Vælg en side

Skab succes og flow med
Superdato Kalenderen

De numerologiske datoenergier

Tune ind i universets flow Når du begynder at udføre dine handlinger i overensstemmelse med de numerologiske energier i datoerne, vil du opleve mere synkronicitet, flow og held i business og i dit personlige liv.

Numerologiske superdatoer
Til dig der vil have det meste ud af din business eller personligt

Her vil du se de bedste datoer , inklusiv superdatoerne, som vil give dig mulighed for at skrue op for din personlige succes både i din forretning og i dit liv ved at vide præcis HVORNÅR og HVORDAN du skal kommunikere med dit marked, lancere dine produkter eller oprette en ny business. Hver dato har en specifik resonans og specifikke koder til succes, og den viden kan du bruge til at opnå større resultater.

Det er også for dig, der blot ønsker at optimere dit liv. Ville det ikke være rart at vide, hvornår det er det bedste tidspunkt at udføre forskellige handlinger, så dit liv integreres med den universelle harmoni?

Johannes og Estel Ehvass

Numerologisk guidet planlægning

ALIGN DIG SELV MED DE UNIVERSELLE ENERGIER

Planlægning, launching af nye produkter, events eller tiltag efter de numerologiske superdatoer og månedsenergier efter de numerologiske rytmer, betyder at der er plads til alt i din business. Du ved hvornår du skal fylde dig selv op med inspiration, og hvornår du skal ud og brænde igennem og sætte dine ting til salg.

Succestal og vækstkoder
Hvad er superdatoer?

SUPERDATOER er de dage på året, som er fyldt med tal, som i de gamle, numerologiske kilder beskrives som særligt heldige og succesfulde i relation til business, kommunikation, økonomisk gevinst, omdømme og resultater.

Ifølge numerologien, får et hvilken som helst projekt der tager form, et energimæssigt aftryk med sig, fra den dag det startes. Det gælder uanset om det er en virksomhed, der oprettes, en bog der udgives, eller et event der afholdes.

Numerologisk kan man beregne hvad der er de bedste datoer på året, som giver de bedste ”energiaftryk” – også kaldet succeskoder, som er dage med en særlig lethed, flow, succes, glæde, held, inspiration m.m.

SUPERDATO KALENDEREN

SUPERDATO KALENDEREN

Hvad du kan opleve …
Når du bruger de numerologiske superdatoer

Flow

Når du begynder at afstemme dine handlinger med energierne i datoerne, vil du opleve mere flow og lethed i dine handlinger. Du begynder at opleve synkroniciteter, og at tingene sker på de rigtige tidspunkter.

Harmoni

Når du handler fra en tilstand af flow, sker der en harmonisering i dit eget væsen, som nu er på linje med kosmos energier. Indre modstand og tvivl forsvinder, og erstattes med en indre tilstand af harmoni.

Resultater

Flere af dine handlinger vil bære frugt, og der vil være mindre spild af tid og projekter, der ikke fører nogen steder hen. Gode resultater forstærker hinanden og fører til større og større succes.

Indflydelse

Når du begynder at sende den rigtige kommunikation ud på det rigtige tidspunkt, får du en dybere forbindelse og mere positiv respons. Gradvist giver det dig mere power og indflydelse og styrker din popularitet.

Produktivitet

Når du kender superdatoerne for hele året kan du planlægge effektivt og styrke din produktivitet. Du ved hvornår du skal gøre hvad, for at opnå de bedste resultater. Fjern gætteriet og planlæg for succes.

Mange muligheder
Hvad kan du bruge superdatoer til?

BUSINESS OPSTART

SUPERDATO KALENDEREN

MARKETING

SUPERDATO KALENDEREN

PRODUKT LANCERING

SUPERDATO KALENDEREN

Business opstart

Statistikker viser, at de mest succesfulde virksomheder i verden er oprettet på datoer med de samme tal som numerologiske superdatoer. Hvorfor ikke starte din egen virksomhed på en superdato?

Marketing

Det er et uvurderligt redskab i din markedsføring at kende til superdatoer og gode datoer. Fjern tvivlen om, hvornår det er bedst at udsende e-mails, facebook- og instagramopslag, sætte kurser eller produkter til salg.

Produkt lancering

Hvis du kigger på mange af datoerne for succesfulde produkt-, bog- eller filmlanceringer, vil du ofte bemærke, at de bruger superdatoer eller specifikke datoer, hvor mange af de samme tal forekommer i bestemte mønstre. 

VIGTIGE EVENTS

SUPERDATO KALENDEREN

INSPIRATION

SUPERDATO KALENDEREN

DIT PERSONLIGE LIV

SUPERDATO KALENDEREN

Vigtige events

Planlæg både dine professionelle og personlige events på datoer med gode energier. Uanset om du skal holde fest, bryllup eller business events kan du finde en god dato, der matcher til dit event.

Inspiration og nye ideer

Nogle dage er gode til at blive inspireret, hente nye idéer fra kosmos og brainstorme om hvor du skal hen fremover. Den største succes i livet og din business kommer af at tune ind på de rigtige idéer.

Dit personlige liv

Brug superdatoerne i dit personlige liv. Planlæg store ting såsom bryllup på en af årets bedste superdatoer med de energier der tiltaler jer mest. Rejs på ferie, eller hold din fest på datoer med god kommunikation og kærlige vibes.

Planlæg dit år
Superdatoer, gode datoer og pas på datoer

Vi har kategoriseret 3 typer af datoer i løbet af et år i: Superdatoer, Gode datoer og Pas på datoer. Her kan du læse hvordan du bruger de forskellige datoer, så du får det bedste ud af dem.

Superdatoer

Superdatoer er de ultimativt bedste datoer på et år, som har de stærkeste succestal. Derudover er der en indbygget harmoni mellem dagens tal, som påvirker med særligt positive og harmoniske energier. Du kan bruge Superdatoer til alle slags events – inklusiv at starte ny virksomhed, udgive bog eller musik på forlag, og ikke mindst, som bryllupsdato! Du kan reservere superdatoerne til de aktiviteter og events, som er allervigtigst for dig.

Gode datoer

Gode datoer kan bruges til markedsføring, events, ferierejser og alle slags fester og sociale ting. De har ikke helt samme energipotentiale som superdatoerne på den lange bane, og derfor skal de ikke bruges til ny virksomhedsopstart eller som bryllupsdato – der skal du vælge en superdato. Ikke alle måneder har superdatoer, men alle måneder har gode datoer, som du kan bruge til dine øvrige tiltag. På den måde har du altid nogle gode muligheder i alle måneder.

Pas på datoer

Når der er en Pas På dato, er der er risiko for, at man får nogle af de ubalancerede sider ved dagens energier i spil. Undgå derfor at sætte nye ting i søen, holde store events eller udsende vigtig markedsføring og kommunikation. På disse dage kan der være tendens til alt fra misforståelser i kommunikation, til skænderier eller teknikproblemer. Undgå også aktiviteter såsom ekstremsport, og undgå at planlægge lange rejser og ture på disse dage.

Hvad siger tallene?
Vores research i numerologi og datoer

Vi har kigget på mere end 10.000 datoer for alt fra verdensberømte events til virksomheders opstarts- og udgivelsesdatoer. Når man zoomer ud, og kigger på store mængder data, ser man hvordan statistikken afslører bestemte mønstre i datoer, som i den grad bekræfter den gamle numerologiske viden.

Numerologien er en oldgammel videnskab med rødder tilbage til de allertidligste civilisationer. Vores MISSION med numerologien, er, at gå i dybden med de gamle kilder, og SAMTIDIGT undersøge numerologien til bunds gennem moderne metoder såsom statistik.

Vi behøver ikke gå tilbage i tiden og blive dér. I stedet fører vi numerologien videre ind i fremtiden.

CASES: Business opstart

Numerologien siger, at 5-tallet har stor betydning for forretning og markedsføring, hvilket statistikken bekræfter. Mange succesfulde virksomheder er blevet stiftet på en dag med 5’er grundvibrations tværsum, i kombination med andre succeskombinationer og vækstkoder.

Her er nogle eksempler på virksomheder, som er stiftet på en 5’er dag:

SpaceX blev stiftet den 14. marts 2002.

Nvidia blev stiftet den 5. april 1993

Danske bank blev stiftet 5.10.1871

Information blev grundlagt 5.5.1945

Politiken blev grundlagt 1.10.1884 (datoen har 23/5 essens)

 

1-tallet er kendt for hurtig succes, vindermentalitet, held og flow. Her er nogle eksempler på virksomheder, som er stiftet på en 1’er dag:

DR blev grundlagt 1.4.1925. En dato med 1’er dag, samt succestallene 14/5 ydre diamant, 17/8 år og verdenserobrer 58/4 kombination i det psykiske selv.

TV2 blev lanceret 1.10.1988. En tredobbelt 1’er energi med en 1’er dag i en 1’er måned og 1’er som essenstal.

Volkswagen er grundlagt 28.5.1937, en dato med en stærk vindermentalitet 28/1, en stærk kommunikations måned 5 og en 35/8 pengetriade som essenstal. 28/1 giver dog fare for retssager, hvilket Volkswagen har haft mange af.

Apple er oprettet 1.4.1976. En dato med en ydre diamant 14/5 (hvilket giver cashflow), essenstal 28/1 ses hos mange milliardærer, og et psykisk selv med 14/5 og 23/5.

Tesla er oprettet 1.7.2003. En dato med en ydre diamant 17/8 (hvilket giver shine og spotlight), essenstal 13/4 der giver innovation og en 1’er grundvibration der giver drive og vindermentalitet.

CASES: Domænenavne

Her er domæne oprettelsesdatoer, der forstærker virksomhedens kvaliteter:

Facebook.com domænet blev købt den 23. august 2005. Det giver en ”verdenserobrer vækstkode” (5-8-13/4) mellem dag og måned, som også er i selve navnet, og 23/5 handler om kommunikation og er en social vibe.

Instagram.com domænet blev oprettet den 4.6.2004. Datoens indre og ydre diamant er tallet 46/1, der handler om glamour og shine, fokus på den ydre fremtoning, og at man fremstår poleret og smuk.

Google.com domænet og firmaet blev oprettet 4.9.2004. Datoens indre og ydre diamant er tallet 49/4, et tal der handler om at systematisere og kategorisere.

Twitter.com domænet blev oprettet 21.1.2000. 21 er et tal der står for image og branding. Datoen indeholder også mange succeskombinationer.

Netflix.com domænet blev oprettet den 11.11.1997. 11/2 er et tal for underholdning og ses meget hos fx skuespillere og talkshow værter.

Wikipedia.com domænet blev oprettet den 13.1.2001 hvilket er en dato der resonerer med originalitet, nytænkning og store mængder kompleks information (13/4 grundvibration).

De 6 nøgler til at bruge
Dagens højeste potentiale og succeskoder

Alle datoerne bliver beskrevet med 6 nøgler til at få bruge dagens succeskoder og få det højeste potentiale frem. Du ved, hvad du skal fokusere på i en given dato, og hvilke energier dine events, udgivelser eller virksomhed bliver påvirket med fremover, ved at vælge den pågældende dato.

Dagens primære energi

Dagens primære energi er tværsumstallet for dagen i måneden. Dagens primære energi eller ”grundvibration” fortæller om dagens vigtigste karakteristika, og hvad den kan bruges til.

Dagens essenstal

Dagens essenstal skabes ved at lægge samtlige tal i datoen sammen. Essensen fortæller om dagens følelsesmæssige energi, hvad man modtager af inspiration, og hvordan man har det på selve dagen.

Dagens naturtalent

Dagens naturtalent er en syntese af dagens primære energi og dagens essenstal, og viser hvordan man skal koble sig på dagens største flow, kreativitet og produktivitet.

Dagens udstråling og handlemåde

Dagens udstråling skabes ud fra den primære energi og månedsenergien, og fortæller om hvilken slags handlinger, der er bedst at foretage sig i løbet af dagen.

Dagens indre motivation og drive

Dagens indre motivation og drive skabes ud fra den primære energi og årsenergien, og viser hvordan sindet, tankerne og følelserne fungerer på dagen. Dette tal skal bruges til at tune ind i hvordan man skal bruge sit sind.

Dagens portal til succes

Dagens portal til succes er et fascinerende og magisk tal, som viser hvordan man vækker det højere sind (det supramentale). Det er en energetisk genvej man kan tage for at få adgang til energiernes højeste potentiale, og få det meste ud af dagen.

Hvad skal dit fokus være måned for måned?
De 12 Måneders energier og succeskoder

Udover superdatoerne får du hver måneds “dharma linje”, som hjælper dig med at afstemme dine handlinger med månedens energier, så du kan opnå hurtigere resultater.

Guiden kortlægger energier, fokus og succeskoder for hvert af årets 12 måneder og indeholder forklaringer og handlingsplaner til at bruge energien bedst muligt i både dit personlige liv og din forretning.

DE 12 MÅNEDER

SUPERDATO KALENDEREN

Det får du …
Digitale tools, kalender, bog

Medlemsside

På medlemssiden har du adgang til det hele, og kan let logge ind dagligt. Her ligger den interaktive Superdato kalender og Dagsenergi toolet, og du kan også downloade bogen Business Superdatoer.

Superdato kalenderen online

I Superdato Kalender har du det fulde overblik over alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer i de kommende år, og kan scrolle fra måned til måned, ligesom du kan læse om energierne i de enkelte datoer, og skrive dine events og tiltag ind.

Dagens energi (365 dage) online

I Dagens energi online får du en beskrivelse af ALLE 365 (eller mere) i den kommende tid, så du kan aligne dig selv og din business med energierne på alle dage i hele året, også når det ikke er en superdato.

Superdatoer bogen

Du kan downloade bogen ”Superdatoer”, og printe den ud eller gemme den på din desktop, så du hurtigt kan referere til den når du skal planlægge dit liv og din business. Her kan du også læse i dybden om dagens tal og nøglerne til at få det meste ud af dagens potentiale.

Få Superdatoer for et, to eller tre år frem i tiden

Næste skridt…
Start din rejse her

Efter køb

Efter betaling bliver du ført ind på din medlemsside. Det ser ud som den skærm, du ser ovenfor. Vælg boksen på anden række midt for kaldet “Superdatoer”. En e-mail med alle loginoplysningerne vil også blive sendt til den e-mail, som du har givet ved købet. OBS! Hvis du bruger gmail skal du tjekke din spamfolder for e-mailen med login info.

Medlemssiden

Når du er kommet ind i medlemssiden kan du gøre forskellige ting.

  1. Du kan downloade din e-bog ”Superdatoer” fortæller om alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer i den kommende tid.
  2. Du kan gå ind i din online kalender der viser dig et overblik over hele året.
  3. Du kan klikke på “dagen i dag” toolet for at se en dybdegående beskrivelse af energierne i samtlige 365 dage i året.

Superdatoer bogen

Fra medlemssiden kan du downloade Superdatoer bogen til dit skrivebord. Her har du mulighed for at udskrive bogen, så du altid har den ved hånden. Bogen indeholder beskrivelser af alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer 1 eller 3 år frem alt efter hvilken løsning du køber, så du ved hvordan du bruger energierne og får det meste ud af dagen/måneden.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.