Vælg en side

lær numerologi!

MED KLUB NUMEROLOGIST PRO
trin for trin undervisning med månedlige video og cases
og adgang til verdens mest avancerede numerologi software
til en pris hvor alle kan være med

KLUB Numerologist PRO

Lær numerologi med verdens største numerologi lærings-platform, og verdens mest avancerede numerologi software!

Nu kan du lære numerologi fra grunden med KLUB Numerologist PRO.

Gennem korte video lektioner introduceres du til alle de vigtigste emner i numerologi.

Og lærer at bruge numerologien i dit eget liv, med hjælp fra de forskellige software tools.

Hver måned har vi et nyt numerologisk tema.

Kig på videoen til højre eller læs mere nedenunder.

KLUB Numerologist PRO
ER IKKE TIL DIG HVIS …

KLUB Numerologist PRO
ER TIL DIG DER …

1. Du vil bruge softwaret til at skifte navn, som erstatning for en certificeret numerolog (!)

Hvis du ønsker at bruge Klub Numerologist PRO til at finde dine nye navne for at spare penge UDEN først at gå til en professionel numerolog, så er Klub Numerologist Pro IKKE til dig. Numerologi og navneskifte er en kompleks VIDENSKAB og vi anbefaler på ingen måde at du selv laver dine navne uden professionel hjælp.

Hvis du HAR været til numerolog og fået talværdier og undervibrationsværdier så er Klub Numerologist Pro perfekt til dig for at gå på endnu mere opdagelse i numerologien, og finde alle de navnemuligheder der passer til dig, herunder hjælp at konstruere nye navne eller efternavne gennem navne toolet, se dine årstalsrækker og dagsvibrationer – eller læse mere om dine nye talværdier.

2. Er du professionel numerolog? Så anbefaler vi dig i stedet Numerologist PRO Professional

Er du professionel numerolog, så kan du få adgang til Numerologist Pro Professional hvor du udover alt materialet i KLUB Numerologist PRO også finder alle de mest avancerede tools til at skabe nye navne. Hertil kræves at du kan fremvise certifikat eller anden dokumentation på, at du er uddannet numerolog. Klik her for at se mere om Numerologist Pro Professional

Er begynder eller let øvet, og ønsker at lære numerologi på en let og sjov måde gennem spændende cases og månedlige temaer.

 • Gerne vil lære grundlæggende tolkning og viden om tallene, så du kan få indsigt i dig selv, dine nærmeste, kendte eller historiske personer
 • Shopper rundt og henter information om numerologi fra forskellige sider og kilder men mangler det store overblik. Kort sagt – en trin for trin introduktion til HELE numerologien.
 • Overvejer et navneskifte og ønsker noget mere viden om hvad numerologi er inden du kaster dig ud i det
 • Har skiftet navn numerologisk og ønsker at lege med navne muligheder, nye stavemåder eller at konstruere dine egne navne eller efternavn
 • Overvejer at blive professionel numerolog men vil gerne lære det grundlæggende at kende før du forpligter dig til en hel uddannelse
 • Har lidt forskellig numerologisk viden – men den er måske hullet – og du ønsker at få sammenhæng i din viden så det hele begynder at give mening og brikkerne falder på plads
 • Ønsker at få hold af professionelle numerologers bud på hver måneds bedste datoer. Hvornår er det fx det bedste tidspunkt til bryllupper, festlige begivenheder, business opstart, produktudgivelser m.m.?
 • Vil lære at bruge numerologien i dit eget liv – fx ved at følge med dine personlige dagsenergier, dagsvibrationer og årstalsrækker så du altid ved hvad energierne siger, enten for dig selv eller dine nærmeste.

Uanset hvem du er, garanterer vi for at du med Klub Numerologist PRO får adgang til en super professionel online platform til at lære om alle numerologiens vigtigste emner. Samt til at integrere dit liv ind i et kosmisk flow ved at bruge de mange software tools der fortæller dig om dine personlige energier måned for måned og dag for dag.

LÆR NUMEROLOGI TRIN FOR TRIN
PÅ EN LET OG LEGENDE MÅDE

KLUB NUMEROLOGIST PRO ER TIL BEGYNDEREN OG DEN LET ØVEDE

DER ER 4 NIVEAUER AF LÆRING:

BEGYNDER – KLUB NUMEROLOGIST PRO

Materialet er lige at gå til, med enkle og relevante informationer. Her får du overblik over alle elementerne der indgår i helheden. Du er begynder hvis du ikke ved noget om numerologi i forvejen.

LET ØVET – KLUB NUMEROLOGIST PRO

På let øvet niveau begynder du at at bruge numerologien i dit eget liv gennem hjælp fra de mange spændende software tools, som viser dine egne energier. Her gælder “learning by doing” hvor du kan lege og eksperimentere. Du er let øvet hvis du fx har læst lidt om numerologi, kender lidt til tallene og numeroskopet.

AVANCERET  – NUMEROLOGIST PRO CERTIFICATE EDUCATION

Dette niveau svarer til vores uddannelse til professionel numerolog, hvor KLUB Numerologist PRO er en slags “børnehaveklasse” til uddannelsen. På uddannelsen lærer du alt hvad du skal kunne for at blive professionel numerolog og kunne hjælpe andre gennem navneskift, tolkning, numerologisk coaching m.m. Her er der længerevarende undervisningsvideo, intensive live weekendmoduler, personlig sparring, øvelser og live tolkning. På uddannelsen fokuserer vi på dybdegående studier af numerologien, numerologisk statistik og cases, din personlige proces, og at du træner dine evner på “kaniner”.

MASTER – NUMEROLOGIST PRO MASTER EDUCATION

Når mestrer numerologien har man styr på alle begreber og kan sit stof så godt, at intuitionen får frit spil baseret på et solidt fundament af viden. Dette niveau opnås først efter nogle år på banen som professionel numerolog, hvor man har givet numerologiske sessioner og kan overskue mange tal af gangen. Til dette niveau tilbyder vi vores numerologiske masteruddannelse for alle som har gennemført en uddannelse til professionel numerolog med certifikat. På master uddannelsen lærer du avanceret viden om bl.a. undernumeroskoper og kommer i dybden med numerologiens oprindelige kilder.

MASTER
NP Masteruddannelsen
AVANCERET
Numerologist PRO Uddannelsen
LET ØVET
KLUB Numerologist Pro
BEGYNDER
KLUB Numerologist Pro

I KLUB Numerologist PRO befinder vi os på begynder og let øvet niveau, med enkelte afstikkere til de mere avancerede niveauer. Undervisningen er let, legende og har dig og dine egne tal i fokus. Det er en måde at snuse til numerologien og hvad man kan bruge den til i sit eget liv – samtidig med at vi gennemgår alle de vigtigste numerologiske emner der findes. Det sikrer at du får et godt og solidt fundament, hvor alle de vigtigste begreber introduceres. Det gør også at du på et senere tidspunkt altid kan gå videre til de mere avancerede niveauer, og du kan opnå rabat på vores numerologi uddannelse, hvis du ønsker at fordybe din viden dér.

Se et udpluk af vores månedlige temaer!

Dette er blot et lille udpluk af de emner du kommer igennem

Numerologist PRO Platformen ™

Vores unikke platform giver dig både undervisningsvideo og bakker op omkring undervisningen med integreret adgang til verdens mest avancerede numerologisk software.

MÅNEDENS TEMA

Gennem månedens temaer får du ny viden, som du kan tage ind i dit helt eget tempo. For hver måned bliver du introduceret til et hovedtema indenfor numerologiens der fordyber din viden og gradvist giver dig mere og mere overblik.

+ SOFTWARE

Med softwaret leger og udforsker du dine egne eller andres tal. Du lægger fx venner eller kendte personligheder op og klikker rundt i numeroskopet for at læse om deres tal. Eller du udforsker dine egne årstalsrækker, finder dine karmiske relationer, eller lærer mere om tallene for relationerne mellem dig og dine nærmeste.

+ QUIZ OG ARBEJDSBØGER

Med quizes, opgaver og arbejdshæfter får du den optimale indlæringsoplevelse så du kan tage din egen læring op til næste niveau.

= EFFEKTIV INDLÆRING

Temaerne, softwaren og quizzene er med til at løfte din læring til et nyt niveau hvor du ikke alene bliver god til numerologi, du lærer at bruge principperne i dit get liv.
Du kan lære begreberne helt efter dit eget tempo og få hele dit numerologisk fundament solidt på plads.

Ekstra bonus!
MÅNEDENS ENERGI OG SUPERDATOER

Udover månedens tema får du i en begrænset periode også adgang til månedens superdatoer og månedens energi

Månedens superdatoer - bonus

Vi holder dig ajourført med månedens bedste datoer til bl.a. bryllup, fester, rejser, business, bog- og musikudgivelser m.m. En super værdifuld service til dig der er selvstændig, eller dig der gerne vil aligne dine events eller tiltag op mod de mest positive kosmiske energier.

Månedens energi - bonus

Hver måned har en unik “dharma”, som fortæller om et gennemgående tema, som gælder for hele jordens befolkning. Hver måned beskriver vi dette tema, så du kan tune ind i det og lade dig guide af de overordnede, kosmiske energier, som vi alle er påvirkede af.

 

Dine dagsvibrationer og årstalsrækker

Med KLUB Numerologist PRO er det også nemt at følge med i dine individuelle dagsvibrationer og årstalsrækker. Vores tools viser dig måned for måned (årstalsrækker) og time for time (dagsvibrationer) hvordan du bedst bruger din personlige energi i samspil med kosmos. Disse tools har du altid adgang til.

PROCENTER PÅ KURSER OG SESSIONER

Alt efter hvor mange måneder du har været medlem i Klub Numerologist PRO
kan du ind imellem få særlige rabatter på sessioner.

Du kan desuden få rabat på kurser og uddannelsen alt efter hvor længe du har været med i KLUB Numerologist PRO.

Invester i dig selv
LÆR NUMEROLOGI

Med KLUB Numerologist PRO har du adgang til en dyb numerologisk lære og et sæt avancerede numerologiske værktøj, der vil være med til at ekspandere dit univers og lade dig forstå livet fra et dybere sted.

Ikke alene er den numerologiske viden i sig selv dragende, dyb, spirituel og fascinerende.  Gennem numerologien kan du også lære at læse andre mennesker bedre, at se deres energier og potentialer, at forstå dine egne energier og potentialer – og ikke mindst at surfe på de kosmiske energier, så du begynder at mærke det universelle felt af vibration, der ligger bag enhver begivenhed eller situation i livet.

Lad dit livs dybeste og største eventyr begynde!

Nem, enkel og effektiv indlæring
og til en meget lav pris!

I KLUB Numerologist PRO er der fokus på at lære det helt grundlæggende, og at numerologien skal være brugbar for dig i dit eget liv.
Derfor er nogle af de mere teoretiske detaljer taget væk, med det formål at du kan få det store overblik, mens du leger og lærer dig frem.

KLUB Numerologist PRO er din mulighed for at lære om alle de traditionelle emner i numerologien trin for trin, og benytte den i dit eget liv,
på en kost-effektiv, praktisk, enkel og sjov måde.

Hvis du senere vil fortsætte på uddannelsen til professionel numerolog, kan du opnå rabat, som medlem af KLUB Numerologist PRO.
Det er derfor også en god idé for dig, som måske overvejer at blive professionel.

 

 

 

Anbefalinger

______

Professionelle numerologer er vilde med Numerologist PRO …

 

Super fedt værktøj som på overskuelig vis giver mig et numerologisk overblik.
Det giver mig et både hurtigt og dybt indblik i klienters udfordringer, som jeg kan anvende i mine sessioner. Numerologist Pro er for alle som ønsker at gøre deres arbejde med numerologien lettere og langt mere overskueligt. Vejledningen i brugen af produktet er også i særklasse, og skulle man have tvivlsspørgsmål, er der god og hurtig hjælp at hente. Jeg kan anbefale produktet til enhver, da det er det langt mest innovative og udførlige produkt på markedet. Alle detaljer er tænkt med, og det er nemt at anvende, uanset om du har flair for teknologi eller ej. Thumbs up herfra!

Mathias Valentino Persson

Sexolog og coach

Mine bedste anbefalinger 5 ud af 5 stjerner.

JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!!!

Dette geniale numerologiske værktøj henvender sig både til den professionelle udøvende numerolog og den numerologistuderende.

Det er let, overskueligt og lynhurtigt!

Du skal blot indtaste nogle få talværdier (navne og fødselsdata) og så er du i gang! Hurtigt overblik!

Du ser numeroskopet, dagsvibrationer, årstalrækker og skæbnerytmer – og ikke kun for denne dag eller dette år – det er også om 90 eller 100 år ude i fremtiden!

OG DU UNDGÅR REGNEFEJL!!

Det er også super anvendeligt til den numerologistuderende, da der allerede er tilgængelige tolkninger for hvert enkelte tal og dets placering.

Du kan lave numeroskop sammenligninger, og der er er forslag til navne. Og endnu en genial detalje – det er også brugbart og hurtigt til at lave virksomhedsnumeroskoper!

Tilfør egne notater, så den bliver tilpasset præcis til din kunde og opgave, og til sidst kan du vælge om du vil udskrive det hele i en PDF rapport som du evt. kan give til kunden/virksomheden.

Jeg er så vildt begejstret. Det er så genialt!!!

Micchelle Melisa Johansson Carstensen

Numerolog

Numerologist Pro er et fantastisk intuitivt værktøj, som er MEGET nemt at bruge, samtidig med at det har alle funktioner man har brug for. Det grafiske design er i topklasse, og man kan indsætte eget design efter behov og dermed personliggøre designet. Kvaliteten af produktet er også helt i top, og man kan mærke der er lagt et kæmpe stykke arbejde i at gøre produktet fejlfrit ned til mindste detalje. Det er et værktøj som kan benyttes af alle “typer” numerologer, da man selv kan vælge til/fra ift. hvilke informationer man ønsker i numeroskopet og tolkningen deraf. TAK for at gøre mit numerologiarbejde LANGT lettere, samt meget mere professionelt og æstetisk.

Isabella Montserrat

Numerolog

Fantastisk numerologisk værktøj, der hurtigt foretager alle nødvendige beregninger for dig, så du kan koncentrere dig om tolkningen.

Modellen giver også forslag til nye navne talkombinationer, hvis du ønsker det.

Selv tolkningen kan du få hjælp til – og du vælger selv omfanget. Og så er der mulighed for fine rapporter til brug for udlevering til klienten.

Et professionelt værktøj, som jeg efter en prøveperiode varmt kan anbefale.

Birggitte Falgenberg

Numerolog

Numerologist PRO er en fuldstændig uvurderlig platform for mit arbejde og forskning inden for Numerologi. Jeg kan huske, at jeg i begyndelsen var meget skeptisk og kan nu indrømme, at jeg ikke kunne forestille mig at arbejde uden det!
Det tillader os numerologer at effektivisere vores arbejde i en grad aldrig set før. Hvor vi før manuelt skulle udregne og arkivere numeroskoper som mange gange indeholdte regnefejl, så kan vi nu se en persons numeroskop, årstalsrækker og dagsvibrationer på få sekunder. Det har gjort det muligt for mig at analysere over 2500 numeroskoper og cases på kun 1 år!
Jeg ville ikke have den erfaring jeg har i dag uden Numerologist PRO, og jeg ser frem til følge med i platformens fortsatte udvikling og den lyse fremtid som den skaber
for Numerologien!”
Keanu

Numerolog

Tilmeld dig i dag til

KLUB Numerologist PRO

OG FÅ ADGANG TIL VERDENS STØRSTE NUMEROLOGI
SOFTWARE PROGRAM OG INDLÆRINGS PLATFORM

KLUB NUMEROLOGIST PRO ER EN MEDLEMSSIDE MED EN ABONNEMENTSPRIS PÅ 320 KR,- OM MÅNEDEN.

DU KAN ALTID STOPPE ELLER PAUSE DIT MEDLEMSSKAB NÅR DU VIL.

_______

Numerologist PRO PROFESSIONAL

Til den professionelle numerolog
dkk450/md
 • OBS! For at få adgang til Numerologist PRO Professional skal du kunne fremvise et certifikat om at du er uddannet numerolog
 • Læs mere om Numerologist PRO Professional her
 • Du får alt hvad man får i Klub Numerologist PRO (se til venstre)
 • DERUDOVER FÅR DU:
 • Template builder til at finde harmoniske numeroskoper
 • Bank af harmoniske numeroskop templates til hvert grundvibration
 • Avanceret Undernumeroskopstool til at finde undernumeroskoper
 • Mulighed for at gemme dine Undervibrations/undernumeroskops setups organiseret efter grundvibrationer
 • Send kunden link til undervibrations/undernumeroskops side så kunden selv kan vælge navne der lever op til navnetalværdierne, konsonant talværdierne og vokal talværdierne
 • Numberfun – beskrivelser af tallene 1-99 i udpakkede diamanter – et redskab der hjælper dig til at lave endnu mere præcise tolkninger

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke