Vælg en side

MASTERUDDANNELSEN

TIL DIG DER ALLEREDE ER
NUMEROLOG OG VIL OPGRADERES
MED UNDERNUMEROSKOPER,
DYBDEGÅDENDE TOLKNING MM.

MED VIDEN OM

Undernumeroskoper, de højere tal, numerologiens kilder, nøgler til essenstolkning og meget mere …

Uanset hvor du er uddannet, om du om er en erfaren numerolog, som gerne vil opgraderes med viden om undernumeroskoper, eller du er nyuddannet og vil vide at du går ud med den mest solide numerologiske viden når du skal starte op – så er du hjerteligt velkommen på Masteruddannelsen.

BLIV EN DYGTIG OG EFTERSPURGT NUMEROLOG

Hvorfor vælger numerologer at deltage på Masteruddannelsen?

 • Du vil gerne give dine kunder den bedst mulige opgradering via numerologisk navneskifte
 • Du ønsker at lære de mest dybdegående metoder og er vild med at nørde og dykke ned i numerologiens mange emner
 • Du forstår at numerologien er et felt i udvikling, der bliver mere og mere præcis gennem erfaring og dybdegående undersøgelse af sammenhænge
 • Du har nået et fagligt niveau, hvor du gerne vil slippe den dogmebaserede tankegang – du vil fx gerne forstå både den positive og negative side af alle tal og talkombinationer
 • Du savner at dykke ned i de originale numerologiske kilder og tekster
 • Du ønsker at bidrage til, at numerologien bliver mere og mere præcis ved at numerologer deler deres erfaringer og forsker empirisk
 • Du ønsker at lære de mest opdaterede metoder og at bruge software i dine beregninger for at kunne levere et mere grundigt slutprodukt til kunden
 • Du ønsker et fagligt fællesskab på tværs af numerologiske skoler og retninger
 • Du ønsker at vide med sikkerhed, at du giver det mest ultimative navnesetup til dine kunder hver eneste gang
MÅSKE ER DET OGSÅ DIG …

 • Du har måske været lidt væk fra faget og derfor vil opdateres og fordybe dig
 • Du føler ikke at du har opnået den grad af færdigheder der skulle til efter et enkelt uddannelsesforløb
 • Du føler at du er gået i stå på det niveau du befinder dig på og vil gerne videre til næste niveau
 • Du har taget et uddannelsesforløb hvor du ikke fik viden om undernumeroskoperne med
 • Du har taget en uddannelse uden så meget skriftligt materiale og savner tilbundsgående og omfattende bøger og undervisningsvideo, som du kan fordybe dig i
 • Du vil gerne vide hvor det hele kommer fra og er træt af hemmelighedskræmmeri omkring numerologiens kilder og oprindelse m.m.
 • Du er træt af at nogle kunder ikke lander i deres nye numeroskoper, bl.a. fordi undernumeroskoperne ikke er taget med i betragtning

Hvad lærer du?

Masteruddannelsen består af online og live moduler.
Her er nogle highlights af hvad du lærer:

 • At afkode tallene og deres betydninger i de 3 niveauer (det fysiske plan, emotionelle plan og tankeplanet/spirituelt)
 • Den dybere forståelse af tallene op til 99, som bl.a. gør dig bedre til essenstolkning og at vælge personligheds og hearts desire tal til dine kunder
 • At give dine kunder hamoniske undernumeroskoper, så de lander i et ultimativt setup fra start
 • At tage hensyn til navneønsker med mindst muligt kompromis
 • At skabe smukke, nydannede navne og efternavne via navnetoolet
 • At afkode energierne der ligger skjult i hvert enkelte navn i dets talpyramide og navneskop
 • Vores statistiske forskning i fødselsdato, numeroskoper og undernumeroskoper
 • Adgang til vores bank med over 100.000 cases af kendte personer hvor du kan søge efter sammenhænge mellem tallene og sygdomme, talenter, egenskaber etc.
 • Vores dybdegående research i numerologiens oprindelse og originale kilder

Bonus: Basisuddannelsen følger med gratis

Som uddannet numerolog får du også gratis adgang til alle online modulerne fra basisuddannelsen.

En god investering

Efter endt uddannelse kan du levere et grundigere og mere optimeret slutprodukt til dine kunder, og dermed også tage højere priser for dine ydelser. Masteruddannelsen er sin pris værd mangefold.

På hvilke måder bliver du en bedre numerolog?

MED EN MASTERUDDANNELSE FRA DANMARKS STØRSTE OG MEST DYBDEGÅENDE NUMEROLOGIUDDANNELSE

1. Du bliver ekspert i undervibrationer og undernumeroskoper

På vores masteruddannelse bliver du en af landets førende eksperter i at skabe de rette undernumeroskoper til dine kunder, som støtter op om det de personligt gerne vil, og hjælper til at afbalancere de livslektioner, de gerne vil have hjælp til.

Viden om undernumeroskoper er kommet for at blive, og deres resultater hos kunderne taler for sig selv. Med ekspertise i undervibrationer og undernumeroskoper tilegner du en færdighed der gør dig til en efterspurgt numerolog.

At give undernumeroskoper er en super intuitiv kunstart, som både kræver intuition og overblik i dine beregninger. Vigtigst af alt, kan du hjælpe dine kunder endnu mere, og styrke effekten af deres navneskift.

Mange kunder der ikke får beregnet undernumeroskoper risikerer at komme ud i en masse unødige navneskifte, fordi det ikke virker som det skal. Ved at beregne harmoniske undernumeroskoper kan du lande kunden i det helt rette navn fra starten.

Det betyder også at du kan tage højere priser for dine ydelse, fordi der ligger et langt større og mere dybdegående arbejde bag, end hvis man blot arbejder med hovednumeroskopet.

2. Du bliver en super dygtig og mere grundig numerolog med Numerologist PRO software

Du lærer at foretage dybere beregninger via Numerologist PRO, som ville tage timevis i hånden.
Her er nogle af de måder Numerologist PRO softwaret gør dig til en dygtigere numerolog:

1) Indlæring af tolkning af tallenes betydning i positioner
Læg cases op og øv dig i tolkning, hvor du bl.a. kan klikke på de forskellige steder i numeroskopet og læse forklaringer om tallene og positionerne.

2) Undersøg sammenhænge i vores database af 100.000 + cases
Cases med kendte personer indenfor alt fra politikere til videnskabsmænd, millardærer og celebrites

3) Avancerede tools til at finde de bedste undernumeroskop setups, også hvis der er navneønsker

4) Analysér og sammenlign årstalsrækker
Søg efter bestemte talkombinationer og få nye indsigter, sammenlign nemt årstalsrækker for flere numeroskoper, eller lær at finde de rækker der giver de bedst mulige kombinationer til din kunde.

5) Multidimensionel tolkning der guider dig gennem dybdegående tolkning trin for trin, mens den gør dig opmærksom på mønstre og stiller dig relevante spørgsmål, der støtter dig i at blive skarp i dine tolkninger

Numerologist PRO er verdens mest avancerede numerologi software og følger med gratis fra tilmelding og indtil uddannelsens afslutning.

3. Du kan selv undersøge sammenhænge i numerologi

Numerologien har traditionelt hævdet at der var sammenhænge mellem bestemte egenskaber og livsoplevelser, og tallene i et numeroskop. Så hvorfor ikke undersøge dette med moderne metoder såsom statistik?

I januar 2017 begyndte vi at undersøge numerologiens effekter gennem statistik på vores case bank af over 100.000 kendte personers fødselsdato, numeroskop og undernumeroskoper. Disse resultater deler vi med dig på uddannelsen.

Gennem vores software program kan vi søge efter sammenhænge mellem eksempelvis tal og profession, succesniveau, psykologiske egenskaber og meget mere.

Gennem uddannelsen får du også det grundlag og viden der skal til, for at du selv kan studere numerologien og uddrage korrekte konklusioner, som ikke blot er baseret på enkeltstående cases eller kognitiv bias.

Du vil selv kunne studere tallenes effekt på de områder der interesserer dig, og på den måde bidrage til den numerologiske viden og præcision.

4. Du kan gå på opdagelse i vores database med 100.000+ celebrity cases

Vores database tæller pt. over 100.000 verdensberømte mennesker gennem tiden og tæller alt fra politikere til videnskabsmænd, modeller, skuespillere, milliardærer og sportsfolk.

Når vi tolker er der derfor mulighed for at se på store grupper mennesker samtidigt, og sammenligne deres tal og karaktertræk. Eller der er mulighed for hurtigt at finde cases frem, der opfylder et bestemt kriterium – eksempelvis alle der er født med en bestemt kombination af grundvibration og skæbnetal, eller andet som man gerne vil undersøge nærmere.
Dette giver dig et enormt overblik som numerolog, og gør at du kan udvikle dig ekstremt hurtigt, på kort tid.

5. Du bliver skarpere i din essenstolkning med viden om tallene op til 99

Med din forståelse af multidimensionel tolkning og tallene 1-99 i dybden, får du et nyt og udvidet redskab til at tolke det højere selv, det psykiske selv, undernumeroskoperne, hovednumeroskopet og årstalsrækkerne med en helt ny dybde.

Det der før var en endimensionel figur, bliver nu til et komplekst og meget mere sigende chart, som du aflæser i mange dimensioner.

I stedet for at aflæse tallene enkeltvis (og endimensionelt) lærer du at zoome ud, se sammenhænge, og gennemskue hvordan mønstre af tal konstellationer går igen og påvirker sjælens kald, personligheden, vokationen og karismaen. Du får en multidimensional tilgang som lader dig åbne op for de dybere sammenhænge, der rammer plet, så du kan se dybt ind i kundens essentielle udfordringer og styrker.

6. Du bliver indviet i numerologiens kilder og de esoteriske nøgler der ligger bagom numerologien

Når du forstår de bagvedliggende, universelle love, vil det blive nemmere og hurtigere for dig at forstå de principper der binder alting sammen i numerologien.

Et eksempel er viden om vortexmatematikken, der ligger bag numerologiens skæbnerytmer.

Du får også vores research i numerologiens oprindelse og originale kilder. Du slipper dermed for at gå rundt i den tåge, der har omgivet numerologiens oprindelse og kilder i mange år, og forstår den linje som du er del af, som uddannet i Danmark indenfor oldtidens/kaldæisk/klassiske/traditionelle numerologi, trods de individuelle forskelle.

7. Du bliver ekspert i business numerologi

Business numerologien er en central del af Numerologist PRO uddannelsen, og uddybes på Masteruddannelsen, hvor du bl.a. lærer:

 • At aflæse en persons medfødte Business Blueprint
 • Vejlede en person i deres karriere- og forretningslivs styrker og faldgruber
 • Vejlede i en persons personlige brand ud fra de medfødte energier
 • Lave optimale business numeroskoper
 • Finde optimale superdatoer
 • Cases hvor du ser business “succes og failure” i det virkelige liv
 • Lave fulde markedsføringspakker hvor du bl.a. kan vejlede dine kunder om telefon, email, domænenavne, priser m.m.
 • Blive super specialist i produktnumeroskoper og udgivelsesdatoer

DET BLIVER ENDNU VILDERE

Og udover alt det får du også …

Adgang til vores enorme bank af materialer

Du kan fordybe dig i materialerne igen og igen, og bruge dem mange år fremover

Uddannelsens bøger er på 2500+ sider, og hvert store emne har sin egen grundbog med beskrivelser af tal og talkombinationer, tolkningseksempler, beregningsmetoder, kilder og baggrund.

Du får desuden timevis af undervisningsvideo, lydfiler, online quizzes, meditationer på tallene m.m. samt ressourcesektion med særligt udvalgte materialer om alt fra numerologiske kilder til relevant viden om moderne forskning, universet og de spirituelle love.

Numerologien er et storslået, men til tider også et komplekst fag – og derfor er det vigtigt at have dybdegående undervisningsmaterialer, der guider dig igennem stoffet trin for trin.

Optagelser af alle live moduler så du altid kan gense dem

Alle vores live weekender bliver optaget på kamera. Undervisernes skærm bliver også optaget, så du nemt kan følge med hjemmefra når vi gennemgår detaljeret tolkning af cases.

Efter hver weekend redigeres filmklip og skærmoptagelser, så det er nemt at logge ind i medlemssiden og se eller gense live undervisningen.

Du kan være med live i København eller følge med via Zoom hvor som helst du befinder dig i verden. Vi har elever fra alle dele af landet, samt Norden og Europa. Det er nemt at følge med på Zoom, hvor du både ser underviserne og deres skærm, med powerpointen der tales ud fra, samt de cases der lægges op i Numerologist PRO software.

Basisuddannelsen følger med i købet!

Når du tilmelder dig Numerologist PRO Master uddannelsen får du også adgang til alle online moduler og live optagelserne fra vores BASIS UDDANNELSE.

Dvs at samtidig med at du læser op på den viden du får i masteruddannelsen, kan du gå tilbage til optagelserne og materialerne fra basis uddannelsen og finetune din viden, hvis der er noget du gerne vil opdatere.

Du får altså 2 uddannelser til prisen af én. Du får samtidigt adgang til alle materialerne for evigt. På den måde har du evig adgang til en enorm vidensbank af den dybeste og mest indvigede viden, som hele tiden vokser.
Hvert år opdateres materiale banken med evt. nyt samt opgraderinger af materialerne.

NUMEROLOGIST PRO MASTERUDDANNELSEN

Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på masteruddannelsen.

OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

betal over 6 måneder

inkl. moms
dkk6000
 • Du betaler 6 rater à 6.000 kr,-
 • Der trækkes en gang om måneden i 6 måneder.
 • Den samlede pris er 36.000 kr,-

betal over 12 måneder

inkl. moms
dkk3.330
 • Du betaler 12 rater à 3.330 kr,-
 • Der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
 • Den samlede pris er 39.960 kr,-

SÅDAN ER MASTERUDDANNELSEN BYGGET OP

Vores masteruddannelse består af den perfekte blanding af intensive onlinemoduler og live weekender. Du kan se online modulerne derhjemme i dit eget tempo, og det består bl.a. af video, manualer og øvelser – og her får du alt din grundviden om de vigtigste emner indenfor numerologi på plads.

Når vi mødes i live weekenderne forfiner og udbygger vi din viden fra online modulerne gennem praktiske øvelser, eksempler og personlige cases.

På den måde er vores numerologiuddannelse tilrettelagt så du får plads til at gå i dybden med din personlige proces. Du vil også træne dine egne færdigheder gennem tolkning af andres numeroskoper. Vi tror på, at jo mere øvelse og praksis, du får undervejs, jo dygtigere en numerolog, bliver du.

LAD EVENTYRET BEGYNDE…

KURSUSINDHOLD

Kurset er designet til EN EFFEKTIV OG HARMONISK INDLÆRING. Du får den optimale ratio mellem selvstudie af den grundlæggende numerologiske viden, og live undervisning med plads til personlige cases og at gå i dybden med stoffet.

Live weekenderne ligger lørdage fra kl. 11-18 og søndage fra kl. 10-17.

MASTER MODULERNE

DEL 1: DE HØJERE TAL OG MULTIDIMENSIONEL TOLKNING
juni 2021

MASTER MODUL 1 – ONLINE: DE HØJERE TAL I – LÆR AT AFKODE TALLENE, INTRO TIL DIAMANTMETODEN, TALLENE 46-72 (5.juni 2021)
MASTER MODUL 2 – ONLINE: DE HØJERE TAL II – TALLENE 73-99 (12.juni 2021)

MASTER MODUL 3 – LIVE (19-20.juni)
Lørdag:
MULTIDIMENSIONEL TOLKNING, FORSKNING I FØDSELSDATO OG ESSENS (STATISTIK)

Cases og multidimensionel tolkningstræning
Numerologist Pro Statistics: Forskning i fødselsdatoer og essenstal hos bl.a. komponister, sportsfolk, krigere, milliardærer, modeller, skuespillere m.m., vores database af 100.000+ cases
Søndag:
AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER OG RELATIONSDIAMANTER

Aflæsning af tidligere liv, årstalsrække statistik tool, tolkning via diamanter, det psykiske selvs årstalsrækker (den indre oplevelse)
Aflæsning af temaer i karmiske relationer, relationsdiamanter og parforholdsnumerologi

DEL 2: I DYBDEN MED UNDERNUMEROSKOPER
juli, august & september 2021

MASTER MODUL 4 – ZOOM MØDE: TOLKNING AF UNDERNUMEROSKOPER (26.juni 2021)

MASTER MODUL 5 – ONLINE: DEN FULDE NAVNESKIFTE PROCES (3.juli 2021)
MASTER MODUL 6 – ONLINE: UNDERNUMEROSKOPER, DE AVANCEREDE TOOLS I NUMEROLOGIST PRO (10.juli 2021)
MASTER MODUL 7 – ONLINE: NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER (17.juli)

MASTER MODUL 8 – LIVE: (31.juli – 1.aug 2021 kl.11-18 og 10-17)
UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER EKSPERT MODUL

Lørdag: Succeskoder og mønstre mellem essens og undernumeroskoper

Numerologist Pro Statistics: Statistik og forskning i undernumeroskoperne og deres effekter. 
Beregning af undernumeroskoper med særønsker til navne
Triskoper – de 100% rene setups
Undernumeroskoper i samklang med den individuelle essens

MODUL 9 – ZOOM MØDE: FEEDBACK PÅINDIVIDUELLE CASES I NUMEROSKOP OG UNDERNUMEROSKOPER – NP METODEN (21.aug 2021)

DEL 3: NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER
september 2021

MASTER MODUL 10 – ONLINE: NUMEROLOGIENS KILDER OG DEN ESOTERISKE VIDENSKAB BAG NUMEROLOGIEN (4.sept 2021)
MASTER MODUL 11 – ONLINE: DE SKJULTE ESOTERISKE NØGLER (18.sept 2021)

CERTIFICERING OG FEJRING
oktober 2021

MUNDTLIGE EKSAMENER 6-8. oktober 2021 Individuel tid i løbet af ugen
SKRIFTLIG EKSAMEN OG CERTIFICERING 9.oktober 2021 kl.11-14 og kl.17-22

BASIS MODULERNE (DIN BONUS)

Som bonus når du tilmelder dig masteruddannelsen får du også adgang til vores basisuddannelses materialer. Disse moduler ligger klar til dig i medlemssektionen. Basis uddannelsen starter den 6. oktober 2020. For at se tiderne for modulerne så se basis uddannelses siden: https://www.numerologerne.dk/numerologi-uddannelse/

DEL 1: NUMEROSKOP OG ESSENSTOLKNING

MODUL 1 – ONLINE: INTRO TIL NUMEROLOGI, NAVNESKIFTE, UDRENSNING & GRUNDVIBRATIONERNE 1-9 (modtages ved tilmelding)
MODUL 2 – ONLINE: NUMEROSKOPET & TALLENE 10-45
MODUL 3 – ONLINE: NUMEROSKOPTOLKNING OG CASES
MODUL 4 – LIVE: NUMEROSKOP- OG ESSENSTOLKNING
Lørdag: Essenstal tolkning – sjælens dybeste potentialer – det højere selv og psykiske selv – kursisternes personlige tal
Søndag: Numeroskop tolkning – navnenes indflydelse på de forskellige livsområder

DEL 2: FORECASTS, SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER

MODUL 5 – ONLINE: NUMEROLOGISKE FORECASTS OG DAGSENERGIER
LEKTIER MED FEEDBACK: TOLKNING AF DAGSENERGIER, MÅNED OG ÅR
MODUL 6 – ONLINE: SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER
LEKTIER MED FEEDBACK: FIND DINE SKÆBNERYMER OG KARMISKE FORBINDELSER
MODUL 7 – ZOOM: GENNEMGANG AF SKÆBNERYTMER

DEL 3: ÅRSTALSRÆKKER

MODUL 8 – ONLINE: ÅRSTALSRÆKKER – UDREGNING OG PRINCIPPERNE I TOLKNING
MODUL 9 – LIVE: ÅRSTALSRÆKKER TRÆNING OG TOLKNING
Lørdag: Årstalsrækker live workshop
Søndag: Årstalsrække cases – celebrities, politikere, kendisser

DEL 4: NUMEROSKOPER TIL DYR

MODUL 10 – ONLINE: DYRE NUMEROSKOPER
LEKTIER: DYRE NUMEROSKOP CASE med feedback fra os
MODUL 11 – ZOOM: TOLKNINGS MARATHON
Vi tolker på numeroskoper og årstalsrækker i fællesskab og fine tuner skills

DEL 5: BUSINESS NUMEROLOGI

MODUL 12 – ONLINE:  BUSINESS NUMEROSKOPER OG SUPERDATOER
MODUL 13 – ONLINE: BUSINESS NUMEROLOGI OG MARKEDSFØRING. PRODUKT- OG TITELNUMEROSKOPER, TELEFONNUMRE, HUSNUMRE UDGIVELSER M.M.
MODUL 14 – LIVE: RECAP + BUSINESS NUMEROLOGI
LØRDAG: Recap – vi kigger på alt det vi har været igennem og fordyber din viden med cases og eksempler.
SØNDAG: Business og marketing numerologi og cases

DEL 6: NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER

MODUL 15 – ONLINE: INTRO TIL NUMEROSKOPER TIL MENNESKER
MODUL 16 – ONLINE: UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER
MODUL 17 – LIVE: NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
Lørdag: Lær at give nye numeroskoper Afbalancering og støtte af de medfødte essenstal, vælg de bedste årstalsrækker, karmisk slip, de bedste navneskifte perioder.
Søndag: Lær at lave undernumeroskoper med Numerologist PRO tool.

NAVNESKIFTE CASE: Hjemmeopgave i navneskift, numeroskop og undernumeroskoper med personlig feedback

MIDTVEJSOPGAVER UDLEVERES: Øvelseshæfte med opgaver til i alle emner på uddannelsen

CERTIFICERING OG FEJRING

 Certificering og fejring 9.oktober 2021

Eksamen foregår i afslappede rammer.

Du får et certifikat og titlen Numerologist PRO Certified Master så du også kan benytte den internationalt.

Vi fejrer med champagne og kransekage, og herefter vegansk buffet.

BONUS - VÆRDI kr. 1995

1 års adgang til Numerologist PRO software systemet

Johannes og Estel har skabt verdens første numerologi software system som bruges af førende numerologer i ind- og udland. Numerologist PRO er en også en stor hjælp til at indlære tallene og styrke sine tolkningsevner under uddannelsen. Du kan bl.a. opbygge din egen database af interessante celebrities og historiske personer, samt venner og familie som du øver dig i at analysere på.

HVAD SIGER VORES KURSISTER …

ANBEFALINGER AF UDDANNELSEN

Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.

Basis uddannelse hold start: 6. oktober 2020

Master uddannelse hold start: 1. maj 2021

 

Zimon er Feng Shui ekspert og numerolog med titlen Numerologist PRO Certified Master.

Ninna er stewardesse og Numerologist PRO Certified Master, færdiguddannet i februar 2019.

Bettinna Toft var i forvejen numerolog men valgte at tage en fuld uddannelse hos os for at fordybe og forny sin viden. Uddannet Numerologist PRO Certified Master i februar 2019.

NUMEROLOGIST PRO MASTERUDDANNELSEN

Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på masteruddannelsen.

OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

betal over 6 måneder

inkl. moms
dkk6000
 • Du betaler 6 rater à 6.000 kr,-
 • Der trækkes en gang om måneden i 6 måneder.
 • Den samlede pris er 36.000 kr,-

betal over 12 måneder

inkl. moms
dkk3.330
 • Du betaler 12 rater à 3.330 kr,-
 • Der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
 • Den samlede pris er 39.960 kr,-

FÅ DIREKTE ADGANG TIL VORES
ONLINE MEDLEMSSIDE FOR KURSISTER EFTER BETALING

Efter betaling bliver du ført direkte ind i uddannelsens online medlemsside.
Her lægger vi alt undervisningsmateriale op i takt med at undervisningen
skrider fremad, så du får det hele på skrift, video og audio.

Når du klikker på en af knapperne foroven ledes du til betalingssiden, hvor du kan betale med kreditkort via. vores sikre betalingsgateway, Stripe.
Når du har betalt ledes du direkte ind i vores medlemsside for uddannelsen som hostes på TEACHABLE. Verdens førende online læringsplatform.
Derefter sendes du også login information til Numerologist PRO software som du får adgang til i et år.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

HOP MED PÅ NUMEROLOGI UDDANNELSEN! FØRSTE LIVE WEEKEND 7. NOVEMBER TILMELD DIG HER!

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke