Vælg en side

NUMEROLOGI OG NYT NAVN
Hvorfor går så mange til numerolog og skifter navn? Og hvad kan man egentlig forvente når man skifter navn?

EN NY VEJ FREM
HVORFOR GÅ TIL NUMEROLOG?

Der kan være mange gode grunde til at besøge en numerolog, og det behøver ikke altid at ende med et navneskift. Gennem en dybdegående numerologisk tolkning kan du blandt andet få hjælp til at finde svar på:

 • Hvad er dine største potentialer, og hvad er de største udfordringer i dit liv
 • Forstå dig selv på et dybere plan, hvem du er og hvad du skal (din livsmission)
 • Hvorfor nogle bestemte livsområder fungerer fint, mens andre måske slet ikke fungerer
 • Hvorfor du møder de samme udfordringer igen og igen i dit liv
 • Hvad du skal gøre for at opnå mest muligt glæde og flow
 • Hvordan du finder ind til din egen dybeste essens

Et besøg hos en numerolog kan vise sig at være noget af det bedste du nogensinde vælger at gøre for dig selv, fordi det er en mulighed for at finde ud af mere om dig selv og de energier der påvirker dig både gennem dit navn og din fødselsdato.

HVEM DU ER
DINE NAVNE FORTÆLLER EN HISTORIE

Men hvordan er det lige at man kan aflæse energierne i en persons navne?

Hvert bogstav har en talværdi knyttet til sig, og derfor adderer dine navne op til bestemte talværdier. Vores navnes talværdier er forskellige vibrationsmæssige arketyper, som påvirker os i en bestemt retning. Dine navnes talvibrationer skal passe både til dig og det du gerne vil, og kunne harmonere med din fødselsdato. 

Nogle talværdier er mere HARMONISKE end andre i sig selv, selvom alle tal har både positive og mindre positive sider. Fx kan tallet 11 få dig til at føle dig meget sårbar overfor andres mening, og gøre til en people pleaser. Mens tallet 13 – placeret det forkerte sted – kan give dig en kontinuerlig længsel efter noget andet end det du har og en indre utilfredshed. Tallet 18 kan give dig en masse indestængt vrede, mens tallet 16 kan gøre at du føler tomhed, tristhed og angst for at miste.

Netop derfor oplever folk der får et numerologisk navneskifte, at de giver slip på gamle mønstre, som ikke tjener dem, og at tingene begynder at flyde langt mere frit. Med nye, positive vibrationer kan de i stedet leve fra et sted hvor de oplever dyb harmoni på alle områder af livet.

LANDKORT OVER DINE ENERGIER
HVAD ER ET PERSONLIGT NUMEROSKOP?


Numeroskopet ligner den menneskelige figur og dermed tapper den ind i en dybereliggende lov om mikrokosmos makrokosmos

Når du skal have et nyt navn, bruger numerologen en tusindeår gammel tradition til at beregne energierne i dit nye navn.

Til det bruger man et numeroskop, som er et slags “landkort” over dine energier på alle de forskellige livsområder.

Hvis du fx gerne vil have mere gang i karrieren, vil numerologen sørge for at give dig tal, som kan støtte dig i dette. Er det kærlighedslivet du gerne vil have skruet op for, vil numerologen sørge for at numeroskopet har mange kærlighedstal på bestemte steder i numeroskopet.

Igen skal der helst være harmoni på alle områder af livet, sådan at vi ikke negligerer noget frem for noget andet – og derfor skal hele numeroskopet være 100% harmonisk.

Alle positioner og tal i numeroskopet har en dyb betydning. I sessionen fortæller numerologen dig om dette. Hos vores numerologer får du derudover også en rapport der beskriver alle de tal du har fået med dig, så du også har det på skrift.

GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

LÆR NUMEROLOGI!


Trin for trin undervisning med månedlige video og cases og adgang til verdens mest avancerede numerologi software til en pris hvor alle kan være med

SE MERE HER

 

NUMEROLOGI UDDANNELSEN


Danmarks største og mest dybdegående numerologi uddannelse. En faglig, spirituel og personlig udviklingsrejse over 10 måneder, hvor du lærer den oprindelige, numerologi tradition, og bliver indført i særligt dybdegående beregningsmetoder.

SE MERE HER

EN FANTASTISK VIDEN
UNDERVIBRATIONER OG UNDERSKOPER

Hvad er undervibrationer og undernumeroskoper – og behøver jeg at få dette med i mit navneskift?

Det er en god idé også at få beregnet undernumeroskoper, hvis du gerne vil have det optimale ud af dit navneskift.

Numeroskopet består af nogle navne med bestemte talværdier, som tilsammen skaber harmoni på alle områder af numeroskopet, og afspejler at der er harmoni på alle områder af livet. Dette er hovednumeroskopet, og det er det vigtigste. 

Men udover det har det også betydning med antallet af vokaler og konsonanter i hvert navn. Vokaler og konsonanter danner nemlig hver især et undernumeroskop, som også påvirker os.

Hvis undernumeroskoperne også er harmoniske, bliver oplevelsen af hovednumeroskopet ekstra kraftfuld og positiv. Er undernumeroskoperne ikke så gode, eller måske direkte dårlige, kan de også godt påvirke hovednumeroskopet sådan at det ikke virker optimalt. Dette er en del af forklaringen på hvorfor nogle mennesker har mere succes med et navneskifte end andre. 

 På billedet ved siden af ser du et eksempel på en person som kom til os, og havde fået et rent hovednumeroskop, men uden at have fået beregnet undernumeroskoper. Og vokal og konsonantværdierne i de navne hun havde valgt, gav hende nogle meget uharmoniske undernumeroskoper.

Med navnevalget til venstre, Marlena Jazmin Timmermann, kan du se a undernumeroskoperne bliver fuld af ubalancerede (røde) tal såsom tallene 11/2, 16/7 og 18/9.

Til højre ser du at vi nu har vejledt hende i at vælge et nyt fornavn – med andre vokal og konsonantværdier – så hun nu hedder Christl Jazmin Timmermann

Det er stadig det samme hovednumeroskop, men pga. den lille ændring af fornavnet, bliver undernumeroskoperne nu rene og fuld af grønne tal, og dermed støtter de bedre op om hovednumeroskopets effekt.

 

En lille ændring gør en stor forskel når vi taler vibrationer.

Hovednumeroskopet (den store figur) er det samme i begge eksempler, og er harmonisk. Men undernumeroskoperne (de små figurer) er hhv. uharmoniske (til venstre) og harmoniske (til højre).

Undernumeroskoperne til højre er fuldt af balancerede tal (grønne), og er rene, lyse og tiltrækker positive oplevelser ind i kundens liv. Mens de mange røde tal i undernumeroskoperne til venstre godt kan gøre at navneskiftet ikke opleves lige så positivt.

DIN VEJ TIL HARMONI
NUMEROSKOP OG UNDERNUMEROSKOPER

Et harmonisk hovednumeroskop kan sammenlignes med en stor smuk slotshave, der er designet rundt om dig. Du bor med andre ord omgivet af en smuk have med blomsterbede, træer, stier, søer, springvand og smukke statuer.

Alle disse ting er symboler på harmoniske former for energi, som du har adgang til gennem dit hovednumeroskop.

Men hvad er så undernumeroskoperne?

Undernumeroskoperne er i denne analogi, hvor godt haven er passet.

Vi ved at der er indsat blomsterbede – men er der smukke, friske planter i dem? Eller er der fuld af ukrudt og visne planter?

Er stierne frie, så energierne flyder godt?

Er statuerne smukke og intakte?

Er der rent og klart vand i springvandet og søen – eller flyder vandet mindre frit, og er søen fuld af alger?

EN ANDEN ANALOGI
HVOR RENT SPILLER INSTRUMENTERNE

En anden analogi kunne være at numeroskop/dit navn er en kombinaton af klange, der spiller et smukt stykke musik omkring dig.

Hvis alle instrumenterne stemmer perfekt, så lyder musikstykket som det skal.

Men hvis instrumenterne ikke stemmer, så kan det godt være at det er det vildeste stykke af smukke toner – men det kan godt blive så kradst, at det alligevel slet ikke lyder godt.

På samme måde er hovednumeroskope selve værket – men hvis undernumeroskoperne ikke er i harmoni, så kan det godt ødelægge den overordnede harmoni, sådan at man ikke får det fulde udbytte af sit numeroskop.

NAVNESKIFTE
BEHØVER JEG AT HEDDE NOGET MÆRKELIGT?

Mange der har været til numerolog får nogle mystiske navne – eller staver deres gamle navne på en mærkelig måde – behøver jeg det?

Nej, det behøver du ikke. Du kan sagtens vælge helt almindelige navne, såsom Sofie, Louise, Peter eller Thomas.

Efter sessionen modtager du nogle lister med navne fra din numerolog, som du kan vælge imellem. Alle disse navne giver nogle bestemte talværdier, som numerologen har beregnet specielt til dig.  Dette kunne fx være talværdierne 32 27 37 23.

Du kan også fortælle din numerolog, hvis der er et eller flere af dine navne, som du meget gerne vil beholde. Så kan numerologen fortælle dig, om det vil være muligt at skabe et harmonisk numeroskop hvor du bevarer disse navne.

Hvis du har været til en numerolog der også beregner undervibrationer og undernumeroskoper til dig, vil du også få nogle bestemte konsonant og vokal værdier tilknyttet hver navneværdi. Det gør at der er lidt færre navne at vælge mellem, men til gengæld er energien i numeroskopet endnu stærkere og mere harmonisk.

EFTER NAVNESKIFET
FLOW OG HØJERE BEVIDSTHED

Der sker en masse nye ting efter man har skiftet navn numerologisk, både i det indre og i det ydre.

De nye vibrationer begynder at påvirke dig gradvist, og efter ca. 2 år, er de nye vibrationer begyndt at virke maksimalt.

Mange mennesker beskriver deres oplevelse på flg. måder:

 • At livet bliver mindre kamp, og mere som et flow eller en dans med universet
 • At dette flow breder sig til alle områder af livet og skaber mere harmoni og overflod
 • Gamle mønstre og følelsesmæssige blokeringer begynder at slippe
 • En gradvis åbning på hjerteplan hvor du kommer dybere ind i dig selv, så du kan mærke den du virkelig er

Af Estel Ehvass
Numerolog og Uddannelsesleder

 

Estel er stifter af numerologerne.dk og uddannelsen til professionel numerolog, samt skaber af verdens første numerologi software system, Numerologist PRO, som benyttes af professionelle numerologer i hele landet. 

Estel har beskæftiget sig med numerologien siden år 2000, hvor hun skiftede navn numerologisk første gang.

Hun har oprindeligt læst musikvidenskab på universitetet, og er desuden uddannet coach og psykoterapeut. 

Alle vores numerologer, som du finder her på siden, er grundigt oplært af Estel og Johannes Ehvass gennem et dybdegående 9 måneders forløb på Numerologist PRO Uddannelsen.

Vores numerologer er alle eksperter i at finde det rette numeroskop inklusiv undervibrationer og undernumeroskoper til den enkelte person.
Dermed kan du være sikker på at få et navne setup som støtter op om dine individuelle drømme og ønsker i livet, og de unikke, medfødte livslektioner og potentialer, som findes i din fødselsdato.

KLUB NUMEROLOGIST PRO

SPÆNDENDE NUMEROLOGIKLUB MED MÅNEDLIGE TEMAER

Månedlige video og celebrity cases.
Numerologi software tools der tolker dine personlige energier, dagsenergier og månedsenergier,
bedste dato tool, karmiske forbindelser, husnummer tool, pris tool og meget, meget mere!
Og til en pris hvor alle kan være med!

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke