Vælg en side

Planlæg i flow med universet
Business Superdatoer 2023

Få det meste ud af 2023! Når du begynder at udføre dine handlinger i overensstemmelse med de numerologiske energier i datoerne, vil du opleve mere synkronicitet, flow og held i business og i dit personlige liv.

Numerologiske superdatoer
Til dig der vil have det meste ud af 2023 i din business eller personligt

Dette er især for dig som er  virksomhedsejer, kommende virksomhedsejer  eller på anden måde arbejder med marketing- eller kommunikations, og ønsker at få mest muligt ud af 2023. Her vil du se de bedste datoer i 2023, inklusiv superdatoerne, som vil give dig mulighed for at skrue op for din personlige succes både i din forretning og i dit liv ved at vide præcis HVORNÅR og HVORDAN du skal kommunikere med dit marked, lancere dine produkter eller oprette en ny business. Hver dato har en specifik resonans og specifikke koder til succes, og den viden kan du bruge til at opnå større resultater. 

Det er også for dig, der blot ønsker at optimere dit 2023Ville det ikke være rart at vide, hvornår det er det bedste tidspunkt at udføre forskellige handlinger, så dit liv integreres med den universelle harmoni?

Estel Ehvass

2023 kommer dig i møde med…
Energier for succes, held og gevinst

Sidste år forudsagde vi massive lidelser i verden, en stor stigning i nationalisme og overvågning, samt tallet for frygt og bekymringer som et indre følelsesmæssigt vilkår. Det blev i stor stil til virkelighed med krigen i Ukraine, frygten for atomkrig, oversvømmelser i Pakistan og tiltagende overvågning, især i Kina, hvor der protesteres højlydt.

I år ser energierne FUNDAMENTALT anderledes ud.

Året bringer et KÆMPE potentiale for succes – vi ser tal som 23/5, 73/1, 19/1 og 91/1, som alle er tal, der signalerer held, frihed og økonomisk gevinst – og kommer med en særlig lethed til at få sine drømme til at blive til virkelighed.

Numerologisk guidet business planner

OLDTIDENS VISDOM I MODERNE TID

Planlægning, launching af nye produkter, events eller tiltag efter de numerologiske superdatoer og månedsenergier efter de numerologiske rytmer, betyder at der er plads til alt i din business. Du ved hvornår du skal fylde dig selv op med inspiration, og hvornår du skal ud og brænde igennem og sætte dine ting til salg.

Succestal og vækstkoder
Hvad er superdatoer?

SUPERDATOER er de dage på året, som er fyldt med tal, som i de gamle, numerologiske kilder beskrives som særligt heldige og succesfulde i relation til business, kommunikation, økonomisk gevinst, omdømme og resultater.

Det er tal såsom 17/8, 19/1, 91/1, 14/5, 23/5, 32/5 samt vækstkoderne verdenserobreren (5-8-13/4) og pengetriaden (3-5-8).

En af vores missioner er, at undersøge numerologien til bunds gennem bl.a. statistik, og vores forskning bekræfter, at disse tal skaber gode resultater, uanset om de er i personers navnenumeroskoper eller registreringsdatoer for virksomheder.

SUPERDATOER 2023

BUSINESS SUPERDATOER 2023

Hvad du kan opleve …
Når du bruger de numerologiske superdatoer

Flow

Når du begynder at afstemme dine handlinger med energierne i datoerne, vil du opleve mere flow og lethed i dine handlinger. Du begynder at opleve synkroniciteter, og at tingene sker på de rigtige tidspunkter.

Harmoni

Når du handler fra en tilstand af flow, sker der en harmonisering i dit eget væsen, som nu er på linje med kosmos energier. Indre modstand og tvivl forsvinder, og erstattes med en indre tilstand af harmoni.

Resultater

Flere af dine handlinger vil bære frugt, og der vil være mindre spild af tid og projekter, der ikke fører nogen steder hen. Gode resultater forstærker hinanden og fører til større og større succes.

Indflydelse

Når du begynder at sende den rigtige kommunikation ud på det rigtige tidspunkt, får du en dybere forbindelse og mere positiv respons. Gradvist giver det dig mere power og indflydelse og styrker din popularitet.

Produktivitet

Når du kender superdatoerne for hele året kan du planlægge effektivt og styrke din produktivitet. Du ved hvornår du skal gøre hvad, for at opnå de bedste resultater. Fjern gætteriet og planlæg for succes.

Mange muligheder
Hvad kan du bruge superdatoer til?

BUSINESS OPSTART

BUSINESS SUPERDATOER 2023

MARKETING

BUSINESS SUPERDATOER 2023

PRODUKT LANCERING

BUSINESS SUPERDATOER 2023

Business opstart

Statistikker viser, at de mest succesfulde virksomheder i verden er oprettet på datoer med de samme tal som numerologiske superdatoer. Hvorfor ikke starte din egen virksomhed på en superdato?

Marketing

Det er et uvurderligt redskab i din markedsføring at kende til superdatoer og gode datoer. Fjern tvivlen om, hvornår det er bedst at udsende e-mails, facebook- og instagramopslag, sætte kurser eller produkter til salg.

Produkt lancering

Hvis du kigger på mange af datoerne for succesfulde produkt-, bog- eller filmlanceringer, vil du ofte bemærke, at de bruger superdatoer eller specifikke datoer, hvor mange af de samme tal forekommer i bestemte mønstre. 

VIGTIGE EVENTS

BUSINESS SUPERDATOER 2023

INSPIRATION

BUSINESS SUPERDATOER 2023

DIT PERSONLIGE LIV

BUSINESS SUPERDATOER 2023

Vigtige events

Planlæg både dine professionelle og personlige events på datoer med gode energier. Uanset om du skal holde fest, bryllup eller business events kan du finde en god dato, der matcher til dit event.

Inspiration og nye ideer

Nogle dage er gode til at blive inspireret, hente nye idéer fra kosmos og brainstorme om hvor du skal hen fremover. Den største succes i livet og din business kommer af at tune ind på de rigtige idéer.

Dit personlige liv

Brug superdatoerne i dit personlige liv. Planlæg store ting såsom bryllup på en af årets bedste superdatoer med de energier der tiltaler jer mest. Rejs på ferie, eller hold din fest på datoer med god kommunikation og kærlige vibes.

Planlæg dit år
Superdatoer, gode datoer og pas på datoer

Vi har kategoriseret 3 typer af datoer i løbet af et år i: Superdatoer, Gode datoer og Pas på datoer. Her kan du læse hvordan du bruger de forskellige datoer, så du får det bedste ud af dem.

Superdatoer

De ultimativt bedste datoer på et år, har de stærkeste succestal og ofte en eller flere af de numerologiske vækstkode. De har både en god energi på selve dagen, og på ”den lange bane” og bruges til at der får en startdato i et officielt system, som påvirker energimæssigt mange år fremover. Du bruger du superdatoer til alle dine vigtigste ting, eksempelvis at starte ny virksomhed, udgive bog eller musik på forlag samt til bryllupsdatoer. Hvis du selvudgiver fx en e-bog eller et online kursus, kan du selv vælge om du vil udgive på en god dato eller en superdato.

Gode datoer

Gode datoer kan bruges til markedsføring, events, rejser og alle slags fester. De har ikke det helt samme potentiale som superdatoerne på den lange bane. Derfor skal de ikke bruges til ny virksomhedsopstart – der skal du vælge en superdato. De har dog rigtig gode energier på selve dagen. Du kan bruge gode datoer til kursus, workshop, sociale medier, annoncering og nyhedsbrev. Ikke alle måneder har superdatoer, som kan bruges til virksomhedsregistrering. Men stort set alle måneder har gode datoer, som du kan bruge til virksomhedens øvrige tiltag.

Pas på datoer

Når der er en Pas På datoer er der er risiko for, at man får nogle af de ubalancerede sider ved dagens energier i spil. Undgå derfor at sætte nye ting i søen, holde store events eller udsende markedsføring og kommunikation. På disse dage kan der være tendens til alt fra misforståelser i kommunikation, til skænderier eller teknikproblemer. Måske risikerer du at din velmenende Facebook post bliver misforstået, eller du får teknikproblemer til din workshop. Undgå også aktiviteter såsom ekstremsport, og at planlægge lange rejser eller ture.

Hvad siger tallene?
Vores research på statistik og datoer

Den oldgamle videnskab om numerologi er blevet overleveret mund til mund gennem tiderne, og som de første i verden har vi også undersøgt den med moderne metoder såsom statistik. Vi har kigget på mere end 10.000 datoer for alt fra verdensberømte events til virksomheders opstarts- og udgivelsesdatoer. Når man zoomer så meget ud, og kigger på så meget data, så ser man bestemte mønstre, som i høj grad bekræfter den gamle numerologiske viden.

CASE: Business opstart

Statistikkerne viser, at 5-tallet har stor betydning for forretning og markedsføring. Mange succesfulde virksomheder er blevet stiftet på en dag med 5’er grundvibrations tværsum, i kombination med andre succeskombinationer og vækstkoder.

Her er nogle eksempler på virksomheder, som er stiftet på en 5’er dag:

SpaceX blev stiftet den 14. marts 2002.

Nvidia blev stiftet den 5. april 1993

Danske bank blev stiftet 5.10.1871

Information blev grundlagt 5.5.1945

Politiken blev grundlagt 1.10.1884 (datoen har 23/5 essens)

 

1-tallet er kendt for hurtig succes, vindermentalitet, held og flow. Her er nogle eksempler på virksomheder, som er stiftet på en 1’er dag:

DR blev grundlagt 1.4.1925. En dato med 1’er dag, samt succestallene 14/5 ydre diamant, 17/8 år og verdenserobrer 58/4 kombination i det psykiske selv.

TV2 blev lanceret 1.10.1988. En tredobbelt 1’er energi med en 1’er dag i en 1’er måned og 1’er som essenstal.

Volkswagen er grundlagt 28.5.1937, en dato med en stærk vindermentalitet 28/1, en stærk kommunikations måned 5 og en 35/8 pengetriade som essenstal. 28/1 giver dog fare for retssager, hvilket Volkswagen har haft mange af.

Apple er oprettet 1.4.1976. En dato med en ydre diamant 14/5 (hvilket giver cashflow), essenstal 28/1 ses hos mange milliardærer, og et psykisk selv med 14/5 og 23/5.

Tesla er oprettet 1.7.2003. En dato med en ydre diamant 17/8 (hvilket giver shine og spotlight), essenstal 13/4 der giver innovation og en 1’er grundvibration der giver drive og vindermentalitet.

CASE: Domænenavne

Her er domæne oprettelsesdatoer, der forstærker virksomhedens kvaliteter:

Facebook.com domænet blev købt den 23. august 2005. Det giver en ”verdenserobrer vækstkode” (5-8-13/4) mellem dag og måned, som også er i selve navnet, og 23/5 handler om kommunikation og er en social vibe.

Instagram.com domænet blev oprettet den 4.6.2004. Datoens indre og ydre diamant er tallet 46/1, der handler om glamour og shine, fokus på den ydre fremtoning, og at man fremstår poleret og smuk.

Google.com domænet og firmaet blev oprettet 4.9.2004. Datoens indre og ydre diamant er tallet 49/4, et tal der handler om at systematisere og kategorisere.

Twitter.com domænet blev oprettet 21.1.2000. 21 er et tal der står for image og branding. Datoen indeholder også mange succeskombinationer.

Netflix.com domænet blev oprettet den 11.11.1997. 11/2 er et tal for underholdning og ses meget hos fx skuespillere og talkshow værter.

Wikipedia.com domænet blev oprettet den 13.1.2001 hvilket er en dato der resonerer med originalitet, nytænkning og store mængder kompleks information (13/4 grundvibration).

De 6 nøgler
Få det meste ud af datoen

Alle datoerne bliver beskrevet med 6 nøgler til at få det meste ud af dagen.
Så ved du hvad du skal fokusere på, og hvilke energier dine events, udgivelser eller virksomhed bliver påvirket med fremover.

Dagens primære energi

Dagens primære energi er tværsumstallet for dagen i måneden. Dagens primære energi eller ”grundvibration” fortæller om dagens vigtigste karakteristika, og hvad den kan bruges til.

Dagens essenstal

Dagens essenstal skabes ved at lægge samtlige tal i datoen sammen. Essensen fortæller om dagens følelsesmæssige energi, hvad man modtager af inspiration, og hvordan man har det på selve dagen.

Dagens naturtalent

Dagens naturtalent er en syntese af dagens primære energi og dagens essenstal, og viser hvordan man skal koble sig på dagens største flow, kreativitet og produktivitet.

Dagens udstråling og handlemåde

Dagens udstråling skabes ud fra den primære energi og månedsenergien, og fortæller om hvilken slags handlinger, der er bedst at foretage sig i løbet af dagen.

Dagens indre motivation og drive

Dagens indre motivation og drive skabes ud fra den primære energi og årsenergien, og viser hvordan sindet, tankerne og følelserne fungerer på dagen. Dette tal skal bruges til at tune ind i hvordan man skal bruge sit sind.

Dagens portal til succes

Dagens portal til succes er et fascinerende og magisk tal, som viser hvordan man vækker det højere sind (det supramentale). Det er en energetisk genvej man kan tage for at få adgang til energiernes højeste potentiale, og få det meste ud af dagen.

Hvad skal dit fokus være måned for måned?
De 12 Måneders energier og succeskoder

I bogen giver jeg dig også en guide til de 12 måneders energier, fokus og succeskoder – deres ”dharmalinje”. Noget du kan vælge at gøre for at være i alignment med energierne fra måned til måned, og tage en energetisk genvej til hurtigere resultater.

I januar 2023 er der eksempelvis fokus på spotlight og synlighed. Når du bruger tid og energi på det månedens energi handler om, vil der være ekstra støtte og flow på det. Er det månedlige tema en issue for dig, i din business eller personligt, kan du også opleve at det bliver healet. Selv en lille indsats vil bære frugt, og du kan mangedoble effekten, hvis du går all in på månedernes temaer.

DE 12 MÅNEDER

BUSINESS SUPERDATOER 2023

Det får du …
Digitale tools, kalender, bog

Medlemsside

På medlemssiden har du adgang til det hele, og kan let logge ind dagligt. Her ligger Superdato 2023 kalenderen og Dagsenergi toolet, og du kan også downloade bogen Business Superdatoer 2023.

Superdato kalenderen online

I Superdato Kalender har du det fulde overblik over alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer i hele 2023, og kan scrolle fra måned til måned, ligesom du kan læse om energierne i de enkelte datoer, og skrive dine events og tiltag ind.

Dagens energi (365 dage) online

I Dagens energi online får du en beskrivelse af ALLE 365 dage i 2023, så du kan aligne dig selv og din business med energierne på alle dage i hele året, også når det ikke er en superdato.

Business superdatoer 2023 bogen

Du kan downloade bogen ”Business Superdatoer 2023”, og printe den ud eller gemme den på din desktop, så du hurtigt kan referere til den når du skal planlægge dit liv og din business. Her kan du også læse i dybden om dagens tal og nøglerne til at få det meste ud af dagens potentiale.

Spar stort …
Forestil dig hvad dette vil koste i sessioner

Prisen hos en numerolog, der finder bare en enkelt dato til dig, kan nemt ligge på mellem 1500-6000 kr.

Hvis du har en business med flere forskellige tiltag i løbet af et år, kan du hurtigt bruge mange penge på at konsultere med en numerolog.

Med adgang til Superdatoer 2023, har du ALLE de gode datoer på året at vælge mellem, og kan selv vælge dem, der bedst matcher dine events og tiltag ud fra beskrivelser af datoernes energier.

Næste skridt…
Start din rejse her

Efter køb

Efter betaling bliver du ført ind på din medlemsside. Det ser ud som den skærm, du ser ovenfor. Vælg boksen på anden række længst til venstre kaldet “Superdatoer 2023”. En e-mail med alle loginoplysningerne vil også blive sendt til den e-mail, som du har givet ved købet. OBS! Hvis du bruger gmail skal du tjekke din spamfolder for e-mailen med login info.

Medlemssiden

Når du er kommet ind i medlemssiden kan du gøre forskellige ting.

  1. Du kan downloade din e-bog ”Superdatoer 2023” fortæller om alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer i 2023.
  2. Du kan gå ind i din online kalender der viser dig et overblik over hele året.
  3. Du kan klikke på “dagen i dag” toolet for at se en dybdegående beskrivelse af energierne i samtlige 365 dage i året.

Superdatoer 2023 bogen

Fra medlemssiden kan du f.eks. downloade Superdates 2023-manualen til dit skrivebord. Her har du mulighed for at udskrive manualen, så du altid har den ved hånden. Manualen indeholder beskrivelser af alle superdatoer, gode datoer og pas på datoer i 2023, så du ved hvordan du bruger energierne og får det meste ud af dagen.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby

Ønsker du at booke en session, så skriv til os på sessioner@numerologerne.dk

Ønsker du at høre mere om uddannelsen, så skriv til os på kontakt@numerologerne.dk

BLIV doTERRA PARTNER MED OS

doTERRA er en virkelig god og unik mulighed for at støtte op om sit virke både økonomisk og spirituelt.

Se mere her

VI TILBYDER

  • Klub Numerologist PRO - spændende, månedlig medlemsklub
  • Numerologi uddannelsen
  • Numerologist PRO software system
  • Personlige sessioner
  • Business sessioner
  • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2020

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.