Vælg en side

Estel Ehvass

Anbefalinger

personlig numerologi session

DET SIGER VORES GLADE KUNDER

Vi har haft stor glæde af at bruge Estel, da vi skulle navngive vores søn. Jeg har også brugt hende i forbindelse med at finpudse mit eget navn. Estel har en helt særlig evne til at tolke og formidle budskabet, så man virkelig føler sig set. Estel er yderst professionel og leverer virkelig varen. Elsker at de har moderniseret numerologien med et software, så man undgår regnefejl og bedre kan danne sig et overblik over numeroskopet. Den varmeste anbefaling herfra.
Marieloise Eilvig

Da jeg kender en del til numerologi har det været en spændende rejse at høre, hvordan Estel tolker og fortæller om mine energier og tal, og jeg har også brugt hende til mine børn, hund og virksomhed. Det at skifte navn er en ganske stor omvæltning, og det kræver, at man føler sig tryg i en numerologs hænder. Estels professionalisme og varme gør, at jeg anbefaler hende til alle, der er interesserede i numerologien, da jeg også ved, hvad et numeroskop i ubalance kan betyde og have af konsekvenser. Estel har en skarp intuition og i forhold til min nye virksomhed har det været dejligt at dele drømme, visioner og fremtid.

Vienne Fisker

My numerology reading with Estel was a truly eye opening experience.

Hearing about my personal analysis was like listening to a story about myself, a story that had parts that were unclear to me up to that point. But somehow, Estel managed to put light on the whole picture of “me” in such a way that it left me speechless from a new level of understanding.

I could easily and immediately relate to both vices and virtues and even start to take different choices in my life – choices that were based in awareness. The analysis is quite complex and many leveled – which helped my sceptical mind avoid simplifying generalizations, and felt truly personal.

The recommended name change actually really altered my life in unexpected and exciting ways.

Besides the sensitive personal approach of Estel based on her vast knowledge about numerology, I was also very pleasantly surprised, by her practical advices and help in the name changing process.

Sofia Svensson

Efter at have fået en session af Estel må jeg sige, at hun er meget dygtig. Jeg fik et utrolig godt indblik i mig selv, og Estel har en stor viden som løfter niveauet ud over det sædvanlige. Jeg kan absolut anbefale hende.

Daniella Cecilia Rubinfield

Jeg følte mig meget godt taget imod af Estel og hendes professionelle guidning. 
Efter navneskiftet har jeg følt en større indre harmoni og en evne til at være autentisk i alle de sammenhænge, jeg indgår i. Jeg føler en større hvilen i mig selv og mine værdier, og at jeg tør være ærlig omkring mine holdninger uanset hvem jeg står overfor – noget jeg ikke var så god til før. 
Alt i alt, har min “frygt” for omverdenens reaktion på min beslutning vist sig at falde totalt til jorden. Jeg har kun mødt positiv og fordomsfri respons på mit navneskift, hvilket jeg er rigtig glad for.
Jeg er meget glad for beslutningen og kan kun anbefale andre, der har en åbenhed og nysgerrighed overfor numerogien at booke en session med Estel. Hendes kyndige og dybdegående vejledning vil helt klart give dig stof til eftertanke, og måske føre til et navneskift – hvis du er åben for det.

Emmeline Vestergaard

DET SIGER VORES DELTAGERE ...

ANBEFALINGER WEEKENDKURSET

______

Vores weekendkursister er vildt begejstrede for undervisningsstilen og kommer fra hele landet for at deltage!

Hvad siger vores kursister ...
Anbefalinger af uddannelsen

Her deler tidligere kursister deres oplevelser med at gå på uddannelsen.
Poppy Solbjørk Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
Birgitte Thomsen Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
Zenia Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2023
Mellinnah Wilsonberg Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

Carolina Søndergaard er astrolog og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

Eunoia Garside tidligere projektleder i stort internationalt firma. Nu Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet oktober 2021.

Dorte Bloch er iværksætter, designer og nu også Numerologist PRO certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Cassandra er ingeniør og nu også numerolog og healer. Numerologist PRO Certified numerolog. Nyuddannet oktober 2021

Zimon er Feng Shui ekspert og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Pernille Tolou numerolog og studerer matematik på universitetet. Uddannet november 2017.

Pernille Naiomi er rejseguide, lærer og nu også Numerologist PRO Certificeret numerolog. Nyuddannet februar 2019.

Ninna er stewardesse og Numerologist PRO Certified numerolog. Uddannet februar 2019.

Mettesofie Bloch dobbelt verdensmester i roning og kendt foredragsholder og blogger. Nyuddannet oktober 2018.

Laura Loop nyuddannet numerolog og etnolog (kan studere mennesker fra forskellige vinkler!). Nyuddannet oktober 2018.

Erik Wendelin dansk erhvervsleder med stort tække indenfor numerologi og astrologi. Nyuddannet oktober 2018.

Lerke Savannah Karlsen healer og numerolog med hjerte og power. Nyuddannet oktober 2018.

Orkideea Sallina professionel fotograf der bl.a. bruger numerologien til at forstå sig selv og andre på et dybere plan. Nyuddannet oktober 2018.

Malouca Cevillia Johannsen numerolog og healer, uddannet 2018.

Cassandra Oline Linius numerolog og forretningskvinde. Uddannet november 2017.

Jeannie Rosaline Petersen numerolog og psykoterapeut. Uddannet november 2017.

Micchelle Johansson numerolog og leder indenfor HR. Uddannet november 2017.

Estel og Johannes er begge super dygtige, kompetente, empatiske og top seriøse uddannelsesledere.

Uddannelsen er bygget op over en undervisningsplan, så man på en systematisk måde bliver indført i numerologiens verden.

Der bliver uploadet dybdegående skriftligt materiale på flere hundrede sider efter hvert modul, hvilket er meget positivt og gør, at jeg faktisk har ret travlt med at læse og lære al materialet. Undervisningen bliver også optaget på video, så det er muligt at gense.

Der er tid til at stille uddybende spørgsmål samtidig med at undervisningen er tilrettelagt på en måde, så pensum bliver nået. Dertil kommer, at der er tilknyttet en lukket Facebook-gruppe, hvor Estel og Johannes, svarer på spørgsmål og kommentarer mellem hvert modul.

Jeg føler mig taget hånd om 100 procent, i forhold til at lære alle facetterne af numerologiens magiske verden. Udover at lære om numerologi, har har det været interessant at kigge dybere på mig selv rent numerologisk, hvilket har givet en ekstra dimension af personlig udvikling og har været en gave i sig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Numerologist PRO uddannelsen hos Estel og Johannes.

Jeannie Rosaline Petersen

Numerolog og psykoterapeut

CUTTING EDGE SOFTWARE …

ANBEFALINGER NUMEROLOGIST PRO

______

Vores numerologisk software har taget Danmark med storm!

Super fedt værktøj som på overskuelig vis giver mig et numerologisk overblik.
Det giver mig et både hurtigt og dybt indblik i klienters udfordringer, som jeg kan anvende i mine sessioner. Numerologist Pro er for alle som ønsker at gøre deres arbejde med numerologien lettere og langt mere overskueligt. Vejledningen i brugen af produktet er også i særklasse, og skulle man have tvivlsspørgsmål, er der god og hurtig hjælp at hente. Jeg kan anbefale produktet til enhver, da det er det langt mest innovative og udførlige produkt på markedet. Alle detaljer er tænkt med, og det er nemt at anvende, uanset om du har flair for teknologi eller ej. Thumbs up herfra!

Mathias Valentino Persson

Coach og terapeut

Numerologist Pro er et fantastisk intuitivt værktøj, som er MEGET nemt at bruge, samtidig med at det har alle funktioner man har brug for. Det grafiske design er i topklasse, og man kan indsætte eget design efter behov og dermed personliggøre designet. Kvaliteten af produktet er også helt i top, og man kan mærke der er lagt et kæmpe stykke arbejde i at gøre produktet fejlfrit ned til mindste detalje. Det er et værktøj som kan benyttes af alle “typer” numerologer, da man selv kan vælge til/fra ift. hvilke informationer man ønsker i numeroskopet og tolkningen deraf. TAK for at gøre mit numerologiarbejde LANGT lettere, samt meget mere professionelt og æstetisk.

Cocco Isabbel Montserrais Parhles

Numerolog

Mine bedste anbefalinger 5 ud af 5 stjerner.

JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!!!

Dette geniale numerologiske værktøj henvender sig både til den professionelle udøvende numerolog og den numerologistuderende.

Det er let, overskueligt og lynhurtigt!

Du skal blot indtaste nogle få talværdier (navne og fødselsdata) og så er du i gang! Hurtigt overblik!

Du ser numeroskopet, dagsvibrationer, årstalrækker og skæbnerytmer – og ikke kun for denne dag eller dette år – det er også om 90 eller 100 år ude i fremtiden!

OG DU UNDGÅR REGNEFEJL!!

Det er også super anvendeligt til den numerologistuderende, da der allerede er tilgængelige tolkninger for hvert enkelte tal og dets placering.

Du kan lave numeroskop sammenligninger, og der er er forslag til navne. Og endnu en genial detalje – det er også brugbart og hurtigt til at lave virksomhedsnumeroskoper!

Tilfør egne notater, så den bliver tilpasset præcis til din kunde og opgave, og til sidst kan du vælge om du vil udskrive det hele i en PDF rapport som du evt. kan give til kunden/virksomheden.

Jeg er så vildt begejstret. Det er så genialt!!!

Micchelle Melisa Johansson Carstensen

Numerolog

Fantastisk numerologisk værktøj, der hurtigt foretager alle nødvendige beregninger for dig, så du kan koncentrere dig om tolkningen.

Modellen giver også forslag til nye navne talkombinationer, hvis du ønsker det.

Selv tolkningen kan du få hjælp til – og du vælger selv omfanget. Og så er der mulighed for fine rapporter til brug for udlevering til klienten.

Et professionelt værktøj, som jeg efter en prøveperiode varmt kan anbefale.

Birggitte Falgenberg

Numerolog

Numerologist PRO er en fuldstændig uvurderlig platform for mit arbejde og forskning inden for Numerologi. Jeg kan huske, at jeg i begyndelsen var meget skeptisk og kan nu indrømme, at jeg ikke kunne forestille mig at arbejde uden det! Det tillader os numerologer at effektivisere vores arbejde i en grad aldrig set før. Hvor vi før manuelt skulle udregne og arkivere numeroskoper som mange gange indeholdte regnefejl, så kan vi nu se en persons numeroskop, årstalsrækker og dagsvibrationer på få sekunder. Det har gjort det muligt for mig at analysere over 2500 numeroskoper og cases på kun 1 år! Jeg ville ikke have den erfaring jeg har i dag uden Numerologist PRO, og jeg ser frem til følge med i platformens fortsatte udvikling og den lyse fremtid som den skaber for Numerologien!”
Keanu

Numerolog

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke