Vælg en side

Business numerologi session

MED ESTEL EHVASS
Bliv støttet af de optimale vibrationer gennem din virksomheds dato og navne. Til dig der allerede har en virksomhed, eller dig der skal starte ny virksomhed.

NUMEROLOGI OG BUSINESS
Hvordan kan numerologi hjælpe dig og din business?

få gode vibrationer med i ryggen og tag din business til næste niveau

Der er 4 hovedområder, som har alle har stor betydning for
din virksomheds succes, som jeg vil beskrive her.

TRIN 1

Opret din virksomhed på en Superdato

Alt der eksisterer har energien fra sin startdato med sig.
Superdatoer er de relativt få dage på året, hvor energierne spiller optimalt for at oprette en ny virksomhed. Det kan være datoer med særlige numerologiske vækstkoder, som passer til det du ønsker at blive støttet i og din virksomheds formål.

TRIN 2

Få et personligt Business numeroskop

Gennem et optimalt business numeroskop kommer din virksomheds navne til at indeholde de vibrationer og energier, som du har mest gavn af i din virksomhed. Ved også at beregne de optimale undernumeroskoper, kan man booste helt præcise vibrationer, som du ønsker at gøre brug af i din forretning.

TRIN 3

Kend dit unikke business blueprint

En række af medfødte tal i vores fødselsdato fortæller om vores styrker, talenter og livslektioner i karriere øjemed. Når du kender og bruger disse koder bevidst, så skaber du ud fra den du er født til at være, og opnår dermed lettere succes, inspiration, tilfredshed og glæde i din karriere og forretning.

TRIN 4

En skræddersyet markedsføringspakke

Tal vi omgiver os med påvirker os, og udsender vibrationer til omgivelserne og virksomhedens kunder. Lige fravirksomhedens husnummer til priser, email, domænenavn, produkttitler, udgivelsesdatoer, personlig titel, brand- eller kunstnernavn m.m. En markedsføringspakke der er personligt tilpasset til din forretning, kan løfte den samlede vibration, som virksomheden udsender.

Estel Ehvass

Numerolog, uddannelsesleder og softwaredesigner

Estel har hjulpet alt fra coaches og forfattere, til kunstnere og musikere, til ejendomsmæglere og internationale brands med at optimere deres business gennem et numerologisk vibrationsløft.

Gennem hendes hjælp har mange selvstændige opnået mere succes og kongruens med deres business. Når din business er i alignment med den du er, så opstår et fornyet flow i din forretning, fordi din business bliver til en forlængelse af den du er.

Estel er uddannelsesleder på danmarks største numerologi uddannelse, og er skaber af Numerologist PRO software programmet. Foruden at være numerolog og astrolog er hun også uddannet coach og psykoterapeut.

TESTIMONIALS
Hvad siger Estels kunder

Estel er SÅ dygtig. Da jeg havde min session med hende, var jeg helt mast.

Jeg havde haft ubalancerede navne i omkring fire år, så jeg havde stort set mistet min tro på numerologien.

Efter min session med Estel var jeg igennem et kæmpe skifte, hvor alt gammelt faldt fra. Her næsten tre år efter er mit liv faldet i det skønneste hak. Vi er alle landet i et meget nærende flow herhjemme.

Christine Eilvig

https://www.christineeilvig.dk

“Din grundighed, høje faglighed, vedholdenhed og arbejdsomhed er absolut i TOP”
Estel er en af de skarpeste mennesker jeg kender. Og da jeg tilbage i august 2017 så hun postede om et business numeroskop med en energi der hedder ‘verdenseroberen’, blev jeg med det samme nysgerrig.

Lang historie kort, så har jeg haft numeroskopet i snart 2 år og det er utroligt hvor meget skarpere min forretning står, og hvor meget ekspansionsenergi det har givet min virksomhed. Små tanker og uambitiøse moves, er faktisk ikke en mulighed med mit nye setup. Og det passer mig så fint.

Jeg må ærligt indrømme, at det numeroskop ikke er for alle – og det er faktisk også her jeg synes Estel er yderst dygtig og i integritet. Hun gik aktivt ind i snakken om hvorvidt den powerfulde verdenserober energi, ville være et match til mit personlige numeroskop.
Jeg kan på alle måder anbefale at få tjekket op på sit business numeroskop af Estel.

Mia Poulsen

https://www.miapoulsen.com

Da jeg fik mit virksomhedsnumeroskop udfærdiget, var jeg lidt tvivlende, jeg var vel ikke helt overbevist om, at man kunne ændre nogle tal og så ville det går lettere og bedre. Mange af mine kolleger havde anbefalet det, og da jeg stod for at skulle kaste mig ud i nye eventyr firmamæssigt, tænkte jeg, hvad er det værste der kan ske ?

Tænker Estel måtte være meget tålmodig med mig 😊 men jeg fik et fint numeroskop og et nyt navn til firmaet.

Det bedste ved oplevelsen er, at det kun er gået en vej for min forretning siden, på den gode måde. Ville det ikke være sket alligevel, du er vel bare god til det du laver? Jo måske, jeg kan jo ikke spå om, hvordan det ville være gået, hvis jeg ikke skiftede navn på mit firma, men jeg kan sige, at det har været sjovt og let at nå hertil, og jeg har følt mig godt støttet hele vejen.

Didde Thorsted

https://www.Qklinik.dk

Det var en rigtig god oplevelse at få udarbejdet et business numeroskop hos Estel. Hun var meget opmærksom på at numeroskopet skal passe til både mig og min business, så der bliver skabt en helhed.

Estel var i det hele taget rigtig god til at inddrage mig, blandt andet ved at give mig rigtig god information om de forskellige tals betydning, men også om de forskellige muligheder jeg havde. Og så kan jeg bare godt lide Estel’s rolige natur og evne til at lytte og spørge ind.

Den efterfølgende proces med at skabe et navn ud fra numeroskopet var en dejlig let og kreativ proces ud fra de forslag jeg fik fra Estel og med de fantastiske numerologi software tools hun og Johannes har udviklet. Det gjorde at jeg kunne være kreativ og sammensætte ord, så navnet kom til at give god mening for mig.

Luisa Coriaty

http://www.luisac.co/

Numerologi Business Session
Hvad indeholder en session?

Den bedste startdato til din virksomhed

Alt efter dit business er der forskellige opstartsdatoer der passer bedst

Årstalsrækker så du altid ved hvilke handlinger er bedst hvornår

Business manual

De bedste navne der giver succes til virksomheden

Adgang til medlemsside med 6 super tools, manualer og guides

Dine personlige tal op imod dine businesstal (blueprint pakken)

De bedste undernumeroskoper

Tilsendt Rapport samt optagelse af sessionen på video (zoom)

Markedsførings numerologi (markedsførings pakken)

HVILKEN HJÆLP HAR DU BRUG FOR?
DE 3 SESSIONSTYPER

DET GRUNDLÆGGENDE

Business Numeroskop Mail Session

 

Business sessionen er en mail session, som indeholder alt det grundlæggende du skal bruge for at have et optimalt business setup.

• Ny registreringsdato på en superdato
• Personligt beregnet numeroskop
• Ekstra boost via undernumeroskoper
• Årstalsrækker for virksomhedens fulde livscyklus (27 år)

Desuden får du:

• Rapport med beskrivelse numeroskopets energier
• Ord og navnelister på dansk og engelsk (plus spansk, italiensk, tysk og fransk)
• Navne-designer tool som gør det let at vælge og skabe navne
• Adgang til medlemsside med numerologi tools, Business Startguide m.m.

Du udfylder et spørgeskema med info om dine navne og fødselsdato samt spørgsmål til dine ønsker og drømme til din nye virksomhed. Jeg udarbejder derefter dit numeroskop, undernumeroskoper og registreringsdato ud fra dette.
Du modtager det hele på mailen.

I mail sessionen modtager du det hele på mailen.

Som live session får du desuden 1 times sparring, hvor jeg rådgiver og coacher dig i alt vedr. numeroskopet.

RÅDGIVNING I NUMEROLOGISK MARKEDSFØRING

Markedsføringspakken

 

Du kan støtte yderligere op om din business ved at få lavet en personlig, numerologiske markedsføringspakke, som du kan bruge mange år fremover i din business.
Inden sessionen modtager du et spørgeskema, og jeg forbereder forslag til de ting der skal optimeres.

Vi optimerer alt fra telefonnummer til email, personlige titel, priser, brand- eller kunstnernavn, samt forslag til produkttitler, super udgivelsesdatoer til produkter eller bøger m.m. Vi fokuserer på de dele som er relevant i din forretning.

Det anbefales at du enten allerede har et business numeroskop, eller at du også får en business session ved samme lejlighed.

DINE MEDFØDTE KODER TIL FORRETNINGSSUCCES

Business Blueprint

 

Her går vi i dybden med dine medfødte koder til succes i din karriere og forretning, samt de energierne der er oplagte for dig at bruge i dit personlige brand.

Dit personlige business blueprint er en aflæsning af dine medfødte energier, potentialer, talenter og udfordringer i business øjemed, samt de numerologiske koder, der er vigtige for at du kan skabe succes i din forretning.

 • Vi afkoder de numerologiske koder der ligger til grund for dit personlige brand og hvordan du bruger dem til din fordel.
 • Du lærer om dine personlige koder til at opnå succes og skabe med integritet og flow.
 • Du lærer hvordan du bruger business numeroskopet i samspil med dine medfødte talenter.

Sessionens fokuserer på din personlige vej til succes, og giver dig vigtige redskaber til at gå vejen.

Sessionen optages på video så du kan gense den når du vil. Fx når du trænger til et ekstra boost og at blive mindet om dine unikke styrker og de gaver du har at give til verden.

Det anbefales at du enten allerede har et business numeroskop, eller at du også får en business session ved samme lejlighed.

Vælg en session
ALLE SESSIONER INDEHOLDER
ADGANG TIL MEDLEMSSIDE OG TILSENDT RAPPORT

FANTASTISKE BONUSSER
Medlemsside

Ved køb af en af en session får du straks adgang til medlemssiden hvor du kan downloade vores business manual “Start Guide”.

Gå på opdagelse!

I medlemssiden finder du også en bred vifte af fascinerede tools der hjælper dig med at finde navne og som også hjælper dig med din markedsføring, så du kan finde de perfekte navne, ord, priser mm til din business.

I MEDLEMSSIDEN

6 fantastiske markedsførings tools

  NAVNE DESIGNER

I vores navne designer tool kan du på en let og kreativ måde sammensætte dine egne ord, med de rigtige vibrationer.

  TELEFONNUMMER TOOL

Brug vores telefon tool til at finde ud af om dit telefonnummer tiltrækker netværk, kommunikation og pengeflow – eller om du skal have et nyt.

  ORDLISTER

I vores ordliste tool kan du søge ord og navne efter deres tal og konsonant/vokal værdier. Udforsk navneskoper og talpyramider.

  DOMÆNE & EMAIL TOOL

Brug vores domæne email tool til at finde gode domænenavne og emails. Se sammentidig vores liste over verdens 100 top domæner for inspiration.

  PRISTOOL

I vores pristool kan du finde den perfekte pris der vibrationsmæssigt matcher det produkt eller den ydelse som du sælger.

  HUSNUMMER

Brug vores husnummer tool til at undersøge om du har en god adresse og hvordan du vil trives i husnummeret alt efter dine egne tal.

“Jeg vil gerne sige dig tusind tusind tak for AL din hjælp. Derudover er numerologien meget speciel når jeg, som så mange andre, har prøvet et før og et efter.”

DET FÅR DU OGSÅ!

Du får tilsendt din personlige business rapport

Rapporten indeholder en beskrivelse af din virksomhed energier og potentialer. Hvad er din virksomheds særlige karaktertræk som kommer af datoen?

Virksomhedens nye vibrationer

Hvad betyder virksomhedens navnevibrationer, og de forskellige positioner i numeroskopet såsom dens centre, livstema, søjle?
Business rapporten giver dig en god beskrivelse af hvilke energier virksomheden er påvirket af og vil tiltrække i sine levetid.

Business ordlister

Som noget unikt har vi skabt de mest udførlige business navnelister baseret på de nyeste elektroniske ordbøger på engelsk, dansk, tysk, italiensk, spansk og fransk. Du vælger selv hvilke sprog du ønsker at navngive din virksomhed på.

Virksomhedens årstalsrækker

Virksomhedens årstalsrækker er din guide til at følge den universelle energi, som virksomheden er styret af måned for måned.

Det kan sammenlignes med ens personlige astrologiske “transitter”, hvis du kender til dette begreb, men er på mange måder nogle endnu stærkere påvirkninger.

Du får en rapport med råd og vejledning til at få det bedste ud af virksomhedens energier, måned for måned. Det er en slags “vejrudsigt” der kan guide dig i din planlægning, og kan fx fortælle dig:

 • Hvornår er den bedste tid til at komme ud med nye tiltag?
 • Hvornår skal du passe på med at underskrive kontrakter eller lave store investeringer?
 • Hvornår skal du udover stepperne med din marketing og booste dit netværk?
 • Hvornår er det tid til at arbejde med interne processer og produktudvikle?

Vælg en session
ALLE SESSIONER INDEHOLDER
ADGANG TIL MEDLEMSSIDE OG TILSENDT RAPPORT

Næste trin
Start din rejse her

Vælg din pakke

Business numeroskop som mail eller live session.
Skræddersyet Markedsføringspakke.
Dit unikke Business Blueprint.
Eller spar penge ved at vælge en af pakkerløsningerne.

Betal

Du betaler via vores sikre betalingssystem Stripe. Skulle der opstå problemer, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk og vi sender dig i stedet faktura med kontonummer eller mobilepay.

Medlemsside

Efter betaling kommer du ind i medlemssektionen, hvor du kan downloade dine intromaterialer og finder vores 6 business tools. Du hører fra os i løbet af 1-2 hverdage med forslag til tider for din session.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.