Vælg en side

NUMEROLOGISK MARKEDSFØRING

OM ALT FRA TELEFONNUMMER TIL HUSNUMMER
Af Estel Ehvass

Af Estel Ehvass

Numerolog, uddannelsesleder og softwaredesigner

Estel er uddannelsesleder på danmarks største numerologi uddannelse, og er skaber af Numerologist PRO software programmet. Foruden at være numerolog og astrolog er hun også uddannet coach og psykoterapeut.

ALT ER TAL

Alle tal vi møder hver dag påvirker os

Vi påvirkes dagligt af tallene i virksomhedens husnummer, telefonnummer, din email, domænenavnet, dine priser, produkttitler, udgivelsesdatoer, personlige titel m.m.

Vibrationer er kraftfulde størrelser, som både du selv, dine kunder og samarbejdspartnere opfanger og reagerer på intuitivt og underbevidst.

I vores telefon tool kan du tjekke hvordan dit telefonnummer er. Toolet har du adgang til via linket “telefon” øverst til højre på siden. Du får også adgang til toolet i business medlemssiden hvis du køber adgang til en business session.

DIN BUSINESS STEMME

Telefonnummer

Telefonnummeret påvirker din mundtlige kommunikation gennem din telefon. Så simpelt kan det siges. I vores gratis telefonnummer tool kan du indtaste dit nummer og se hvor mange points det scorer. Det betyder både noget med hvert enkelte tal, med sammensætningen, og i særdeleshed betyder tværsummen noget for hvordan energierne flyder i din telefoniske kommunikation.

I en forretning ønsker man typisk en energi der signalerer ”ring mig op” og at man gerne vil connecte, skabe kommunikation og udveksling af information og varer.

PRISER

kommunikér din værdi

En pris er et tal, og ethvert tal udsender en bestemt energi.

Nogle priser kan få kunderne til pludselig at tøve og blive i tvivl, mens andre priser virker magnetisk tiltrækkende. Andre priser virker billige, selvom de er relativt dyre, mens andre virker dyre, selvom de faktisk er billige. Atter andre signalerer seriøsitet, hurtighed, sjov og ballade, eller lækkerhed og luksus.

Alt efter den tværsum du vælger, vil din pris signalere noget forskelligt.
Men de enkelte tal den består af har også en vis betydning.

Prisen 95.999 virker fx bedre end 88.448 kr. selvom begge giver 5 i tværsum.
Din pris er en stor del af dit produkts samlede vibe, så det betyder noget hvilken pris du vælger.

I vores pris tool kan du lede efter de perfekte priser. Toolet har du adgang til via linket “pristool” øverst til højre på siden. Du får også adgang til toolet i business medlemssiden hvis du køber adgang til en business session.
I vores avanceret ordliste tool kan du søge ord frem efter deres tal, konsonant og vokalværdier. I toolet kan du også tjekke ordenes navneskoper, talpyramdider og hvordan de klinger op imod din grundvibration. Du får også adgang til toolet i business medlemssiden hvis du køber adgang til en business session.

Hvordan andre tiltaler dig

PERSONLIG TITEL

Ethvert ord udsender en vibe. Og to ord, tre ord eller flere ord sammen udsender også en samlet vibe. Din personlige titel er måske noget du underskriver med i hver eneste mail du sender, så den har også et vigtigt imprint i dine kunders (og din egen) underbevidsthed.

Ordene ”rådgiver, mentor og coach” er fx gode talværdier, mens ”vejleder og ekspert” ikke er helt så gode. Din personlige titel skal både give mening og skabe en samlet vibration omkring dig, som du ønsker at omgive dig selv med professionelt.

Din adresse er alfa omega

HUSNUMMER

Virksomhedens husnummer påvirker dem der arbejder og har deres gang der i hverdagen – ikke mindst kunderne. Til business anbefales fx husnumrene som giver 1, 3 og 5 i tværsummer, da det er tal for god business og et godt arbejdsmæssigt drive. Men er det et hotel eller spa, tøjbutik, kosmetolog, restaurant eller klinik hvor folk skal føle sig hjemme og være draget ind af en magisk og lækker vibe, kan det også være fint med nummer 6 eller 2 i tværsum.

Alle tal har både fordele og ulemper, men nogle er helt klart bedre til visse typer forretning end andre. Og der er også husnumre som kan være en decideret blokerende faktor på en del af virksomhedens områder. Fx kan der være for lidt drive (fx nummer 11), eller et for hårdt drive der kan medføre stress (fx nummer 9).

I vores husnummer tool kan du tjekke hvordan du har det med dit husnummer eller business adresse. Der er link til husnummer tool i menuen øverst på siden. Du får også adgang til toolet i business medlemssiden hvis du køber adgang til en business session.
I vores domæne email tool kan du tjekke om dit domænenavn tiltrækker de rigtige slags mennesker ind i din forretning eller organisation og om din email sikrer en god og ren kommunikation. Du har gratis adgang til dette tool i øverste menu. Du får også adgang til toolet i business medlemssiden hvis du køber adgang til en business session.

Dit firmas elektroniske tilstedeværelse

EMAIL OG DOMÆNENAVN

Din email signalerer hvem du er. Det samme gør din hjemmeside adresse. Hvis du har en forretning der er internetbaseret, så er hjemmesiden endnu mere vigtigt. Et godt eksempel på en hjemmeside med stort potentiale facebook. Com som har en verdenserobrer talkombination mellem facebook (35/8, tallet pengetriaden) og .com (tallet 14/5 som står for forretningssans opg netværk). Sammen giver 8+5=13/4 som kaldes verdenserobrer talkombinationen i numerologien, og er en del af Fibonacci vækst sekvensen.

På samme måde kan man skabe en hjemmeside adresse med de ønskede energier i, som reflekterer det man gerne vil med sin forretning og brand.

Vi har selv brugt den samme kode som facebook i vores egen hjemmeside, og på efter kun 2 år på markedet, blev vi danmarks største numerologiskole og har været det lige siden.

Boost dine salg!

PRODUKTNAVNE OG UDGIVELSESDATOER

En bog eller musikalbum, en vigtig event eller et stykke kunst, kan man lave et særskilt numeroskop og udgivelsesdato til. I så fald fungerer det ligesom når man opretter en virksomhed på en dag med særligt gode energier, og derefter giver den et helt specifikt navn, for at få nogle vibrationer der tiltrækker succes.

Alle tiders klassiske eksempel på et super navn på en super udgivelsesdato, som giver super succes – er vel nok numeroskopet og udgivelsesdatoen for brandet ”Coca Cola” (den case kan du læse om i et tidligere blogindlæg). Men der er mange eksempler på bøger og film, som enten flopper exceptionelt på dårlige energier, eller får stjernestatus på super energier. Disse mange cases lærer du om på vores uddannelse til professionel numerolog

TIL FRI AFBENYTTELSE

MARKEDSFØRINGSPAKKEN

Vi stiller gratis en række business tools til rådighed, så du selv kan lege dig lidt frem. Vil du have helt styr på det, kan du vælge at supplere sin live business numeroskop session med 1 times rådgivning, hvor vi sammen skaber vi din personlige markedsføringspakke, som du kan gøre brug af mange år frem i din virksomhed. Her går vi alle ovenstående ting igennem og fokuserer på dem som er mest relevante for dig.

Business numerologi session

MED ESTEL EHVASS
Bliv støttet af de optimale vibrationer gennem din virksomheds dato og navne. Til dig der allerede har en virksomhed, eller dig der skal starte ny virksomhed.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke