Vælg en side
NYT TOOL FRA NUMEROLOGIST PRO SOFTWARE!

FIND DINE NUMEROLOGISKE KRYSTALLER

Få mere harmoni, flow og succes med krystallerne
der afbalancerer energierne i din fødselsdato

INDTAST NAVN OG EMAIL OG FÅ GRATIS ADGANG TIL KRYSTAL TOOLET

OBS! Når du tilmelder dig får du samtidig også adgang til vores artikelserie om healing og 7 tallet. Hvis du ikke ønsker flere emails fra os efter tilmelding er der en unsubscribe link i bunden af alle vores emails

Hvert tal i din fødselsdato har sin egen krystal

Du kan nu lige prøve vores nye GRATIS tool, der viser dig dine personlige, numerologiske krystaller.

Dine personlige krystaller skaber balance i dine medfødte energier fra din fødselsdato og dermed får du mere harmoni, glæde, grounding, flow og succes i dit liv. Hvert tal i din fødselsdato er nemlig energier du har med dig, som påvirker din personlighed, relationer, din karriere og meget mere.

  • Dagen på måneden du er født er fx din personlighed, og kan være et tal mellem 1-31.
  • Din månedsenergi er din udadrettede, aktive energi og styrer din handlekraft.
  • Din årstalsenergi påvirker din underbevidsthed og indre verden.
  • Dine skæbnetal er din dybeste natur, men også din karma og dit største livsformål.

Hvert af disse tal har positive og negative potentialer, og ved at afbalancere dine medfødte tal med krystallernes kraft, kan du få kontakt til dit eget største potentiale, og styrke dit held.

Numerologisk krystal healing er et af den oldtidige numerologis helt store skatte.

I den oldtidige numerologi knyttede man tallene til planeter, og igen til krystaller og søgte at styrke hver enkelte menneskes potentiale og afhjælpe deres karma ved hjælp af krystaller der korresponderer med dets tal og planeter.

Heal Dine Tal

Ethvert tal har positive og negative sider. Krystallerne kan hjælpe til at afbalancere vores tal,
så vi primært oplever de positive kvaliteter ved dem.

Manglende grænser - 11/2

Har du tallet 11/2 med dig kan det være at du nemt bliver forstyrret af andre menneskers energier og har problemer med at sætte grænser. Der findes krystaller der kan afbalancere din 11/2 energi og dermed give dig sunde grænser og et indre ståsted, der gør at du ved hvornår du skal være der for andre, og hvornår du skal være der for dig selv.

Tankemylder og offerfølelse - 12/3

Har du tallet 12/3 med dig kan det give dig tankemylder og en følelse af at være offer for livet. Der findes krystaller der kan afbalancere 12/3 energien og fjerne indre spændinger, stilne tankerne og hjælpe dig finde det overskud, drivkraft og selvtillid, som er tallets balancerede kvaliteter.

Utilfredshed med livet - 13/4

Har du tallet 13/4 med dig kan det være at du føler en indre utilfredshed eller en udefinerbar længsel. At tingene burde være anderledes, eller at du burde være et andet sted, end der hvor du er. Der findes krystaller, der afbalancerer 13/4 energien, så man kan bruge den positivt til at tænke nye, innovative tanker der kan skabe positiv forandring i stedet for blot at føle sig utilfreds.

Jalousi og drama i relationer - 15/6

Har du tallet 15/6 med dig kan det give en masse indre og ydre drama i dit følelsesliv. Der findes krystaller, der hjælper til at afbalancere 15/6, så du støttes i at skabe de nære relationer og kærlige forhold, som er en kernekvalitet ved 15/6 energien, når den er i balance.

Angst og nervøsitet - 16/7

Har du tallet 16/7 med dig kan du opleve en del nervøsitet og baggrundsangst. Der findes krystaller der kan “opsuge” denne nervøse energi, og i stedet hjælpe dig til at få mental klarhed, adgang til din intuition og evne til at handle, som er de positive aspekter ved tallet.

Eksplosiv og ulmende vrede - 18/9

Har du tallet 18/9 med dig kan du opleve en eksplosiv vrede, men også en passiv vrede som ulmer i baggrunden, giver vrede tanker og undertrykker følelserne. Der findes krystaller, der kan kanalisere den indestængte energi i 18/9, og åbne op for energierne og følelseslivet på en sund og naturlig måde.

HVORDAN VIRKER KRYSTALTOOLET?

INDTAST DIN FØDSELSDAG I FELTERNE OG
DU VIL SE DINE PERSONLIGE KRYSTALLER

Toolet er super nemt og intuitivt at bruge. Du indtaster blot din fødselsdato
hvorefter du får vist hvilke krystaller, der passer lige præcis til dig i følge numerologien.

TRIN 1: INDTAST DIN FØDSELSDATO

Lad os sige at du fx er født den 7. december 1975. Når du har indtastet dine data klikker du på den gyldne knap.

TRIN 2: SE DIT KRYSTAL SETUP

Til højre ser du “det højere selv”, der viser tallene i din fødselsdato.

Din dagsvibration ses i bunden af trekanten, din månedsenergi øverst til venstre i trekanten og din årsenergi øverst til højre i trekanten, mens tallene i midten er dit lille og dit store skæbnetal.

For hvert tal og krystal kan du se dybdegående forklaringer, og du får forslag til hvordan du bruger dine krystaller i dagligdagen.

Danmarks største numerologiuddannelse

Til efteråret starter hold 7 på Danmarks største og mest dybdegående numerologiuddannelse! Her lærer du alt hvad du skal kunne som professionel numerolog om navneskifte, årstalsrækker, business numerologi og alle dele af den dybeste, oldtidige numerologi.

DINE VÆRTER

Numerolog Estel Ehvass

Estel er numerolog, coach og psykoterapeut, uddannelses-leder og software designer på Numerologist PRO.

Numerolog Johannes Ehvass

Johannes er software arkitekt på Numerologist PRO foruden numerolog, coach og uddannelsesleder.