MASTER UDDANNELSEN

TIL DIG DER ALLEREDE ER
NUMEROLOG OG VIL OPDATERE
DIG MED DEN NYESTE VIDEN

Master uddannelsen består af
8 dybdegående mastermoduler
hvor du lærer:

 • De dybdegående betydninger af de højere tal og deres diamanter (helt op til tallet 99)
 • Optimale undernumeroskoper med og uden navneønsker, samt triskoper, de 100% rene setups (inklusiv hvad statistikken fortæller om undernumeroskopernes effekt)
 • Den skjulte matematik bag skæbnerytmer, årstalsrækker og numeroskopets indbyggede geometri
 • Vores resultater med statistisk forskning i fødselsdato, numeroskoper og undernumeroskoper på over 100.000 cases
 • At bruge Numerologist PRO statistics i din egen videreudvikling som numerolog,til fx at søge efter sammenhænge mellem tallene og sygdomme, talenter, egenskaber etc.
 • De avancerede tools og beregningsmetoder i Numerologist PRO, kun for vores elever
 • Vores historiske research i numerologiens kilder og indflydelser fra andre spirituelle systemer gennem tiden

Som bonus får du også gratis adgang til modulerne fra basisuddannelsen.

Du kan deltage til en månedlig rate på kun 2750 kr. i 12 måneder, 5400 kr. i 5 måneder, eller betale 25.000 kr. på en gang.


Når kun det allerbedste er godt nok!

10 GRUNDE

TIL AT VI ER DANMARKS STØRSTE OG MEST DYBDEGÅENDE NUMEROLOGIUDDANNELSE

1. UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Mange er ved at få øjnene op for den kæmpe forskel de giver i oplevelsen af navneskiftet, hvis man udover rent numeroskop, også har fået beregnet rene undervibrationer og undernumeroskoper.

På vores masteruddannelse bliver du en af landets førende eksperter i at skabe de rette undernumeroskoper til dine kunder, som støtter op om det de personligt gerne vil, og hjælper til at afbalancere de livslektioner, de gerne vil have hjælp til.

Vi går vi mere i dybden med undervibrationer og undernumeroskoper end på nogen anden uddannelse. Både i relation til tolkning, hvor vi arbejder med tusindvis af cases og ser på store grupper af mennesker, vores statistiske forskning i undernumeroskoper – og de mange forskellige beregningsmetoder, som kan foretages med Numerologist PRO softwaret. Beregningsmetoder som tillader dig at finde langt flere gode muligheder end når man beregner i hånden.

Med baggrund i vores case bank på over 100.000 kendte personer vil du få mange aha-oplevelser, når vi ser på bestemte grupper af menneskers undernumeroskoper – såsom milliardærer, politikere, sportsfolk, matematikere, super kendte m.m.

2. NUMEROLOGIST PRO SOFTWARE

Vi har skabt verdens mest avancerede numerologi software system, fordi mængden af information du får adgang til gennem software, støtter dig i at blive en langt dygtigere numerolog med større overblik.

Software støtter dig også i indlæring. Læg fx. cases op og øv dig i tolkning, hvor du bl.a. kan klikke på de forskellige steder i numeroskopet og læse forklaringer om tallene og positionerne.

Numerologist PRO kan desuden foretage komplekse beregninger, såsom at udføre statistik på tusindvis af cases, beregne undernumeroskop setups med eller uden navneønsker, beregne triskoper, sammenligne og analysere årstalsrækker og meget, meget mere.

Der følger 1 års gratis adgang til Numerologist med i uddannelsen.

3. VERDENS STØRSTE BANK AF UNDERVISNINGSMATERIALER

Vores passionerede og dybdegående research i alt fra de gamle numerologiske kilder, til cases og eksempler fra virkelighedens verden, til statistiske undersøgelser af alt fra sygdomme til særlige talenter, danner udgangspunkt for den store bank af online undervisningsmaterialer, som du får adgang til.

Uddannelsens bøger er på 2500+ sider, og hvert store emne har sin egen grundbog med beskrivelser af tal og talkombinationer, tolkningseksempler, beregningsmetoder, kilder og baggrund. Du får desuden timevis af undervisningsvideo, lydfiler, online quizzes, meditationer på tallene m.m. samt ressourcesektion med særligt udvalgte materialer om alt fra numerologiske kilder til relevant viden om moderne forskning, universet og de spirituelle love.

Numerologien er et storslået – men til tider også et komplekst fag, og her er det en absolut nødvendighed at have undervisningsmaterialer, der guider dig igennem stoffet trin for trin.

4. OPTAGELSER AF ALLE LIVE MODULER

Alle vores live weekender bliver optaget på kamera. Undervisernes skærm bliver også optaget, så du nemt kan følge med hjemmefra når vi gennemgår detaljeret tolkning af cases.

Efter hver weekend redigeres filmklip og skærmoptagelser, så det er nemt at logge ind i medlemssiden og se eller gense undervisningen. På den måde har du undervisningen med dig for evigt, så du altid kan genopfriske din viden.

Du kan være med live i København eller følge med live via Zoom hvor som helst du befinder dig i verden. Vi har elever fra alle dele af landet, samt Norden og Europa. Det er nemt at følge med på Zoom, hvor du både ser underviserne og deres skærm, med powerpointen der tales ud fra, samt de cases der lægges op i Numerologist PRO software.

5. FORSKNING OG STATISTIK

Numerologien har traditionelt set hævdet at der var sammenhænge mellem bestemte egenskaber og livsoplevelser, og tallene i et numeroskop. Så hvorfor ikke undersøge om der er noget om snakken med moderne metoder, såsom statistik?

Det satte vi os for i januar 2017 hvor vi begyndte vi at undersøge numerologiens effekter, gennem statistik på vores case bank af over 100.000 kendte personers fødselsdato, numeroskop og undernumeroskoper. Disse resultater deler vi med dig på uddannelsen.

Gennem vores software program kan vi søge efter sammenhænge mellem eksempelvis tal og profession, og har undersøgt dette hos alt fra milliardærer til fodboldspillere, klassiske komponister, jazzmusikere, politikere, modeller og meget mere.

Gennem uddannelsen får du også det korrekte grundlag og viden der skal til, for at du selv kan studere numerologien og uddrage korrekte konklusioner. Konklusioner der ikke blot er forhastede gætterier gennem få eller enkeltstående cases – dette er der nemlig nok af derude, og det bidrager ikke til at gøre numerologien mere præcis.

Du vil selv kunne studere eksempelvis sammenhængen mellem tal og sygdomme, eller andre områder der interesserer dig, og på den måde bidrage til den numerologiske viden og præcision.

6. OVER 100.000 CASES

En anden fordel er mængden af numeroskop cases i vores database – og det er der kæmpe læring i.

Vores database tæller pt. over 100.000 verdensberømte mennesker gennem tiden, og indenfor alle tænkelige felter.
Når vi tolker er der derfor mulighed for at se på store grupper mennesker samtidigt, og sammenligne deres tal og karaktertræk. Eller der er mulighed for hurtigt at finde cases frem, der opfylder et bestemt kriterie – eksempelvis alle der er født med en bestemt kombination af grundvibration og skæbnetal, eller andet som man gerne vil undersøge nærmere.

Dette giver dig et enormt overblik som numerolog, og gør at du kan udvikle dig ekstremt hurtigt, på kort tid.

I tolkning ser vi bl.a. på hvordan det højere selv, psykiske selv, numeroskop og undernumeroskoper har været med til at forme en persons idéer, tanker og følelser.
Vi kigger på hvordan konskopet har været med til at forme deres unikke karisma, og hvordan verden ser dem.
Vi kigger på hvordan vokaskopet har været med til at kanalisere deres sjæls ønsker, og støttet dem i at udleve deres personlige ønsker og drømme.
Vi kigger på deres essenstal, og hvordan de har formået at udleve deres unikke livsmission ude i verden.

7. TALLENE 1-99

Kendskabet til de højere tal giver dig en superpower når det gælder tolkning. De højere tal (over 52) tal bruges overalt i numeroskopet, eftersom 2 tal ved siden af hinanden kombinerer sig til et nyt sammensat tal. Denne metodik til at forstå de sammensatte energier af flere tal ad gangen giver dig som numerolog en fantastisk evne til at zoome ind og ud af talkombinationer og straks forstå de subtile mekanismer de skaber i den person du sidder over for.

Den kaldæiske numerologi er baseret på at to tal der mødes, altid danner et tredje tal – tværsummen – og at alle tværsumstal er dybt forskellige afhængigt af hvilke tal de dannes af. Derfor beskrives 10/1 traditionelt set helt forskelligt fra 19/1 eller 28/1, selvom de alle danner tværsum 1. Dette er blevet helt overset i nyere tids numeroskop tolkning, hvor en aura eller centertal tolkes enkeltstående, på trods af at det altid er dannet af tværsummen af to andre tal.

Går man tilbage til oprindelige kilder, kan man tydeligt se hvordan denne dybe viden om tallenes 3 deling, er et fundament i kaldæisk numerologi. Man skal tilbage til før numerologen Cheiro, som var den der fik indført, at tallene stoppede ved 52 – en højst ulogisk løsning, som hans egne numerologiske læremestre på ingen måde stod inde for. Vi skal derfor tage både historisk research og kildekritik med ind i numerologien for at få den oprindelige numerologi tilbage ind i lyset.

Tallene og deres arketypiske betydning er grundlaget for numerologien. Ethvet tal har 3 niveauer; et fysisk, emotionelt og spirituelt/mentalt plan. Ethvert tal – uanset om det anses for balanceret eller ubalanceret numerologisk set – har også en indbygget nøgle til integration og succes. Dvs. at uanset hvilket tal du synes at du bøvler med i din essens eller i dit numeroskop, findes der også en harmonisk løsning til at trække dets dybe potentiale ud.

Hvis ikke det var sådan, ville vi ikke kunne benytte bestemte medfødte livslektioner positivt – og det at alle fødselsdatoer rummer et unikt og positivt potentiale, er et andet stærkt fundament i numerologien.

8. FREMTIDENS NUMEROLOGI UDDANNELSE

Vores vision er at føre numerologien ind i fremtiden. Numerologi bliver mere og mere anerkendt i takt med at forståelsen af vibration har stor betydning i alt fra fra biologi til kvantefysik og psykologi.

Numerologi er en esoterisk videnskab, og fundamentet er vibration og resonans. Numerologien kan uddybdes og researches i gennem alt fra historisk research til statistik og empirisk forskning for at undersøge dens effekt og resultater.

Numerologien har allerede bredt sig som en steppebrand i spirituelle cirkler, simpelthen fordi mennesker kan mærke at det virker.

Når numerologien opnår et endnu mere solidt fundament, forudser vi at det også blive benyttet i erhvervslivet og resten af samfundet, eftersom der ikke findes noget arketypesystem, indeholder samme dybde eller grad af nuancer, når det kommer til at beskrive mennesker, deres motivationer, drivkraft og potentialer.

9. NUMEROLOGIST PRO NETVÆRKET

Både Numerologist PRO titlen, Uddannelsen og softwaret er i kraftig vækst og vi har siden 2017 været danmarks største numerologiskole, som nu er på vej mod et internationalt gennembrud.

I Numerologist PRO Netværket kan du efter endt uddannelse dele din viden og erfaring med ligesindede, deltage i spændende events, og være en del af den empiriske og statistiske forskning – i det omfang du har lyst.

Med titlen ’Numerologist PRO Certified’ ved dine kunder at du er en veluddannet numerolog der kan sit kram, og både er fagligt dygtig og har trænet din intuitive kanal. Du har desuden mulighed for at give sessioner i vores regi, via Numerologerne’s side i Danmark, eller på vores internationale side. Dette kan være en god mulighed for dig der vil booste dit salg af sessioner og gerne vil have et stærkt brand og samarbejdspartner i ryggen.

10. DU FÅR BASIS UDDANNELSEN MED I KØBET!

Når du tilmelder dig Numerologist PRO Master uddannelsen får du samtidig også adgang til alle online moduler og live optagelserne fra vores BASIS UDDANNELSE.

Dvs at samtidig med at du læser op på den viden du får i masteruddannelsen, kan du gå tilbage til optagelserne og materialerne fra basis uddannelsen og finetune din viden, hvis der er noget du gerne vil opdatere.

Du får altså 2 uddannelser til prisen af én. Du får samtidigt adgang til alle materialerne for evigt. På den måde har du evig adgang til en enorm vidensbank af den dybeste og mest indvigede viden, som hele tiden vokser.
Hvert år opdateres materiale banken med evt. nyt samt opgraderinger af materialerne.

Dette tilbud kommer ALDRIG igen, i hvert fald ikke til denne pris.

BLIV EN YDERST KOMPETENT NUMEROLOG

HVAD FÅR DU UD AF VORES UDDANNELSE?

DU KAN TOLKE DYBERE END NOGEN SINDE FØR

Med din forståelse – intuitivt og vidensmæssigt – af tallene 1-99 i dybden, får du et nyt og udvidet redskab til at tolke det højere selv, det psykiske selv, undernumeroskoperne, hovednumeroskopet og årstalsrækkerne med en helt ny dybde.
I stedet for at aflæse tallene enkeltvis lærer du at zoome ud, se sammenhænge, og gennemskue hvordan mønstre af tal konstellationer går igen og påvirker sjælens kald, personligheden, vokationen og karismaen. Bliv klar til at folk kigger måbende på dig, når du afdækker deres dybeste hemmeligheder og skjulte motivationer.

DU VIL MESTRE KUNSTEN AT GIVE RENE UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Undgå at blive tabt bag en vogn. Viden om undernumeroskoper er kommet for at blive, og deres popularitet hos kunderne – og resultaterne – taler for sig selv. Med ekspertise i undervibrationer og undernumeroskoper tilegner du en færdighed der gør dig til en super efterspurgt numerolog – og det betyder også at du kan tage højere priser for dine sessioner. Det skal du også, fordi der ligger et langt større og mere dybdegående arbejde bag din ydelse, end hvis man blot arbejder med hovednumeroskopet. At give undernumeroskoper er en super intuitiv kunstart, som samtidigt kræver finesse og overblik i dine beregninger. Vigtigst af alt, kan du hjælpe dine kunder endnu mere, og styrke effekten af deres navneskift.

DU LEVERER ET LANGT BEDRE SLUTPRODUKT TIL KUNDEN MED DYBERE BEREGNINGSMETODER

Hvorfor bruge software som numerolog? Spørgsmålet er mere – hvorfor ikke?
Det hjælper dig til at foretage dybere beregninger som ville tage timevis i hånden. Eksempelvis kan du sammenligne årstalsrækker til en kunde, for samtlige livstemaer og søjler for en fuld livscyklus på 27 år – og dermed få overblik over de bedste rækker til den enkelte person. Et arbejde der ville tage timevis i hånden kan du nu foretage og analysere, på få minutter. Dermed an du levere et langt bedre slutprodukt til din kunde.
Numerologist PRO software er verdens mest avancerede numerologi software, og uddannelsen klæder dig på til at forstå alle aspekter af programmet, så du bliver superbruger.

DU FÅR ERFARING, STØTTE OG FALIGT FÆLLESSKAB GENNEM VORES NETVÆRK

Det er nemt at gå i stå på det niveau man befinder sig på. Med vores uddannelse taler vi for kontinuerlig udvikling og transformation i livet. Efter gennemført uddannelse er du en del af en community af numerologer hvorfra du kan hente inspiration og fortsætte med at ekspandere dit numerologiske univers. Vi gør fx meget ud af at promovere vores numerologer gennem vores marketing kanaler.

DU SER DYBERE END TIPPEN AF ISBJERGET

På uddannelsen kommer vi ind på de esoteriske nøgler der ligger til grund for numerologien, der gør at du forstår de dybereliggende principper den er bygget på.
Når du forstår de bagvedliggende, universelle love, vil det blive nemmere og hurtigere for dig at forstå de principper der binder alting sammen i numerologien.

DU SÆTTER DIN UDVIKLING SOM NUMEROLOG PÅ TURBO

Den bedste numerolog og coach er personen der forstår at udvikle sig selv ved hele tiden at gøre sig selv fagligt dygtigere, skærpe sin intuition og lære nyt.
Med vores systemer får du mulighed for at sætte turbo på dine egne færdigheder, din selvudvikling, og starte din egen numerologiske forskning, hvilket er med til at gøre dig til en dygtigere numerolog.
Den dygtige numerolog kombinerer viden om tallene, psykologi, coaching, empati og videnskabelighed, til at forstå og vejlede sine kunder.

NUMEROLOGIST PRO MASTER EDUCATION

Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på master uddannelsen.

OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

betal over 5 måneder

inkl. moms
dkk5.400
 • Du betaler 5 rater à 5.400 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 5 måneder.
 • Den samlede pris er 27.000 kr,-

betal over 12 måneder

inkl. moms
dkk2.750
 • Du betaler 12 rater à 2.750 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
 • Den samlede pris er 32.000 kr,-

SÅDAN ER MASTER UDDANNELSEN BYGGET OP

Vores master uddannelse består af den perfekte blanding af intensive onlinemoduler og live weekender. Du kan se online modulerne derhjemme i dit eget tempo, og det består bl.a. af video, manualer og øvelser. Derudover mødes vi til live undervisningsdage som foregår i weekender i vores skønne lokaler i Lyngby. Her kan du vælge at møde op live eller se med hjemmefra via videokonference.

I online modulerne får du alt din grundviden om alle de vigtigste emner indenfor numerologi på plads. Når vi mødes i live weekenderne forfiner og udbygger vi din viden fra online modulerne gennem praktiske øvelser, eksempler og personlige cases.

Vores numerolog uddannelse er tilrettelagt sådan, at du får plads til at gå i dybden med din personlige proces. Du vil også træne dine egne færdigheder gennem tolkning af andres numeroskoper. Vi tror på, at jo mere øvelse og praksis, du får undervejs, jo dygtigere en numerolog, bliver du.

LAD EVENTYRET BEGYNDE…

KURSUS INDHOLD

Uddannelsen består af 5 online moduler og 3 fulde weekender med live undervisning.
(Live weekenderne er lørdage fra kl. 11-18 og søndage fra kl. 10-17 og du kan også her vælge at deltage online)
Kurset er designet til EN EFFEKTIV OG HARMONISK INDLÆRING. Du får den optimale ratio mellem selvstudie af den grundlæggende numerologiske viden, og live undervisning med plads til personlige cases og at gå i dybden med stoffet.

MASTER MODULERNE

 • MASTER ONLINE MODUL 1 (3.aug):DE HØJERE TAL I – LÆR AT AFKODE TALLENE, INTRO TIL DIAMANTMETODEN, TALLENE 46-72
 • MASTER ONLINE MODUL 2 (24.aug): DE HØJERE TAL II – TALLENE 73-99 SAMT CASES OG EKSEMPLER PÅ KENDTES TAL
 • MASTER LIVE EKSPERTMODUL 3 (14-15.sept)
  LØRDAG: AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER 
  Aflæsning af tidligere liv, karmiske temaer, årstalsrække statistik, tolkning via diamanter, det psykiske selvs årstalsrækker (den indre oplevelse)
  SØNDAG: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING, SAMT VORES STATISTISKE FORSKNING I FØDSELSDATO OG ESSENS
  Cases og multidimensionel tolkningstræning
 • Numerologist Pro Statistics: Forskning i fødselsdatoer og essenstal hos bl.a. komponister, sportsfolk, krigere, milliardærer, modeller, skuespillere m.m. samt adgang til vores database af 100.000+ cases 
 • MASTER ONLINE MODUL 4 (5.okt): UNDERVIBRATIONER, UNDERNUMEROSKOPER, PERSONLIGHEDS OG HEARTS DESIRE TAL
 • MASTER ONLINE MODUL 5 (19.okt): REGLER OG BEREGNINGSMETODER FOR UNDERNUMEROSKOPER, DE AVANCEREDE TOOLS I NUMEROLOGIST PRO FOR ELEVER PÅ UDDANNELSEN, NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER
 • MASTER LIVE EKSPERTMODUL 6 (9-10.nov): UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER, SAMT VORES STATISTIKE FORSKNING I DERES EFFEKT
  Succeskoder og mønstre mellem essens og undernumeroskoper
  Numerologist Pro Statistics: Statistik og forskning i undernumeroskoperne og deres effekter
  Beregning af undernumeroskoper med særønsker til navne
  Triskoper – de 100% rene setups og hvornår de bruges
  Undernumeroskoper i samklang med den individuelle essens
 • MASTER ONLINE MODUL 7 (23.-24. november): DE ESOTERISKE NØGLER TIL NUMEROSKOPET, NUMEROLOGIENS SKJULTE MATEMATIK, NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER
 • MASTER LIVE EKSPERTMODUL 8 (30. nov-1. dec): PRAKTISK TRÆNING
  Finetuning af skills, cases, kaniner, numerologisk coaching, sessionstyper
 • EKSAMEN OG CERTIFICERINGSFEST 7. december 2019

BASIS MODULERNE (DIN BONUS)

Som bonus når du tilmelder dig masteruddannelsen får du også adgang til vores basisuddannelses materialer. Disse moduler ligger klar til dig i medlemssektionen.

 • BASIS ONLINE MODUL 1: INTRO & GRUNDVIBRATIONERNE 1-9
 • BASIS ONLINE MODUL 2: NUMEROSKOPET & TALLENE 10-45
 • BASIS ONLINE MODUL 3: NUMEROSKOPTOLKNING OG CASES
 • BASIS LIVE MODUL 4 ESSENSTAL TOLKNING

  Essenstal tolkning – sjælens dybeste potentialer – det højere selv og psykiske selv – kursisternes personlige tal

 • BASIS ONLINE MODUL 5: NUMEROLOGISKE FORECASTS OG DAGSENERGIER
 • BASIS ONLINE MODUL 6: SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER
 • BASIS ONLINE MODUL 7: ÅRSTALSRÆKKER – UDREGNING OG PRINCIPPERNE I TOLKNING
 • BASIS LIVE MODUL 8 (weekend 25-26.maj.2019) ÅRSTALSRÆKKER TRÆNING OG TOLKNNG
  I dybden med årstalsrækkernes tolkning og cases, samt personlige cases
 • BASIS ONLINE MODUL 9: INTRO TIL NUMEROSKOPER PÅ 2 NAVNE, DYRE NUMEROSKOPER
 • BASIS ONLINE MODUL 10: INTRO TIL NUMEROSKOPER PÅ 3 OG 4 NAVNE, BUSINESS NUMEROSKOPER,SUPERDATOER OG BUSINESS SUCCES CASES
 • BASIS ONLINE MODUL 11: PRODUKT- OG TITELNUMEROSKOPER, SUCCES CASES, NUMEROLOGISK MARKEDSFØRING 
 • BASIS LIVE MODUL 12 LÆR AT GIVE NUMEROSKOPER
  Sådan giver du nye numeroskoper: Afbalancering og støtte af de individuelle essenstal, vælg de bedste årstalsrækker, karmisk slip, de bedste navneskifte perioder m.m.

Du kan læse mere om hvert modul nedenunder:

MASTER ONLINE MODUL 1
TALLENE 46-72 OG DIAMANTMETODEN

online 3.august 2019
Ethvert tals har en indbygget vej til harmoni og integration. Dette kan aflæses via de talvibrationer, som tallet dannes af, baseret på hvordan vibrationer mødes og danner nye vibrationer. Her lærer du for alvor at tale “tallenes sprog” og afkode ethvert tal, uanset hvor højt. De højere tal bruges overalt i numeroskopet.

Hvert tal består af en sammenblanding af de andre arketyper. I dette unikke tool som kun dem på uddannelsen har adgang til kan du gå på opdagelse i tallenes magi, psykologi og spirituelle potentialer ved at læse forklaringer nedenunder og ved at føre musen hen over de forskellige delvibrationer som tallet består af. Denne viden kan du bruge til at gå dybt ind i numeroskopet, det højere selv, det psykiske selv og årstalsrækkerne og forstå alle energierne, deres udfordringer og deres potentialer.

BRUGEN AF DE HØJERE TAL

Viden om højere tal kan du bruge for at kunne beregne individuelle undernumeroskoper der matcher den enkeltes essens, forstå personligheds og hearts desire tal i dybden, for at lave dybdegående essenstolkning hvor du guider en person i at få det meste ud af sine medfødte potentialer, samt i avanceret årstalsrække tolkning og meget mere. 

INTRO

Diamantmetoden er læren om hvordan MAN AFKODER tallenes betydning ved udelukkende at se på de tal, det består af. Ethvert tal består af endnu flere tal, når man pakker det ud (se billede til venstre).

Ethvet tal har 3 niveauer - et fysisk, emotionelt og spirituelt/mentalt plan. I ethvert tal, uanset om det anses for balanceret eller ubalanceret numerologisk set, har også en indbygget nøgle til integration og succes. Dvs. at uanset hvilket tal du synes at du bøvler med i din essens eller i dit numeroskop, findes der også en harmonisk løsning til at trække dets dybe potentiale ud.

Viden om de højere tal har været gået tabt i den kaldæiske tradition, og derfor benytter de fleste numerologer kun tallene op til 52. Med denne metode til selv at se ind i ethvert tal og aflæse det, får du derfor en unik viden om hvert af de højere tals specifikke energier. Denne viden kan gøre dig meget mere skarp i både din essenstolkning, årstalsrække tolkning, og i dine valg af personligheds og hearts desire tal til en kunde.

VIDEO: TALLENE 46-72

 • De højere tal bruges i valg af personligheds og hearts desire tal
 • De højere tal bruges i dybdegående essenstolkning og numeroskop tolkning, da alle tal kombinerer sig i diamanter.
 • De højere tal bruges i tolkning af det Psykiske Selv, som fortæller om personlighedens rejse fra barndom til alderdom.
 • De højere tal kan benyttes i dybdegående åstalsrække tolkning

NUMEROLOGIST PRO

 • Vi kigger på DIAMANTUDPAKNINGEN I 3 NIVEAUER af tallene
 • Vi kigger på KOMBINATIONSDIAMANTER i numeroskoper
 • Vi kigger på TOTAL TALNØRD TOOLET hvor du lærer at se dybe sammenhænge mellem alle tal fra 1-99
b

E-BØGER:

Tallene 46-72: Beskrivelser af tallene samt deres betydning

Efter dette modul vil du:

 • Kunne aflæse ethvert tals betydning uanset hvor højt tallet er
 • Forstå hvordan tallene spiller sammen i numeroskopet på et endnu dybere plan og kombinerer sig i finere og finere lag
 • Have fået en vigtig nøgle til at gå et lag dybere i din tolkning
 • Forstå ethvert tals fysiske, emotionelle og spirituelle/mentale aspekter
 • Kende nøglen til at trække ethvert tal positivt ud

MASTER ONLINE MODUL 2
TALLENE 73-99

online 24.august 2019
Med tallene 73-99 går vi endnu dybere ind i tolkning med de højere tal. Med de højere tal får du et helt nyt niveau af tolkningsevner og vil opdage nye og skjulte sammenhænge i numeroskoper, undernumeroskoper, årstalsrækker og essenstolkning.

INTRO

De højere tal (over 50) tal bruges over alt i numeroskopet, eftersom 2 tal ved siden af hinanden fungerer som et sammensat tal. Få numerologer går i dybden med de højere tal, og du bliver derfor ekspert i flere ting med din viden om hvert af de højere tals specifikke energi.

VIDEO: TALLENE 73-99

Vi fortsætter med de højere tal op til 99.

NUMEROLOGIST PRO

Vi kigger mere på kombinationspyramider, kombinationsdiamanter og total talnørd toolet.

b

E-BØGER:

Tallene 73-99: Beskrivelser af tallene og deres betydning.

Efter dette modul vil du:

 • Kunne aflæse ethvert tals betydning uanset hvor højt tallet er
 • Forstå hvordan tallene spiller sammen i numeroskopet på et endnu dybere plan og kombinerer sig i finere og finere vibrationsmæssige lag
 • Have fået en vigtig nøgle til at gå et lag dybere i din tolkning

MASTER LIVE EKSPERTMODUL 3
AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER & MULTIDIMENSIONEL TOLKNING

LIVE Lyngby 14-15.september 2019
I dette live modul kommer du dybere med din tolkning gennem en række metoder, der lader dig se skjulte sammenhænge i numeroskopet og fange de medfødte mønstre i en persons essens, der peger på de vigtigste livstemaer. Vi afkoder også tidligere liv som kan ses gennem årstalsrækkerne.

INTRO

I dette modul kommer du dybere med din tolkning gennem en række metoder, der lader dig se skjulte sammenhænge i numeroskopet. Du lærer at zoome ind og zoome ud og forbinde alle de mange små detaljer. Du går fra at se enkeltdelene i numeroskopet, til at se den store dybe sammenhæng.

LØRDAG: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING ÅRSTALSRÆKKER

 • De højere tal brugt på årstalsrækkerne - find de dybeste sammenhænge
 • Lær at aflæse tidligere liv i årstalsrækkerne
 • Hvordan du ændrer din overordnede skæbne gennem årstalsrækker
 • Årstalsrækker og statistik - interessante sammenhænge der kun viser sig ved at se på enormt store mængder af information
 • Brug NP årstalsrække statistik funktion til at spotte vigtige temaer hos fx virksomheder eller personer for at forudse mulige begivenheder
 • Globale begivenheder: Amerikanske præsidenter, finanskrise m.m.

SØNDAG: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING NUMEROSKOP

 • Introduktion til 4D geometri og flerdimensionalitet i numeroskoper
 • Introduktion til Multidimensionel Tolkning metoden i 9 trin
 • Det psykiske selv og dets diamanter (her bruges diamanterne op til 99)
 • Det psykiske selv spejlet ned i numeroskopet
 • Det psykiske selv og livsområderne: Barndommen (det ubevidste selv), teenageårene (følelsesmønstre og tankeformer), voksen (mentale strategier), fulde livspotentiale (frie valg og potentialer) m.m.

NUMEROLOGIST PRO

 • Intro til multidimensionel tolkningsfunktionerne i NP
 • Kombinationsdiamanter for det højere selv og psykiske selv
b

E-BØGER: MULTIDIMENSIONEL TOLKNING

Efter denne weekend vil du:

 • Kunne benytte metoden Multidimensional Tolkning i essenstolkning, til numeroskopvalg og årstalsrækker
 • Opfatte de skjulte sammenhænge og dybere dimensioner i et numeroskop

  MASTER ONLINE MODUL 4
  UNDERVIBRATIONER, PERSONLIGHED OG HEARTSDESIRE

  online 5.oktober 2019
  Med din viden om tallene helt op til 99, har du nu redskaberne til at forstå undervibrationerne på et dybt niveau. Forstå andres karisma, og afdæk deres dybeste motivationer. Hvordan designer du personligheden? Og hvordan påvirker personligheds og hearts desire tallene personlighedens udvikling efter et navneskift?

  Med navnesæt værktøjet kan du sende kunden link til side med navnelister hvor konsonanter og vokaler adderer op til rene personligheds og hearts desire tal

  INTRO

  Med viden om undervibrationer og undernumeroskoper har du mulighed for at "designe" din egen og dine kunders personlighed med en overraskende stor grad af præcision. Vi kigger på hvordan bevidstheden om undervibrationer kan hjælpe dig til at give de navne, der støtte op om de energier, som kunden ønsker mere af i sit liv.

  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

  • Hvad er undervibrationerne og hvorfor er de vigtige?
  • Underskoper; konskopet og vokaskopet
  • Hvordan du "designer" personlighed gennem personlighedstal og hearts desire
  • Portalen til din sjæl gennem undervibrationerne

  NUMEROLOGIST PRO

  • Introduktion til de forskellige tools i Numerologist Pro, der lærer dig at beregne undervibrationer og undernumeroskoper og som kun er tilgængelige for elever på uddannelsen
  b

  E-BØGER:

  Undervibrationer, hearts desire og personlighedstallene

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne finde de personligheds og hearts desire tal som matcher den enkeltes essens og ønsker til livet
  • Bruge numerologist PRO til at finde "navnesæt" hvor hvert enkelt navns undervibrationer er harmoniske OG hvor hele navnets undervibrationer sammenlagt også er harmoniske
  • Vide hvordan du kan forbedre en persons liv ved at give bedre undervibrationer
  • Kende forskel på de forskellige typer af undernumeroskoper
  • Have avanceret viden om TRISKOPER, hvor både hovednumeroskop og undernumeroskoper er 100% rene.

  MASTER ONLINE MODUL 5
  UNDERNUMEROSKOPER OG BEREGNINGSMETODER

  online 19.oktober 2019
  Med viden om undervibrationer og undernumeroskoper kan du støtte op en persons drømme og de ønsker de har til livet. Hvilke livslektioner skal de støttes i at udleve og hvordan? Vi gennemgår en lang række af succesfulde undernumeroskop cases, og ser også på hvad der skaber katastrofale undernumeroskoper.

  I "Underskop view" kan du se hvordan hhv konsonanterne og vokalerne i navnet klinger med grundvibrationen (dette tool er kun tilgængeligt for kursister på uddannelsen)

  INTRO

  Med viden om undervibrationer og undernumeroskoper kan du støtte op en persons drømme og de ønsker de har til livet. Du lærer de avancerede beregningsmetoder i Numerologist Pro, som kun er tilgængelige for vores elever, og som gør at du kan give de allerbedste  undernumeroskoper til den enkelte person.

  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

  • Hvad er undervibrationerne og hvorfor er de vigtige?
  • Underskoper, konskoper og vokaskoper
  • Hvordan du "designer" personlighed
  • Portalen til din sjæl gennem undervibrationerne

  NUMEROLOGIST PRO

  • Lær at bruge Numerologist PRO navneværktøjet til finde undervibrations navnesæt
  • Brug Numerologist PRO til at finde harmoniske numeroskop, konsoskop og vokaloskop kombinationer
  b

  E-BØGER:

  Undervibrationer og undernumeroskoper

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne finde de personligheds og hearts desire tal som matcher den enkeltes essens og ønsker til livet
  • Bruge numerologist PRO til at finde "navnesæt" hvor hvert enkelt navns undervibrationer er harmoniske OG hvor hele navnets undervibrationer sammenlagt også er harmoniske
  • Vide hvordan du kan forbedre en persons liv ved at give bedre undervibrationer
  • Avanceret viden om TRISKOPER, de 3 dimensionelle numeroskoper hvor både hovednumeroskop og undernumeroskoper er 100% rene.

  MASTER LIVE EKSPERTMODUL 6
  UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER - HANDS ON WORKSHOP

  LIVE Lyngby 9-10. november 2019
  Du bliver trænet i at finde de bedste undernumeroskop setups til en lang række forskellige cases, ud fra en stor viden om harmoniske vokaskoper og konskoper, som du allerede har fået via online modulerne. Du lærer at bruge alle de forskellige beregningsmetoder i praksis, at skabe undernumerskoper med og uden navneønsker, samt de 100% rene setups, triskoperne.

  INTRO

  I denne workshop weekend lærer du "hands on" at finde de bedste undernumeroskop setups til dine kunder ud fra en stor viden om harmoniske vokaskoper og konskoper, som du allerede har fået via online modulerne.

  I over 2 år har vi været i gang med et indgående studie af verdens top performerere og deres tal gennem Numerologist PRO statistics - et system der gør det muligt at se statistik, sammenligne og uddrage essenser fra tusindvis af menneskers numeroskoper på én gang. Vi har bl.a. studeret Forbeslisten af verdens 2750 milliardærer, verdens top atleter, kunstnere, videnskabsmænd m.m.

  I dette modul lærer du også at bruge Numerologist PRO Masterversionens "UV SETUP" modul til at finde de bedste undervibrations og undernumeroskop setups. Dette gør det nemmere end nogensinde før at skabe harmoniske undernumeroskop setups til dine kunder.

  NUMEROLOGIST PRO

  • Lær at bruge Numerologist PRO "uvsetup" - et avanceret system der hjælper dig til at evaluere undernumeroskoper
  • Lær hvordan du sender kunden undernumeroskop navnesæt

  Efter dette modul vil du:

  • Kende reglerne til at finde de bedste og mest harmoniske undernumeroskoper der matcher en person ud fra ens grundvibration, essens og psykiske selv
  • Kunne bruge Numerologist PRO til at gemme dine egne undervibrations navnesæt eller bruge Numerologist PRO MASTERS databank af harmoniske setups
  • Kunne bruge Numerologist PRO til at sende dine kunder link til side med undernumeroskoper og dertilhørende navnelister
  • Efter modulet vil du få cases og hjemmeopgaver, som du kan aflevere og få feedback på

  MASTER ONLINE MODUL 7
  DE SKJULTE, ESOTERISKE NØGLER

  online 23.november 2019
  I dette modul deler vi vores historiske research i numerologiens kilder, som bl.a. viser at verdens 3 største numerologisystemer engang var ét system. Du ser hvad der er gået tabt og hvad der er intakt i hver af de 3 hovedtraditioner, og får overblik over de vigtigste kilder. Bag numerologien ligger desuden en fascinerende esoterisk videnskab og en række universelle love, der strækker mange tusind år tilbage. Vi kigger vi på tarotkort, Kabbalah og hellig geometri, og afdækker de skjulte alkymistiske betydninger bag numeroskopet.

  Du lærer også lidt om astrologi og hvordan det kan supplere numerologien. Som noget nyt og banebrydende har Numerologist PRO softwaret været udvidet med horoskopview siden august 2018 (for dig der er tilmeldt uddannelsen)

  INTRO

  Bag numerologien og numeroskopet ligger en fascinerende esoterisk videnskab der strækker mange tusind år tilbage. I dette modul kigger vi på tarotkort, Kabbalah og hellig geometri for at afdække de hemmelige skjulte alkymistiske betydninger bag numeroskopet. Vi ser på bevidsthedens udvikling igennem numeroskopet og den totale reintegration af mennesket tilbage i makrokosmos via de højeste tal som det har fået tildelt gennem dit fødselstidspunkt.

  VIDEO: DE SKJULTE ESOTERISKE NØGLER

  • Den dybe sammenhæng mellem Kabbalah traditionens bevidstheds mapping, og numeroskopets opbygning
  • Livets træ og numeroskopet - makrokosmos og mikrokosmos
  • Hvordan du kan forene din bevidsthed med den makrokosmiske bevidsthed og begynde at tale samme sprog som den universelle bevidsthed (en dyb nøgle til manifestation)

  NUMEROLOGIST PRO

  • Vi kigger på et nyt kommende view i Numerologist-PRO: Kabbalah view
  • Vi kigger på hvordan du kan bruge Numerologist PRO til at få et dybere indblik i en persons MAKROKOSMISK INTEGRATION
  b

  E-BØGER:

  Esoterisk numerologi, tarotkort, kabbalah og numeroskopet

  Efter dette modul vil du:

  • Kunne forstå den dybere liggende bevidsthedsstruktur der ligger bag numeroskopet
  • Forstå hvordan du kan gøre MAX brug af dine nye vibrationer når du forstår de dybeste bagvedliggende symbolske betydninger af der hvor de ligger i numerskopet
  • Forstå på et endnu dybere plan dit unikke livsformål og hvordan du reintegrerer din sjæl tilbage i makrokosmos

  MASTER LIVE EKSPERTMODUL 8
  COACHING OG SESSIONER

  LIVE Lyngby 30.november - 1.december 2019
  Bliv klædt på til at bruge din viden ude i det virkelige liv! I dette modul kommer vi ind på numerologens rolle som coach, terapeut, som faglig ekspert og som intuitiv kanal. Vi gennemgår sessionsformer og teknikker i numerologisk coaching. Vi får besøg af kaniner, og du får dybdegående vejledning og feedback på dit arbejde med at vælge rette numeroskop og undernumeroskoper ud fra din kanins ønsker il livet og deres medfødte essens.

  LØRDAG:

  Sessionstyper

  • Essentolkningen
  • Navnetolkningen
  • Nyt navn sessionen
  • Undervibrationssessionen
  • Numerologisk coaching
  • Karmiske relationer sessionen
  • Business sessionen
  • Produkt og titel numeroskop sessionen
  • Numerologisk markedsføring session
  • Dyrenumeroskop session

  Coachingteknikker

  • Moderne coachingteknikker i numerologiske sessioner
  • Håndtering af kunder, grænser og forventninger - hvad er dit og hvad er deres ansvar?

  Hvordan du forbereder dig bedst på en session
  Tjekliste – informationer du skal huske at give kunden

  SØNDAG

  Live tolkninger kl.10-14

  Vi får besøg af “kaniner” og øver os i at give den fulde personlige numerologi session på 3 timer.

  Du vil vejlede kaninen i det følgende:

  • Essenstolkning, tolkning af det højere selv og psykiske selv, soul blueprint og abundance blueprint
  • Navnetolkning af det nuværende navn, og evt. styrker/problemer i livsområderne
  • Vejlede i og beskrive deres nye numeroskop
  • Vejlede i og finde de rette undervibrationer
  • Vejlede i at vælge navnene samt i den officielle navneskifte proces
  • Give kort intro til deres årstalsrækker, karmiske slip og særlige perioder de skal være opmærksomme på.
  • Navneudrensningstemaer vi kan spotte allerede nu, samt vejledning i navneudrensningsfasen inklusiv gavnlige teknikker såsom meditation og healing

  Herefter evaluering

  CERTIFICERING OG FEJRING

   Certificering og fejring 7. december 2019

  Eksamen foregår i afslappede rammer. Da man kan tage online “multiple choise tests”
  efter hvert modul for at styrke din egen indlæring, vil man allerede vide at man har den teoretiske viden på plads.

  Du får et certifikat og titlen Certified Professional Numerologist så du også kan benytte den internationalt.

  Vi fejrer med champagne og herefter vegansk buffet, samt lidt sjov og kunstnerisk underholdning.

  BONUS - VÆRDI kr. 1995

  1 års adgang til Numerologist PRO software systemet

  Johannes og Estel har skabt verdens første numerologi software system som bruges af førende numerologer i ind- og udland. Numerologist PRO er en også en stor hjælp til at indlære tallene og styrke sine tolkningsevner under uddannelsen. Du kan bl.a. opbygge din egen database af interessante celebrities og historiske personer, samt venner og familie som du øver dig i at analysere på.

  HVAD SIGER VORES KURSISTER ...

  ANBEFALINGER AF UDDANNELSEN

  Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.

  Næste holdstart: 23. oktober 2019

   

  Pernille Naiomi er rejseguide, lærer og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Dorte Bloch er iværksætter, designer og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Zimon er Feng Shui ekspert og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

  Ninna er stewardesse med ansvar over business og første klasse - og nu også Numerologist PRO Certified. Nyuddannet februar 2019.

  Bettinna Toft var i forvejen numerolog men valgte at tage en fuld uddannelse hos os for at fordybe og forny sin viden. Nyuddannet februar 2019.

  Mettesofie Bloch dobbelt verdensmester i roning og kendt foredragsholder og blogger. Nyuddannet oktober 2018.

  Laura Loop nyuddannet numerolog og etnolog (kan studere mennesker fra forskellige vinkler!). Nyuddannet oktober 2018.

  Erik Wendelin dansk erhvervsleder med stort tække indenfor numerologi og astrologi. Nyuddannet oktober 2018.

  Orkideea Sallina professionel fotograf der bl.a. bruger numerologien til at forstå sig selv og andre på et dybere plan. Nyuddannet oktober 2018.

  Lerke Savannah Karlsen healer og numerolog med hjerte og power. Nyuddannet oktober 2018.

  Pernille Tolou numerolog og studerer matematik på universitetet. Uddannet november 2017.

  Cassandra Oline Linius numerolog og forretningskvinde. Uddannet november 2017.

  Jeannie Rosaline Petersen numerolog og psykoterapeut. Uddannet november 2017.

  Micchelle Johansson numerolog og leder indenfor HR. Uddannet november 2017.

  Malouca Cevillia Johannsen numerolog og healer, uddannet 2018.

  Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere.

  Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

  Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul, hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet. Undervisningen bliver også optaget på video, så det er muligt at gense.

  Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

  Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

  Jeannie Rosaline Petersen

  Numerolog og psykoterapeut

  NUMEROLOGIST PRO MASTER EDUCATION

  Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
  basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på master uddannelsen.

  OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
  du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

  betal over 5 måneder

  inkl. moms
  dkk5.400
  • Du betaler 5 rater à 5.400 kr,-
  • der trækkes en gang om måneden i 5 måneder.
  • Den samlede pris er 27.000 kr,-

  betal over 12 måneder

  inkl. moms
  dkk2.750
  • Du betaler 12 rater à 2.750 kr,-
  • der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
  • Den samlede pris er 32.000 kr,-

  FÅ DIREKTE ADGANG TIL VORES
  ONLINE MEDLEMSSIDE FOR KURSISTER EFTER BETALING

  Efter betaling bliver du ført direkte ind i uddannelsens online medlemsside.
  Her lægger vi alt undervisningsmateriale op i takt med at undervisningen
  skrider fremad, så du får det hele på skrift, video og audio.

  Når du klikker på en af knapperne foroven ledes du til betalingssiden, hvor du kan betale med kreditkort via. vores sikre betalingsgateway, Stripe.

  Når du har betalt ledes du direkte ind i vores medlemsside for uddannelsen som hostes på TEACHABLE. Verdens førende online læringsplatform.

  Derefter sendes du også login information til Numerologist PRO software som du får adgang til i et år.

  OBS! Undervisningen består af 5 online moduler samt 3 intensive live weekender i vores undervisningslokaler i København. PLUS – du får adgang til alle modulerne på basis uddannelsen så du kan opfriske din viden med nye og grundige materialer.

  KONTAKT

  Numerologerne
  CVR 38875361
  Lottenborgvej 24
  2800 Kgs Lyngby
  Tlf: 50 10 59 21

  For at booke session eller samtale om uddannelsen, brug kontaktformularen

  VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
  Alle rettigheder tilhører
  Numerologerne © 2018

  FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

  GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

  Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

  Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

  SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

  HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

  Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

  Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke