Vælg en side

MASTER UDDANNELSEN

TIL DIG DER ALLEREDE ER
NUMEROLOG OG VIL OPDATERE
DIG MED DEN NYESTE VIDEN

Master uddannelsen består af
dybdegående mastermoduler
hvor du lærer:

 • De dybdegående betydninger af de højere tal og deres diamanter (helt op til tallet 99)
 • Optimale undernumeroskoper med og uden navneønsker, samt triskoper, de 100% rene setups (inklusiv hvad statistikken fortæller om undernumeroskopernes effekt)
 • Den skjulte matematik bag skæbnerytmer, årstalsrækker og numeroskopets indbyggede geometri
 • Vores resultater med statistisk forskning i fødselsdato, numeroskoper og undernumeroskoper på over 100.000 cases
 • At bruge Numerologist PRO statistics i din egen videreudvikling som numerolog,til fx at søge efter sammenhænge mellem tallene og sygdomme, talenter, egenskaber etc.
 • De avancerede tools og beregningsmetoder i Numerologist PRO, kun for vores elever
 • Vores historiske research i numerologiens kilder og indflydelser fra andre spirituelle systemer gennem tiden

Som bonus får du også gratis adgang til modulerne fra basisuddannelsen.

Du kan deltage til en månedlig rate på kun 2750 kr. i 12 måneder, 5400 kr. i 5 måneder, eller betale 25.000 kr. på en gang.


Når kun det allerbedste er godt nok!

10 GRUNDE

TIL AT VI ER DANMARKS STØRSTE OG MEST DYBDEGÅENDE NUMEROLOGIUDDANNELSE

1. UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Mange er ved at få øjnene op for den kæmpe forskel de giver i oplevelsen af navneskiftet, hvis man udover rent numeroskop, også har fået beregnet rene undervibrationer og undernumeroskoper.

På vores masteruddannelse bliver du en af landets førende eksperter i at skabe de rette undernumeroskoper til dine kunder, som støtter op om det de personligt gerne vil, og hjælper til at afbalancere de livslektioner, de gerne vil have hjælp til.

Vi går vi mere i dybden med undervibrationer og undernumeroskoper end på nogen anden uddannelse. Både i relation til tolkning, hvor vi arbejder med tusindvis af cases og ser på store grupper af mennesker, vores statistiske forskning i undernumeroskoper – og de mange forskellige beregningsmetoder, som kan foretages med Numerologist PRO softwaret. Beregningsmetoder som tillader dig at finde langt flere gode muligheder end når man beregner i hånden.

Med baggrund i vores case bank på over 100.000 kendte personer vil du få mange aha-oplevelser, når vi ser på bestemte grupper af menneskers undernumeroskoper – såsom milliardærer, politikere, sportsfolk, matematikere, super kendte m.m.

2. NUMEROLOGIST PRO SOFTWARE

Vi har skabt verdens mest avancerede numerologi software system, fordi mængden af information du får adgang til gennem software, støtter dig i at blive en langt dygtigere numerolog med større overblik.

Software støtter dig også i indlæring. Læg fx. cases op og øv dig i tolkning, hvor du bl.a. kan klikke på de forskellige steder i numeroskopet og læse forklaringer om tallene og positionerne.

Numerologist PRO kan desuden foretage komplekse beregninger, såsom at udføre statistik på tusindvis af cases, beregne undernumeroskop setups med eller uden navneønsker, beregne triskoper, sammenligne og analysere årstalsrækker og meget, meget mere.

Der følger 1 års gratis adgang til Numerologist med i uddannelsen.

3. VERDENS STØRSTE BANK AF UNDERVISNINGSMATERIALER

Vores passionerede og dybdegående research i alt fra de gamle numerologiske kilder, til cases og eksempler fra virkelighedens verden, til statistiske undersøgelser af alt fra sygdomme til særlige talenter, danner udgangspunkt for den store bank af online undervisningsmaterialer, som du får adgang til.

Uddannelsens bøger er på 2500+ sider, og hvert store emne har sin egen grundbog med beskrivelser af tal og talkombinationer, tolkningseksempler, beregningsmetoder, kilder og baggrund. Du får desuden timevis af undervisningsvideo, lydfiler, online quizzes, meditationer på tallene m.m. samt ressourcesektion med særligt udvalgte materialer om alt fra numerologiske kilder til relevant viden om moderne forskning, universet og de spirituelle love.

Numerologien er et storslået – men til tider også et komplekst fag, og her er det en absolut nødvendighed at have undervisningsmaterialer, der guider dig igennem stoffet trin for trin.

4. OPTAGELSER AF ALLE LIVE MODULER

Alle vores live weekender bliver optaget på kamera. Undervisernes skærm bliver også optaget, så du nemt kan følge med hjemmefra når vi gennemgår detaljeret tolkning af cases.

Efter hver weekend redigeres filmklip og skærmoptagelser, så det er nemt at logge ind i medlemssiden og se eller gense undervisningen. På den måde har du undervisningen med dig for evigt, så du altid kan genopfriske din viden.

Du kan være med live i København eller følge med live via Zoom hvor som helst du befinder dig i verden. Vi har elever fra alle dele af landet, samt Norden og Europa. Det er nemt at følge med på Zoom, hvor du både ser underviserne og deres skærm, med powerpointen der tales ud fra, samt de cases der lægges op i Numerologist PRO software.

5. FORSKNING OG STATISTIK

Numerologien har traditionelt set hævdet at der var sammenhænge mellem bestemte egenskaber og livsoplevelser, og tallene i et numeroskop. Så hvorfor ikke undersøge om der er noget om snakken med moderne metoder, såsom statistik?

Det satte vi os for i januar 2017 hvor vi begyndte vi at undersøge numerologiens effekter, gennem statistik på vores case bank af over 100.000 kendte personers fødselsdato, numeroskop og undernumeroskoper. Disse resultater deler vi med dig på uddannelsen.

Gennem vores software program kan vi søge efter sammenhænge mellem eksempelvis tal og profession, og har undersøgt dette hos alt fra milliardærer til fodboldspillere, klassiske komponister, jazzmusikere, politikere, modeller og meget mere.

Gennem uddannelsen får du også det korrekte grundlag og viden der skal til, for at du selv kan studere numerologien og uddrage korrekte konklusioner. Konklusioner der ikke blot er forhastede gætterier gennem få eller enkeltstående cases – dette er der nemlig nok af derude, og det bidrager ikke til at gøre numerologien mere præcis.

Du vil selv kunne studere eksempelvis sammenhængen mellem tal og sygdomme, eller andre områder der interesserer dig, og på den måde bidrage til den numerologiske viden og præcision.

6. OVER 100.000 CASES

En anden fordel er mængden af numeroskop cases i vores database – og det er der kæmpe læring i.

Vores database tæller pt. over 100.000 verdensberømte mennesker gennem tiden, og indenfor alle tænkelige felter.
Når vi tolker er der derfor mulighed for at se på store grupper mennesker samtidigt, og sammenligne deres tal og karaktertræk. Eller der er mulighed for hurtigt at finde cases frem, der opfylder et bestemt kriterie – eksempelvis alle der er født med en bestemt kombination af grundvibration og skæbnetal, eller andet som man gerne vil undersøge nærmere.

Dette giver dig et enormt overblik som numerolog, og gør at du kan udvikle dig ekstremt hurtigt, på kort tid.

I tolkning ser vi bl.a. på hvordan det højere selv, psykiske selv, numeroskop og undernumeroskoper har været med til at forme en persons idéer, tanker og følelser.
Vi kigger på hvordan konskopet har været med til at forme deres unikke karisma, og hvordan verden ser dem.
Vi kigger på hvordan vokaskopet har været med til at kanalisere deres sjæls ønsker, og støttet dem i at udleve deres personlige ønsker og drømme.
Vi kigger på deres essenstal, og hvordan de har formået at udleve deres unikke livsmission ude i verden.

7. TALLENE 1-99

Kendskabet til de højere tal giver dig en superpower når det gælder tolkning. De højere tal (over 52) tal bruges overalt i numeroskopet, eftersom 2 tal ved siden af hinanden kombinerer sig til et nyt sammensat tal. Denne metodik til at forstå de sammensatte energier af flere tal ad gangen giver dig som numerolog en fantastisk evne til at zoome ind og ud af talkombinationer og straks forstå de subtile mekanismer de skaber i den person du sidder over for.

Den kaldæiske numerologi er baseret på at to tal der mødes, altid danner et tredje tal – tværsummen – og at alle tværsumstal er dybt forskellige afhængigt af hvilke tal de dannes af. Derfor beskrives 10/1 traditionelt set helt forskelligt fra 19/1 eller 28/1, selvom de alle danner tværsum 1. Dette er blevet helt overset i nyere tids numeroskop tolkning, hvor en aura eller centertal tolkes enkeltstående, på trods af at det altid er dannet af tværsummen af to andre tal.

Går man tilbage til oprindelige kilder, kan man tydeligt se hvordan denne dybe viden om tallenes 3 deling, er et fundament i kaldæisk numerologi. Man skal tilbage til før numerologen Cheiro, som var den der fik indført, at tallene stoppede ved 52 – en højst ulogisk løsning, som hans egne numerologiske læremestre på ingen måde stod inde for. Vi skal derfor tage både historisk research og kildekritik med ind i numerologien for at få den oprindelige numerologi tilbage ind i lyset.

Tallene og deres arketypiske betydning er grundlaget for numerologien. Ethvet tal har 3 niveauer; et fysisk, emotionelt og spirituelt/mentalt plan. Ethvert tal – uanset om det anses for balanceret eller ubalanceret numerologisk set – har også en indbygget nøgle til integration og succes. Dvs. at uanset hvilket tal du synes at du bøvler med i din essens eller i dit numeroskop, findes der også en harmonisk løsning til at trække dets dybe potentiale ud.

Hvis ikke det var sådan, ville vi ikke kunne benytte bestemte medfødte livslektioner positivt – og det at alle fødselsdatoer rummer et unikt og positivt potentiale, er et andet stærkt fundament i numerologien.

8. FREMTIDENS NUMEROLOGI UDDANNELSE

Vores vision er at føre numerologien ind i fremtiden. Numerologi bliver mere og mere anerkendt i takt med at forståelsen af vibration har stor betydning i alt fra fra biologi til kvantefysik og psykologi.

Numerologi er en esoterisk videnskab, og fundamentet er vibration og resonans. Numerologien kan uddybdes og researches i gennem alt fra historisk research til statistik og empirisk forskning for at undersøge dens effekt og resultater.

Numerologien har allerede bredt sig som en steppebrand i spirituelle cirkler, simpelthen fordi mennesker kan mærke at det virker.

Når numerologien opnår et endnu mere solidt fundament, forudser vi at det også blive benyttet i erhvervslivet og resten af samfundet, eftersom der ikke findes noget arketypesystem, indeholder samme dybde eller grad af nuancer, når det kommer til at beskrive mennesker, deres motivationer, drivkraft og potentialer.

9. NUMEROLOGIST PRO NETVÆRKET

Både Numerologist PRO titlen, Uddannelsen og softwaret er i kraftig vækst og vi har siden 2017 været danmarks største numerologiskole, som nu er på vej mod et internationalt gennembrud.

I Numerologist PRO Netværket kan du efter endt uddannelse dele din viden og erfaring med ligesindede, deltage i spændende events, og være en del af den empiriske og statistiske forskning – i det omfang du har lyst.

Med titlen ’Numerologist PRO Certified’ ved dine kunder at du er en veluddannet numerolog der kan sit kram, og både er fagligt dygtig og har trænet din intuitive kanal. Du har desuden mulighed for at give sessioner i vores regi, via Numerologerne’s side i Danmark, eller på vores internationale side. Dette kan være en god mulighed for dig der vil booste dit salg af sessioner og gerne vil have et stærkt brand og samarbejdspartner i ryggen.

10. DU FÅR BASIS UDDANNELSEN MED I KØBET!

Når du tilmelder dig Numerologist PRO Master uddannelsen får du samtidig også adgang til alle online moduler og live optagelserne fra vores BASIS UDDANNELSE.

Dvs at samtidig med at du læser op på den viden du får i masteruddannelsen, kan du gå tilbage til optagelserne og materialerne fra basis uddannelsen og finetune din viden, hvis der er noget du gerne vil opdatere.

Du får altså 2 uddannelser til prisen af én. Du får samtidigt adgang til alle materialerne for evigt. På den måde har du evig adgang til en enorm vidensbank af den dybeste og mest indvigede viden, som hele tiden vokser.
Hvert år opdateres materiale banken med evt. nyt samt opgraderinger af materialerne.

Dette tilbud kommer ALDRIG igen, i hvert fald ikke til denne pris.

BLIV EN YDERST KOMPETENT NUMEROLOG

HVAD FÅR DU UD AF VORES UDDANNELSE?

DU KAN TOLKE DYBERE END NOGEN SINDE FØR

Med din forståelse – intuitivt og vidensmæssigt – af tallene 1-99 i dybden, får du et nyt og udvidet redskab til at tolke det højere selv, det psykiske selv, undernumeroskoperne, hovednumeroskopet og årstalsrækkerne med en helt ny dybde.
I stedet for at aflæse tallene enkeltvis lærer du at zoome ud, se sammenhænge, og gennemskue hvordan mønstre af tal konstellationer går igen og påvirker sjælens kald, personligheden, vokationen og karismaen. Bliv klar til at folk kigger måbende på dig, når du afdækker deres dybeste hemmeligheder og skjulte motivationer.

DU VIL MESTRE KUNSTEN AT GIVE RENE UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Undgå at blive tabt bag en vogn. Viden om undernumeroskoper er kommet for at blive, og deres popularitet hos kunderne – og resultaterne – taler for sig selv. Med ekspertise i undervibrationer og undernumeroskoper tilegner du en færdighed der gør dig til en super efterspurgt numerolog – og det betyder også at du kan tage højere priser for dine sessioner. Det skal du også, fordi der ligger et langt større og mere dybdegående arbejde bag din ydelse, end hvis man blot arbejder med hovednumeroskopet. At give undernumeroskoper er en super intuitiv kunstart, som samtidigt kræver finesse og overblik i dine beregninger. Vigtigst af alt, kan du hjælpe dine kunder endnu mere, og styrke effekten af deres navneskift.

DU LEVERER ET LANGT BEDRE SLUTPRODUKT TIL KUNDEN MED DYBERE BEREGNINGSMETODER

Hvorfor bruge software som numerolog? Spørgsmålet er mere – hvorfor ikke?
Det hjælper dig til at foretage dybere beregninger som ville tage timevis i hånden. Eksempelvis kan du sammenligne årstalsrækker til en kunde, for samtlige livstemaer og søjler for en fuld livscyklus på 27 år – og dermed få overblik over de bedste rækker til den enkelte person. Et arbejde der ville tage timevis i hånden kan du nu foretage og analysere, på få minutter. Dermed an du levere et langt bedre slutprodukt til din kunde.
Numerologist PRO software er verdens mest avancerede numerologi software, og uddannelsen klæder dig på til at forstå alle aspekter af programmet, så du bliver superbruger.

DU FÅR ERFARING, STØTTE OG FALIGT FÆLLESSKAB GENNEM VORES NETVÆRK

Det er nemt at gå i stå på det niveau man befinder sig på. Med vores uddannelse taler vi for kontinuerlig udvikling og transformation i livet. Efter gennemført uddannelse er du en del af en community af numerologer hvorfra du kan hente inspiration og fortsætte med at ekspandere dit numerologiske univers. Vi gør fx meget ud af at promovere vores numerologer gennem vores marketing kanaler.

DU SER DYBERE END TIPPEN AF ISBJERGET

På uddannelsen kommer vi ind på de esoteriske nøgler der ligger til grund for numerologien, der gør at du forstår de dybereliggende principper den er bygget på.
Når du forstår de bagvedliggende, universelle love, vil det blive nemmere og hurtigere for dig at forstå de principper der binder alting sammen i numerologien.

DU SÆTTER DIN UDVIKLING SOM NUMEROLOG PÅ TURBO

Den bedste numerolog og coach er personen der forstår at udvikle sig selv ved hele tiden at gøre sig selv fagligt dygtigere, skærpe sin intuition og lære nyt.
Med vores systemer får du mulighed for at sætte turbo på dine egne færdigheder, din selvudvikling, og starte din egen numerologiske forskning, hvilket er med til at gøre dig til en dygtigere numerolog.
Den dygtige numerolog kombinerer viden om tallene, psykologi, coaching, empati og videnskabelighed, til at forstå og vejlede sine kunder.

NUMEROLOGIST PRO MASTER EDUCATION

Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på master uddannelsen.

OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

betal over 5 måneder

inkl. moms
dkk5.400
 • Du betaler 5 rater à 5.400 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 5 måneder.
 • Den samlede pris er 27.000 kr,-

betal over 12 måneder

inkl. moms
dkk2.750
 • Du betaler 12 rater à 2.750 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
 • Den samlede pris er 32.000 kr,-

SÅDAN ER MASTER UDDANNELSEN BYGGET OP

Vores master uddannelse består af den perfekte blanding af intensive onlinemoduler og live weekender. Du kan se online modulerne derhjemme i dit eget tempo, og det består bl.a. af video, manualer og øvelser. Derudover mødes vi til live undervisningsdage som foregår i weekender i vores skønne lokaler i Lyngby. Her kan du vælge at møde op live eller se med hjemmefra via videokonference.

I online modulerne får du alt din grundviden om alle de vigtigste emner indenfor numerologi på plads. Når vi mødes i live weekenderne forfiner og udbygger vi din viden fra online modulerne gennem praktiske øvelser, eksempler og personlige cases.

Vores numerolog uddannelse er tilrettelagt sådan, at du får plads til at gå i dybden med din personlige proces. Du vil også træne dine egne færdigheder gennem tolkning af andres numeroskoper. Vi tror på, at jo mere øvelse og praksis, du får undervejs, jo dygtigere en numerolog, bliver du.

LAD EVENTYRET BEGYNDE…

KURSUS INDHOLD

Uddannelsen består af 5 online moduler og 3 fulde weekender med live undervisning.
(Live weekenderne er lørdage fra kl. 11-18 og søndage fra kl. 10-17 og du kan også her vælge at deltage online)
Kurset er designet til EN EFFEKTIV OG HARMONISK INDLÆRING. Du får den optimale ratio mellem selvstudie af den grundlæggende numerologiske viden, og live undervisning med plads til personlige cases og at gå i dybden med stoffet.

MASTER MODULERNE

DEL 1: DE HØJERE TAL OG MULTIDIMENSIONEL TOLKNING
juni 2020

MASTER MODUL 1 – ONLINE: DE HØJERE TAL I – LÆR AT AFKODE TALLENE, INTRO TIL DIAMANTMETODEN, TALLENE 46-72 (6.juni)
MASTER MODUL 2 – ONLINE: DE HØJERE TAL II – TALLENE 73-99 (13.juni)

MASTER MODUL 3 – LIVE (20-21.juni)
Lørdag:
MULTIDIMENSIONEL TOLKNING, FORSKNING I FØDSELSDATO OG ESSENS (STATISTIK)

Cases og multidimensionel tolkningstræning
Numerologist Pro Statistics: Forskning i fødselsdatoer og essenstal hos bl.a. komponister, sportsfolk, krigere, milliardærer, modeller, skuespillere m.m., vores database af 100.000+ cases
Søndag:
AVANCEREDE ÅRSTALSRÆKKER OG RELATIONSDIAMANTER

Aflæsning af tidligere liv, årstalsrække statistik tool, tolkning via diamanter, det psykiske selvs årstalsrækker (den indre oplevelse)
Aflæsning af temaer i karmiske relationer, relationsdiamanter og parforholdsnumerologi

DEL 2: I DYBDEN MED UNDERNUMEROSKOPER
juli, august & september 2020

juli 2020
MASTER MODUL 4 – ONLINE: TOLKNING AF UNDERNUMEROSKOPER (4.juli)

august 2020
MASTER MODUL 5 – ONLINE: DEN FULDE NAVNESKIFTE PROCES (1.august)
MASTER MODUL 6 – ONLINE: UNDERNUMEROSKOPER, DE AVANCEREDE TOOLS I NUMEROLOGIST PRO (8.august)
MASTER MODUL 7 – ONLINE: NAVNESKOPER OG TALPYRAMIDER (15.august)

MASTER MODUL 8 – LIVE: (22.-23.august kl.11-18 og 10-17)
UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER EKSPERT MODUL

Lørdag: Succeskoder og mønstre mellem essens og undernumeroskoper

Numerologist Pro Statistics: Statistik og forskning i undernumeroskoperne og deres effekter. 
Beregning af undernumeroskoper med særønsker til navne
Triskoper – de 100% rene setups
Undernumeroskoper i samklang med den individuelle essens

september 2020
MODUL 9 – ONLINE: INDIVIDUELLE CASES I NUMEROSKOP OG UNDERNUMEROSKOPER – NP METODEN (udleveres 5.september)
MODUL 9 – ZOOM OPSAMLING: Gennemgang af individuelle cases og feedback (5.september)

DEL 3: NUMEROLOGIENS KILDER OG INDOPTAGELSER
september og oktober 2020

MASTER MODUL 10 – ONLINE: NUMEROLOGIENS KILDER OG DEN ESOTERISKE VIDENSKAB BAG NUMEROLOGIEN (19.september)
MASTER MODUL 11 – ONLINE: DE SKJULTE ESOTERISKE NØGLER (3.oktober)

CERTIFICERING OG FEJRING
10. oktober 2020 (kl 11-14 og 17-22)

BASIS MODULERNE (DIN BONUS)

Som bonus når du tilmelder dig masteruddannelsen får du også adgang til vores basisuddannelses materialer. Disse moduler ligger klar til dig i medlemssektionen.

DEL 1: NUMEROSKOP OG ESSENSTOLKNING

MODUL 1 – ONLINE: INTRO TIL NUMEROLOGI, NAVNESKIFTE, UDRENSNING & GRUNDVIBRATIONERNE 1-9 (modtages ved tilmelding)
MODUL 2 – ONLINE: NUMEROSKOPET & TALLENE 10-45
MODUL 3 – ONLINE: NUMEROSKOPTOLKNING OG CASES
MODUL 4 – LIVE: NUMEROSKOP- OG ESSENSTOLKNING
Lørdag: Essenstal tolkning – sjælens dybeste potentialer – det højere selv og psykiske selv – kursisternes personlige tal
Søndag: Numeroskop tolkning – navnenes indflydelse på de forskellige livsområder

DEL 2: FORECASTS, SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER

MODUL 5 – ONLINE: NUMEROLOGISKE FORECASTS OG DAGSENERGIER
LEKTIER MED FEEDBACK: TOLKNING AF DAGSENERGIER, MÅNED OG ÅR
MODUL 6 – ONLINE: SKÆBNERYTMER OG KARMISKE FORBINDELSER
LEKTIER MED FEEDBACK: FIND DINE SKÆBNERYMER OG KARMISKE FORBINDELSER
MODUL 7 – ZOOM: GENNEMGANG AF SKÆBNERYTMER

DEL 3: ÅRSTALSRÆKKER

MODUL 8 – ONLINE: ÅRSTALSRÆKKER – UDREGNING OG PRINCIPPERNE I TOLKNING
MODUL 9 – LIVE: ÅRSTALSRÆKKER TRÆNING OG TOLKNING
Lørdag: Årstalsrækker live workshop
Søndag: Årstalsrække cases – celebrities, politikere, kendisser

DEL 4: NUMEROSKOPER TIL DYR

MODUL 10 – ONLINE: DYRE NUMEROSKOPER
LEKTIER: DYRE NUMEROSKOP CASE med feedback fra os
MODUL 11 – ZOOM: TOLKNINGS MARATHON
Vi tolker på numeroskoper og årstalsrækker i fællesskab og fine tuner skills

DEL 5: BUSINESS NUMEROLOGI

MODUL 12 – ONLINE:  BUSINESS NUMEROSKOPER OG SUPERDATOER
MODUL 13 – ONLINE: BUSINESS NUMEROLOGI OG MARKEDSFØRING. PRODUKT- OG TITELNUMEROSKOPER, TELEFONNUMRE, HUSNUMRE UDGIVELSER M.M.
MODUL 14 – LIVE: RECAP + BUSINESS NUMEROLOGI
LØRDAG: Recap – vi kigger på alt det vi har været igennem og fordyber din viden med cases og eksempler.
SØNDAG: Business og marketing numerologi og cases

DEL 6: NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER

MODUL 15 – ONLINE: INTRO TIL NUMEROSKOPER TIL MENNESKER
MODUL 16 – ONLINE: UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER
MODUL 17 – LIVE: NUMEROSKOPER OG UNDERNUMEROSKOPER
Lørdag: Lær at give nye numeroskoper Afbalancering og støtte af de medfødte essenstal, vælg de bedste årstalsrækker, karmisk slip, de bedste navneskifte perioder.
Søndag: Lær at lave undernumeroskoper med Numerologist PRO tool.

NAVNESKIFTE CASE: Hjemmeopgave i navneskift, numeroskop og undernumeroskoper med personlig feedback

MIDTVEJSOPGAVER UDLEVERES: Øvelseshæfte med opgaver til i alle emner på uddannelsen

CERTIFICERING OG FEJRING

 Certificering og fejring 10.oktober 2020

Eksamen foregår i afslappede rammer. Da man kan tage online “multiple choise tests”
efter hvert modul for at styrke din egen indlæring, vil man allerede vide at man har den teoretiske viden på plads.

Du får et certifikat og titlen Certified Professional Numerologist så du også kan benytte den internationalt.

Vi fejrer med champagne og herefter vegansk buffet, samt lidt sjov og kunstnerisk underholdning.

BONUS - VÆRDI kr. 1995

1 års adgang til Numerologist PRO software systemet

Johannes og Estel har skabt verdens første numerologi software system som bruges af førende numerologer i ind- og udland. Numerologist PRO er en også en stor hjælp til at indlære tallene og styrke sine tolkningsevner under uddannelsen. Du kan bl.a. opbygge din egen database af interessante celebrities og historiske personer, samt venner og familie som du øver dig i at analysere på.

HVAD SIGER VORES KURSISTER ...

ANBEFALINGER AF UDDANNELSEN

Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.

Næste holdstart: oktober 2020

 

Pernille Naiomi er rejseguide, lærer og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Dorte Bloch er iværksætter, designer og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Zimon er Feng Shui ekspert og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Ninna er stewardesse med ansvar over business og første klasse - og nu også Numerologist PRO Certified. Nyuddannet februar 2019.

Bettinna Toft var i forvejen numerolog men valgte at tage en fuld uddannelse hos os for at fordybe og forny sin viden. Nyuddannet februar 2019.

Mettesofie Bloch dobbelt verdensmester i roning og kendt foredragsholder og blogger. Nyuddannet oktober 2018.

Laura Loop nyuddannet numerolog og etnolog (kan studere mennesker fra forskellige vinkler!). Nyuddannet oktober 2018.

Erik Wendelin dansk erhvervsleder med stort tække indenfor numerologi og astrologi. Nyuddannet oktober 2018.

Orkideea Sallina professionel fotograf der bl.a. bruger numerologien til at forstå sig selv og andre på et dybere plan. Nyuddannet oktober 2018.

Lerke Savannah Karlsen healer og numerolog med hjerte og power. Nyuddannet oktober 2018.

Pernille Tolou numerolog og studerer matematik på universitetet. Uddannet november 2017.

Cassandra Oline Linius numerolog og forretningskvinde. Uddannet november 2017.

Jeannie Rosaline Petersen numerolog og psykoterapeut. Uddannet november 2017.

Micchelle Johansson numerolog og leder indenfor HR. Uddannet november 2017.

Malouca Cevillia Johannsen numerolog og healer, uddannet 2018.

Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere.

Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul, hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet. Undervisningen bliver også optaget på video, så det er muligt at gense.

Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

Jeannie Rosaline Petersen

Numerolog og psykoterapeut

NUMEROLOGIST PRO MASTER EDUCATION

Betal nu og få adgang med det samme til vores online læringsplatform der både indeholder
basis uddannelses modulerne (jeres bonus) og de moduler I kommer til på master uddannelsen.

OBS! Betingelsen for at være med på master uddannelsen er at
du skal kunne fremvise et certifikat der viser at du er uddannet numerolog.

betal over 5 måneder

inkl. moms
dkk5.400
 • Du betaler 5 rater à 5.400 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 5 måneder.
 • Den samlede pris er 27.000 kr,-

betal over 12 måneder

inkl. moms
dkk2.750
 • Du betaler 12 rater à 2.750 kr,-
 • der trækkes en gang om måneden i 12 måneder.
 • Den samlede pris er 32.000 kr,-

FÅ DIREKTE ADGANG TIL VORES
ONLINE MEDLEMSSIDE FOR KURSISTER EFTER BETALING

Efter betaling bliver du ført direkte ind i uddannelsens online medlemsside.
Her lægger vi alt undervisningsmateriale op i takt med at undervisningen
skrider fremad, så du får det hele på skrift, video og audio.

Når du klikker på en af knapperne foroven ledes du til betalingssiden, hvor du kan betale med kreditkort via. vores sikre betalingsgateway, Stripe.

Når du har betalt ledes du direkte ind i vores medlemsside for uddannelsen som hostes på TEACHABLE. Verdens førende online læringsplatform.

Derefter sendes du også login information til Numerologist PRO software som du får adgang til i et år.

OBS! Undervisningen består af 5 online moduler samt 3 intensive live weekender i vores undervisningslokaler i København. PLUS – du får adgang til alle modulerne på basis uddannelsen så du kan opfriske din viden med nye og grundige materialer.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke