Vælg en side

Estel var i Go’ Aften Live i forbindelse med at Cecilie Hother (Vejrpige, iværksætter, Vild med Dans) lige har fået en søn, og endnu ikke havde fundet navn til ham.

Derfor havde redaktionen inviteret Estel til at komme med lidt numerologisk input.

Estel foreslår nogle flotte gammelnordiske navne, der skaber et rent numeroskop, sammen med de ønskede efternavne.

Læs videre nedenunder om BØRN OG NUMEROLOGI!

BØRN OG NUMEROLOGI

Numeroskopet

Numeroskopet er et kort over de energier der påvirker barnet på alle de forskellige livsområder.

Det indeholder bl.a. de to centre, som står for flg.:

Hjerte/brandcenter

Tanker, kommunikation, udstråling på andre, karriere, pengeindtjening, interesser m.m. Og samtidigt er det sundhed og energiflowet i overkroppen.

Solar plexus center

Følelsesliv, selvværd, familieliv, nære relationer, indre følelse af værdi, og samtidigt er det sundheden og energiflowet i underkroppen.

Derudover er der 4 auraer, som står for vores udstråling og interaktion med omgivelserne.
De er inddelt i 4 områder:

  • Relationen til nye mennesker, når man bevæger sig rundt ude i offentligheden, fx er med på tur i Zoo eller i svømmehallen.
  • Relationen til tætte venner, dem som man kender godt, besøger og leger med.
  • Relationen til ens sociale omgivelser, fx i børnehave og skole, hvor det er gruppen som helhed.
  • Relationen til familien og nære relationer

Livstemaet og søjlen

Nogle andre vigtige tal i numeroskopet, er livstema og søjle, som står for ens livsvej og fundament. Dvs. hvad man tiltrækker på den lange bane i sit liv.

Navnet påvirker barnet 24-7

Et navn er en kraftig påvirkning gennem hele vores liv, fordi det står og vibrerer 24-7 og påvirker os gennem navnenes vibration og resonans, hvilket sker energimæssigt og helt nede på kvanteplanet.

Et numeroskop er lidt som en ”klang af musik”, som vi altid har rundt omkring os, og afhængigt af hvilken ”musik” der spilles, tiltrækker vi forskellige indre stemninger, følelser og tanker – og dermed konkrete personer, situationer og oplevelser ind i vores liv

FÅ EN GOD START

Rene numeroskoper hos børn

Ved at give dine børn et rent numeroskop, kan du støtte op om deres positive udvikling, fordi han eller hun får positive vibrationer med sig på alle livsområderne.

Det betyder ikke at barnet aldrig vil opleve modgang. Men det betyder, at barnet vil have vibrationer, som styrker det i at vende sine udfordringer til positiv læring.

Et eksempel: Har man tallet 11/2, som er meget blødt, i det område af auraen, som man bruger til at sige fra overfor andre, kan det repræsentere en udfordring med at være for pleaser-agtig gennem livet. Barnet kan føle at andre børn nemt kan såre ham eller hende, og man kan være lidt følsom og vælge at trække sig, så snart man ikke er helt tryg.

Har barnet derimod et lidt for hårdt tal, såsom 12/3 eller 18/9 på det sted, kan barnet blive påvirket til at sige alt for hårdt fra og fx ofte ende i skænderier eller slåskampe.

Får barnet i stedet for fx tallet 14/5, som står for klar kommunikation, på det sted i sin aura, så kan det hjælpe barnet med at finde den rette balance og sige fra på en ren og klar måde, der skaber harmoni i barnets relationer.

NOGET DU MÅSKE IKKE VIDSTE

Forældre giver (ubevidst) deres egne energier videre

I et tilfældigt lavet navn uden en numerologs vejledning vil forældre have tendens til at give de energier de selv kender fra deres egne navne videre. Enten direkte som navneværdier, eller også ved at de opstår indirekte, på en anden måde i numeroskopet.

En numerolog er derfor som en slags ”spejl” for forældrene der går ind og vejleder om den bagvedliggende vibration i de navne de har i spil. Men samtidigt evner at tage hensyn til forældrenes personlige smag for navne.

En kvinde som kom til os var fx født den 13. i en måned, og hed selv 16/7 (Anne) til fornavn.
Hun kom med et ønske om at give sin nyfødte datter nogle navne der også gav disse to vibrationer:
16/7 (Camilla) som fornavn og 13/4 (Marie) som mellemnavn.

Vibrationen 16/7 bruges helst ikke i numeroskoper, da den kan være meget indadvendt og skabe nervøsitet.
Marie (13/4) er ellers en god vibration til mange, men den passede ikke til denne lille piges grundvibration (da hun er født på en 8’er dag).

Hvad gør man så?

I det her tilfælde fandt vi i stedet navnene Camille (20/2) og IdaMarie (19/1), som begge forældre endte med at synes var endnu bedre end deres oprindelige idé.

Andre gange er det selvfølgelig mindre nemt end det.
Men man kan ofte få sine ønsker til navne opfyldt ved at stave dem lidt anderledes, og mange navne kommer i mange staveformer. Man kan også med stor succes lave et dobbeltnavn, som er sammensat af to pige- (eller drenge) navne.

Som du ser, er mange ting at tage hensyn til når man laver det helt rette numeroskop.

En anden ting, er den sprogmæssige, altså den mere værdiladede betydning af navnet.
For det er også vigtigt at finde noget der har en smuk betydning og som giver dem positive associationer.

TO ASPEKTER DU SKAL SÆTTE DIG IND I

Den numerologiske og den sprogmæssige betydning

Det er to forskellige ting, men begge er vigtige.

1. Navnenes talvibration er det rent numerologiske. Her har alle bogstaver i alfabetet en talværdi fra 1-8, som adderer op til en talværdi for hvert navn på typisk alt fra 10/1 og op til omkring de 37/1.
Alle navnenes talvibrationer har en energimæssig betydning, og giver nogle bestemte påvirkninger på den der bærer dem som navn.

2. En anden ting er navnets sprogmæssige betydning. Det hænger ofte sammen med navnets oprindelse og de ord navnet oprindeligt er dannet af.

Her er nogle eksempler fra TV indslaget, hvor jeg giver nogle forskellige navneforslag til Cecilie Hothers nyfødte søn.

I det her tilfælde kom jeg med nogle forslag i den gammelnordiske afdeling.

Men man kunne også have fundet navne med tilsvarende energier numerologisk, som fx var italienske i deres oprindelse, såsom Fernando eller Francesco, som også begge ville have været fine som mellemnavn.

Sprogmæssig betydning af Elvin og Bertram:

Elvin er gammelengelsk (angelsaksisk), og betyder “nobel ven” eller “elverven”.
Bertram er tysk, dansk, engelsk og skotsk, og er en sammensmeltning af ordene “bright” og “ravn” (som i Odins ravn).

Numerologisk betydning: 20/2
Begge disse navne har den numerologisk talværdi 20/2 som står for at følge sin passion og indre guidance, og at fred og indre ro følger en overalt hvor man går.

Sprogmæssig betydning af Thormund:

– Thormund er gammelnordisk og betyder “Thors beskyttelse”.

Numerologisk betydning: 37/1

Det har talværdien 37/1 som står for indre styrke, mod, selvtillid, klogskab, strategisk sans og stor popularitet.

Som numerolog er den vibrationsmæssige betydning af talværdierne og deres samspil, det der er hovedsagen.

Min personlige holdning er, at det også er vigtigt at kunne vejlede i navnets oprindelse og betydning, fordi det også tilfører en dimension til navnet man kan forbinde sig med.

Mange forældre får et nyt syn på et navn, når de lærer den oprindelige og dybere betydning omkring navnets oprindelse at kende.

Familiens efternavne

Det er også rart for børn at have det samme efternavn som mindst én af deres forældre. I forbindelse med sessioner til børn tilbyder vi et gratis tjek, hvor du kan få svar på hvilke af familiens efternavne, der vil passe bedst til barnet, ud fra dets tal. Måske passer begge forældrenes navne, men der kan være en rækkefølge der er mest optimal, eller måske er det ene efternavn i virkeligheden bedre osv.

potentialer og udfordringer

Barnets medfødte tal

Når man laver et numeroskop, skal det passe til barnets fødselsdato, så man støtter op om deres medfødte talenter, og giver dem redskaber til at dæmpe de evt. problematikker de kan have med sig.

Numerologien fortæller, at på sjæleplanet vælger barnet selv hvilken dato det ønsker at komme til verden, fordi energierne på denne dato repræsenterer de livslektioner man som sjæl er kommet for at arbejde med i dette liv.

Her er det vigtigt at sige, at alle fødselsdatoer repræsenterer potentialer og udfordringer. De er vigtige livslektioner, som barnet selv har valgt at komme med på sjæleplanet. Enhver fødselsdato skal derfor ses i et positivt lys. I alle tallene i fødselsdatoen ligger der noget positivt.

Det er her der godt kan opstå noget forvirring hos forældre der ved en lille smule om numerologi.

Nogle tal har nemlig et bedre ”ry” i numerologien end andre, men det er vigtigt at forstå, at det kun gælder når de står som værdier i numeroskopet skabt af navnene.

Som fødselsdato kan alle tal nemlig bruges positivt.
Alle tal indeholder i det hele taget både styrker og udfordringer.

Her er nogle eksempler:

I tallet 16/7 som fødselsdato er de positive ting fx: Filosofisk, dybsindig, clairvoyante evner, dyb livsvisdom og spiritualitet.
Udfordringerne kan være: Tendens til nervøsitet, holder andre lidt på afstand, kan være regelret, frygtstyret, tendens til at lukke ned for sin spiritualitet.

I tallet 12/3 som fødselsdato er de positive ting fx: Sjov, varm, humor, selskabsklovn, videbegærlig og kløgt
Udfordringerne kan være: Klodsethed, tendens til at fornærme andre, misforståelser i kommunikation, offerfølelse, kommer for kraftigt frem i sin sociale kontakt og føler sig derefter afvist.

I tallet 18/9 som fødselsdato er de positive ting fx:
Indre styrke, vedholdenhed, arbejdsom og målrettet, følger sine principper, kæmper for det man tror på.
Udfordringerne kan fx være: At lukke ned for følelserne, vredesudbrud, tendens til at arbejde for hårdt, være fanatisk fx ved at overtræne i sport, kritisk overfor sig selv og andre.

I tallet 23/5, som fødselsdato er de positive ting fx: Et medfødt held, er godt beskyttet, følger flowet og går derhen hvor lykken er.
Men selvom tallet 23/5 er et højt skattet tal som navneværdi i numerologien, har det også sine udfordringer som fødselsdato – ligesom alle andre fødselsdatoer.
Udfordringerne kan fx være: At tage tingene for givet, bliver nemt lidt doven, får ikke udført sine mål, tendens til at være forkælet og forvent.

Både børn og voksne har dog mange flere tal med sig end dagen på måneden man er født.

Hele fødselsdatoen består af en lang række tal og diamanter, som fortæller om ens medfødte koder til at være mest muligt i integritet og flow.

Ved at kende sine børns medfødte energier kan man forstå dem bedre, og dermed støtte dem i at bruge deres medfødte styrker og talenter, og vende deres svagheder til styrke.
På den måde kan man støtte dem i at manøvrere gennem livet på den bedste måde.

 

 

KEND DIG SELV OG DINE BØRNS MEDFØDTE TAL

LÆR SELV KUNSTEN AF FORSTÅ DE NUMEROLOGISKE ENERGIER HOS DIG SELV, DINE BØRN OG ANDRE MENNESKER

På uddannelsen til professionel numerolog lærer du selv at aflæse menneskers medfødte Blueprint.

Du kan læse dine børns tal, dine familiemedlemmer, nære venner, bekendte, kollegaer, din boss, eller medarbejdere.
Se mere om uddannelsen her.

Hvis du ønsker at få lavet et baby- eller børnenumeroskop hos Estel, kan du se mere om sessioner her:

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke