Vælg en side

gratis numerologi tool til dig
SE DINE NAVNES BETYNING

I vores NUMEROSKOP TOOL kan du indsætte dit navn og fødselsdato,  og se dit personlige numeroskop, som fortæller om dine navnes betydning og hvordan de påvirker dig på de forskellige områder af livet.

Et numeroskop er et energetisk kort over et menneskes livsområder, såsom kærlighedslivet, karrieren, økonomi, venner, familie og omgangskreds.. Når du fører musen hen over tallene kan du se dets betydninger i stikordsform i det livsområde det står i.

INDTAST NAVN OG EMAIL OG FÅ GRATIS ADGANG TIL ONLINE KURSUS SAMT NUMEROSKOP TOOLET.

OBS! Ingen navne eller fødseldatoer du indtaster i toolet bliver gemt. Du kan nemt afmelde dig vores mailingliste og vi giver aldrig din mail videre.

SE DINE VIGTIGSTE TAL

I tool’et kan du se alle de vigtigste tal i dit numeroskop. Du kan se dine medfødte essenstal, dine navneværdier og livstema. Du kan sågar se dine hearts desire og personlighedstal.

RUL MUSEN OVER TALLENE

Når du ruller musen over et tal ser du betydningen af positionen/livsområdet som tallet ligger i, og stikord der fortæller dig hvad tallet handler om.

SE FORSKELLIGE VIEWS

Numeroskopet kan vises i forskellige “views” der gør det nemmere at lære alle begreberne. Der er alt fra begynder til avanceret view.

VIDEO SERIE

I video serien bliver du guidet igennem grundtallene fra 1-9 og får en dybere forståelse af numeroskopet og hvordan det tolkes.

NAVNEBETYDNING
dit navn former dit liv

Navnebetydning

Vores navn kan sammenlignes med et stykke musik, der slår en bestemt tone an og påvirker os i vores liv. Bogstaverne i dit navn udgør sammen med din fødselsdato en bestemt klang, der kan omregnes til tal gennem det oldgamle kaldæiske talalfabet system. Det er disse tals værdi, som enten giver en harmonisk eller disharmonisk.

Hvad er mit navns betydning?

numerologisk navnebetydning

I vores online vibrations beregner kan du indsætte dit navn og din fødselsdato – og se dine navnes betydning. Du kan også se, hvilken indvirkning de har på forskellige områder af dit liv. Når du fører musen henover tallene, vil du se en lille forklaring af de enkelte tals betydning ift. det livsområde, de er knyttet til. Vores numerologi udregner beregner samtidig dine medfødte essenstal, så du bl.a. kan se din grundvibration (også kaldet fødselstallet eller din medfødte personlighed) og skæbnetallet, som er dine sjælelige længsler og karma.

Et nyt navn er et nyt orkester

Med et numerologisk navneskifte vil du opleve, at du giver slip på gamle mønstre, og at tingene begynder at flyde mere frit. Med positive vibrationer lever du med en ny og dybere forbindelse til universet, og du får flow og harmoni ind i dit liv. Et rent numeroskop – når tallene i dit navn og i din fødselsdato harmonerer – vil skabe optimale vilkår for god kommunikation, positive tankemønstre og et afbalanceret følelsesliv.
Et nyt navn fjerner dog ikke alle udfordringer. Navneskiftet er som at få et helt nyt orkester, der giver dig nye og andre måder at spille og skabe på, men som stadig er dit ansvar at dirigere.

De forskellige navnes betydning

Dit fornavn repræsenterer det første andre mennesker ser og er med til at forme det førstehåndsindtryk, du giver. Fornavnets talværdi fortæller noget om, hvordan du er over for den ydre verden og din omgangskreds.

Dit mellemnavn kan have en kæmpe indflydelse på den overordnede vibration i numeroskopet. Dine mellemnavne har stor indflydelse på dit indre liv – og på hvordan du tænker, føler og administrerer dine energier.

Dit efternavn har en direkte påvirkning på dit indre liv og dit forhold til dine allernærmeste. Dit efternavn fungerer som dit skjold – det er en energi, som beskytter dig. Det er familiens energi, der har været med til at definere dine tilhørsforhold og beskytte dig, siden du var helt lille.

Lyder det fascinerende og spændende, og har det givet dig lyst til at vide mere? Så prøv vores numerologiske beregner og se dine navnes betydning.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til navnebetydning eller andet.

VELKOMMEN TIL NUMEROLOGERNE!

På Numerologerne.dk finder du artikler, kurser og tools der lærer dig om numerologiens fascinerende univers.

Johannes og Estel Ehvass, er stiftere af Numerologerne.dk, og uddannelsesledere på danmarks største og mest dybdegående numerologi uddannelse. De er også skabere af verdens første numerologi software system, Numerologist PRO, som bruges af førende numerologer i ind- og udland. 

Numeroskop toolet, et blot ét af vores mange gratis tools, der lærer dig mere om numerologi. Her kan du få indblik i tallene i din fødselsdato og dine personlige navnevibrationer.

God fornøjelse!

Johannes og Estel Ehvass

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.