Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET SØNDAG
22-5-2022
DEN INNOVATIVE LEDER
4
5
13/4
9
14/5
9
4
9
8
12/3
13/4
13/4
APOLLON POLITIKEREN
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
4
6
5
12/3
7
10/1
4
1
9
15/6
6
5
FOLKEFORFØREREN
5
6
7
15/6
8
11/2
5/5
11/2
6/6
15/6
15/6
9/9
10/1
22/4
NARREN/BYGGETALLET

I DAG ER DET SØNDAG
22-5-2022
DEN INNOVATIVE LEDER
4
5
13/4
9
14/5
9
4
9
8
12/3
13/4
13/4
APOLLON POLITIKEREN
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
4
6
5
12/3
7
10/1
4
1
9
15/6
6
5
FOLKEFORFØREREN
5
6
7
15/6
8
11/2
5/5
11/2
6/6
15/6
15/6
9/9
10/1
22/4
NARREN/BYGGETALLET

I DAG ER DET SØNDAG
22-5-2022
DEN INNOVATIVE LEDER
APOLLON POLITIKEREN
4
5
13/4
9
14/5
9
4
6
5
12/3
7
10/1
DAGENS HERSKER ER URANUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER VENUS
4
9
8
12/3
13/4
13/4
4
1
9
15/6
6
5
5/5
11/2
6/6
15/6
15/6
9/9
10/1
22/4
NARREN/BYGGETALLET

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 22/4 OG ARKETYPEN ER "NARREN/BYGGETALLET"DAGENS HERSKER ER URANUS

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 22. dag i måneden. Tværsummen af 2 + 2 = 4 og 4 er tallet for Uranus. Dagen handler derfor om NYE IDEER og AT BYGGE NYE TING OP FRA BUNDEN.

22/4 tallet indeholder 2 x 2 taller og derfor er det en meget blid og kærlig dag. Med 22/4 ser man det smukke i alle mennesker, er kærlig, empatisk, elskværdig, loyal, familiemenneske, innovativ, tålmodig og får sine tanker til at blive til virkelighed. Der kan være et stort ønske om at bygge noget op i den fysiske verden.

Dog bliver tallet også kaldt for NARREN. De mange 2 taller og 4 tallet, som ikke altid opfatter hvad andre tænker og føler gør at tallet har en stor indbygget NAIVITET - så pas også på med ikke at være for blåøjet i dag!

NAIVITET, er noget man skal passe på når dette tal er tilstede i en dag. Denne energi handler om at man lever i en verden af illusioner, hvor man måske ikke helt opfanger andre folks potentielt dårlige intentioner. Der kan en manglende realitetssans, og en drømmende, overtilgivende tilstand hvor man lukker øjnene for realiteterne, for at begive sig ind i en lyserød fantasiverden. Man skal derfor passe på at man ikke først opdager først for sent at man bliver snydt af andre - eller snyder sig selv ved at pynte tingenes tilstand på en naiv måde.

DAGENS YDRE PRÆG ER 49: YDRE PRØVELSER INDRE HEALING
DAGENS INDRE PRÆG ER 41: BUSINESSMANDEN

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 15/6 OG ARKETYPEN ER "DJÆVLEN"ESSENS TAROTKORT
Djævlen (tarot)
Dette kort symboliserer seksualiteten og den kreative kraft, det guddommeligt feminine. Når det er balanceret er det lyset, og ubalanceret er det mørket. Det er den reneste spiritualitet og de dybeste mørke okkulte kræfter.

BALANCERET

Et feminint og fascinerende tal
Tallet er det mest feminine af alle tal og rummer en stor erotisk kraft, nydelse og sanselighed. Man har en stor æstetisk sans og kunstneriske evner, og en evne til at lyse ind i andres mørke og heale andre, fx gennem sin kunst eller gennem sin blotte tilstedeværelse.

Charmerende og karismatisk
Tallet giver en meget vellidt, charmerende og karismatisk personlighed, som har en stor tiltrækningskraft på andre. Man er en god performer der trives i spotlightet og er meget fascinerende og fuld af charme.

Erotisk power
Når tallet står balanceret giver det et fantastisk, nærmest guddommeligt sexliv (fx sammen med 6 og 7 i et center) og en stor evne til at forbinde seksualitet og spiritualitet. Man har en også nærmest guddommelig fascinationskraft og en god indflydelse på andre.

UBALANCERET

Ubalanceret - manipulerende
Ubalanceret har man en dramatisk personlighed og et iltert temperament. Man kan være meget dominerende og selvisk i sine relationer. Man er meget manipulerende og har tendens til at bruge sin charme for egen vinding, særligt overfor det modsatte køn.

Humørsvingninger og jalousi
Man oplever ofte store humørsvingninger som man lader gå ud over andre, og man flipper ud over småting. Man bliver meget misundelig på andre hvis de har mere succes med det modsatte køn og kan være frygteligt jaloux, selv uden der er grund til det. Hvis der er mange og ubalancerede 15/6 kan man risikere dyb depression og selvmordstanker. Der kan også være tendens til borderline personlighedforstyrrelse.

Sygdomstal
Ubalanceret kan man opleve mystiske sygdomme som ingen kan diagnosticere, eller sygdomme forårsaget af genfejl samt autoimmune sygdomme såsom sklerose, psoriasis eller Parkinsons. Der kan også være tale om epilepsi. Man kan lide af spiseforstyrrelser eller være overdrevent optaget af sin kost eller kontrollere kroppen gennem overtræning. Det kan også give mentale og psykiske lidelser og ikke mindst tendensen til deppression. Man kan også have tendens til afhængighed ved at man forsøger at ”medicinere” sig ud af følelsesmæssige kriser.

Drama i parforhold
Der er en meget stor tendens til drama i relationer og til at miste sine parforhold og ikke at kunne give slip. Man kan dermed sejle rundt i de samme følelser i årevis og have svært ved at komme videre efter et brud. Ens parforhold har tendens til at gå i stykker netop pga. af ens svingende humør, og ubevidste tendens til at skabe drama og jalousi episoder. Et eksempel er sangerinden Medina, som har en 15/6 vibration i sit navn, og måske oplever nogle af de ubalancerede tendenser i sine parforhold.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 15/6 OG ARKETYPEN ER "DJÆVLEN"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Dagens tarotkort er på mange måder misvisende, fordi tallet 15/6 er langt mere positivt end et djævel symbol kan afbilde. Djævlen står her for det aspekt af tallet, som handler om at der er meget energi, sensualitet og nydelse bundet i tallet, og hvis dette ikke sublimeres kan man falde ned i sine begærs mørke og opleve tristhed, depression og at være "lost". Men hvis den store energi i tallet løftes af bevidstheden bliver det til hvid magi, kærlighed, charme, feminin power, lysende kraft og er selveste livsenergien (kundalini) der rejser sig gennem mennesket og oplyser os chakra for chakra.

Balanceret: Stor magnetisme, karisma, tiltrækningsevne, kunstnerisk og æstetisk sans, skønhed, god smag og stil, følelsesmæssigt intelligent, tryllebindende kommunikation, formidlingsevner, hvid magi, lyser ind i andre mennesker, sensualitet, livsnydelse, i kontakt med kroppen og sanserne, skuespillerevner

Ubalanceret: Manipulerende, intrigant, spiller på sit udseende eller charme, skaber drama, jaloux, kontrolfreak, humørsvingninger, afhængighed (særligt sex, mad, sukker, alkohol)

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "DEN INNOVATIVE LEDER"DEN INNOVATIVE LEDER

4
5
13/4
9
14/5
9
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 22 hvilket reducerer til et 4 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 5 som reducerer til tallet 5. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 45, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Den innovative leder er handlekraftig, produktiv, kreativ, resultatorienteret, har nemt ved at tjene penge, står ved sig selv og har en klar kommunikation. Den innovative leder ser ting der ikke fungerer, italesætter dem og skaber nye systemer der healer og forbedrer. Denne arketype er fuld af styrke og vilje og tåler ikke nemt at blive sagt imod.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du skabe innovativ lederskab i dag? Hvilke nye ideer skal lanceres? Hvilke systemer kan laves der kan føre til innovation og fremgang?

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "APOLLON POLITIKEREN"APOLLON POLITIKEREN

4
6
5
12/3
7
10/1
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 22 hvilket reducerer til et 4 tal og årets vibration er 2022 hvis tværsum er 6. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 46 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Apollon politikeren har en enorm styrke og karisma. Han er en rigtig glansbillede politiker med sunde familieværdier der altid ser godt ud, står med rank ryg og som udgyder en kæmpe karisma der gør at man stoler på ham og tror på at han kan ændre verden til det bedre. Han har handlekraft, business sans og fokus på mennesker. Han er god til at samarbejde med andre for at skabe resultater.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du bruge dagens Apollon politiker energi til at fremme mærkesager der i dag ikke vil falde på døve ører?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "FOLKEFORFØREREN"FOLKEFORFØREREN

5
6
7
15/6
8
11/2
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 5 og årets grundvibration 6 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 5 og 6 beskrives ved tallet 56 som hedder FOLKEFORFØREREN og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: En vibration der handler om personlig karisma og har en legende energi der let og elegant overbeviser andre. I ubalance manipulerer den gennem drama, kan være verbalt aggressiv og dominerende pga. en stor indre usikkerhed. I balancere er der en enorm karisma, sensualitet og nærmest magiske talegaver.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke