Vælg en side

NUMEROLOGI TAL OVERSIGT

Tallene fra 10-99 beskrevet

1 TALLERNE: 10/1,19/1,28/1,37/1,46/1,55/1,64/1,73/1,82/1,91/1

Individualisme, vindermentalitet, lederskabsevner, entusiasme, gåpåmod

10/1 Skæbnehulet

En vibration der handler om held, at være elsket og guidet af kosmos. I ubalance kan man blive flyvsk, stresset og hyperaktiv samt opleve at være ”elsket eller hadet”. I balance er man heldig, optimistisk og elsket.

19/1 Himlens prins

En vibration der også kaldes ”alt hvad man rører ved bliver til guld”. Exceptionelt drive, held og vindermentalitet, rene tanker og et rent hjerte. I ubalance kan man være egoistisk, forkælet og barnlig. I balance er man heldig, guidet og succesrig.

28/1 Løven og lammet – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration der handler om succes og rigdom, og kaldes ”millionærtallet”, men også potentielt kan handle om retssager og konflikt. I ubalance kan man love mere end man holder, være løgnagtig eller en ”faker”.

37/1 Tyrens kongelige stjerne

En vibration der giver en “celebrity” vibe, og handler om modet til at stå ved sig selv, udleve sine drømme og stå frem som den man er. I ubalance kan man være omgivet af drama, skandaler, økonomi- og parforholdsproblemer. I balance er man respekteret og beundret og har et godt kærligheds- og sexliv og en enorm karisma.

46/1 Apollon politikeren

En vibration der handler om at forbedre og transformere omgivelserne til det fælles bedste, og slå igennem i sin karriere, ofte med store projekter og filantropiske idéer. Ubalanceret er der en tendens til at springe de nødvendige trin over og udstråle en overfladisk ”glansbillede” vibe. I balance har man store lederevner, karisma, styrke og politisk sans.

55/1 Mediekongen

En vibration der handler om at nå til tops ved at blive en mester i kommunikation. 55 er et mestertal (to af samme nummer) hvilket gør at det tager tid til at mestre tallet. I ubalance handler det meget om at man går efter det man ønsker koste hvad det vil, og at man kan være så ambitiøs at man tyer til uetiske metoder. I balance handler det om at man har en kæmpe udstråling der gør at man har succes med medierne og forskellige kommunikationskanaler og at man opnår en stor succes.

64/1 Samfundsanalytikeren (borgmesteren)

En vibration der handler om at se hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, og skabe de nødvendige ændringer. I ubalance kan man fremstå lidt tør, over kritisk, bedrevidende og som en ”vigtigprås”. I balance er man en vismand med store idéer der tager højde for det fælles bedste.

73/1 Den hemmelige millionær

En vibration der handler om at skabe geniale og innovative ting til gavn for en bedre verden, som kan føre til stor rigdom uden at det bemærkes. Man har en enorm pionær ånd og evne til at lede og bliver velhavende. I ubalance kan der være en træthed over at være sammen med andre mennesker og overdrevent behov for privatliv. I balance stråler man af skønhed, styrke og genialitet.

82/1 Den religiøse/administrative leder

En vibration der giver en uovervindelig og stærk vindermentalitet, med mange talenter som bruges til at løfte et fællesskab. I ubalance giver det hidsighed, mangel på hensyntagen, og indre knoklen uden resultater, samt kan tiltrække retssager. I balance er man talentfuld, ekspansiv og en stærk leder der løfter i flok.

91/1 Storhed

En storslået og ekspansiv vibration der ønsker at erobre verden med sine nye idéer. I ubalance kan der være stærk egoisme, narcissistiske tendenser, tendens til storhedsvanvid hvor man inden i føler sig lille, men projicerer en overdreven tro på egne evner. I balance giver den enorm succes og har stor inspiration og talegaver.

GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

LÆR NUMEROLOGI!


Trin for trin undervisning med månedlige video og cases og adgang til verdens mest avancerede numerologi software til en pris hvor alle kan være med

SE MERE HER

 

NUMEROLOGI UDDANNELSEN


Danmarks største og mest dybdegående numerologi uddannelse. En faglig, spirituel og personlig udviklingsrejse over 10 måneder, hvor du lærer den oprindelige, numerologi tradition, og bliver indført i særligt dybdegående beregningsmetoder.

SE MERE HER

2 TALLERNE: 11/2,20/2,29/2,38/2,47/2,56/2,65/2,74/2,83/2,92/2

Blidhed, følsomhed, melankoli, romance, tænksomhed, passion, underholdning, fest …

11/2 Løven med mundkurv – bruges normalt ikke i numeroskopet

En blid, blød og livsnydende vibration som også bidrager med uselvisk, hjælpende og støttende adfærd. I ubalance handler den om indre splittelse, og er konfliktsky, people pleaser og giver behov for at dulme sine følelser fx gennem overspisning eller andre afhængigheder. I balance er der store telepatiske og empatiske evner.

20/2 Passionstallet

En harmonisk, følsom og blid vibration som tiltrækker blide, positive engleenergier omkring sig. I ubalance kan man være flyvsk, stresset og have stor omskiftelighed. I balance kommer tingene utroligt let til en og man behøver aldrig tænke på penge, men opnår glæde, fred og kærlighed ved at følge sin passion.

29/2 Coachen/ indre usikkerhed – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration som i essenstallene giver store evner for at hjælpe andre og skabe harmoni i relationer gennem coaching og selvindsigt. Dog er den overvejende ubalanceret i numeroskopet og giver tendens til at andre overskrider ens grænser og at man bliver bedraget, snydt, dårligt behandlet og udnyttet. Stor tendens til at være naiv og lukke øjnene for virkelighedens realiteter.

38/2 Pacifisten – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration der som essenstal giver en evne til at skabe harmoni, et stærkt budskab om kærlighed og fred, samt en stor kraft til at overbevise andre. Dog er den overvejende ubalanceret i numeroskopet, og man føler sig typisk ikke værdsat, hørt og set. En indre splittelse og disharmoni præger sindet.

47/2 Den følsomme healer

En vibration som handler om drømme, håb og stor sensitivitet. Der er en stor følsomhed som kan omsættes til kunst eller healende evner. I ubalance er der tendens til at være verdensfjern, og man foretrækker måske bøger eller computere frem for mennesker. I balance er det et tal der stimulerer kunstneriske og kreative evner.

56/2 Talegaver/folkeforføreren

En vibration der handler om personlig karisma og har en legende energi der let og elegant overbeviser andre. I ubalance manipulerer den gennem drama, kan være verbalt aggressiv og dominerende pga. en stor indre usikkerhed. I balancere er der en enorm karisma, sensualitet og nærmest magiske talegaver.

65/2 Den kærlighedssøgende opvarter

En vibration der handler meget om at værne om andre. I ubalance er der tendens til at give andre råd for at dominere eller at føle sig elsket, og kan være verbalt aggressiv. I balance sørger den for andres velbefindende, skaber en god stemning og er den perfekte vært.

74/2 Den sensitive idealist

En vibration der handler om spiritualitet, sensitivitet og nydelse som kan være meget filosofisk, sandhedssøgende og fællesskabsorienteret. I ubalance er der tendens til at hemmeligholde sine følelser, drukne i sine følelser, zone ud (der er ingen hjemme) eller dulme sine følelser med fx sukker eller afhængigheder. I balance er der en filosofisk, strategisk og kunstnerisk side forenet i en og samme person.

83/2 Den empatiske administrator

En vibration der som essenstal handler om stor styrke forenet med kærlighed, blidhed og sensitivitet. Dog er den overvejende ubalanceret i numeroskopet. I ubalance er der ofte frygt og tendens til at overkontrollere. I balance holder man øje med tingene på en harmonisk måde for at sikre at alt skrider positiv fremad, og har en stor kærlighed til verden.

92/2 Den omsorgsfulde fællesskabsstøtte (dronningemoderen)

En vibration som handler om at nære og værdsætte det fællesskab den indgår i og har store filantropiske idéer. Ubalanceret er der tendens til naivitet, til at blive ulykkeligt forelsket, eller være urealistisk omkring sine relationer og blive udnyttet af fællesskabet. I balance er man en søjle af visdom, styrke og kærlighed, og leder som en dronning.

3 TALLERNE: 12/3,21/3,30/3,39/3,48/3,57/3,66/3,75/3,84/3,93/3

Ekspansion, storhed, viden, power, status, image, vækst, klogskab, strategi …

12/3 Den hængte mand (offertallet) – bruges ikke i numeroskopet

En vibration som handler om at være misforstået, overfortolke, vende og dreje tingene i hovedet og have et forvrænget virkelighedssyn. I ubalance er der er et kaotisk sind med stress og tankermylder, hvor man prøver sig frem i livet med høkerløsninger, som går galt. Tendens til at være klodset i tale eller handling.

21/3 Magikerens krone

En vibration som handler om at hvile i processen mod succes, have høje ambitioner, og tage tingene et skridt ad gangen mod fuldendelsen af sine mål. I balance knækker man sin personlige nøgle til succes, og forstår vigtigheden af dybdegående forarbejde. I ubalance kan det føles som om man aldrig opnår succes, og at livet er fyldt med kedelige pligter og ansvar.

30/3 Akademikeren

En vibration som giver masser af handlekraft og styrke, drive og ambition, samt en stærk strategisk sans og personlig power. I ubalance er der tendens til bedrevidenhed, arrogance, konkurrence og at sammenligne sig med andre. Der er tendens til at sætte masker op og være imagefikseret. I balance er det en stærk intellektuel power, og udtrykker sig selv oprigtigt og ærligt.

39/3 Bossen – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration som overvejende er ubalanceret i numeroskopet. I ubalance er der tendens til at fortælle andre hvad de skal og ikke skal, og kan nemt overskride andres grænser. Man har svært ved at slappe af i lederrollen. Udadtil er man ”bossy”, men indadtil kan man føle sig som et offer med masser af tankemylder og tvivl på sig selv.

48/3 Den revolutionære politiker – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration der handler om at vise nye og bedre veje, baseret på strategisk, analytisk arbejde. Sætter sig dybt ind i tingene og vender og drejer den mindste detalje. Er bedst til intellektuelt, komplekst og indviklet arbejde, forskning samt politisk strategi. I ubalance er der tendens til at de indre og ydre kræfter hives fra hinanden, og man kan føle sig enormt splittet indeni omkring de ting man sætter i gang. Dette tal er overvejende ubalanceret grundet den indre 4-8 spænding og det kræver stor bevidsthed at trække det positivt frem.

57/3 Eventyreren

En vibration der giver et stort behov for at afsøge nye steder, idéer og handler om udlandslængsel. En polarforsker eller opdagelsesrejsende vibration.
I ubalance kan man være insensitiv og jogge i spinaten eller træde andre over tæerne med sine store armbevægelser. I balance søger man nye store idéer og står op for vigtige mærkesager. En stærk og unik karriere.

66/3 – Matriarken

En vibration der handler om stor kvindelig kraft på den mere jordiske, moderlige måde, hvor man organiserer, varetager og handler i verden på det fysiske plan.
Ubalanceret er der tendens til at være lidt grov, hård, styrende og bestemmende. I balance nærer, støtter og opmuntrer den alle omkring sig og løfter fællesskabet i flok gennem humor, varme og kærlighed.

75/3 – Majestæten

En vibration med en stærk, fokuseret energi og indre målretning mod filosofi og idéer. I ubalance er der tendens til at overdrive sin egen betydning, eller have overdrevent fokus på sine egne indre idealer og være pompøs omkring dem. I balance er det en eventyrlysten og frihedssøgende vibration med et religiøst og ophøjet islæt.

84/3 – Den ambitiøse pionær

En vibration med en indre vision om en bedre og mere fredfyldt verden. God til at lede, og få andre til at forstå vigtigheden af dens idéer. Er overvejende ubalanceret i numeroskop, da det bringer mange styrkeprøvelser med sig pga. den indbyggede 4-8 konflikt, som kan lede til at man føler sig som et offer.

93/3 – Mange talenter

En vibration som giver en stor, hurtig handlekraft og evne til at sætte sig ind i nye ting. Man mestrer 3 tallets viden med 9 tallets systematik, har en stor humor og mange talenter og færdigheder. I ubalance er der tendens til at overskride andres grænser uden selv at opdage det gennem insensitive kommentarer.

4 TALLERNE: 13/4,22/4,31/4,40/4,49/4,58/4,67/4,76/4,85/4,94/4

Firkantet, struktureret, at tænke ind og ud af boksen, original, unik, tænksom, individualistisk …

13/4 – Reformatoren

13 tallet er et af de mest dybe og mystiske tal, der står for både død, transformationskraft og en unik skønhed. Man fjerner det gamle for at gøre plads til det nye, og det kan både skræmme og inspirere andre. Man kan derfor ikke lade være med at gøre ting på sin helt egen unikke måde. I ubalanceret form giver det en indre utilfredshed hvor man altid længes efter noget andet end det man har, og man føler sig som det sorte får. I balanceret form er man unik, tænker anderledes og ud af boksen, og har altid nye idéer der kan transformere omgivelserne. Et tal der styrker kunst, innovation og genialitet.

22/4 – Byggeren

Tarotkortet for tallet 22/4 er ”Narren” eller fjolset. Vi ser en mand der træder ud over klippeafgrunden. Tallet står for naivitet på godt og ondt. Det står for nye ting at gøre tingene på og at man altid er klar til at springe ud i intetheden. I ubalanceret form gør det at man tager ”lyserøde briller” på, er alt for naiv og bliver snydt af andre. I balanceret form gør det at man springer ud i nye ting og bygger nye og store verdener op fra grunden. Et tal der er overvejende ubalanceret som navn, men kan være fint som undervibration i et balanceret numeroskop.

31/4 – Det misforståede geni

Dette tal giver en dyb intelligens, genialitet samt terapeutiske evner. Dette tal står dog næsten altid ubalanceret i numeroskopet, hvor det giver en tendens til særhed, autisme, tilbagetrukkethed, en følelse af ikke at kunne passe ind og en tendens til at se ned på andre. I balanceret form er man et geni der henter nye idéer fra kosmos.

40/4 – Eneboeren – bruges normalt ikke i numeroskopet

Dette tal giver en høj intelligens og en tendens til talnørderi. Man har stærke og markante holdninger til livet og samfundet, og en kontrastfyldt personlighed. Tallet rummer en direkte og ubalanceret 4-8 spænding, og må derfor helst ikke må stå i selve numeroskopet.

49/4 – Orden ud af kaos

En vibration der giver en stor indre trang til at skabe orden ud af kaos. Vibrationen kan faktisk tiltrække en masse kaos og omvæltninger, hvilket derfor nødvendiggør at man er i stand til absorbere kaosset og sætte orden i det. Tallet giver også en meget stærk evne til at udarbejde trin for trin systemer, og til at følge dem – der er en tiltrækning til udføre arbejde der sætter orden i tingene.

58/4 – Verdenserobreren

Verdenserobreren ønsker at erobre verden med nye innovative ideer, som kommer ud med en kæmpe kraft. Vibrationen rummer et enormt vækstpotentiale grundet den indbyggede fibonacci serie 5,8,13/4. Det er et tal der kræver styrke for at mestre det, og hvis man ikke kan følge med tempoet vil man ende med at føle sig som et offer. I ubalance er der kaos, uorden og man får intet udført grundet stress. balance er det et super vækst potentiale der styrker ens karriere der ofte vil være både unik og indenfor noget etableret.

67/4 – Den specielle/tilbagetrukket skønhed

Denne vibration giver en enorm karisma og mystisk skønhed, hvor dem der betragter bliver tryllebundet. 6 tallet giver skønhed og perfektion og 7 tallet giver transcendens og spiritualitet – og overgangen fra 6 til 7 symboliser rejsen fra livet indtil døden. I ubalance er der tendens til at være hæmmet, ugroundet, sky og at føle sig alene og misforstået. I balance er der kærlighed, mystik, æstetisk sans og spiritualitet.

76/4 – Kunstneren/dagdrømmeren

Denne vibration giver en stor tilgang til kunstnerisk kreativitet og æstetik. Man er meget optaget af indre energier og dagdrømme hvorfra man henter sin kunstneriske ambition. I ubalanceret form bliver man udspacet og verdensfjern. Man kan føle sig misforstået og ensom, og indser ikke selv at det er grundet in indre kritik af andre og fordømmende attituder.

85/4 – Politik og business

Denne vibration er en verdenserobrerkombination, ligesom 58/4 og med mange af de samme aspekter. Man er her mere kontrolleret, og tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Interesseret i politik, business og ekspansion både materielt og mht. indflydelse. I ubalance er der tendens til at være konkurrerende, magtsyg og insensitiv. I balance er det et super vækst potentiale der styrker ens karriere der ofte vil være både unik og indenfor noget etableret.

94/4 – Healeren (med indre prøvelser)

Denne vibration handler om at forandre, transformere og heale. Der er et stort ønske om at skabe orden ud af kaos, og få harmoni i disharmoniske vibrationer i det indre såvel som det ydre. Man kan selv have været igennem prøvelser i livet. I ubalance kan der være store indre spændinger og uforløste traumaer. I balance er det et tal for indre healing og dyb viden, og at formidle dette videre på en systematisk måde.

5 TALLERNE: 14/5,23/5,32/5,41/5,50/5,59/5,68/5,77/5,86/5,95/5

Kommunikation, penge, handel, netværk, business, hurtige tanker og tale, eventyrlysten, frihedselskende …

14/5 Netværkeren

En vibration der står for perfekt beherskelse af sanserne, den rette timing og at mestre kommunikationens og situationsfornemmelsens kunst. Balanceret er man dygtig til networking, business og har en stor aktivitet og handlekraft på alle planer af sit liv. I ubalance gør man ting for at være vellidt og passe ind på bekostning af sine egne behov. Der kan være stress, et overaktivt sind og man taler så meget at det irriterer andre.

23/5 Løvens kongelige stjerne (en engel på hver skulder)

Tallet der kaldes den højeste vibration, som giver stor beskyttelse i livet. Den giver et stort flow og held i livet, hvor tingene kommer til en med utrolig lethed. I ubalance kan man være forkælet, forvent og doven. I balance tilfører den healing, kærlighed og selvtillid samt en enorm karisma og beskyttelse. Derudover store talegaver og en følelse af overflod i livet. Et af de største pengetal i numerologien.

32/5 Kejseren (statsminister vibe)

Vibrationen giver en stærk kommunikation, som gør at andre får lyst til at følge en. En succesful kommunikatør som får andre med sig. Det har en stor styrke og værdighed, og har en stærk karisma og lederevner. I ubalance virker man pralende og stor i munden. I balance er det et fantastisk karriere og pengetal.

41/5 Innovation og kommunikation

Vibrationen giver et innovativt sind, evnen til at kommunikere originale idéer og et stærk business mindset. Man er god til at sætte sunde grænser, har vindermentalitet og drive, og skaber sig et stærkt grundlag i livet. Man ved hvad man vil have og går efter det. Man mestrer sine følelser og har en god situationsfornemmelse. I ubalance kan man virke tør og have ”stone face”, så andre ikke kan se eller mærke hvad man tænker.

50/5 Kosmisk kommunikation

0’et i 50/5 tilfører en spirituel eller kosmisk dimension til ens kommunikation. I balance giver tallet stor tryllebindende karisma og kommunikation. Enormt meget kærlighed og en givende attitude. Man har nemt ved at komme i medierne og formulerer komplekse og filosofiske principper, på en legende let og fri måde. I ubalance er man bange for at miste hvad man har, og kan derfor blive ”grisk” eller manipulerende.

59/5 Den gode sælger

En super ambitiøs, veltalende og målrettet vibration. Man elsker en karriere med masser af forandring, rejseaktivitet og nye forbindelser. Man kan have en forkærlighed for ekstreme oplevelse såsom bungy jump og hurtig kørsel. I ubalance kan man blive oversælgende, anmassende, overaktiv og taler for meget og for hurtigt. I balance tilfører den stærke branding skills, ambitioner, veltalenhed og karismatisk kommunikation der rammer lige ind i essensen.

68/5 Familieorganisatoren

En vibration med en høj social bevidsthed og høje idealer omkring samfund og familie. I ubalance er man nærtagende og kan have pleaser tendenser, og kan ikke sige fra overfor sine børn/familie eller skabe fornuftige grænser og regler.
I balance er den æstetisk, stærk, harmonisk, kærlig og har organisations- og netværkstalent.

77/5 Et spørgsmål om tro

En vibration der handler om en stærk spiritualitet og evnen til at transformere sine egne følelser og lavere tendenser til en højere vibration. I ubalance kan der være stærkt kaotiske tendenser i sind og følelser, egoisme, indre drama og en følelse af at alt går galt. Det er et mestertal (dobbelt 7) som kræver styrke at mestre, men til gengæld giver en enorm spirituel styrke og kraft når det er balanceret.

86/5 Bryllupsarrangøren

Vibrationen giver en stor evne til at organisere sociale events og mobilisere store grupper af mennesker. Man er service mindet, kærlig og har en stærk selvkontrol. En god æstetisk sans og går op i detaljer såvel som det overordnede billede og helhed. I ubalance giver det stædighed og magtsyge og kan være overdrevent fokuseret på social status. I balance tilføjer det en stærk, kærlig vibe, organisationstalent og talegaver.

95/5 Talegaver

En stærk vibration som mestrer kommunikation på alle tænkelige måder. Et rigtigt spin doktor tal eller branding ekspert. Stort medietække og evnen til at sælge sand i Sahara. I ubalance er man oversælgende og dominerer andre, samt kan være bange for at være alene grundet frygt for at miste.
I balance tilfører den store talegaver, et lysende kvikt sind, er fantastisk til at brainstorme og få smarte idéer.

6 TALLERNE: 15/6,24/6,33/6,42/6,51/6,60/6,69/6,78/6,87/6,96/6

Kærlighed, omsorg, feminin kraft, sensualitet, seksualitet, energibevidsthed, æstetik, karisma

15/6 Den feminine kraft/ karisma tallet

En stærkt, feminin vibration, som rummer en stor erotisk kraft, nydelse og sanselighed, æstetisk sans og kunstneriske evner. Tallet ”lyser ind i mørket og healer andre. I ubalance er der tendens til at være manipulerende, humørsvingninger, jalousi og ubevidste manifestationer af egoet og ubearbejdede følelser. Tallet er det mest okkulte tal, som giver evnen til at rejse mellem verdener og bevidsthedsplaner.

24/6 Dronningetallet

Vibrationen står for styrke, forenet med visdom, harmoni og blidhed. Det er en Venus vibration som handler om kærlighed og harmonisk familieliv, personlig magnetisme og tiltrækningskraft. I balance er man fuld af kærlighed, tillid, femininitet og har held i business. I ubalance får man ingen hjælp, og føler man står alene med sine udfordringer uden støtte, samt oplever drama i sine relationer.

33/6 Læremesteren

En vibration som handler om indre styrke og at transformere sine lavere følelser til en højere, kærlig energi. Der er en indre kerne af visdom og stærke principper som man bliver støttet i at efterleve. I ubalance er der tendens til hårdhed, konkurrerende adfærd og at sammenligne sig selv med andre. I balance tilfører vibrationen evnen til at overvinde sine egne lavere tendenser og blive en stærk søjle af lys og kærlighed. Det er et mestertal (dobbelt 3).

42/6 Heal the world

Vibrationen handler om healing, kærlighed og at skabe positive forandringer i verden. I ubalance kan man nemt blive misforstået og blive anset som sær og lidt fanatisk med sine idéer. I balance tilfører vibrationen idealisme, kærlighed og power til at ændre verden på en unik måde.

51/6 Avancement

Vibrationen handler om at avancere til nye højder gennem sine karismatiske, strategiske og sociale evner. Det kan være en lidt krigerisk vibration hvor målet kan hellige midlet, og den bruges normalt ikke i numeroskopet. Der kan være tendens til at blande sig og snage i andres anliggender for selv at komme til tops.

60/6 Kosmisk kærlighed

Vibrationen står for kærlighed, balance, moderlighed og hjemmet. 0’et tilfører en kosmisk dimension som handler om flow, cyklusser og livets rytmer. Det er en selvkærlig og healende vibration som tilfører harmoni. I ubalance kan man være stædig, dramatisk og utilfreds, føle sig som et offer og være bange for at blive såret.

69/6 Erotik og power

Vibrationen er et af de mest mystiske tal som indeholder en stærk spænding mellem maskulin og feminin energi, og er et symbol på yin og yang. Den arbejder fra det skjulte og kan bruge kvindelist, charme og karisma til at opnå sine ønsker – men med en dybere visdom der ligger bag, så harmonien sikres og der er balance. I ubalance er der drama, manipulation og at man bruger sine kræfter egoistisk.

78/6 Okkultisten

Der ligger en stor viden om det okkulte samt en exceptionel intuition i denne vibration. Det er det mest okkulte tal, eksempelvis er der 78 tarotkort. Man bruger sine okkulte evner positivt og kan opleve at blive støttet i clairvoyance, klarføling etc. I ubalance er der tendens til drama, manipulation og egoisme, samt en splittelse mellem det materielle og spirituelle.

87/6 Troldmanden

En vibration der er okkultistens (78/6) lærermester, som holder sine evner for sig selv og er mere tilpasset i samfundet og mere konform på det ydre plan. Men indeni er han en mester der behersker de universelle love og har store okkulte evner. Tallet giver evnen til at få tingene gjort på en let, elegant og super smart måde, hvor man gør brug af sine mange evner og sociale skills, strategiske sans og talegaver. Man er en mester både i den ydre og den indre verden.

96/6 Casanova/charmøren

En vibration der behersker samspillet mellem maskulin og feminin energi. I balance er tallet fuld af kærlighed og bevidsthed. Man mestrer sine følelser, sin charme og sin karisma og har samtidigt en høj bevidsthed omkring sig selv og andre. Det giver en stærk karisma og tiltrækningskraft som gør en charmerende og tiltrækkende for andre, ikke mindst for det modsatte køn. I ubalance kan man bruge denne kraft egoistisk. 

7 TALLERNE: 16/7,25/7,34/7,43/7,52/7,61/7,70/7,79/7,88/7,97/7

Spirituel, intuitiv, dyb, tænksom, introspektiv, drømmende, psykisk, analytisk, filosofisk …

16/7 Tårnet

En vibration som traditionelt kaldes mistetallet og handler om at blive ramt af tab som lyn fra en klar himmel. Tallet som essenstal handler om en af de dybeste livslektier; at intet varer evigt. Og det er en reminder om ikke at holde fast i noget af den fysiske verden. Tallet er altid ubalanceret i numeroskopet og bør ikke bruges, da det kan tiltrække en følelse af isolation, ensomhed, knoklen, tab, angst og frygt.

25/7 Visdom gennem erfaring

Vibrationen handler om at følge sin passion, at kende sig selv, vække sin intuition og følge sit hjerte. Det er en international vibe som kan tiltrække rejser, eventyrlyst og venner fra andre lande. Man bruger sanserne, sin sensualitet og kreativitet til at opnå dybere visdom og har en legende, spirituel og universelt kærlig energi.

34/7 Den spirituelle konge

Vibrationen handler om at forbinde det spirituelle med det materielle. Man har en evne for at skabe trin for trin systemer til at opnå dybere erkendelse, og kan være en faglig leder i et felt, en community eller en business med et højere formål. I ubalance er der tendens til at være tilbagetrukket og drukne i egne følelser eller misbrug, i stedet for at bruge sin spirituelle kraft til at rejse sig. I balance tilfører tallet en næsten præstelignende vibe, der tiltrækker andre omkring sig grundet ens store visdom.

43/7 Revolutionæren

Vibrationen giver store politiske evner og innovationssans. Man har store, revolutionerende idealer, og kan kommunikere med styrke og armbevægelser. Den viser en ny og højere vej. I ubalance er der tendens til at være oprørsk, og skabe kaotiske omvæltninger som ikke er konstruktive. I balance tilfører tallet innovation, styrke og evnen til at transformere sit liv til nye højder.

52/7 Den nysgerrige frihedselsker

Filosofisk, populær og nysgerrig på oplevelser og andre mennesker. Denne vibration tilfører i balance en stor eventyrlyst, sans for humor, varme og universalitet. I ubalance kan livet være fuld af problemer, man vender og drejer tingene i en uendelighed, kaotiske omvæltninger, og kan være det mest verbalt aggressive tal. I balance giver den en majestætisk, fokuseret, filosofisk og stærk fremtoning.

61/7 Gandhi tallet – bruges normalt ikke i numeroskopet

Vibrationen handler om at man bevidst giver slip på den materielle verden for at bevæge sig ind på en åndelig vej, hvor man opfyldes af glæden ved ren væren.
I ubalance er der for mange principper om korrekt livsførelse som overføres på andre mod deres ønske og en mangel på glæde i livet.
I balance forstår man de dybeste spirituelle love og støttes i at leve på en fri, simpel og utilknyttet måde. Vibrationen bruges normalt ikke i numeroskopet da den kan give en lidt ”tør” vibe og er svær at mestre.

70/7 Kosmisk intuition

En spirituel, kosmisk ,intuitiv og introspektiv vibration. Man analyserer problemer på alle livets planer og finder de mest intuitive og dybsindige løsninger. En litterær og videnskabelig vibe der akkumulerer viden, som med tiden bliver til visdom. I ubalance kan man være omgivet af kaos, er super kritisk og ønsker ikke at være tilstede i verden. I balance er man god til at give slip og lade den universelle intelligens udføre arbejdet.

79/7 Visdomsanalytikeren – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration der ofte er enten super spirituel eller super videnskabelig/ateistisk. Men fælles for disse to ”typer” er evnen til at analysere og forstå den bagvedliggende sandhed. I ubalance er der tendens til at være frygtsom, selvkritisk og forvente det værste. I balance tilfører tallet et vækket analytisk sind, som observerer fænomener og uddrager essenser.

88/7 Karmabrænding (linedanseren) – bruges normalt ikke i numeroskopet

Vibrationen giver en stor skønhed, karisma og fascinationskraft. Men også en frygtsom natur hvor man er bange for konsekvenserne af sine handlinger. I tallet ligger en stærk lektion om at lære af sine fejltagelser, fra dette eller tidligere liv. Bruges ikke i numeroskopet da det er et tal som er meget svært at mestre. I ubalance kan man føle sig paralyseret, og ude af stand til at tage handling pga. indre konflikt og tvivl.

97/7 Transcendentalisten

Tallet står for mirakler, transcendens af virkeligheden, og at komme helt ind til essensen af tingene. Tallet giver en forståelse af de mest eksistentialistiske aspekter af tilværelsen, og er ikke bleg for at gå ud i sindets afkroge og udforske kanten mellem liv og død, lys og mørke, tomhed, evighed og sandhed. En utrolig dybsindig og intuitiv vibration. I ubalance er der fare for at bruge sin universelle viden selvisk, som den ”skruppelløse guru”. Og kan være en frygtindgydende modstander. Bruges ikke i numeroskopet, da den er svær at mestre og kan tilføje dyb angst og frygt pga. dobbelt 16/7 (i diamanten).

8 TALLERNE: 17/8,26/8,35/8,44/8,53/8,62/8,71/8,80/8,89/8,98/8

Evigheden, tiden, karma, power, magt, at høste som man sår, finanser, langtidstænkning, konservativ …

17/8 Stjernen (spotlight tallet)

En vibration der handler om fred, kærlighed, universalitet og arketypisk kunst. Kaldes også for spotlight tallet, da det tilfører en vibe af celebrity og unik charme, som tiltrækker positiv opmærksomhed og stjernestatus. I balance er det et tal som tilfører en arketypisk skønhed, og en evne til at kanalisere guddommelig kunst eller visdom, stor indlæringsevne og et højt intellekt. I ubalance tiltrækker man negativt søgelys, kan blive upopulær for den mindste ”fejl” eller modtage stor offentlig kritik. Det er derfor en vibration som kun er god i et 100% rent numeroskop.

26/8 Familieherskeren (dårlige råd) – bruges normalt ikke i numeroskopet

En vibration som handler om familie, følelser og organisering af dette. I tallet ligger en lektion om at følge sin egen vej og ikke lade ansvaret over til andre, men være sin egen bedste lærermester. I ubalance er tendens til at ville kontrollere og bestemme over familien. Den bruges normalt ikke i numeroskopet.

35/8 Høvdingen (pengetriaden) – bruges normalt ikke i numeroskopet

Vibrationen handler om at lære lektioner om styrke, indflydelse og personlig power. I balance er man den ”gode” høvding, som beskytter og står op for de udvalgte andre. I ubalance er der tendens til at være krigslysten, magtsyg og hævngerrig. Det er en lidt hård vibration som normalt ikke bruges i numeroskopet.

44/8 Master healer – bruges ikke i numeroskopet

Dette er et mestertal der kræver et stort arbejde at mestre til fulde. Det handler om at forandre, heale, regenerere og opbygge. Det står for hospitalvæsen, healings institutioner, lægekunst og hjælpearbejde. For at få det fulde ud af tallet kræves at man går igennem en lang læringsproces. Ubalanceret kan man være overfokuseret på målet og møde enorm meget modstand i livet. Det bruges normalt ikke i numeroskopet da det er svært at mestre.

53/8 Rettighedsforkæmperen (pengetriaden)

Vibrationen er stærkere og mere balanceret end omvendingen 35/8. Den handler om at tage sin power og styrke hjem, og blive den man er fuld af selvtillid og glæde. Man kæmper for de ting man har kær og står op for sin sag. I balance giver den en stærk evne til at tjene penge, en høj selvtillid og en stor autoritet i sin fremtoning. I ubalance er der tendens til egoisme og at være ”selvfed”.

62/8 Familiens overhoved – bruges normalt ikke i numeroskopet

Vibrationen handler om familie, regler og følelser. Der er tendens til at organisere sin familie og tage vare på dem. Ind imellem mere end de ønsker. I ubalance er tendens til at være kontrollerende og styrende. Men man vil gøre alt for at forsvare dem man har kære. Den bruges normalt ikke i numeroskopet.

71/8 Den tryllebindende magiker

Vibrationen er en omvending af 17/8, stjernen, men her er der mere fokus på at have total kontrol over de magiske, karismatiske aspekter. Hvor 17/8 er en kanal for den guddommelige energi, så er 71/8 den der skaber magien. Med dyb finesse og fine tuning i sin forberedelse, skaber man fascinerende produkter eller kreationer. I balance tilfører tallet skuespillertalent, eller tryllekunstnerens magiske kontrol, hvor man har publikum i sin hule hånd. I ubalance er der tendens til negativt søgelys, og at blive anset som manipulerende og krigerisk.

80/8 Kosmisk power

Vibrationen indeholder 0’et som skaber et kosmisk flow til 8’er energien som bliver opløftet i sin spirituelle, men powerfulde vibe. I balance forenes sansen for det materielle og personlig power, med det spirituelle, opløftede og fine. Det tilføjer magiske, okkulte kræfter der kan bruges i alt fra kunst til business eller indflydelse i samfundet.

89/8 Arketype kunstneren

Vibrationen handler om kunstnerisk geni, raffinerede følelser og æstetisk sans. Man mestrer noget til fulde og perfektionerer det. Man har okkulte evner og viden og en dyb forståelse af arketyper. I ubalance er der tendens til en følelse af at livet er hårdt og fyldt med karma og styrkeprøvelser, hvilket kan gøre at man bruger sine okkulte kræfter til egen fordel.

98/8 Michelangelo tallet

Vibrationen handler om at det man opbygger holder i evigheder. Alt hvad man gør måles op imod et større formål. Man bygger effektivt det der skal til for at komme til næste niveau. Stor kunst, store projekter som højner bevidstheden. Man er filantropisk og gør ting for menneskeheden snarere end for at fremme materiel gevinst. I ubalance kan man føle sig nedsunket i problemer og tiltrække negativ opmærksomhed.

9 TALLERNE: 18/9,27/9,36/9,45/9,54/9,63/9,72/9,81/9,90/9,99/9

Fuldendelsen, humanisme, en kriger, handling, essensen, at mestre, styrke, systematisk, power, mod, visdom, fuldfører sine drømme og mål …

18/9 Krigeren – bruges normalt ikke i numeroskopet

Denne vibration handler om at udskyde behov for at opnå mål man har sat sig for, og derigennem få en endnu større glæde. Man er en kriger med principper, og har en stærk forståelse af hierarki, og evnen til at ofre sig selv for en højere sags tjeneste. Den bruges ikke i numeroskopet da det kan repræsentere en for hård energi, som lukker ned for følelserne.

27/9 Team lederen

Denne vibration handler om at skabe en stærk indre selvledelse hvor man både gør det der skal gøres, men i et tempo og på en måde hvor man er tro mod sig selv og tager hensyn til sine behov. Man er også en teamleder, der forstår mennesker, motivation og har en unik evne til at sammensætte teams af og spotte menneskelige talenter. I ubalance er der tendens til at knokle og ikke at fuldføre, samt at have problemer med enten at lede for hårdt eller for blødt.

36/9 Corporate leader (at løfte i flok)

Denne vibration handler om ledelse, succes og ekspansion. Med sin 3-6-9 triade er den en af de mest skattede 9 taller, som giver en “magisk” styrke hvor man evner at tiltrække det man ønsker i livet. I balance tilfører den en personlig power og styrke, intelligens, lederskab og evnen til at skabe noget stort og betydningsfuldt i verden. I ubalance er det som en mafiaboss type, der leder med egoistiske metoder. 

45/9 Den innovative leder

Denne vibration er innovativ, handlekraftig og kommunikativ. Er et koncernchefs tal og er resultatorienteret og cool under stress. Bygger stærke fundamenter op for fremtiden og er interesseret i ny teknologi, filantropi og velgørenhed. I ubalance kan man være kolerisk, på tværs og mangle situationsfornemmelse. I balance er den en visionær tankeleder, der baner vejen for fremtidens positive udvikling.

54/9 Kommunikationslederen

Udover et stærkt lederskab har denne vibration også en super klar og struktureret kommunikation. En mester i innovation og branding og har store evner som kommunikations- eller marketingleder. I balance tilfører den netværksevner, veltalenhed og i stand til at ændre adfærd på smarte, videnskabelige og gennemtænkte måder. Et naturtalent i kommunikation, ledelse og adfærdsdesign.

63/9 Karisma og styrke

Vibrationen er enormt stærk og powerbevidst, og forstår både følelser, det sociale felt og maskulin-feminin interaktion. Har en stor strategisk sans og evne til at få udført sine mål og også til at få sin personlige vilje igennem. Med stor styrke kommer også et stort ansvar. I ubalance er tendens til at lave skuespil og drama for at få sine tiltag igennem. I balance giver evnen til at studere strategi og overtalelses teknikker og bruge dem på en måde der er til gavn for hele menneskeheden.

72/9 Den faglige leder

Vibrationen handler om visdom, faglig dygtighed og grundighed. Et meget humanistisk tal der ønsker menneskehedens velbefindende og har en stor åndelig tilgang til livet. Fokuseret på at finde løsninger, stor medfølelse og fællesskabsfølelse. I ubalance kan der være fanatiske tendenser og man kan føle sig distanceret fra andre. Der er noget ”frihed, lighed og broderskab” idealisme.

81/9 Styrke, power, genialitet – bruges normalt ikke i numeroskopet

Vibrationen er som en mental kriger, der øver, træner eller dygtiggør sig indtil tingene sidder lige i skabet, og man er sikker på at man er den bedste, og i stand til at vinde ”slagtes gang”. Har ofte store kunstneriske færdigheder, og kan fx øve sig på et instrument eller en færdighed i timevis. Der er ofte intellektuelle evner og høj indlæringsevne. I ubalance kan man være exceptionelt krigerisk, utålmodig og hidsig. Tåler dårligt at blive sagt i mod og kan have kontrol issues. Bruges normalt ikke i numeroskopet.

90/9 Kosmisk visdom

Vibrationen handler om at finde ind til tingenes essens, og man er en kosmisk kriger som altid er i fuld handling og aktivitet – men altid er en ”kanal” for en universel sag. Tallet står for den kosmiske dans mellem menneske og univers. En dans der både indeholder handling og ikke-handling, på en og samme tid. I ubalance er tendens til at være kompromisløs og sige tingene uden omsvøb, og man kan virke fanatisk – men ofte skyldes det at et menneske med almindeligt bevidsthedsniveau ikke er i stand til at se den guddommelige kilde bag 90/9’s handlinger.

99/9 Fuldføreren

Vibrationen handler om at fuldføre sine livslektioner, mål, drømme og tiltag, koste hvad det vil. Nogen gange er fuldførelsen målet i sig selv. 99/9 er slutningen af en cyklus, og færdiggørelsen af det ultimative mål. Det er selvdisciplin i sin yderste konsekvens. Det er ultimativ styrke og mod fra den tredobbelte 9’er energi. Man bliver ofte misforstået af andre tal, som ikke kan følge med i dens tiltag, som kan virke principielle, højtragende og ”hårde” på mere følelsesbetonede mennesker. I balance tilfører tallet kraft, styrke, drive og evne til at fuldføre.

KLUB NUMEROLOGIST PRO

SPÆNDENDE NUMEROLOGIKLUB MED MÅNEDLIGE TEMAER

Månedlige video og celebrity cases.
Numerologi software tools der tolker dine personlige energier, dagsenergier og månedsenergier,
bedste dato tool, karmiske forbindelser, husnummer tool, pris tool og meget, meget mere!
Og til en pris hvor alle kan være med!

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke