Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET ONSDAG
28-9-2022
HIMLENS PRINS
1
9
2
3
10/1
10/1
1
1
3
6
3
2
TÅRNET
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER NEPTUN
1
6
8
12/3
13/4
7
1
7
9
15/6
15/6
8
CASSANOVA
9
6
15/6
9
12/3
15/6
9/9
15/6
6/6
16/7
25/7
10/1
7/7
28/1
LØVEN OG LAMMET

I DAG ER DET ONSDAG
28-9-2022
HIMLENS PRINS
1
9
2
3
10/1
10/1
1
1
3
6
3
2
TÅRNET
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER NEPTUN
1
6
8
12/3
13/4
7
1
7
9
15/6
15/6
8
CASSANOVA
9
6
15/6
9
12/3
15/6
9/9
15/6
6/6
16/7
25/7
10/1
7/7
28/1
LØVEN OG LAMMET

I DAG ER DET ONSDAG
28-9-2022
HIMLENS PRINS
TÅRNET
1
9
2
3
10/1
10/1
1
6
8
12/3
13/4
7
DAGENS HERSKER ER SOLEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER NEPTUN
1
1
3
6
3
2
1
7
9
15/6
15/6
8
9/9
15/6
6/6
16/7
25/7
10/1
7/7
28/1
LØVEN OG LAMMET

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 28/1 OG ARKETYPEN ER "LØVEN OG LAMMET"DAGENS HERSKER ER SOLEN

I dag er en "make it or break it" dag. Som navnet "LØVEN og LAMMET" hentyder til er 28/1 en energi hvor man kan være den stærke løve (8 tallet) - eller også være "offerlammet" (det blide 2 tal). 2 tallet giver empati og "likeability". 8 tallet giver penge, drive og power. Derfor er 28/1 også kendt som "millionærtallet". Der er mange milliardærer og succesfulde brands der har 28 energien med sig. 28/1 giver nemlig en kæmpe mængde vindermentalitet (1 tallet), hvor man kan involvere andre i sine projekter og skabe et lækkert brand (2 tallet) og hvor man kan blive ved og ved gennem sin stærke udholdenhed og business sans (8 tallet). Med 28/1 energien er man vellidt, optimistisk, heldig, selvstændig, viljestærk, idérig, fantasifuld, kreativ, markant og fast. Derfor giver 28/1 en energi der kan starte nye tiltag opnå succes med dem.

MEN!
28/1 er også en modsætningsfuld og lidt urolig energi. Man kan nemt blive flyvsk, miste jordforbindelse og glemme vigtige detaljer eller aftaler. Det er noget der gør, at andre kan blive sure på én. I tallets traditionelle beskrivelse ligger også at man kan opleve at blive sagsøgt eller slæbt i retten, da 28/1 kan give selvmodsigelser, forvirring, vrede, stædighed og arrogance. Derfor er det ikke den allerbedste dag at starte store, vigtige projekter eller skrive under på vigtige aftaler. Men dagen har masser af drive, optimisme og velvillighed, som man kan bruge i de projekter man har i forvejen.

DAGENS YDRE PRÆG ER 11: Der er meget psykisk energi i dagen og du ville nemt kunne mærke andre mennesker og hvad de tænker og føler.
DAGENS INDRE PRÆG ER 17: STJERNEN

OBS! Dagens essenstal er 16/7 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 28 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 28 TALS ENERGIEN!

Når 28/1 er ubalanceret så bringer det det væreste frem i 2 og 8 modsætningen. 2 tallet overbeviser andre om dens blidhed og medgørlighed mens 8'eren har sin egen dagsorden som den vil gennemføre uanset hvad omgivelserne synes eller mener. 2 + 8 giver 10 som ubalanceret kan være en meget flyvsk og lidt manisk energi hvor man glemmer aftaler og vigtige detaljer. Dette kan så medføre retssager og løftebrud. Det er en meget "amerikansk" corporate energi hvor 1 tallet står for vindermentalitet og 2 tallet står for "customer care" - men med det lidt hampre 8 tal i baggrunden der giver konkurrence mindset og retssager.

Tallet kan også give en meget irettesættende facon hvor man står med et løftet pegefinger og fortæller andre hvad de skal synes og mene. Der kan også være en overdrevent fiksering på status og luksus på denne dag.

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 16/7 OG ARKETYPEN ER "TÅRNET"ESSENS TAROTKORT
Tårnet (tarot)
Dette kort står for frihed fra alle begrænsninger, og bratte forandringer, som ryster egoet.

BALANCERET
Dette tal indikerer en stor dybde, spiritualitet og evne til at træde et skridt tilbage og observere livet udfra en stærk indre ”vidnetilstand”. Det giver anlæg for meditation og spirituel praksis og for at forstå nogle af livets dybeste lektier og kunne formidle dem til andre.

Et karmatal
Tallet 16/7 er et karmatal – så dagen kommer sansynligvis med en særlig karmisk lektie. Lektien i 16/7 er , at sjælen har brug for at lære at se dybere ind bag tingene og lære lektien i transcendens.

Transcendens
Lektien i transcendens vil sige, at man skal lære at alt der er af denne verden i sidste ende vil forgå, blive opslugt af eksistensen og blive til intet. Ofte har man lyst til at ønske at blokere for denne dybe lektie, ved at holde fast i livet, i sine følelser og begær – med dermed vil livet slå tilbage ved at give en nogle meget hårde lektier i form af tab eller at ting bliver taget fra en.

Den dybere betydning af ”Tårnet”
Nogen gange kommer lektionen som et chok for at ryste sjælen til at se indad. Derfor forestiller tarotkortet et par, som bliver ramt af lynet og falder ud af et tårn med hovedet nedad. Dette skrækindjagende billede har dog en dybere mening og en mere esoterisk betydning, nemlig frygten for intetheden. Frygten for intetheden er den største frygt vi har som mennesker. Tallet handler netop om at gå igennem netop denne frygt, som man oftest forsøger at undgå.

Sjælens dybeste lektie
Men disse lektier er altid til for at gøre sjælen dybere og lade os forstå den endnu dybere glæde, der kommer af at have oplevet dyb lidelse. Med tab og lidelse tvinges man til at se dybere ind i sig selv og finde det sted, hvor alting er ét (7 tallet) og hvor man gennem at transcendere smerten finder sammensmeltning med det kosmiske, og herigennem finder en endnu dybere glæde og lyksalighed, end alt hvad der findes i denne verden. Derfor er 16/7 også et meget spirituelt essenstal, hvor man lærer nogle af de dybeste spirituelle lektioner. På et eller andet tidspunkt i sjælens cyklus, kommer vi alle igennem livslektionen for 16/7. I denne vibration vil livet altid reflektere den frygt man har indeni, uanset hvad den handler om, og sådan sikres det at vi kommer igennem lektionerne.

Healing og transformationskraft
Med 16/7 som essenstal er man i stand til at dykke helt ind i sjælens dybder, hvor de allermest sårbare følelser findes, såsom, skam og skyld og alle vores mindre flatterende sider. Gennem at se disse ting i sig selv, kan man transformere sig selv dybt. 16/7 forstår dybdepsykologiske mønstre, den forstår værdien af skyggearbejde og det at kunne indrømme sine egne fejl, mangler, alle sine mere forkastelige sider og sin egoisme. På den måde åbnes hjertet og en kæmpe rummelighed kommer til syne. Mange mennesker vil tiltrækkes af denne egenskab hos 16/7 fordi det hjælper dem til selv at acceptere at livets mere grusomme sider, også er en del af livet. En kendsgerning, som de fleste mennesker dog forsøger at flygte fra.

UBALANCERET

Stærke tendenser med 16/7
Svært ved at lade andre komme tæt på sig
Tendens til isolation og tilbagetrækning
Tendens til virkelighedsflugt eller stofmisbrug
Tendens til at tiltrække følelsesmæssige nedture
Selvcentreret og kan ikke skabe forbindelse med andre
Et umætteligt behov for privathed

Forsvarsmekanismer
Med 16/7 har man opbygget tendensen til at lade sig styre af sin frygt. Man har tendens til at blive paralyseret af sine følelser, så man ingenting kan mærke. Man er programmeret til at gå i frygtresponsen ”frys”, frem for flygt eller kæmp og man kan have skizoide tendenser hvor sindet flygter ud af virkeligheden og man ikke er tilstede.

Eskapisme og afhængighed
I 16/7 ligger også tendensen til at flygte fra virkeligheden gennem stofmisbrug, eller at flygte ind i en mental verden af computerspil,fantasy litteratur/spil, eller overdrevent nørderi inden for et bestemt område. Dette bruges som en måde at trække sig tilbage fra verden, fordi man ikke kan overskue at være tilstede i den. Andre mennesker kan opfatte en som virkelighedsfjern, lukket ned eller uden for følelsesmæssig rækkevidde. Det er som om at ”lyset er tændt”, men ingen er hjemme.

Streng beherskelse af kroppen
Tallet 16/7 kan også give en tendens til at ønske at beherske sin krop i en ekstrem grad. Fx gennem svær akrobatik, strenge træningsrutiner og former for sport der kræver hård og intens træning. Mange med 16/7 er også draget af kampsport. Dette kan være noget man gør for at udleve frygten på en mere kontrolleret måde, og for at forsøge at kontrollere kroppen og følelserne. Mange sportsmænd der overtræner, gør også dette ud fra en form for selvpinerisk attitude.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 25/7 OG ARKETYPEN ER "ERFARING OG LEG"De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Stor spirituel viden, intuitiv, eventyrlysten, fremmede kulturer og rejser, passioneret, stor modenhed, lærer gennem erfaring, én ting ad gangen, kreativ og passioneret, skaberkraft, er en team worker, international succes, tager ansvar for sit liv, som man sår høster man, manifesterer sine drømme, menneskekender

Ubalanceret: Problemer i barndommen, blev for hurtigt voksen, tager for meget ansvar og går ned på det, tænker for meget over tingene, føler at man knokler, oplever meget modgang, føler livet er hårdt

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "HIMLENS PRINS"HIMLENS PRINS

1
9
2
3
10/1
10/1
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 28 hvilket reducerer til et 1 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 9 som reducerer til tallet 9. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 19, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Himlens prins har stort held i livet og alt hvad han rører ved bliver til guld. Han har vindermentalitet, succes, velstand, lederskabsevner, autoritet, optimisme, et lyst sind og har renhed i sind og tanker. Han føler sig guidet af kosmos og udlever sine drømme med lethed og nydelse.

På minus siden kan der være en del forvirring og uro. Han kan være enormt flyvsk med alt for mange ideer. Han kan have en masse tanker der kører i ring, for højt blodtryk og lide af stress. Han kan også være barnlig, forkælet og forvente at andre servicerer ham, gør som han siger og sætter ham op på et piedestal.

VÆRD AT TÆNKE OVER: I dag er en dag hvor det er let at opnå succes! Gør de ting der skal gøres med en stor og let indre optimisme. Motto: ”Jeg lader min indre sol guide mig igennem dagen og fylde mit indre med lys, optimisme, selvkærlighed og selvtillid”

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "TÅRNET"TÅRNET

1
6
8
12/3
13/4
7
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 28 hvilket reducerer til et 1 tal og årets vibration er 2022 hvis tværsum er 6. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 16 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Tårnet føler sig altid lidt ”on edge”. Den ved aldrig helt hvornår lynet slår ned i den så den kan godt føle sig en smule angst betonet med en følelse af at noget snart går galt eller at den mister noget af stor værdi. Den bedste kur for angsten er at man stille og roligt betragter tingenes gang uden at blande sig for meget. Tårnet kan godt lide at analysere og uddrage essenser af ting.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvor kan det bedre betale sig i dag at du observerer tingenes gang med en fredfyldt indre betragtende transcendent bevidsthed frem for at du kaster dig frådende ud i handling?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "CASSANOVA"CASSANOVA

9
6
15/6
9
12/3
15/6
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 9 og årets grundvibration 6 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 9 og 6 beskrives ved tallet 96 som hedder CASSANOVA og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: En vibration der til fulde behersker samspillet mellem maskulin og feminin energi. Man mestrer sine følelser, sin charme og sin karisma og har samtidigt en høj bevidsthed omkring sig selv og andre. Det giver en stærk karisma og tiltrækningskraft som gør en charmerende og tiltrækkende for det modsatte køn. I ubalance kan man bruge denne kraft egoistisk. I balance er tallet fuld af kærlighed og bevidsthed.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke