Vælg en side

START DIN BUSINESS PÅ EN NUMEROLOGISK SUPER DATO!

Hvert år indtræffer nogle få, men numerologisk set ultimative datoer til en starte ny virksomhed. Vi matcher en af de kommende superdato’er op mod dine medfødte tal, så du får det numeroskop som passer bedst til dig.

ANATOMIEN AF ET FANTASTISK BUSINESS NUMEROSKOP

Der er forskellige talvibrationer der gør at firmaer nyder stor succes. Udover da klassiske “pengetal”, vil der også samtidigt være en indbygget harmoni, som gør at ansatte og ejere nyder at arbejde i virksomheden, og at virksomheden er innovativ og populær. Her har vi listet nogle af de talvibrationer i et firmas registreringsdato og navne, der bærer vibrationerne for SUCCES, EKSPANSION og OMTALE, og ikke mindst FLOW, INNOVATION og INSPIRATION.

I de klassiske numerologiske tekster finder man beskrivelser af alle talvibrationerne. Her er nogle af de allervigtigste tal, som en numerolog altid vil forsøge at få med ind i et business numeroskop:

TALLET 23: Flow og beskyttelse

Tallet 23 er et FANTASTISK tal at have i numeroskopet. 23 giver flow, held, succes og beskyttelse. En numerolog vil altid bestræbe sig på at tallet indgår på en eller anden måde i firmaets talkombinationer.

TALLET 32: Ekspansion og talegaver

Tallet 32 er storslået, ekspansiv og fuld af power. Det er kommunikation, talegaver og stor ekspansion på tværs af landegrænser.

TALLET 37: Kæmpe karisma

Tallet 37 kaldes for “Kleopatra tallet” og er med til at give en stærk karisma, shine, tiltrækningskraft og cashflow. Folk og firmaer der har dette tal i deres numeroskop nyder næsten altid STOR SUCCES. 

TALLET 14: Penge og vækst

Tallet 14 resonerer med planeten Merkur, og står for hjælp fra venner, netværksevner og hurtig business succes. Næsten alle de mest powerfulde business numeroskoper indeholder 14 tallet.

TALLET 17: Stjerne status

Tallet 17 kaldes for “Magikerens stjerne” og er med til at give stjernestatus og evnen til at formidle de dybeste og mest arketypiske sandheder. Det står for kunstnerisk talent og at tiltrække spotlight til virksomhedens brand.

TALLET 36: Corporate leadership

Tallet 36 resonerer med store lederskabsevner og evnen til at løfte en hel gruppe mennesker i flok. Et af de stærkeste “corporate” tal der eksisterer.

VERDENSEROBREREN 5,8,13

5, 8 og 13 er en talkombination, som er del af FIBONACCI talsekvensen og signalerer en NATURLIG og KÆMPE VÆKST. Denne talkombination kaldes for VERDENSEROBREREN – og er man heldig nok til at have denne talkombination i sit firmas numeroskop er det pga. en helt særlig dato

TALLET 19: Held og vindermentalitet

19 er tallet kaldes Himlens Prins, og står for flow, vindermentalitet, luksus, optimisme og gåpåmod. Det beskrives i de klassiske tekster, som “alt hvad man rører ved bliver til GULD”.

NUMEROLOGI OG NATURENS VÆKSTKODER

I business numeroskopet kan man støtte denne proces af HARMONISK BUSINESS gennem de ‘numerologiske vækstkoder’.

Det viser sig at de gamle numerologiske mestre, allerede hentede inspiration i den hellige geometri, og den iboende matematik som ses i naturen. Fx i de vækstkoder som styrer hvordan blomster og træer vokser på den mest stabile og harmoniske måde.

Sågar er den måde som mikrobiologien har vist, at cellernes deling foregår på,
også en del af numerologiens skjulte matematik (noget som vi viste i en tidligere videoserie).

I den overleverede numerologiske viden findes mange koder, som også kan ses i naturens matematiske formler og i den hellige geometri.

DE TO MEST BERØMTE VÆKSTKODER -BASERET PÅ FIBONACCI TALRÆKKEN

De to mest berømte numerologiske vækstkoder kaldes ‘pengetriaden’ og ‘verdenserobreren’,
og er baseret på Fibonacci talrækken og det gyldne snit.

PENGETRIADEN

Pengetriaden er den mest stabile, som sikrer en harmonisk vækst og indeholder tallene 3, 5 og 8.
3 tallet står for handling, at have praktisk sans, samt strategi og klogskab.
5 tallet står for netværk, handel, aftaler – at komme ud med sine ting og fortælle andre om dem, fx gennem markedsføring og kommunikation.
8 tallet er tallet for høst og karma – man høster frugterne af det man har sået med 3 og 5. Derfor en denne kombination særligt skattet i numerologien.
Den handler om at skabe og tilføre vækst og værdi på en stabil måde.

VERDENSEROBREREN

Verdenserobrer kombinationen starter ved 5 tallet, går til 8 tallet, og derefter til tallet 13/4 der handler om innovation og nye ting. Det er MEGET powerfuldt at STARTE denne serie ved 5 TALLET, som verdenserobreren gør, fordi så bliver væksten endnu mere kraftig.

Pengetriaden repræsenterer stabil vækst og succes, mens verdenserobrer energien repræsenterer når væksten ekspander vildt og går til næste niveau. Fx fra lokal til national succes, eller fra national til verdensomspændende succes.

Nogle eksempler på virksomheder som har verdenserobrer vækstkoden kraftfuldt med sig er fx Facebook, som har den i sin hjemmeside (domænenavnet). Og i Coca Colas brand numeroskop har vi hele 4 x verdenserobrer kombinationer.

EFTERÅRETS SUPERDATOER 2019

EN OVERFLOD AF DE HARMONISKE VÆKSTKODER

I efteråret 2019 kommer der en række af numerologiske superdatoer som ligger som smukke ‘perler på en snor’. Superdatoer, er datoer som er powerfulde til at registrere en ny virksomhed.

Den dato man opretter en virksomhed påvirker virksomhedens energier,
ligesom vi alle sammen er påvirket af energierne i vores individuelle fødselsdato.

Der kommer bl.a. en dato med hele 4 pengetriader og 2 verdenserobrer kombinationer,hvilket er ret unikt – og er godt til dem der gerne vil have en enorm power i deres virksomheds vækst og gerne vil ud internationalt.

Der kommer en dato med 3-6-9 koden, som er talkombinationen, der er kilden til al manifestation og skabelse. En særligt powerfuld dato kombination som kun forekommer hvert 3. år.

Der kommer i oktober måned 5 stærke og innovative datoer med en enorm fascinationskraft og stærke energier, for dem der arbejder med healing, for influencers og dem der arbejder med kreative energier og personlig karisma.

Og igen i november måned kommer en serie af 3 ultra harmoniske superdatoer for virksomheder med lidt mere bløde værdier.

SURF PÅ BØLGEN AF SUCCES …

At være numerolog er som at SURFE på livets energier. Når du springer op på surfbrættet på det PERFEKTE tidspunkt bliver du BÅRET frem af bølgen.

Firmaer der opnår succes er født på helt BESTEMTE datoer med særligt succesfulde talkombinationer, der kan ses i numeroskopet. At starte en virksomhed på den rigtige dato er som at springe op på surfbrættet på DET RIGTIGE tidspunkt når alle energierne liner op.

DIT PERSONLIGE BUSINESS NUMEROSKOP

Vores dygtige numerologer vælger den helt rette superdato til dig, hvor der både er maksimalt flow, og en energi som matcher dig og din virksomheds formål.

Derefter beregnes de talværdier som du skal navngive dit numeroskop efter, for at støttet bedst op om dig og det du ønsker at skabe i din virksomhed. Numeroskopet du modtager er derfor unikt til dig og beregnet ud fra dine personlige tal, som du har med dig i din medfødte essens.

Sessionen indeholder også beregninger af de optimale undernumeroskoper, som skruer op for effekten af dit numeroskop. Undernumeroskoper skabes af vokalerne og konsonanterne i navnene. Når der er synergi mellem disse ting opstår ’magien’, der giver en unik energi og støtte for dig og din virksomhed:

 • Superdato
 • Personligt numeroskop
 • Undernumeroskoper

MØD VORES NUMEROLOGER

Alle numerologer her er Numerologist PRO Certified MASTER
hvilket gør dem yderst kompetente og opdateret med den nyeste viden indenfor numerologien.

DORTE BLOCH Numerologist PRO certified. Som numerolog er Dorte grundig, kompetent og empatisk. Hun har en stor viden om tallene, og elsker at løfte mennesker og støtte dem i at udleve deres drømme og ambitioner. Dorte er 3’er i grundvibration.

STED: København

BETTINNA TOFT Numerologist PRO certified. Uddannet hos numerologerne og har også en tidligere numerologi uddannelse. Som numerolog er Bettinna ekstremt intuitiv og i stand til at se den enkeltes dybeste livsformål og støtte op om det gennem tallene. Bettinna er 5’er i grundvibration.

STED: Nordsjælland

METTESOFIE BLOCH Numerologist PRO Certified. Som numerolog er Mettesofie interesseret i at få det bedste frem i mennesket for dermed at åbenbare det sande jeg. Mette er desuden motivational speaker og foredragsholder, og er tidligere verdensmester i roning. Mette er 4’er i grundvibration.

STED: København

NINNA HAMMER Numerologist PRO certified. Som numerolog er Ninna både skarp, intuitiv, kærlig og jordnær. Hun elsker at styrke den enkeltes unikhed og skabe harmoni på alle planer. Ninna er 6’er i grundvibration.

STED: København Amager

LAURA LOOP Numerologist PRO certified. Som numerolog er Laura grundig og super dygtig til sit fag. Hun brænder for at løfte mennesker og hjælpe dem til at blive endnu mere sig selv. Laura er desuden uddannet etnolog. Laura er 9’er i grundvibration.

STED: København

ELLIZABETH CHIRON Numerologist PRO Certified. Som numerolog er Elizabeth super systematisk og har stor detaljesans i både hendes tolkning og udregninger. Hun brænder for at hjælpe mennesker til at udleve deres unikke livsformål og støtte dem i dette gennem numerologisk navneskift. Elizabeth er 1’er i grundvibration.

STED: Odder, Jylland

MATERIALER OG BONUSSER DER GUIDER DIG I DIN PROCES

Du vil også modtage en særlig bonus til en værdi af 995 kr. som du får med gratis. En bonus som lærer dig om numerologi og markedsføring. Unik og brugbar viden som du kan bruge til at booste din business og markedsføring via. numerologien.

BUSINESS NUMEROSKOPET

 • Du MODTAGER den præcise numerologiske dato du skal oprette virksomhed og registre det på virk.dk
 • De modtager de numerologiske navneværdier til virksomheden, som er matchet op mod din unikke fødselsdato, (så du kan ikke nødvendigvis bruge det samme numeroskop som andre, det er unikt fra person til person).
 • Numeroskop rapport hvor du kan læse udførtligt om hvad hver enkelte talvibration betyder
 • Årstalsrækkerne for 5 år frem i tiden (hvilke energier din virksomhed går igennem måned for måned)
 • Navnelister på lige så mange sprog du ønsker: Dansk, tysk, fransk, engelsk, spansk og/eller italiensk.

STARTGUIDE

Generelle info om business numerologi og dit nye virksomhedsnumeroskop, som er god at læse inden du går i gang med det hele.

GUIDE TIL FORMALIERNE

Her kommer vi bl.a. ind på de formelle ting omkring at starte en ny virksomhed som du skal huske på, og hvem du skal spørge hvis du har særlige omstændigheder. Fx. hvis du har firma i forvejen eller du modtager sociale ydelser.

GUIDE TIL VIDENSKABEN OM VIBRATION

Vi kommer også ind på hvordan du arbejder med virksomhedens vibrationer, og hvordan du bedst kommer i gang med dit nye firma, så du har det rigtige MINDSET omkring et numerologisk firma.

Det er interessant læsning om hvordan universet fungerer og hvordan du tuner ind på de universelle love.

Du kan bruge denne viden i praksis til at forstå hvordan du leder din virksomhed og dig selv i overensstemmelse med videnskaben om vibration – sådan at du får de resultater du ønsker på en måde hvor der er mindst mulig modtand, og masser af flow.

BONUS: MARKEDSFØRINGSPAKKEN (værdi 1.500 kr)

Du får som en ekstra bonus en personlig vejledning i:

 • Hvilke dage er numerologisk set gode at lancere og markedsføre sin services eller produkter?
 • Hvilket domænenavn det matcher din virksomheds essens og hvordan du skruer et super boostet domænenavn sammen
 • Skal du vælge .com eller .dk, set ud fra et numerologisk perspektiv
 • Hvornår skal du oprette dit domænenavn?
 • Hvilke numerologiske ord du kan bruge til at booste din hjemmeside, lave overskrifter og headlines m.m.
 • Hvilke husnumre vil din virksomhed trives bedst i?

HVORDAN FOREGÅR DET?

Når du har betalt får du med det samme adgang til vores medlemssektion hvor du kan downloade en startguide der beskriver hele processen – så er du godt i gang. Selve business numeroskopet får du tilsendt på email, da vi først skal matche det op mod din fulde fødselsdato.

Har du booket en live session bliver du kontaktet af din numerolog og I finder en tid til sessionen, som kan foregå live elle online via Skype.

Du bliver i medlemssektionen derfor bedt om at sende os dit navn og fødselsdato på en mail.

Business session MAIL

MAIL SESSION
kr2700
 • Personligt businessnumeroskop
 • Undernumeroskoper
 • Registreringsdato
 • Årstalsrækker

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad hvis jeg allerede har et firma?

Hvis du allerede har et firma er det lidt mere komplekst, men det kan sagtnes lade sig gøre at starte nyt firma på den nye dato. Du skal lukke dit firma først og helst en uges tid før du åbner det nye firma. Et firma er ligesom et levende væsen – det er ikke nok blot at skifte dets navn på en numerologisk dato – det ændrer ikke på registreringsdatoen. Du er nødt til at lukke dit firma først for derefter at genåbne den. Søg også råd hos din/en revisor som kan fortælle dig om du kan lukke og åbne nyt firma uden problemer Alternativt kan du oprette en ny virksomhedsform. Også dette kan en revisor hjælpe dig med, og du kan få denne service relativt billigt, fra ca. 600 kr for oprettelse.

Er det svært det her?

Det du skal gøre er forklaret trin for trin i medlemssiden og i den manual med datoen som du vil få tilsendt.
At starte et nyt firma er forholdsvis NEMT. Du læser vores start guide, vælger virksomhedens navne, og går ind på virk.dk og følger instrukserne.

Har du brug for ekstra vejledning omkring firmaopstart kan du også bede en revisor om at registrere det hele for dig, hvilket kan fås til en pris på omkring 500-600 kr. Det er der nogle der føler sig mest trygge ved. Men generelt er det ikke svært at registrere et firma og det hele foregår online.

Virker det?

Numerologi er et kompleks videnskab der vinder mere og mere indpas NETOP fordi folk er begyndt at indse den til tider næsten uhyggelig grad af præcision som numerologien har. 
MEN – numerologi kan aldrig fjerne den enkeltes BEVIDSTHEDS struktur. En numerologisk dato er som en vibrationsmæssig FERRARI. Men ligesom et barn kræver den rette opmærksomhed for at opnå sit fulde potentiale, så kræver et firma registreret på en numerologisk dato også den rette opmærksomhed og kærlighed. Dette kommer vi meget mere ind på i medlemssiden. En virksomhed når dets FULDE potentiale når personen der kører virksomheden FORSTÅR VIRKSOMHEDENS BEHOV – derved opnås en SYNERGI effekt hvor man i samklang med sit firma begynder at gøre de RIGTIGE TING og opererer med de RIGTIGE MINDSETS.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 50 10 59 21

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

 • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

HOP MED PÅ NUMEROLOGI UDDANNELSEN! STARTER 6. OKTOBER TILMELD DIG HER!

SE DIT PERSONLIGE NUMEROSKOP

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke