Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET ONSDAG
24-4-2024
FAMILIE OG SAMFUNDS ANALYTIKEREN
6
4
7
12/3
5
10/1
6
1
13/4
12/3
8
7
FAMILIE ORGANISATOREN
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
8
11/2
6
13/4
14/5
6
5
8
15/6
7
11/2
INDRE SPLITTELSE
4
8
7
9
11/2
12/3
4/4
12/3
8/8
18/9
18/9
10/1
14/5
24/6
DRONNINGEN

I DAG ER DET ONSDAG
24-4-2024
FAMILIE OG SAMFUNDS ANALYTIKEREN
6
4
7
12/3
5
10/1
6
1
13/4
12/3
8
7
FAMILIE ORGANISATOREN
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
8
11/2
6
13/4
14/5
6
5
8
15/6
7
11/2
INDRE SPLITTELSE
4
8
7
9
11/2
12/3
4/4
12/3
8/8
18/9
18/9
10/1
14/5
24/6
DRONNINGEN

I DAG ER DET ONSDAG
24-4-2024
FAMILIE OG SAMFUNDS ANALYTIKEREN
FAMILIE ORGANISATOREN
6
4
7
12/3
5
10/1
6
8
11/2
6
13/4
14/5
DAGENS HERSKER ER VENUS
DAGENS SUBTILE ESSENS ER MARS
6
1
13/4
12/3
8
7
6
5
8
15/6
7
11/2
4/4
12/3
8/8
18/9
18/9
10/1
14/5
24/6
DRONNINGEN

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 24/6 OG ARKETYPEN ER "DRONNINGEN"DAGENS HERSKER ER VENUS

DAGENS TAROTKORT
Vi har den 24. dag i måneden. 2 + 4 = 6. 6 er tallet for Venus. Dagen handler derfor om KÆRLIGHED, SKØNHED og RELATIONER.

I dag er en god dag til at værne især om familien (primært) men også at tage sig af sin omgangskreds og business forbindelser - i det hele taget at tage sig af andre og sprede en god vibe. Den 24. er også en oplagt dag til familiebegivenheder såsom bryllup, konfirmationer, barnedåb mm.

24/6 er en venus vibration der giver empati, kærlighed, loyalitet, moderlighed, fællesskabsfølelse, kosmisk bevidsthed og social magnetisme. 24/6 er et dronningetal og gør at man let får hjælp af andre. Det giver gode netværks- og forretningsforbindelser fordi alle på denne dag vil føle at vi alle er én stor familie. Man møder de rette mennesker på det rette tidspunkt og bliver støttet af andre i sine tiltag.

DAGENS YDRE PRÆG ER 61: GANDHI TALLET
DAGENS INDRE PRÆG ER 65: DEN KÆRLIGHEDSSØGENDE OPVARTER

OBS! Dagens essenstal er 18/9 hvilket potentielt kan bringe det negative frem i 24 tallet.

I DAG SKAL DU OGSÅ PASSE PÅ DE NEGATIVE ASPEKTER AF 24 TALS ENERGIEN!

Når 24/6 er ubalanceret kan det give forlist kærlighed, drama i relationer, konflikter i familien, manglende hjælp fra andre og at man føler sig alene med alting. Det kan også give økonomiske nedture, overforbrug og at planerne går i vasken.

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 18/9 OG ARKETYPEN ER "KRIGEREN"ESSENS TAROTKORT
Tarotkort - månen
Dette kort handler om illusioner, usikkerhed, hård konkurrence, kamp for overlevelse og frygten for det ukendte.

BALANCERET
Maskulin bevidsthed og arbejdsom

Tallet indikerer en målrettet og arbejdsom personlighed med store visioner og en stærk maskulin bevidsthed og drivkraft. Man kan udrette store ting og opnå meget velstand gennem sit mentale fokus og foretagsomhed. Man er individualistisk og er sin egen boss.

UBALANCERET
En hård og nedlukket energi

Tallet har en hård energi, som gør at man kan have en tendens til at lukke ned eller sammen.

Sygdomstal
Tallet kan derfor føre til sygdom, såsom kræft eller smerter og spændinger i det område af kroppen hvor tallet er. Specielt hvis det står sammen med andre sygdomstal eller ubalancerede tal såsom 11,12, 15 og 16.

Fanatisme
Tallet giver meget indestængt vrede og en fanatisk natur. Mange terrorister og religiøse fanatikere bærer tallet, og det bidrager til en stor indre vrede og krigeriskhed. I oldtiden brugte man talværdien som navn for at styrke de krigeriske tendenser, men i vore dages samfund er vi vokset ud af denne vibration, som ikke længere virker harmonisk.

Tendenser med 18/9
Man har en masse indestængt vrede som man ikke er i kontakt med, og som kommer ud som eksplosive vredesudbrud. Man kan ikke sætte ord på sine følelser og mærker en stor indre modstand og en følelse af at blive uretfærdigt behand let af livet.
Man knokler og har tendens til arbejdsnarkomani hvor man til sidst går helt ned med stress.
Man lytter ikke til sine følelser og stiller alt for høje krav til sig selv og andre.
Man handler uden at tænke eller mærke efter med katastrofale følger.
Man lever i hovedet og negligerer kroppen, som bliver stiv og usmidig.
Man har tendens til at overtræne og presse sig selv fysisk.
Man kan ikke åbne op for andre og virker meget selvisk.
Man kan ikke slippe kontrollen selv når man gerne vil.
Man har svært ved rigtigt at nyde livet og sætter altid ar bejdet og pligter først og ofte på bekostning af venner familie og socialt liv.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 18/9 OG ARKETYPEN ER "KRIGEREN"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Målrettet, arbejdsom, selvdisciplin, stærk, selvtillid, struktureret, visdom, overblik, store visioner, et krigertal, maskulin styrke, motiverer andre, stærkt mentalt fokus, intelligens, retfærdighedssans, leder, selvstændig, sin egen boss, vindermentalitet, karisma og power

Ubalanceret: Hård, indestængt vrede, hævngerrig, eksplosive vredesudbrud, presser sig selv, fanatisk, konflikter, ubehagelig konkurrence, spændinger i kroppen, dominans, aggression, lukker ned for følelserne, manglende empati, diktatorisk, selvretfærdig, egenrådig, kontrollerende, dømmer andre, statusfikseret

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "FAMILIE OG SAMFUNDS ANALYTIKEREN"FAMILIE OG SAMFUNDS ANALYTIKEREN

6
4
7
12/3
5
10/1
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 24 hvilket reducerer til et 6 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 4 som reducerer til tallet 4. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 64, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Familie og samfunds analytikeren tænker dybt, er analytisk og principfast, altid velforberedt, har strategisk sans, interesserer sig for familie og samfund, har sine facts i orden og er god til at organisere viden.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Er der noget i dit liv der kræver en dybere analyse? Så brug denne energi til at komme til bunds i sagen!

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "FAMILIE ORGANISATOREN"FAMILIE ORGANISATOREN

6
8
11/2
6
13/4
14/5
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 24 hvilket reducerer til et 6 tal og årets vibration er 2024 hvis tværsum er 8. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 68 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Familie organisatoren har altid sin bevidsthed ude i de andre familie og klanmedlemmer – ”hvad laver de og opfører de sig ordentligt” tænker den. Familie organisatoren har sine helt egne ideer om hvordan tingene skal gøres og arrangeres. Den elsker at kommunikere og tale om dens ideer og der kan også være en tendens til en masse sladder.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du organisere familien i dag?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "INDRE SPLITTELSE"INDRE SPLITTELSE

4
8
7
9
11/2
12/3
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 4 og årets grundvibration 8 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 4 og 8 beskrives ved tallet 48 som hedder INDRE SPLITTELSE og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: En vibration der handler om at vise nye og bedre veje, baseret på strategisk, analytisk arbejde. Sætter sig dybt ind i tingene og vender og drejer den mindste detalje. Er bedst til intellektuelt, komplekst og indviklet arbejde, forskning samt politisk strategi. I ubalance er der tendens til at de indre og ydre kræfter hives fra hinanden, og man kan føle sig enormt splittet indeni omkring de ting man sætter i gang. Dette tal er overvejende ubalanceret grundet den indre 4-8 spænding og det kræver stor bevidsthed at trække det positivt frem.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke