Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET LØRDAG
4-2-2023
HEAL THE WORLD
4
2
10/1
9
8
6
4
6
5
12/3
7
10/1
HEALEREN
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
4
7
6
15/6
9
11/2
4
2
10/1
9
8
6
TEAMLEDEREN
2
7
11/2
9
16/7
9
2/2
9/9
7/7
13/4
13/4
6/6
11/2
4/4
URANUS

I DAG ER DET LØRDAG
4-2-2023
HEAL THE WORLD
4
2
10/1
9
8
6
4
6
5
12/3
7
10/1
HEALEREN
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
4
7
6
15/6
9
11/2
4
2
10/1
9
8
6
TEAMLEDEREN
2
7
11/2
9
16/7
9
2/2
9/9
7/7
13/4
13/4
6/6
11/2
4/4
URANUS

I DAG ER DET LØRDAG
4-2-2023
HEAL THE WORLD
HEALEREN
4
2
10/1
9
8
6
4
7
6
15/6
9
11/2
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER URANUS
4
6
5
12/3
7
10/1
4
2
10/1
9
8
6
2/2
9/9
7/7
13/4
13/4
6/6
11/2
4/4
URANUS

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 4/4 OG ARKETYPEN ER "URANUS"DAGENS HERSKER ER URANUS

Den fjerde dag i måneden giver Uranus' evne til at tænke nye tanker og at udføre ideerne ude i livet. Idag er en god dag at BYGGE på dine drømme og nye ideer.

4 energien står for nytænkning, innovation, originalitet, styrke, mod, genialitet, udholdenhed og overlevelsesevne. Man er rebelsk på en god måde, har et stort hjerte og er dybsindig. 4 tallet har store healings, terapeutiske og telepatiske evner. Dagen har "nybygger" energi - hvor man tænker nye tanker og laver nye ting.

DAGENS YDRE PRÆG ER 46: APOLLON POLITIKEREN
DAGENS INDRE PRÆG ER 42: HEAL THE WORLD

OBS! Dagens indre aura (på venstre side) er 11/2 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 4 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 4 TALS ENERGIEN!

Når 4’er energien er ubalanceret kan man føle sig forkert og anderledes. Man kan være utilfreds, bitter, føle sig misforstået og føle at livet er meningsløst. Når 4’er energien bliver for kraftig vendes dens innovative natur til en vred oprørskhed mod alt. 4'eren i modgang kan være aggressiv, diskussionslysten og antiautoritær.

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 13/4 OG ARKETYPEN ER "DØDEN (INNOVATION)"ESSENS TAROTKORT
Tarotkort - Døden
Tarotkortet er Døden, som står for at alt det gamle og dysfunktionelle må vige pladsen for noget nyt og bedre. Dette gælder både i den fysiske verden og inde i os selv (psyken).

BALANCERET
Reformatoren
Tallet har den mest transformerende vibration af alle 4-tallerne. Både på det indre og det ydre plan ønsker man konstant at skabe forandring. Man kan derfor ikke undgå at gøre alting på sin helt egen måde, og det afspejles også i ens unikke stil og smag. Mange har kunstnerisk begavelse, men man kan også have terapeutiske eller poltiske evner. Man har en dyb spirituel side (7 tallet) og en evne til at kommunikere sine tanker og idéer ud til verden (5).

Genialitet og inspiration
Ubalanceret opfattes man som en særling, men balanceret som et genialt og inspirerende menneske med en unik livsmission. Denne vibration handler om at man kan downloade nye og innovative idéer fra kosmos, og udføre dem i praksis så de fører til succes. Her kan der være tale om en guddommelig inspiration. Gennem sin intuition og innovationskraft kan man se de ting der endnu ikke eksisterer, og opfinder noget helt nyt som ikke har set dagens lys. Udødelighedens tal. Fordi man har en stor indflydelse på andre menneskers verdenssyn gennem sine innovative idéer og tanker, bliver man ofte husket. Derfor kaldes 13/4 også for udødelighedens tal.

Modeltal
13 er et modeltal og giver ofte en unik udstråling og skønhed. Ligesom med tallet 17/8 kan man opleve altid at blive husket, da begge tal er ”udødelighedens tal”. Man tiltrækker nemt opmærksomhed, fordi man sætter sit helt eget særpræg på alt hvad man gør. Man er også bedre til at være i spotlightet end de andre 4 taller, som er mere introverte.

Healing og transformation
Healing handler også om at skabe forandring og transformation.
Man fjerner derved noget gammelt og dysfunktionelt, såsom uhensigtsmæssige mønstre, blokeringer eller tankeformer, der ikke længere tjener en. Dermed er healing også et symbol på døden, som fører nye og positive ting med sig. Med denne vibration har man healende evner og en terapeutisk evne til at få menneskers skyggesider frem i lyset, så de kan blive gjort bevidst.

Vindermentalitet og perfektion
Med 1-tallet har man drive og vindermentalitet, med 3-tallet er man klog og kan gennemføre sine tiltag, og har genialitet og innovation fra 4-tallet. Man arbejder grundigt med tingene indtil de har nået perfektion, og har de faglige og teoretiske facts i orden. Tallet resonerer meget med ny videnskab, der reformerer det eksisterende verdensbillede. Mange musikere har også vibrationen 13/4, ligesom alle der opfinder noget nyt. Samtidigt har man et stort mod til at gøre tingene på den måde der fungerer bedst, og lægger ikke under for konventioner og hvad andre måtte tænke. Nye tanker og ideer kan ofte føre til at man også ser verden på en helt ny måde, og at verden dermed ændrer sig. Et eksempel er internettet, som har skabt en ny tidsalder og en helt ny måde at tænke og kommunikere på. Innovative idéer er ofte ikke begrænset af landegrænser, og kan derfor nemt føre til international succes.

UBALANCERET
Mange problemer
Står tallet ubalanceret, kan det få det værste frem i de omkringliggende tal. Dvs. at alle tal omkring 13 i et ubalanceret numeroskop skal tolkes meget ubalanceret. Det er også et tal der kan bringe uheld, ulykker og katastrofer, hvis ikke det er balanceret, og med mange 4 taller kan man generelt opleve at skulle starte forfra igen og igen, fordi man bliver slået tilbage til nulpunktet af skæbnen.

Græsset er altid grønnere
Man har en følelse af indre utilfredshed, og uanset hvor gode tingene egentlig er, så længes man altid efter noget andet. Det kan give tendens til utroskab og utilfredshed med sin partner, eller til altid at ville ændre sin karriere – fordi tingene aldrig føles helt rigtige. Man har en permanent ”græsset er altid grønnere” følelse i livet, selv når man ”burde” være allermest lykkelig og livet smiler til en.

Utilfreds med hvad man har opnået
Man har ofte en følelse af at man ikke er nået langt nok i livet, eller har valgt den forkerte karriere, hvilket kan få en til at give op igen og igen, på trods af at man netop var ved at bryde igennem til succesen. Det kan være meget svært at falde til ro og føle taknemlighed. Man har altid sat sig et indre mål der skal nås og kan ikke bare nyde nuet. Man kan også opleve at blive meget upopulær, hvis man bruger sin genialitet ”forkert” eller egoistisk, til at skabe noget der kun er til gavn for en selv. Når tallet er balanceret vil man altid bruge sine evner positivt, og skabe idéer som er til gavn for andre.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 13/4 OG ARKETYPEN ER "DØDEN (INNOVATION)"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Geniale idéer, forandring, omvæltning, kunstnerisk, originalitet, nemt ved at manifestere, vækst og fremgang, drive, vigtigt at være unik, fører sine geniale idéer ud i livet, er en stor healer, Ole Opfinder, fjerner dårlige ting for at give plads til noget nyt, stor reformator

Ubalanceret: Indre utilfredshed, det sorte får, længes efter noget andet end det man har, fører ikke sine idéer ud i livet, starter forfra mange gange i livet, frygt for fremtiden, skuffelse, kan blive forrådt af andre hvis man bruger sin kraft egoistisk, i opposition, Rasmus Modsat, på tværs, brokker sig

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "HEAL THE WORLD"HEAL THE WORLD

4
2
10/1
9
8
6
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 4 hvilket reducerer til et 4 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 2 som reducerer til tallet 2. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 42, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Heal the world arketypen er en energi som sørger for at man møder de rette mennesker på det rette tidspunkt, og får hjælp fra andre. Den har en magnetisk tiltrækningskraft og en kærlig og groundet vibration. 42/6 hjælper os til at udleve vores drømme og giver held i business. Den er blid og blød indadtil og innovativ udadtil. Heal the world kan inspirere til politisk engagement, med en dagsorden om at gøre verden til et bedre og mere fredfyldt sted.

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "HEALEREN"HEALEREN

4
7
6
15/6
9
11/2
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 4 hvilket reducerer til et 4 tal og årets vibration er 2023 hvis tværsum er 7. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 47 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Healeren er innovativ, intuitiv, kærlig og karismatisk. Healeren elsker fællesskab, skaber kærlighed og samhørighed i omgivelserne og er interesseret i spirituel lederskab. Healeren synes at der skal være plads til alle uanset race eller religiøs baggrund og at alle mennesker fortjener kærlighed. Healeren er SUPER sensitiv og kan mærke hvordan folk har det og hvordan energierne er i rummet. Det kan både være godt og skidt – healeren kan nemlig nemt komme til at tage andre menneskers problemer på sig fordi den har svært ved at sætte grænser og flyder så nemt ind i andre.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du skabe healing i omgivelserne i dag og samtidig bevare din egen indre kerne?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "TEAMLEDEREN"TEAMLEDEREN

2
7
11/2
9
16/7
9
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 2 og årets grundvibration 7 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 2 og 7 beskrives ved tallet 27 som hedder TEAMLEDEREN og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: Denne vibration handler om at skabe en stærk indre selvledelse hvor man både gør det der skal gøres, men i et tempo og på en måde hvor man er tro mod sig selv og tager hensyn til sine behov. Man er også en teamleder, der forstår mennesker, motivation og har en unik evne til at sammensætte teams af og spotte menneskelige talenter. I ubalance er der tendens til at knokle og ikke at fuldføre, samt at have problemer med enten at lede for hårdt eller for blødt.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke