Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET FREDAG
30-10-2020
FEINSCHMECKEREN
3
1
7
12/3
5
4
3
4
10/1
3
11/2
7
DET SPIRITUELLE RIGE (KONGEN)
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SATURN
3
4
10/1
3
11/2
7
3
7
4
12/3
8
10/1
MÅDEHOLD
1
4
6
15/6
9
5
10/1
5/5
4/4
8/8
8/8
4/4
7/7
30/3
VIDENS EKSPANSION

I DAG ER DET FREDAG
30-10-2020
FEINSCHMECKEREN
3
1
7
12/3
5
4
3
4
10/1
3
11/2
7
DET SPIRITUELLE RIGE (KONGEN)
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SATURN
3
4
10/1
3
11/2
7
3
7
4
12/3
8
10/1
MÅDEHOLD
1
4
6
15/6
9
5
10/1
5/5
4/4
8/8
8/8
4/4
7/7
30/3
VIDENS EKSPANSION

I DAG ER DET FREDAG
30-10-2020
FEINSCHMECKEREN
DET SPIRITUELLE RIGE (KONGEN)
3
1
7
12/3
5
4
3
4
10/1
3
11/2
7
DAGENS HERSKER ER JUPITER
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SATURN
3
4
10/1
3
11/2
7
3
7
4
12/3
8
10/1
10/1
5/5
4/4
8/8
8/8
4/4
7/7
30/3
VIDENS EKSPANSION

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 30/3 OG ARKETYPEN ER "VIDENS EKSPANSION"DAGENS HERSKER ER JUPITER

I dag er en god dag at ekspandere sin viden! Så vær lidt akademisk, læs op på historien, reflekter over måneden der snart er gået, og uddrag essenserne - hvad har du lært? Hvad kan du gøre bedre? Undersøg tingene og find ud af deres dybere sammenhæng. Gå ind og mærk Jupiters energi der er ambitiøs, målbevidst, handlekraftig, dynamisk, udholdende, magtfuld, perfektionist og selvstændig. Giv den gas! (Jupiter er solsystemets største planet og fuld af gas). 30/3 vibrationen handler også om humor, varme, at fylde og at være social og udadvendt - selvom man kan opleve den helt modsatte tendens til at lukke lidt af for omgivelserne og føle at man da virkelig har fået nok af andre menneskers selskab. I dag skal du finde balancen mellem at være privat og social. Gå helt ind i dig selv og lad op, og kom så ud igen og åbn dit hjerte for de mennesker der er omkring dig, og sørg for at connecte med dem. Du vil være i harmoni med dagens vibration ved at mærke efter hvornår du har brug for privatliv og hvornår det er tid til at vende blikket udad.

DAGENS YDRE PRÆG ER 34: Et ønske om at sætte sit præg på dagen med noget ophøjet, flot og eviggyldigt
DAGENS INDRE PRÆG ER 37: KLEOPATRA TALLET

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 8/8 OG ARKETYPEN ER "SATURN"ESSENS TAROTKORT
8 tallet er uendelighedssymbolet, som består af to cirkler, hvor den øvre symboliserer vores spirituelle natur og den nedre vores materielle natur.

8 tallet i balance har adgang til både den spirituelle og den materielle verden og siges derfor at kunne ”skabe himlen på jorden”. I praksis vil det sige at man kan forene styrke, grounding, business sans og arbejdsomhed med sine spirituelle og mentale evner.

8 tallets dybeste ønske er at skabe BALANCE i verden og at afbalancere situationer. Derfor kaldes 8 tallet for KARMAENS tal. Denne dag vil derfor være god til alle former for aktivitet der skaber BALANCE. Det kunne være retfærdighed der skal uddeles eller sågar regnskab der skal laves, så der ikke længere er ting der hænger. Karmaen (det der er blevet udsat) bliver udført.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 8/8 OG ARKETYPEN ER "SATURN"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Stærk personlighed, overlevelsesevne, handlekraft, selvtillid, indre styrke, målrettet, ambitiøs, excentrisk, drive, power, giver aldrig op, højt intellekt, mange abstraktionsniveauer, spirituel, religiøs, mystik, intuition, store successer, forener spiritualitet og praktisk sans, bliver husket (udødelighedens tal)

Ubalanceret: Store omvæltninger, karmisk gæld, egenrådig, fanatisk, stædig, provokerende, hård, sår på sjælen, mangel på selvtillid, usikkerhed, store nederlag, dyb sorg, kæmper mod livet, skjuler sine følelser, hårdt beskyttelsesskjold, virker arrogant, kold og kynisk, indesluttet, misforstået, enten flyvsk og uden jordforbindelse eller overdrevent materialistisk

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "FEINSCHMECKEREN"FEINSCHMECKEREN

3
1
7
12/3
5
4
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 30 hvilket reducerer til et 3 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 10 som reducerer til tallet 1. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 31, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Feinschmeckeren kaldes også ofte for det misforståede geni. Hvor 13 har evnen til at kommunikere sine idéer udadtil, så har 31 en 43/7 diamant udadtil, som gør at man nemmere misforstås og anses som sær eller rebelsk.

Denne arketype giver originalitet, innovation, genialitet, lynende intelligens, nye tanker, unikke opfindelser eller produkter. Der er en tendens til at man holder af at være alene og trækker sig tilbage.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan du bruge feinschmeckeres indadvendthed ,originalitet, nørdethed og genialitet til at udtænke ny ideer/opfindelser/tiltag der kan bringe dig videre?

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "DET SPIRITUELLE RIGE (KONGEN)"DET SPIRITUELLE RIGE (KONGEN)

3
4
10/1
3
11/2
7
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 30 hvilket reducerer til et 3 tal og årets vibration er 2020 hvis tværsum er 4. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 34 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Den spirituelle konge leder gennem visdom, autoritet og magt. Men vigtigst af alt har kongen en dyb forbindelse til de spirituelle lag. Han stoler på livets proces, tænker frit, manifesterer frit, er dybt spirituel og materiel på en og samme tid. Kongen har lært gennem praktisk erfaring og har en KLAR mission i livet. Han går efter sine drømme frygtløst og har lært sig hvordan verden fungerer i det ydre og i det indre. Kongen er her for at lave et SPIRITUELT RIGE hvor dem der følger ham bliver taget ved hånden og guidet til et højere sted.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du vække din indre konge arketype? Hvad kan du gøre for dine følgere? Hvordan kan du skabe paradis på jorden?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "MÅDEHOLD"MÅDEHOLD

1
4
6
15/6
9
5
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 1 og årets grundvibration 4 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 1 og 4 beskrives ved tallet 14 som hedder MÅDEHOLD og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: En vibration der står for perfekt beherskelse af sanserne, den rette timing og at mestre kommunikationens og situationsfornemmelsens kunst. Balanceret er man dygtig til networking, business og har en stor aktivitet og handlekraft på alle planer af sit liv. I ubalance gør man ting for at være vellidt og passe ind på bekostning af sine egne behov. Der kan være stress, et overaktivt sind og man taler så meget at det irriterer andre.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

HOP MED PÅ NUMEROLOGI UDDANNELSEN! FØRSTE LIVE WEEKEND 7. NOVEMBER TILMELD DIG HER!

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke