Vælg en side
Arbejd sammen med mig

Æteriske
Olier og Vibration

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.
Hej, jeg er Estel … og her hvorfor jeg elsker æteriske olier

Jeg har elsket de æteriske olier lige siden min elskede ”hekse mormor” kom anstigende med en kurv fuld af lækre helseprodukter, hver gang min søster og jeg havde den mindste forkølelse.

Hun var født den 13. og havde, som det er typisk for mennesker med 13/4 energien, en meget unik natur – og var desuden mindst 50 år forud for sin tid på helsefronten. I en tid hvor alle stadig drak kaffe og Medova the, lavede hun sin egen veganske kefirdrik. Jeg sender hende en taknemlig tanke, for at have vækket min interesse i helse og healing.

Der er mange gode brands, men min oplevelse er, at doTERRA olierne kan noget helt unikt.

Jeg elsker deres super effektive terapeutiske virkning, og der går ikke en dag hvor jeg ikke tænder for min aroma diffuser, som en støtte til inspiration i mit arbejde, for en beroligende effekt når jeg skal slappe af, eller til min daglige yoga session. Ikke mindst bruger jeg olierne i min infrarøde sauna, som også renser ud og detoxer både fysisk, følelsesmæssigt og på tankeplanet.

Faktisk har jeg flere gange oplevet at jeg via en doTERRA olie fik fat i et gammelt tema, som jeg troede allerede var renset ud og forstået, men hvor olien formåede at få healet den sidste rest i mig.

doTERRA olierne har for mig vist sig at være hver sin stærke, og helt unikke personlige healer, som jeg ikke ville være foruden, og som løfter og støtter på vores rejse mod harmoni, frihed, succes, og indre og ydre abundance.

EN POSITIV FORSKEL

Hvorfor doTerra?

doTERRA har nogle af verdens reneste æteriske olier, og er samtidigt et firma der gør en positiv forskel i mange udviklingslande, som er rige på natur og planter, som de samarbejder med under fair forretningsvilkår.

For nogle er det dog en kamel der skal sluges, at olierne sælges via network marketing.

Personligt har jeg det fint med modellen, som jeg ser som en af den nye tids muligheder for at arbejde på en mere harmonisk, legende og let måde.

Måske ønsker man at arbejde hjemmefra samtidigt med at man har tid til sin familie, eller have en stabil bund, mens man opbygger en business baseret på sine dybeste passioner.

Tiden hvor network marketing var ensbetydende med at man skulle være anmassende eller kontakte folk uopfordret, er forbi. Nu er der så mange andre muligheder, som gør at vi naturligt kan tiltrække dem, der gerne vil samarbejde med os.

OM MIG

Estel Ehvass

Jeg er numerolog, uddannelsesleder og software designer.

Numerologi, astrologi og andre af de esoteriske videnskaber, har været mine største passioner og hjertebørn, siden jeg for ca. 20 år siden stødte på numerologien under en rejse til Indien.

Mit eget numerologiske og astrologiske blueprint viser, at mit største talent og største mission i dette liv, er at formidle en ny og unik viden om de oldgamle spirituelle videnskaber.

For mig er doTERRA olierne en fantastisk måde at støtte op om den healing, som et numerologisk navneskifte er – og noget der skaber bedre balance og harmoni i både min egen og mine kunders hverdag.

At forretningsdelen af doTERRA er så givende og let, og sætter mig i forbindelse med et stort netværk af kvinder med lignende interesser, er et ekstra plus, der for mig gør det til et attraktivt sted at være.

DIN KOMMENDE UPLINE

Christine Eilvig

Min upline, som det hedder i doTERRA, er Christine Eilvig.

Hun er lederen af det overordnede team, som du bliver en del af.

Christine er en virkelig dygtig mentor, som både evner at se super skarpt og at leve fra et meget harmonisk sted.

Når du signer op hos mig, vil du også have adgang til Christines Facebook gruppe, hvor du kan få sparring, hjælp og støtte. Du kan også få forretningsmæssig inspiration på Zoom møder, og der arrangeres fælles gruppehealing med den dygtige healer, Anne Hejselbjerg.

Christine er desuden en succesfuld bestseller forfatter, og har netop udgivet bogen ”Magi med Essentielle Olier”.

KOM MED OMBORD

EN SPIRITUEL OG ØKONOMISK MULIGHED

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Spirituelt er der en kæmpe synkronicitet, hvis man fx allerede er behandler, terapeut, yogainstruktør eller på anden måde arbejder indenfor healing, helse, psykisk eller fysisk velbefindende. – I så fald passer doTERRA universet perfekt ind i ens virke. Det kan være det ekstra støttende redskab, der kan hjælpe dine kunder til mere indsigt, harmoni og nydelse i dagliglivet samtidigt med at det giver dig et solidt økonomisk fundament.

Hvis du går og drømmer om at starte din egen virksomhed, som behandler eller coach, er doTERRA også en fantastik mulighed for at få gang i din forretning ret hurtigt. Højst sandsynligt hurtigere end du kan nå at tiltrække en stabil indtægt via kunder og klienter.

Selv hvis du bare elsker æteriske olier, og interesserer dig for det som en “hobby” for healing, sundhed, wellness m.m. er doTERRA en perfekt mulighed.

BOOST DIN BUSINESS!

DEN NY TIDS FORRETNINGMODEL OG VIRKE

Jeg har altid været selvstændig erhvervsdrivende, og kun beskæftiget mig med de ting, der var mine allerkæreste hjertebørn.

Jeg er dybt taknemmelig for det, og har også altid vidst at jeg ikke ville trives med et 8-16 job. Jeg er født meget sensitiv og intuitiv, og fungerer bedst, når jeg kan følge mit indre kompas og arbejde ud fra inspiration og harmoni, frem for pres, to do lister og tidsplaner. Jeg starter dagen med at lave yoga i nogle timer, og går lange ture i naturen hver dag – noget som man måske ikke lige kan passe ind i et fuldtidsjob. Men det er de ting der gør, at jeg har haft succes med mit virke fra start, fordi det er her jeg genoplader og kommer i kontakt med min inspiration. Selvom jeg sjældent arbejder mere end 20 timer om ugen, har jeg og min mand i dag 4 forskellige forretninger, hvor de 3 af dem er hvad man kan kalde ”passiv indkomst”.

Jeg ser, at mange af mine kunder og mennesker i mit netværk, er nået til den samme erkendelse af at et ”almindeligt” job ikke er en harmonisk løsning for dem på den lange bane. Her er doTERRA en genial mulighed for at opbygge et økonomisk fundament baseret på noget man interesserer sig for. Enten ved at fokusere udelukkende på olierne. Eller ved at supplere ens eksisterende business som fx coach eller behandler op med  doTERRA olierne.

Jeg er selv nystartet i doTERRA (maj 2020), men har på få måneder allerede opbygget en fast indtægt. Dette er muligt fordi TEAM LAVT GÆRDE er et team, hvor man hjælper hinanden. Der er mange måde at være med i teamet, og der er mange måder at skabe indtægt på. Det kan du også modtage gratis sparring og vejledning på i Facebook gruppen, eller af mig eller Christine.

 

PRØV NOGET NYT

DRØMMER DU OM NOGET ANDET ELLER MERE?

Navnet på vores team, er TEAM LAVT GÆRDE, fordi den nemme og enkle løsning ofte kan være det optimale.

Hvis du vil have en snak om hvilke forpligtelser der er for dig, og hvilke muligheder du til gengæld får ved at joine specifikt vores team på doTERRA, så skriv til mig og vi tager en snak.

Eller jeg henviser dig videre til Christine, eller nogle af hendes videoer, hvis du har nogle tekniske spørgsmål til hvordan det hele foregår.

Min email er: estel.ehvass@gmail.com

BONUSSER

NUMEROLOGISKE GAVER TIL DIG FRA MIG

Når du signer op hos mig får du nogle numerologiske gaver,
som kan lette processen med at skabe succes for dig selv.

1. Business numeroskop

på en superdato inklusiv undernumeroskoper
Værdi 4.600 kr

 

Når du signer op har du mulighed for at få et personligt business numeroskop på den næstkommende superdato.

Superdatoerne jeg vælger til mine doTERRA ”byggere” ligger ca. 3 gange om året, og vil alle matche arbejdet med forretningen omkring olierne.

Dette er en gave til dig der er seriøs med at signe op til doTERRA. Et business numeroskop koster normalt 4.600 kr som mail session, men du får det som en gave når du signer op hos mig.

Næste superdato er medio september 2020, og derefter er det medio januar 2021.

2. Superdato e-bogen

Du får også min årlige pdf hvor jeg skriver
de numerologiske superdatoer for hele året.

 

Denne pdf giver jeg kun til mine byggere og til elever på Numerologist PRO Uddannelsen.

På den måde ved du hvilke dage der er gode energier til at fx poste på facebook, kontakte dine følger eller kunder, starte nye tiltag osv. – og hvilke dage du helst skal undgå.

Rapporten indeholder:

  • De bedste superdatoer i hver måned i løbet af et år
  • Fordelagtige astrologiske perioder
  • Problematiske astrologiske perioder, som du bør undgå

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke