Vælg en side

NUMEROLOGI OG 8 TALLET

I numerologi er du en 8’er i grundvibration hvis du er født den 8., 17. eller 26. i en måned. Du vil også være under stor indflydelse af 8-tallet hvis dit grundskæbnetal, månedsvibration eller årsvibration er et 8-tal.

Musik til 8-tallet komponeret af beatitudemusic.com

8 tallet – Saturn

Saturn med sine ringe og et mystisk hexagon på dens nordpol, er en af de mere excentriske planeter. Saturn resonerer med jordelementet, og var den romerske gud for høst, af grækerne kaldet Kronos, som herskede i de tidlige tider, hvor alle levede i harmoni med naturen.

8 tallet – personlighed

8 tallet står for stor indre styrke, handlekraft og selvstændighed. De er stærke personligheder med en stor overlevelsesevne og giver ikke op så let. De er målrettede, ambitiøse og har et højt intellekt. De kan planlægge alt i deres sind, før de udfører deres planer trin for trin i den fysiske verden.

Skæbnen

Saturn er en skæbneplanet, som kan skabe forhindringer, der skal overvindes før succesen kommer. 8’ere møder derfor ofte en del modstand i livet, men deres vedholdenhed driver dem fremad.

Uendeligheden

8 tallet er uendelighedssymbolet og dermed udødelighedens tal, hvorfor mange 8’ere bliver husket efter deres død. De er både passionerede og arbejdsomme og excellerer ofte i deres fag, fx som filsoffer, kunstnere, frihedskæmpere, religiøse overhoveder, politikere eller administratorer.

8’ere i balance forener deres spiritualitet med praktisk sans, mens 8’ere i ubalance er enten udelukkende i den øvre eller nedre del af 8-tallet – og negligerer enten den spirituelle eller materielle side af livet.

Ligesom Saturn er 8’ere er specielle og excentriske af natur. De går deres helt egne veje og er upåvirkede af hvad andre tænker om dem.

Indadtil kan de føle sig misforståede og ensomme, og ønsker ofte blot at være alene. De ser det som et svaghedstegn at bede om hjælp, og skjuler deres følelser for andre, som kan opfatte dem som kolde og kyniske. Men de har et stor hjerte og høje moralske værdier, og når blot de føler sig respekterede, vil de gøre alt for andre.

En 8’er i balance er varm, passioneret, hviler i sig selv, og er ærlig og loyal.

8 tallet – i underbalance

Når 8’er energien svækkes bliver de usikre på alt og alle, og er bange for at vise hvem de er. De stoler ikke på nogen, og lader andre i stikken. De bliver forstyrret af negative følelser som svækker deres dømmekraft.

8 tallet – i overbalance

Når energien er for kraftfuld bliver de opfarende, utålmodige og verbalt aggressive. De er frembrusende og egoistiske med deres egen dagsorden, og kan være koldblodige magtmennesker.

8 tallet – livsformål

Deres livsformål er at følge deres passion og skabe himlen på jorden ved at forene deres medfødte spiritualitet med deres praktiske sans og styrke.

Deres største livslektion er at tilgive andre, have tillid til livet, og opdage at de hører til.

GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

LÆR NUMEROLOGI!


Trin for trin undervisning med månedlige video og cases og adgang til verdens mest avancerede numerologi software til en pris hvor alle kan være med

SE MERE HER

 

NUMEROLOGI UDDANNELSEN


Danmarks største og mest dybdegående numerologi uddannelse. En faglig, spirituel og personlig udviklingsrejse over 10 måneder, hvor du lærer den oprindelige, numerologi tradition, og bliver indført i særligt dybdegående beregningsmetoder.

SE MERE HER

DINE NAVNES BETYDNING

Vores gratis navne app analyserer din fødselsdato og dine navne.

Indsæt din fødselsdato og dine navne og systemet giver dig en analyse af dine nøgle tal. Samtidig får du også en gratis video serie hvor numerolog Estel Ehvass guider dig igennem nøgle tal i numeroskopet.

SE MERE HER

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke