HVAD BETYDER MIT NAVN?

De numerologiske betydninger af dit fornavn, mellemnavn(e) og efternavn

DINE NAVNES BETYDNING Numerologi og numeroskopet

Når en numerolog kigger efter dine navnes betydning kigger han/hun på hvordan dine navnes talværdier klinger sammen med din fødselsdato. Først finder man navnenes talværdier. Fx har navnet “Hans” talværdien 14 fordi H = 5, A = 1, N = 5 og S = 3 hvilket tilsammen giver tallet 14. I numerologisk notation skrives 14 som 14/5. 5 er tallets “tværsum” og skrives efter selve tallet.

Dine navneværdier indsættes derefter i et specielt diagram der hedder “numeroskopet” hvor numerologen kan se hvordan dine navneværider klinger sammen med din fødselsdato.

På den måde kan numerologen se om du har det godt med dine navne eller om der er spændinger der kan resultere i følelsesmæssige issues såsom fx tristhed, vrede, frustration, forvirring mm eller spændinger der fx kan lede til dårlig penge indtjening. For at se mere om numeroskopet kan du læse denne artikel om numeroskopet.

Numerologi fornavn

Dit fornavn repræsenterer det første andre mennesker ser, og er med til at forme det førstehåndsindtryk du giver. Sammen med grundvibrationen (din fødselsdato) skaber dine navne alle de andre nøgle tal i numeroskopet (numerologens horoskop): Auraerne, livstemaet, søjlen, rygraden, vitalitetstallet, udstrålingstallet og centrene.

Dit fornavn er på VENSTRE side af numeroskopet, som er den UDSTRÅLENDE side, der vender ud mod den ydre verden.

Fornavnets talværdi fortæller derfor meget om hvordan du er overfor den YDRE VERDEN og din omgangskreds.

Numerologi mellemnavn

Et mellemnavn kan have en KÆMPE indflydelse på den overordnede vibration i numeroskopet. Det kan ændre værdien af livstema tallet, og dermed også af tallene i de nedre auraer. Dit hjerte og solar plexus center bliver også direkte påvirket af mellemnavnene. Dine mellemnavne har derfor en stor indflydelse på dit indre liv, og hvordan man tænker, føler og administrerer sine energier. Der ligger en stor sandhed i det engelske ordsprog: “My middlename is…. ” hvor prikkerne udfyldes med den egenskab man mener, at man har.

Har man fx et mellemnavn der giver talværdien 11/2 kan man have opleve at have det svært ved at sige fra eller opleve at man er meget nærtagende og har let ved at blive såret over andres udtalelser. Har man fx et mellemnavn der giver 12/3 kan man opleve en tendens til at føle sig som et offer for andres dagsorden eller vende og dreje ting i en uendelighed uden nogen sinde at få ro i sindet.

Numerologi efternavn

Dit efternavn er på HØJRE side af numeroskopet, den MODTAGENDE, indadvendte og følelsesmæssige side af numeroskopet, og har derfor en direkte påvirkning på dit indre liv og dit forhold til dine allernærmeste.

Sammen med grundvibrationen skaber dine navne alle de andre tal i numeroskopet: Auraerne, livstemaet, søjlen, rygraden, vitalitetstallet, udstrålingstallet og centrene.

Dit efternavn fungerer som dit VÅBENSKJOLD – en energi som beskytter dig. Det er familiens energi der har været med til at definere dine tilhørsforhold og beskytte dig siden du var helt lille – og netop derfor er det især svært for mange at ændre deres efternavn.

Johannes Ehvass

Johannes er numerolog, coach, uddannelsesleder og software arkitekt på Numerologist PRO.

Johannes er oprindeligt uddannet datalog og har efter mange år som softwareingeniør været selvstændig som coach.

Johannes har en systematisk og trin for trin tilgang til læringsprocessen, talkombinationerne og tolkningen, hvor han forener viden og intuition med sit øje for den fascinerende matematik bag numerologien.

Johannes er opvokset i Swaziland og Hong Kong og praktiserer dagligt meditation, yoga og kung fu.

Numerolog Johannes Ehvass

UDDANNELSEN TIL PROFESSIONEL NUMEROLOG

Danmarks mest dybdegående og professionelle numerologiuddannelse er igen åben for tilmeldinger. Download uddannelsens Curriculum og se en beskrivelse af hvad du lærer, og få et overblik over numerologiens mange fascinerende emner.

Obs. Denne gang har du mulighed for at tage uddannelsen 100% online, eller som en kombination af live og online.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 91 83 51 23

For at booke session eller samtale om uddannelsen, brug kontaktformularen

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

VI TILBYDER

  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2018
Sessioner foregår i Amager Strandpark,
5 min. gang fra Øresund metro station.
Få stop med metro M2 fra Nørreport.
Gratis parkering for dig som er i bil.

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke