FÅ EN PERSONLIG NAVNESESSION MED EN AF VORES NUMEROLOGER

Få en session hos en af vores dygtige numerologer - alle med titlen "Numerologist PRO Certified'.

INDHOLD AF EN PERSONLIG NAVNESESSION

I den personlige navne session får du både en tolkning af dine medfødte energier, talenter og styrker, samt en tolkning af dine nuværende navne – og du bliver coachet i hvad du gerne vil have støttet op om i livet. 

På baggrund af denne dybdegående samtale og analyse finder numerologen det optimale numeroskop og undernumeroskoper til netop dig.

Alle vores numerologer er grundigt oplært af uddannelsesledere, Estel og Johannes Ehvass, gennem et intensivt 9 måneders forløb.

‘Opskriften på det navn der støtter dig optimalt, er at vi skruer op for dine unikke, medfødte egenskaber og dine medfødte koder til flow og manifestationskraft, gennem både dit nye numeroskop, samt undervibrationer og undernumeroskoper.’

Uddannelsesleder, Estel Ehvass

MØD VORES NUMEROLOGER

Her fortæller nogle af numerologerne om deres oplevelse af at gå på Numerologist PRO Uddannelsen, og hvad de kan tilbyde deres kommende kunder.

DORTE BLOCH Numerologist PRO certified. Nyuddannet 2019. Som numerolog er Dorte grundig, kompetent og empatisk. Hun har en stor viden om tallene, og elsker at løfte mennesker og støtte dem i at udleve deres drømme og ambitioner. Dorte er 3’er i grundvibration.

STED: København

PERNILLE NAIOMI Numerologist PRO Certified. Nyuddannet 2019. Som numerolog er Pernille dygtig, indfølende og i stand til at sætte sig i andres sted. Hun elsker at bidrage til at den enkelte finder sin livsmission og dybeste formål. Pernille er 2’er i grundvibration.

STED: København

NINNA HAMMER Numerologist PRO certified. Nyuddannet 2019. Som numerolog er Ninna både skarp, intuitiv, kærlig og jordnær. Hun elsker at styrke den enkeltes unikhed og skabe harmoni på alle planer. Ninna er 6’er i grundvibration.

STED: København Amager

BETTINNA TOFT Numerologist PRO certified. Nyuddannet 2019 (og har også en tidligere numerologi uddannelse). Som numerolog er Bettinna ekstremt intuitiv og i stand til at se den enkeltes dybeste livsformål og støtte op om det gennem tallene. Bettinna er 5’er i grundvibration.

STED: Nordsjælland

CATRINE HEGELUND Numerologist PRO Certified. Nyuddannet 2019. Som numerolog er Catrine optaget af de menneskelige arketyper og hvordan navneskifte kan være med til at forme vores liv og handle mønstre. Hun elsker at støtte op om den enkeltes ønsker og drømme og facilitere en indre healingsproces. Catrine er 7’er i grundvibration.

STED: Sorø

ELLIZABETH CHIRON Numerologist PRO Certified. Nyuddannet 2019. Som numerolog er Elizabeth super systematisk og har stor detaljesans i både hendes tolkning og udregninger. Hun brænder for at hjælpe mennesker til at udleve deres unikke livsformål og støtte dem i dette gennem numerologisk navneskift. Elizabeth er 1’er i grundvibration.

STED: Odder, Jylland

HVAD INDEHOLDER EN SESSION

DIN ESSENS OG LIVSFORMÅL

Tallene i din medfødte essensfortæller om dit unikke livsformål, dine særlige talenter, styrker og udfordringer, samt genveje til mere glæde, spiritualitet, succes og flow

NUMEROSKOP TOLKNING

Hvordan bliver du støttet i at udleve din essens af dit nuværende navn? Hvordan påvirkes din vibration i kærlighedsliv, spiritualitet, karriere, sundhed, økonomi, venskaber og kommunikation? Hvad fungerer og hvad skal være anderledes?

NYT PERSONLIGT NUMEROSKOP

Personlig beregning af det numeroskop som støtter bedst op om dine medfødte talenter og styrker, og dine ønsker til livet.

OPTIMALE UNDERVIBRATIONER OG UNDERNUMEROSKOPER

Numeroskopet er inklusiv undervibrationer og undernumeroskoper. Når der er harmoni helt ned i forholdet mellem vokaler og konsonanter, booster det numeroskopets effekt, letter udrensningen og skaber større resultater med dit navneskift.

DINE PERSONLIGE NAVNELISTER

Du modtager navnelister som er personligt beregnet til dig.
Du kan vælge at give numerologen helt frie hænder til at beregne de bedste navne, eller du kan fortælle om specifikke navneønsker, og få tjekket om det er muligt numerologisk. 

SPARRING PÅ DINE NAVNEVALG

Du modtager sparring på dit navnevalg, og de dybere energier for hvert navn beregnes (navneskoper og talpyramider), så du får de mest optimale navne at vælge mellem.

HJÆLP TIL NYDANNEDE NAVNE

Hvis du har brug for at danne dit eget efternavn, finde ny stavemåde eller at skabe et nyt navn hvor dit nuværende navn indgår – og hvor der tages højde for vokaler/konsonanter samt navneskop og talpyramide så det sikres at navnet er optimalt.

DIN PERSONLIGE NUMEROSKOP RAPPORT

Du får en rapport med fuld beskrivelse af alle tallene i dit numeroskop; navne, centre, auraer, livstema og søjle, samt personligheds og hearts desire tal.

DIN ÅRSTALSRÆKKE RAPPORT FOR 9 ÅR

Du får en personlig rapport med tolkning af de næste 9 års rækker måned for måned. Årstalsrækkerne er dine personlige energiperioder der viser hvornår du har høj eller lav energi, og hvornår de bedste perioder er for karriere, forretning, familieforøgelse, kærlighed m.m.

HVORFOR VÆLGE EN ‘NUMEROLOGIST PRO CERTIFIED’?

Med en numerolog der bærer titlen ‘Numerologist PRO Certified’ er du sikret en numerolog af højeste kvalitet som har lært de mest dybdegående beregningsmetoder, en skærpet tal intuition og er blandt landets førende eksperter i undervibrationer og undernumeroskoper. I løbet af uddannelsen har de bl.a. lært at benytte flg. i en navne session:

 • Afkodning af en persons potentialer, talenter, styrker og udfordringer i de medfødte tal; det højere selv og det psykiske selv
 • Dybdegående tolkning af navnenumeroskopet og undernumeroskopernes påvirkning
 • At afkode det psykiske selv og de forskellige stadier af opvæksten og potentialerne i voksenlivet
 • Dyb forståelse af tallenes betydning helt op til 99 (normalt stopper numerologer ved 52)
 • At finde det numeroskop der støtter bedst op om den unikke person
 • At finde de optimale personlighedstal og hearts desire tal 
 • At beregne de optimale undervibrationer og undernumeroskoper der støtter op om persons medfødte energier og deres ønsker til livet
 • At beregne “bedst mulige” undernumeroskoper når kunden har specifikke navneønsker
 • At bruge Numerologist Pro til at tjekke årstalsrækker for samtlige numeroskop muligheder for 27 år frem i tiden (en fuld livscyklus) hvorved du sikres at årstalsrækkerne er de mest optimale hele livet igennem
 • Vejlede i at skabe “nydannede navne” såsom dobbeltnavne eller et eget unikt efternavn gennem navne toolet i NP
 • At læse skæbnerytmer og årstalsrækker med de højere tal henover
 • Vejlede kunden i navnevalget ud fra navneskoper og talpyramider, et endnu dybere lag af resonans i navnene
 • Niveauet er højt. Alle certificerede numerologer har gennemført en afsluttende mundtlig og skriftlig eksamen med minimum 170 ud af 200 point. 

Med titlen ‘Numerologist PRO Certified’ er du garanteret en numerolog af højeste kvalitet – uddannet af Estel og Johannes Ehvass gennem et intenst 9 måneders forløb

BETALING OG BOOKING

Efter køb af en session til intropris skriver du en mail til kontakt@numerologerne.dk og fortæller om du ønsker en numerolog i København, nordsjælland, midtsjælland eller Jylland – eller om du vil have din session via Skype. Derefter får du tildelt en af vores dygtige numerologer, som kontakter dig for at aftale en tid.

Når du klikker på knappen nedenunder bliver du ledt ind i vores medlemsside “teachable” hvor du starter med at oprette en account (konto). På den måde får du adgang til lidt ekstra information om din kommende numerologi session. Hvis du ikke ønsker at betale via nettet kan du overføre penge til vores bankkonto. Detaljer ses nedenfor til højre.

Eller indbetal 3200 kr til vores konto i
DANSKE BANK 3409 12563094 og skriv en mail til kontakt@numerologerne.dk med emnefeltet “booking af introsession”. Herefter giver vi dig adgang til medlemssiden og tildeler dig en numerolog.

KONTAKT

Numerologerne
CVR 38875361
Lottenborgvej 24
2800 Kgs Lyngby
Tlf: 91 83 51 23

For at booke session eller samtale om uddannelsen, brug kontaktformularen

FØLG MED på facebook!  Og få updates om numerologi, superdatoer og forecasts!

VI TILBYDER

 • Numerologi uddannelsen
 • Numerologist PRO software system
 • Personlige sessioner
 • Business sessioner
 • Weekendkursus for begyndere
Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2018
Sessioner foregår i Amager Strandpark,
5 min. gang fra Øresund metro station.
Få stop med metro M2 fra Nørreport.
Gratis parkering for dig som er i bil.

GRATIS MINIKURSUS & NAVNE TOOL

Indtast navn og email i felterne og få vores gratis online numerologi kursus i numerologi.

Samt NAVNE/NUMEROSKOP TOOL hvor du kan se betydningen af dine navne og vibrationer på de forskellige livsområder.

Se dit personlige numeroskop!

HVAD BETYDER DINE NAVNE FOR
DIT KÆRLIGHEDSLIV, FAMILIELIV OG KARRIERE?

Få vores gratis numeroskop tool + online kursus med uddannelsesleder Estel Ehvass.

Du har tilmeldt dig! Hold øje med din indbakke