Vælg en side

FØLG MED I MÅNENS FASER

MÅNEFASER fra nymåne til fuldmåne

Månen har en dyb indflydelse på vores bevidsthed og alt efter hvilken fase månen befinder sig i, har det en helt bestemt påvirkning på vores kollektive bevidsthed. Det er fx godt at meditere og kigge indad på nymåne og det er et kendt faktum at der sker flest ulykker på fuldmånen. De fleste kulturer på jorden har fuldt med i månens cyklusser og har fx lagt vigtige ritualer på nymånen eller fuldmånen. Vores krop, sind og ånd er tæt forbundet med månens cyklusser.

Månen resonerer med det feminine og derfor er det fx ikke nogen tilfældighed at kvindens cyklus er synkroniceret med månens cyklus. Fuldmånen resonerer med moder jord – det fertile, mens nymånen resonerer med “Gud fader i himlen” – det transcendente princip. Månen er “Yin” mens solen er “Yang”. Det er heller ikke nogen tilfældighed, at set fra vores perspektiv, har månen og solen den præcis samme størrelse. Når der fx er solformørkelse bliver solen nærmest helt perfekt dækket til at månens skive. Energetisk hænger sol og måne sammen i vores dybeste underbevidsthed – solen er dagen, lyset og bevidstheden, mens månen er natten, underbevidstheden og mysteriet.

Til højre kan du se vores “Månefase planche” som viser hvor vi er i forhold til månens cyklus.

FULDMÅNEN

De dybe indre kræfter

Fuldmånen har en stor plads i vores bevidsthed – fuldmånen er kulminationen og højdepunktet af ​vores indre kræfter og drifter. Den viser os vores vildeste indre instinkter og fungerer ofte som det sidste energetiske skub der kan bringe os ud over kanten. Fuldmånen har et præg af noget magisk – dets blålige lys skaber en hel særlig energi som bringer forskellige slags sindstilstande frem.

Lige før fuldmånen indtræffer har man et af de mest magiske perioder af måneden. Denne magiske tidsrum er når vitaliten og den raffinerede erotiske vibration og feminine energi er på sit aller højeste. I indisk filosofi kaldes denne periode for “Tripura Sundari” – som er gudinden for skønhed og harmoni.

Lige efter Tripura Sundari går fuldmånen i gang – og her gælder det om at være forsigtig med sine energier – især i perioden der ligger imellem 18 timer før og 18 timer efter fuldmåne maximum. Her har månens energier den største indflydelse på os med potentielt uheldige tendenser i os til følge – når der er fuldmåne bliver alle vores ubevidste tendenser forstærket. Har man fx tendens til vrede kan vreden forstærkes når der er fuldmåne. Det siges at der er mere kriminalitet og mord på fuldmånen hvor den “indre varulv” vækkes og hvor folk kan have det svært med at styre deres drifter.

I numerologien klinger månen med 2 tallet – tallet for blidhed, nydelse og underbevidsthed. Månen har en kæmpe påvirkning på jordens vand hvilket ses i tidevandene – og vandet har en direkte påvirkning på vores underbevidsthed.

Fuldmånen handler også om færdiggørelse, om at høste det man har sået – at bringe tingene til en slags konklusion og forbindes også med fertilitet. Dog er det IKKE GODT med elskov i selve fuldmåne perioden, men bedre i perioden op til – i Tripura Sundari.

NYMÅNEN

En ny begyndelse

Nymånen står for det transcendente og det der er hinsides. Her er den feminine energi mindst og den rene transcendente maskuline energi på sit højeste.

I indisk filosofi hedder nymåne perioden “Shivaratri” eller “Shivas nat”. Der hvor man mener at den største shiva energi indtræffer er på Maha Shivaratri dagen som fejres over hele Indien. Den næste Maha Shivaratri er fx på mandag 4. marts 2019.

Shivaratri giver en hel speciel energi – det er fx nemt at meditere på shivaratri hvor man har adgang til de højeste spirituelle lag i sindet. Der er også mindre “shakti” energi i form af følelser og tanker. Det er fx godt på Shivaratri at gå indad og finde klarhed.

Hver måneds cyklus bliver vi løbende “reinkarneret”. Vores sind og ånd bliver fyldt med ny styrke, ideer, power og mod. Det er en slags “Tabula Rasa” hvor tavlen bliver visket ren. Den nye måne er et symbol for at vi får en ny chance – igen og igen. Hvis alt gik galt i en cyklus, og vi lavede en fejl, vil den nye cyklus præsentere os for nye muligheder for at rette op på tingene – det er som om alle vores indre energier bliver ophobet op imod fuldmånen og frigivet op imod nymånen. Derfor er nymånen den perfekte tid til at meditere, skrive ideer ned, organisere og planlægge vores næste skridt. Den nye månes rensende energi er der for at hjælpe os kigge indad og opad.

KLUB NUMEROLOGIST PRO

SPÆNDENDE NUMEROLOGIKLUB MED MÅNEDLIGE TEMAER

Månedlige video og celebrity cases.
Numerologi software tools der tolker dine personlige energier, dagsenergier og månedsenergier,
bedste dato tool, karmiske forbindelser, husnummer tool, pris tool og meget, meget mere!
Og til en pris hvor alle kan være med!

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke