Vælg en side

DIT BUSINESS BLUEPRINT

DINE BUSINESS OG PERSONLIGE TAL

Af Estel Ehvass

Af Estel Ehvass

En af danmarks førende numerologer

Estel er uddannelsesleder på danmarks største numerologi uddannelse, og er skaber af Numerologist PRO software programmet. Foruden at være numerolog og astrolog er hun også uddannet coach og psykoterapeut.

I denne artikel kan du få et godt overblik over hvad business numerologi er, hvordan du kan bruge den i dit eget liv, hvilke numerologiske metoder den indeholder. Du kan høre hvad et business numeroskop er, hvad superdatoer er og hvad en business session går ud på.

LAD DIT BUSINESS EVENTYR BEGYNDE

Dit personlige business blueprint

Dit personlige business blueprint er en numerologisk aflæsning af dine medfødte tal, på karriere og business området af dit liv.

Disse tal er dine personlige koder til succes, flow og glæde i karriereøjemed, og derfor giver det god mening at få en aflæsning af disse, når du er selvstændig, eller gerne vil være det – fx i forbindelse med at du også får lagt et business numeroskop.

Her er en oversigt over de vigtigste tal, som jeg aflæser i en Business Blueprint:
I din medfødte essens har du 8 hovedtal, og 10 sekundære tal, som tilsammen viser dine talenter, styrker og udfordringer – og hvordan du bruger disse bedst muligt.

GRUNDVIBRATIONEN

den overordnede personlighedsenergi

Grundvibrationen er den energi der stråler ind og ud af personligheden og tiltrækker bestemte livsoplevelser mennesketyper, karrierevalg og talenter – men også udfordringer og ting der typisk skal læres, og ellers vil de skabe bøvl og ravage både privat og i ens forretning. Det er de livslektioner som skal mestres, men når de så bliver det, bliver de dine største styrkesider.

YDRE DIAMANT

den måde du tager action på i virksomhedens ydre liv

Den måde man tager action på udadtil. Jeg har fx tallet 81/9, som er et tal med en del handlekraft, og jeg er derfor ikke den der ligger på den lade side. Hellere gøre hvad vi kan i dag, end vente til i morgen.

Det er vigtigt at følge dette tal. Har man fx et meget blidt tal, så kan det være man tager handling på en meget nænsom og blid måde. Har man tal for stor popularitet, så er det meningen man skal bruge denne popularitetsvibe i sin måde at handle på.

INDRE DIAMANT

den måde du bearbejder, indlærer, tænker og skaber

Den måde man processerer indre informationer på. Det er den måde man arbejder på når man sidder med tingene på hjemmekontoret, det er nøglerne til ens genialitet, produktudvikling, fordybelse og nye indsigter, som sidder her.

DHARMALINJE

den metodik du skal benytte for at få mest muligt succes med alt det andet

Dharmalinjen for den ”metodik” vi skal benytte for at få mest mulig succes med de andre ting som står i vores blueprint.

Hvis du fx har tallet verdenserobreren, så nytter det ikke noget at sidde derhjemme og kun lave tingenen som en hobbyvirksomhed, Så skal din metodik være at tænke så stort som overhovedet muligt – a la ”hvad kan få det her MAX op på næste niveau på MINDST mulig tid.

Omvendt har du måske tallet 23/5 for at mærke efter, følge flowet og have nydelse med i processen, så er det gennem blid og afventende adfærd at du kommer længst.

ESSENSTAL

selve livsformålet, og dét som det hele handler om!

Essenstallene kaldes også for skæbnetallene, fordi i dem ligger der store og dybe livslektioner, såvel som potentialer og udfordringer som skal læres og løses.

Ofte er man sit skæbnetal så meget at man tænker ”jamen sådan er alle vel” når man hører hvad det står for. Men nej, det er de faktisk ikke.

Essens eller skæbnetallet dikterer ikke præcis om du skal være læge advokat, fisker eller kunstmaler. Det fortæller mere om en grundfarve, grundstemning, grund livssyn som er din egen dybeste indre sandhed. Og ja, så kan man også godt sige at folk med bestemte skæbnetal har tendens til at vælge bestemte erhverv. Det har vi bl.a. undersøgt i vores case studies på mere end 100.000 kendte personer og deres karriere op imod deres fødselsdatoer.

ET UNIVERS AF VIBRATION

Men der er flere tal endnu …

Eksempelvis

 • sigtetallet
 • gv-st diamanten
 • branddiamanten
 • underbevidstheden
 • den emotionelle intelligens
 • den mentale strategi
 • den offentlige udstråling m.m.

Hvis dette lyder spændende så overvej en business blueprint session med Estel.
Du kan klikke på knappen nedenunder hvorefter du bliver ført til vores business session side.

Business numerologi session

MED ESTEL EHVASS
Bliv støttet af de optimale vibrationer gennem din virksomheds dato og navne. Til dig der allerede har en virksomhed, eller dig der skal starte ny virksomhed.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke