Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET TIRSDAG
26-10-2021
STYRKE, POWER OG GENIALITET
8
1
17/8
9
10/1
9
8
9
16/7
15/6
17/8
17/8
POLITIK OG BUSINESS
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MERKUR
8
5
12/3
12/3
9
13/4
8
4
11/2
9
7
12/3
DJÆVLEN
1
5
7
9
11/2
6
10/1
6/6
5/5
14/5
14/5
9/9
13/4
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

I DAG ER DET TIRSDAG
26-10-2021
STYRKE, POWER OG GENIALITET
8
1
17/8
9
10/1
9
8
9
16/7
15/6
17/8
17/8
POLITIK OG BUSINESS
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MERKUR
8
5
12/3
12/3
9
13/4
8
4
11/2
9
7
12/3
DJÆVLEN
1
5
7
9
11/2
6
10/1
6/6
5/5
14/5
14/5
9/9
13/4
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

I DAG ER DET TIRSDAG
26-10-2021
STYRKE, POWER OG GENIALITET
POLITIK OG BUSINESS
8
1
17/8
9
10/1
9
8
5
12/3
12/3
9
13/4
DAGENS HERSKER ER SATURN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MERKUR
8
9
16/7
15/6
17/8
17/8
8
4
11/2
9
7
12/3
10/1
6/6
5/5
14/5
14/5
9/9
13/4
26/8
BALANCE/RETFÆRDIGHED

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 26/8 OG ARKETYPEN ER "BALANCE/RETFÆRDIGHED"DAGENS HERSKER ER SATURN

Vi har den 26. dag i måneden. 2 + 6 = 8 hvilket er Saturns tal. Dagen handler derfor om BALANCE, RETFÆRDIGHED og FORDELING af energi og goder.

26/8 handler meget om at skabe balance og retfærdighed (8) i det sociale felt (2 og 6). Er der nogen du ikke har talt med i langt tid, som har brug for at høre fra dig? Eller har du nogen i din omgangskreds som du trænger til at sige fra over for? Skal du skabe mere klarhed overfor en gruppe mennesker som du leder, eller i et fællesskab som du er del af?

Pas lidt på dine energier i dag. 26/8 er en energi der nemt kan lede til at man snakker for meget, og måske om indholdsløse ting. Der kan være en tendens til egoisme, eller at man lidt for hårdnakket går efter at få sin egen dagorden igennem. Tallet hedder også "forkerte råd" så vær opmærksom på hvem du modtager råd fra, eller om de råd som du selv giver til andre i virkeligheden matcher dem. Vi skal alle lytte til os selv, og ikke blindt følge hvad andre råder os til.

DAGENS YDRE PRÆG ER 89: 89 står for arketypiske strømninger og guddommelig kunst. Du kunne med foredel tage i museum eller sidde og kontemplere noget der er ophøjet og smukt.
DAGENS INDRE PRÆG ER 84: MANGE STYRKEPRØVELSER

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 14/5 OG ARKETYPEN ER "MÅDEHOLD"ESSENS TAROTKORT
Tarotkort - Mådehold
Kortet står for perfekt beherskelse af sanserne og forening af modsætninger, som skaber nye gode ting.

BALANCERET
Rette timing

Tallet står for den helt rette timing - at man siger de rette ting på det rette tidspunkt og mestrer situationsfornemmelsens og kommunikationens kunst.

Netværkeren
Balanceret handler det om at være dygtig til networking, business,kommunikation og samtidigt meget handlekraftig. Man tiltrækker gode venner, gode handler, hurtige penge og er altid på rette tid og rette sted. Man er dygtig til at bringe mennesker sammen og skaber harmoni mellem forskellige typer og sociale grupper så man ophæver alle skel og fordomme.

Karismatisk kommunikation
I midten af tallet har vi 15/6 som giver en tryllebindende kommunikation, og at man har en meget positiv indflydelse på andre med 6 tallet udadtil. Man har en evne til at sige og gøre ting på en måde der er meget fascinerende for andre og man kan nå meget langt gennem sin personlige charme og styrke. Mennesker har tendens til at kunne lide en og ønske at samarbejde med en. Man er perfekt til jobsamtaler og gør altid et super godt førstehåndsindtryk.

Får nemt nye venner og beundrere
Med 14/5 er det nemt at møde nye mennesker og hurtigt falde til i en social gruppe. Man kan også opleve at andre begynder at tale til en uden at kende en, fordi de føler sig på én gang draget af en, og trygge ved en. Man er typen som altid kommer hjem fra en ferie eller et kursus og har fået mindst 4 nye venner. Der er også en vis tiltrækning på det modsatte køn.

God økonomi og hurtige penge
Det er et pengetal, men dog ikke lige så stærkt som 23, 32 og 37. Men står det samtidigt med et af disse tal bliver det aktiveret, og gør at man endnu hurtigere kan komme til penge. 14/5 står for hurtige handler, smarte idéer og koncepter der holder så godt, at det sælger sig selv.

UBALANCERET

Ubalanceret kommunikation
Ubalanceret gør man ting for at passe ind på det sociale plan og være vellidt, men på bekostning af sine egne behov. Man kan også opleve social angst fordi man så gerne vil være vellidt. Man oplever ubalance i kommunikationen fx ved at man ikke kan udtrykke sig, eller at man taler så meget, at man vækker irritation hos andre. Man føler sig skiftevis ensom og overbebyrdet af sociale begivenheder, og der er tendens til drama i relationer.

Den manipulerende sælger
Man kommunikerer på en måde så andre let mister tilliden til en og man virker ”sælgeragtig” og manipulerende. Det er ”brugtvognsforhandleren” der er på spil, eller kræmmeren der råber sine tilbud ud på markedet. Det er også kvaksalveren eller middelalderens handelsomrejsende der sælger fantasifulde eliksirer som ”helbreder alt”.

Svingende økonomi
Økonomien er også meget svingende og forvirrende, så det er umuligt at lægge et budget. Man tjener en masse penge, men mister dem igen ugen efter, eller man klatter det væk på ligegyldige ting.

Stress og overfladiskhed
Hvis man har tallet mange gange kan det være svært at slappe af og lade op, da man vil være i konstant bevægelse. Man har tendens til at ryge hurtigt ind og ud af venskaber, parforhold, projekter og har hele tiden nye begyndelser og afslutninger i en pærevælling.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 14/5 OG ARKETYPEN ER "MÅDEHOLD"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Kommunikerende, populær, innovativ, klar i sindet, held i forretning, velforberedt, mådeholden, ser hele billedet, grundighed, mestrer tålmodighed, godt business tal, gode relationer, mange venner, succes i kærlighedslivet, mestrer den rette timing, situationsfornemmelse, hyggelig og behagelig, held i pengesager.

Ubalanceret: Snakker for meget, meningsløs small talk, svingende humør, overdrevet fokus på at opfylde sine begær, får intet udført, forvirret, manipulerende, oversælgende, drama i relationer, økonomiske op og nedture, hviler ikke i sig selv, manglende grounding.

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "STYRKE, POWER OG GENIALITET"STYRKE, POWER OG GENIALITET

8
1
17/8
9
10/1
9
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 26 hvilket reducerer til et 8 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 10 som reducerer til tallet 1. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 81, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "POLITIK OG BUSINESS"POLITIK OG BUSINESS

8
5
12/3
12/3
9
13/4
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 26 hvilket reducerer til et 8 tal og årets vibration er 2021 hvis tværsum er 5. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 85 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "DJÆVLEN"DJÆVLEN

1
5
7
9
11/2
6
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 1 og årets grundvibration 5 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 1 og 5 beskrives ved tallet 15 som hedder DJÆVLEN og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: En stærkt, feminin vibration, som rummer en stor erotisk kraft, nydelse og sanselighed, æstetisk sans og kunstneriske evner. Tallet ”lyser ind i mørket og healer andre. I ubalance er der tendens til at være manipulerende, humørsvingninger, jalousi og ubevidste manifestationer af egoet og ubearbejdede følelser. Tallet er det mest okkulte tal, som giver evnen til at rejse mellem verdener og bevidsthedsplaner.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke