Vælg en side

ALT HVAD DU SKAL VIDE OM
UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Denne artikel er for dig, som ved lidt om numerologi i forvejen, og gerne vil have overblik over hvad undernumeroskoper er, og hvordan man beregner dem. 

En kompleks og sofistikeret viden
HVAD ER UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER?

Viden om undervibrationer er en numerologisk videnskab, der indeholder MANGE forskellige lag.

Ligesom man kan vælge navne med bestemte energier, er det at vælge sine egne undervibrationer, en måde man kan “designe” sin egen personlighed, gennem de energier man bliver påvirket af.

Helt konkret, så er undervibrationerne forholdene der skabes mellem vokaler og konsonanter i navnene. De påvirker oplevelsen af hvert enkelte navn og skaber samtidigt to andre vigtige tal: De samlede konsonantværdier fra navnene, og de samlede vokalværdier fra navnene (også kaldet personligheds og hearts desire tal).

Disse to tal udgør numeroskopets “livstema”, og da livstemaet er første led i numeroskopet efter navnene, er det en nærliggende tanke, at man fortsætter med at skabe endnu et numeroskop ud fra disse to tal. Dette er undernumeroskopet og består af et vokalnumeroskop (vokaskopet) som er dannet af vokalerne i navnet. Og et konsonantnumeroskop (konskop) som er dannet af konsonanterne i navnet.

Udregninger
HVORDAN LAVER MAN UNDERNUMEROSKOPER?

Pga. de enorme mængder af muligheder der skal afsøges for at finde de rette undernumeroskoper, er det nødvendigt med nogle beregningsmetoder, som letter arbejdet. Her får du et overblik over nogle af de forskellige beregningsmetoder.

1) UNDERNUMEROSKOPER – BEREGNET I HÅNDEN

 

At beregne undernumeroskoper i hånden er meget tidskrævende, og man kan nemt overse gode muligheder.

Man beregner først nogle mulige undervibrations setups, som giver en række forskellige værdier af vokaler og konsonantet inde i hvert navn. Herefter tager man de konsonant- og vokalværdier, og lægger et numeroskop op ud fra dem. Et for et går man disse undernumeroskoper igennem, og finder dem som man synes er bedst.

Med denne metode vil det dog være meget svært, at nå at kigge alle muligheder igennem, da der er ekstremt mange. 

 Hvor lang tid ville det tage at beregne alle muligheder i hånden?

 Der er typisk omkring 700.000 kombinationsmuligheder pr numeroskop, og det ville typisk tage en numerolog 700.000*10 minutter (minimum) =7.000.000 minutter= omkring 17 år at komme igennem det fulde antal af muligheder.

 

 

Problemet med at beregne i hånden er:

a) Den er tidskrævende og bliver derfor nemt meget dyr for kunden

b) Der er så mange muligheder, at det ville være umuligt at komme dem alle igennem

c) Dermed kan man nemt overse de bedste muligheder, eller aldrig nå frem til dem

DEN HURTIGE VEJ
2) RENE UNDERNUMEROSKOPER – MED SOFTWARE

Metoden går ud på, at man i Numerologist Pro kan få computeren til at beregne de ca. 700.000 muligheder for hvert numeroskop setups – men kun få vist de allerbedste setups.

Man beder simpelthen systemet om at fravælge bestemte ubalancerede tal og ser på den måde kun de setups som er gode.

På den måde behøver man ikke som numerolog, at kigge muligheder igennem i timevis, eller dagevis, da denne beregning, er en direkte vej til kun at se de allermest harmoniske undernumeroskoper.

Udregn undernumeroskoper som en ørn

Ørnen har overblik og kan hurtigere overskue store mængder af information, og vi kalder derfor også denne metode for “ørnemetoden”.

Numerologist PRO og undernumeroskop tool’et

Screenshot fra Numerologist PRO – vores værktøj der viser undernumeroskoper. Her uden at vi har bedt systemet om at fravælge de ubalancerede tal. Derfor ser du, at alle setups har røde tal i sig. Dette viser en vigtig matematisk pointe – at 99% af alle undernumeroskoper er indeholder disharmoniske tal. Det svarer lidt til, at jo længere man går ned i “kvantesuppen” – jo mere bliver “basispartiklerne” éns og jævnligt fordelt (loven om statistik og sansynlighed). Det bliver altså sværere og sværere at undgå disharmoniske vibrationer såsom 12/3, 16/7, 9, samt 4 og 8 i centrene.

Via dette tool i vores software, kan vi fjerne de ubalancerede tal, så vi kun får vist de forskellige harmoniske  undernumeroskoper. Derefter kan man vælge blandt fx 20-30 forskellige setups, og finde det setup der bedst matcher kundens ønsker, personlighed og medfødte essens. Dvs. at man ud fra de allerede rene setups, vælger ud fra sin intuition, numerologiske visdom og erfaring, samt i dialog med kunden om deres ønsker og hvad de gerne vil støttes i.

 

Med softwaret behøver man ikke som numerolog, at kigge muligheder igennem i timevis, da softwaret kan indstilles til kun at beregne de mest harmoniske undernumeroskoper.

 

 

MED SOFTWARE FÅR DU (LIDT) STØRRE INDFLYDELSE PÅ DIT NAVNEVALG

Jo flere ønsker man har til navne, jo mere indskrænkes mulighederne for at kunne få rene undernumeroskoper. 

Man vil ofte skulle vælge mellem alt fra 2 til 10-20 navne på hvert navns plads.

Med softwaret kan man dog hurtigt indtaste kundens ønskede navne, og få systemet til at tjekke, om der kan beregnes harmoniske undernumeroskoper med disse navne.

Kan dette ikke lade sig gøre, kan man i stedet få beregnet en anden stavemåde – eller få navnet med ind som et dobbeltnavn.

Hedder man fx Mie, og vil gerne beholde det, så kan man måske i stedet hedde MieMarie.

Dette kan softwaret vise en på relativt kort tid, og man kan derfor som kunde hurtigt få afklaret, om man kan beholde et navn man gerne vil beholde. 

Der er derfor ingen grund til at give afkald på alle sine navne, hvis der kan beregnes en måde at få det til at blive helt optimalt – og man samtidigt kan bevare bestemte ønsker.

 

Undernumeroskoper i Numerologist PRO

DE HELT RENE UNDERNUMEROSKOPER I 3 DIMENSIONER
3) TRISKOP METODEN

Dette er setups, hvor både hovednumeroskop og undernumeroskoper er rene og går op i en højere enhed.

 

Der er flere tilgange til undernumeroskoperne alt efter hvilken person man har med at gøre. De 3-dimensionelle triskoper, er harmoniske i både numeroskop og undernumeroskoper.

Der er meget færre af dem, end der er af de semi-harmoniske undernumeroskoper. Men det er ikke alle hovednumeroskoper, og heller ikke alle grundvibrationer, der kan beregnes de helt rene triskoper til.

Mange kunder er vilde med et triskop, mens andre gerne vil have nogle stærkere spændinger at arbejde med i deres setups.

Man mærker en meget englelignende vibe, når man tuner ind i et sådant numeroskop. Denne type numeroskop er så harmonisk som noget kan være, hvor alle tallene i numeroskop, konskop og vokaskop er rene. Det er det ultimative 3 dimensionelle numeroskop.

På uddannelsen til professionel numerolog, lærer du at beregne alle de forskellige typer af undernumeroskoper.

 

Undernumeroskoper og Triskop metoden


UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG

I Numerologist PRO er vores mission at føre numerologien ind i fremtiden.
Vi laver mange tools som kun er tilgængelige for os og vores elever på uddannelserne, fordi vi tester og forsker, og kun de ting som viser stor relevans kommer med i programmet.

På uddannelsen til professionel numerolog kommer vi i dybden med alle aspekter af navne, undervibrationer og undernumeroskoper. 

Videnskaben om undervibrationer er blot en del af et stort emne, som handler om effekten af navneskift.


SE MERE HER OM UDDANNELSEN

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke