gøres i selve navnenes overordnede talværdier, men med undervibrationerne giver det endnu flere muligheder for at justere individuelt.

Derfor kan man godt opleve at få et helt specifikt forslag til et bestemt navns undervibrationer, for at det kan støtte maksimalt op om en af ens grundlæggende livslektioner.

UNDERVIBRATIONSBEREGNER – ET UVURDERLIGT TOOL

Vi har udviklet et tool, der hjælper med at beregne undervibrationer.

Toolet dikterer på ingen måde valget – da valget er intuitivt. Men toolet hjælper os til at se igennem de millioner af muligheder der findes, og på få minutter få dem skåret ned til de muligheder der er mest harmoni i og som er rene setups, uden nogen former for ustabile kombinationer.

Hvis man skulle lave denne udregning i hånden ville det tage hundredevis af timer, for hver enkelte persons numeroskop. Så derfor ville det slet ikke være muligt at udvikle den grad af fine tuning uden dette software tool.

For at du kan mærke ind i de absolut bedste kombinationer, bruger vi toolet til at skabe disse først.

Vokal konsonant værktøjet er en integreret del af vores online software system Numerologist PRO
som du kan se mere om her: www.numerologist-pro.com

DANMARKS STØRSTE NUMEROLOGI UDDANNELSE

UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG

Danmarks mest dybdegående og professionelle numerologiuddannelse er igen åben for tilmeldinger.

En faglig, spirituel og personlig udviklingsrejse over 12 måneder, hvor du lærer den oprindelige, numerologi tradition, og bliver indført i særligt dybdegående beregningsmetoder.

Vi giver dig alle de numerologiske værktøjer, du skal bruge som professionel numerolog. Men det er meget mere end det.

Numerologi er noget man kan bruge hele livet, om man så kigger på fødselsdage, navne, husnumre, telefonnumre, forudsigelser for personer eller virksomheder, produkt titler m.m. Det er en unik skill som giver psykologisk indsigt og både er praktisk og spirituelt.

Obs. Denne gang har du mulighed for at tage uddannelsen 100% online, eller som en kombination af live og online.

KLUB NUMEROLOGIST PRO

SPÆNDENDE NUMEROLOGIKLUB MED MÅNEDLIGE TEMAER

Månedlige video og celebrity cases.
Numerologi software tools der tolker dine personlige energier, dagsenergier og månedsenergier,
bedste dato tool, karmiske forbindelser, husnummer tool, pris tool og meget, meget mere!
Og til en pris hvor alle kan være med!

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke