Vælg en side

HVAD SKAL DU I DAG? FIND UD AF DET MED

DAGENS ENERGIHvordan bruger du dagens energier bedst muligt?

Like os på facebook og få notifikationer om dagens essens
når der er superdatoer med særligt gavnlige energikonstellationer.

Få det meste ud af dagen ved at gå i FLOW med de energier der allerede er til stede!
OBS! Denne side opdateres DAGLIGT så bookmark siden og følg med hver dag så du altid ved hvad du skal fokusere på.
Klik her for en INDFØRELSE i hvordan du bruger denne side


I DAG ER DET TORSDAG
2-4-2020
DRONNINGEN
2
4
8
9
10/1
6
2
6
10/1
6
14/5
8
DRONNINGEN
DAGENS HERSKER ER MÅNEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SOLEN
2
4
8
9
10/1
6
2
6
10/1
6
14/5
8
MODSÆTNINGER
4
4
12/3
6
12/3
8
4/4
8/8
4/4
10/1
10/1
6/6
6/6
2/2
MÅNEN

I DAG ER DET TORSDAG
2-4-2020
DRONNINGEN
2
4
8
9
10/1
6
2
6
10/1
6
14/5
8
DRONNINGEN
DAGENS HERSKER ER MÅNEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SOLEN
2
4
8
9
10/1
6
2
6
10/1
6
14/5
8
MODSÆTNINGER
4
4
12/3
6
12/3
8
4/4
8/8
4/4
10/1
10/1
6/6
6/6
2/2
MÅNEN

I DAG ER DET TORSDAG
2-4-2020
DRONNINGEN
DRONNINGEN
2
4
8
9
10/1
6
2
4
8
9
10/1
6
DAGENS HERSKER ER MÅNEN
DAGENS SUBTILE ESSENS ER SOLEN
2
6
10/1
6
14/5
8
2
6
10/1
6
14/5
8
4/4
8/8
4/4
10/1
10/1
6/6
6/6
2/2
MÅNEN

Dagens grundvibration er dagens primære energi og dagens ydre personlighed

DAGENS GRUNDVIBRATION ER 2/2 OG ARKETYPEN ER "MÅNEN"DAGENS HERSKER ER MÅNEN

Den anden i måneden har månens blide og feminine resonans.

Dette er en god dag til kunstnerisk udfoldelse, fantasifuldhed, kreativitet, sensitivitet og nydelse. Det er også en god dag til underholdning, sjov og livsnyderi. Dagen er også god til romantik, følelser, glæde, medfølelse og indlevelsesevne. Det gælder om at nyde livet og være i flow. Er du en kvinde så tag med veninderne på shopping eller spatur. Er du en mand så efterstræb en blød og mild dag uden for mange bekymringer.

DAGENS YDRE PRÆG ER 26: BALANCE/RETFÆRDIGHED
DAGENS INDRE PRÆG ER 26: BALANCE/RETFÆRDIGHED

Dagens lille essens fortæller hvad dagen kommer til handle om på et dybere plan

DAGENS ESSENS ER 10/1 OG ARKETYPEN ER "DET KOSMISKE HJUL"ESSENS TAROTKORT
10/1 er et tal for held, synkronicitet, flow, vindermentalitet, harmoni med kosmos og indre lykkefølelse.

Pga. nullet kaldes det et ”forstærkertal” som skruer op for volumen af de tal der står omkring det. De positive tal bliver endnu mere positive, mens de ubalancerede tal bliver endnu værre.

10/1 betyder at tingene kommer legende let til en og lykkes på en spontan og anstrengelsesfri måde. Selvtilliden er i top, men man giver plads til andre og har stor kærlighed i relationer, og er enormt elsket overalt hvor man går. Man har healende evner og en stor integritet.

Dagens store essens fortæller om dagens største potentiale

DAGENS STORE ESSENS ER 10/1 OG ARKETYPEN ER "DET KOSMISKE HJUL"ESSENS TAROTKORT
De balancerede og positive aspekter af dagens store essens tal kommer frem når man lever dagen fuld af nærvær og bevidsthed. Hvis du går i flow med dagen vil du opleve de balancerede nøgleord der beskrives nedenunder:

Balanceret: Kosmisk bevidsthed, intuitiv, åben, ubetinget kærlighed, fylder sig selv op med kærlighed indefra, elsket af alle, ved at som man sår høster man, tingene lykkes med lethed, stor livsnyder, optimistisk, spirituel erfaring, legende lethed, vindermentalitet, spontanitet, glæde, støtte og beskyttelse fra universet

Ubalanceret: Flyvsk, forvirret, selvdestruktiv, elsket eller hadet, købt eller solgt, andre misunder en, folk kan pludseligt vende sig mod en, modstand i livet, tingene går galt og mislykkes, kaos, manglende planlægning, manglende struktur, manglende succes, går ned når man oplever modgang, svært ved at rejse sig igen

HVAD ER DIT YDRE FOKUS I DAG?

DAGENS YDRE ARKETYPE "DRONNINGEN"DRONNINGEN

2
4
8
9
10/1
6
Dagens ydre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og månedens vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 2 hvilket reducerer til et 2 tal og månedens vibration repræsenteres ved tallet 4 som reducerer til tallet 4. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af månedens reducerede talvibration, og får derved tallet 24, som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi udadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Dronningen er empatisk, kærlig, loyal, moderlig og passer på fællesskabet. Hun har kosmisk bevidsthed og social magnetisme. Hun får let hjælp fra andre, har et godt netværk og forretningsforbindelser. Hun forener og samler mennesker og møder de rette mennesker på det rette tidspunkt. Hun har et lykkeligt kærlighedsliv, udlever sine drømme med succes og har stort held i pengesager.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du samle mennesker i dag på en kærlig måde der forstærker familiefølelsen og sammenholdet?

HVAD ER DIT INDRE FOKUS I DAG?

DAGENS INDRE ARKETYPE "DRONNINGEN"DRONNINGEN

2
4
8
9
10/1
6
Dagens indre arketype skabes af samspillet mellem dagens vibration og årets vibration. Dagens vibration er repræsenteret ved tallet 2 hvilket reducerer til et 2 tal og årets vibration er 2020 hvis tværsum er 4. For at studere de to vibrationers indbyrdes sammenhæng lægger man dem ved siden af hinanden med datoens reducerede talvibration først, efterfulgt af årets reducerede talvibration, og får derved tallet 24 som er det tal der sammenlagt repræsenterer dagens arketypiske energi indadtil. Samspillet mellem de to vibrationer kan ses i kombinationsdiamanten.

Dronningen er empatisk, kærlig, loyal, moderlig og passer på fællesskabet. Hun har kosmisk bevidsthed og social magnetisme. Hun får let hjælp fra andre, har et godt netværk og forretningsforbindelser. Hun forener og samler mennesker og møder de rette mennesker på det rette tidspunkt. Hun har et lykkeligt kærlighedsliv, udlever sine drømme med succes og har stort held i pengesager.

VÆRD AT TÆNKE OVER: Hvordan kan du samle mennesker i dag på en kærlig måde der forstærker familiefølelsen og sammenholdet?

HVAD SKAL DU MED DAGEN?

DAGENS ARKETYPISKE AKTIVITETERHER ER EN SJOV OG INTUITIV MÅDE DU KAN LEGE MED AT KOMBINERE DE AKTIVITETER, DER MATCHER DAGENS ARKETYPISKE ESSENS,
OG DERMED FORSTÅ MERE OM HVORDAN EN DAG PÅVIRKER OS OG HVORDAN VI KAN BRUGE DEN I PRAKSIS
Den første dropdown liste, indeholder de aktiviteter der matcher dagens numerologiske grundvibration. Den sidste dropdown beskriver aktivitetens formål, hvilket gives af dagens numerologiske essens.


  

HELE MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS DHARMA ER "MODSÆTNINGER"MODSÆTNINGER

4
4
12/3
6
12/3
8
Månedens dharma er samspillet mellem månedens grundvibration 4 og årets grundvibration 4 og fortæller en historie om hvordan bevidstheden interagerer med underbevidsthed. Månedens dharma forbliver den samme hele måneden og fortæller hvad du skal fokusere på i løbet af måneden. Samspillet mellem 4 og 4 beskrives ved tallet 44 som hedder MODSÆTNINGER og en dybere forståelse af tallet kan fås ved at kigge på kombinationsdiamanten til højre.

MÅNEDENS DHARMA BESKREVET: Dette er et mestertal der kræver et stort arbejde at mestre til fulde. Det handler om at forandre, heale, regenerere og opbygge. Det står for hospitalvæsen, healings instutitioner, lægekunst og hjælpearbejde. For at få det fulde ud af tallet kræves at man går igennem en lang læringsproces. Ubalanceret kan man være overfokuseret på målet og møde enorm meget modstand i livet. Det bruges normalt ikke i numeroskopet da det er svært at mestre.

VERDENS MEST AVANCERET NUMEROLOGI SOFTWARE

SE ALLE DAGE, SELV LANGT UDE I FREMTIDEN, OG PLANLÆG DINE TILTAGI vores software tool Numerologist PRO kan du selv vælge hvilken dag du ønsker at se (langt tilbage i fortiden og langt ude i fremtiden) og få en udførlig beskrivelse af den dag du vælger - ligesom den du ser for dagen her. Dette er en uvurderlig hjælp til at planlægge fremtidige events og se tilbage på fortiden og analysere begivenheder numerologisk. Du kan også bruge tool'et til at analysere fx din eller andres fødselsdatoer, da dagens essens er en nøjagtig spejling af en person som er født på denne datos højere selv.VIL DU VIDE MERE OM HVAD TALLENE FORTÆLLER OS?

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG!

Og start på en fantastisk rejse ind i tallenes mysterier


Uddannelsen til professionel numerolog er en personlig og spirituel udviklingsrejse, der forløber over 8 måneder. Vi mødes en weekend om måneden i vores lyse lokaler med havudsigt i København. Mellem modulerne vil der være cases og hjemmeopgaver, og i vores online medlemssektion kan du se – eller gense – undervisningen på video, stille os spørgsmål og kommunikere med dine medstuderende. Du kan tage hele uddannelsesforløbet uden optagelseskrav, og du vil efterfølgende få et certifikat som du også kan bruge internationalt. Herefter kan du holde numerologi sessioner, numerologisk coaching af virksomheder m.m.


 • Du kan starte din egen konsultation og give sessioner og numerologisk coaching med din eftertragtede viden
 • Du kan også benytte numerologien som et supplement i dit virke hvis du allerede er fx behandler, terapeut eller coach
 • Du kan tage uddannelsen for din egen skyld som en spirituel udviklingsrejse
 • Du kan komme i dybere kontakt med din egen ESSENS og livsmission, og kan hjælpe dine kunder til det samme
 • Du kan hjælpe virksomheder til at styrke deres brand og flow 
 • Du kan være med til at udbrede de positive effekter af et numerologisk vibrationsskifte, såsom mere glæde, flow, inspiration og  indre ro
 • Du kan forstå dig selv og andre langt dybere, fx. vil du få en dyb numerologisk indsigt i menneskers bevæggrunde, motivationer, ønsker, følelser, tankemønstre og aspirationer
 • Du kan aflæse årets, månedernes og dagenes energier og dermed leve i mere harmoni med de globale vibrationer
 • Du kan udvikle din højere bevidsthed, styrke din intuition og se livet i et nyt, og dybere, perspektiv


VI TILBYDER
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
 • Uddannelsen til professionel numerolog
 • Numerologist PRO software system
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
Skriv en mail og vi svarer hurtigst muligt!

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
Like os på facebook og få updates om numerologi!
GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke